ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ
ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ 445
ΚΑΝΤΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΑΣ
Ικανοποιημένη για καιρό να εξερευνεί τον παιδότοπο του βασιλείου των θνητών, η Akasha επιστρέφει τώρα στο επικίνδυνο Συμβούλιο του Ristul, όπου το αστέρι της έχει πέσει τον καιρό που ήταν μακριά. Αλλά η Βασίλισσα άνωθεν σκοπεύει να αξιώσει επίσης τον θρόνο κάτωθεν. Κάνοντας μια συμφωνία με έναν εξορισμένο δαιμονικό πρίγκιπα, η Akasha άρπαξε ένα νέο μέτρο δύναμης και τα σατανικά της σχέδια είναι επιτέλους έτοιμα να ξεκινήσουν.
ΕΞΑΙΣΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ
Η Akasha υπερέχει στα βασανιστήρια και τίποτα δεν κυριαρχία μαζικά τους εχθρούς της όπως ένα τέλειο Sonic Wave. Επιπρόσθετα από μια ειδική πρόποση, τώρα η Βασίλισσα μπορεί να γιορτάσει κάθε στόχο που τιμωρήθηκε από ένα κύμα. Ανεβάστε το επίπεδο των decibel και τα βάσανα χτυπώντας όσους περισσότερους εχθρούς μπορεί με κάθε απόλυτη για να ωθήσετε τον μετρητή πόνου στο μέγιστο.
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΙΜΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΙΛ
Royal Decree
Καθώς η επιρροή της στο Ristul μεγαλώνει, η Βασίλισσα μπορεί να αλλάξει τη μορφή της κατά βούληση.
Βασανίστε 1000 με Sonic Wave σε νίκες για να ξεκλειδώσετε το εναλλακτικό στιλ Royal Decree για αυτό το Arcana, διαθέτοντας ένα διαφορετικό χρωματικό θέμα για το μοντέλο και τα εφέ του.
ΤΟ Arcana ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Ολοκαίνουριο μοντέλο, αντικείμενα και βάθρο
Όλο το μοντέλο της Queen of Pain, τα αντικείμενα και το βάθρο φόρτωσης έχουν ανασχεδιαστεί αναλόγως για να αντανακλούν τη δύναμη πραγματικής δαιμονικής βασίλισσας που απέκτησε στη συμφωνία της.
Προσαρμοσμένες κινήσεις & εφέ
Διαθέτει ένα ολοκαίνουριο σετ κινήσεων, εφέ ήχου, μετρητή Sonic Wave, νέο Sonic Wave και Blink, ένα προσαρμοσμένο εφέ άρνησης, νέα εφέ περιβάλλοντος και για τα δύο στιλ και μια προσαρμοσμένη κίνηση και εφέ αγχέμαχης επίθεσης μαστιγίου όταν είναι σε εμβέλεια.
Προσαρμοσμένα στοιχεία ήρωα
Περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουριο πορτρέτο ήρωα, εικονίδια ικανότητας και ένα εικονίδιο μικρού χάρτη.
500+ νέες ατάκες αποκλειστικές στο Arcana
Πατήστε για αναπαραγωγή
Ξεκλειδώσιμο δεύτερο στιλ
Βασανίστε 1000 εχθρούς με Sonic Wave σε νίκες για να ξεκλειδώσετε το εναλλακτικό στιλ Royal Decree.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ RISTUL:
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΟΝΤΟΥ
ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ 445