Пускане на рекламно видео
Направете път на своята кралица
Задоволявайки се толкова дълго време с това да проучва развлекателната площадка, която представлявало тленното пространство, Акаша вече се завръща към опасния двор на Ристул, където в отсъствието ѝ били настъпили много ръководни промени. Но кралицата от повърхността възнамерявала да заяви и трона в дълбините. Сключвайки сделка със заточен демоничен принц, Акаша превзела нови правомощия. И тъй, най-сетне дяволитите ѝ планове предстояло да започнат.
Демонстриране на изящна агония
Акаша изпъква с превъзходството си при изтезанията и нищо не доминира неприятелите ѝ накуп като перфектната Sonic Wave. С добавянето на специална наздравица, Queen of Pain вече може да чества всяка мишена, наказана от една вълна. Увеличете нивото на децибелите и страданието, като улучвате колкото се може повече врагове с всеки ултимат, за да тласнете стойността на болката до макс.
Втори стил за отключване
Royal Decree
Докато влиянието в Ристул нараства, кралицата може да променя формата си своеволно.
Измъчете 1 000 врага със Sonic Wave в победни мачове, така че да отключите алтернативния стил Royal Decree за тази Arcana, включващ вариант на цветовата тема за модела и ефектите.
Arcana включва:
Съвсем нов модел, артикули и пиедестал
Целият модел, артикулите и пиедестала на Queen of Pain бяха подобаващо преработени, така че да отразят мощта на истинските демонични кралски привилегии, с която се е сдобила при сделката ѝ.
Персонализирани анимации и ефекти
Включва съвсем нови набори с анимации, звукови ефекти, брояч за Sonic Wave, нови Sonic Wave и Blink, персонализиран ефект за отказване, нови околни ефекти за двата стила, както и персонализирана анимация за атака на камшика и ефект, когато е в обсег.
Персонализирани активи за герой
Включва съвсем нов портрет за героя, икони за уменията и мини карта.
500+ нови Arcana ексклузивни гласови реплики
Кликнете, за да пуснете
Втори стил за отключване
Измъчете 1 000 врага със Sonic Wave в победни мачове, така че да отключите алтернативния стил Royal Decree.
Научете относно историята на Eminence of Ristul:
Кликнете на изображението или използвайте интервала, за да продължите нататък
Тапети