Ízelítő lejátszása
Feloldható a 445. szinten
Utat a királynőtöknek
Oly sokáig megelégedve a halandó birodalom játszóterének felderítésével, Akasha most visszatér a veszélyes Ristuli Udvarba, ahol távolléte alatt csillaga leáldozott. De a fenti világ királynőjének szándékában áll az alvilági trónt is megszerezni. Alkut kötve egy száműzött démonherceggel, Akasha új hatalmat ragad magához, és ördögi tervei végre mozgásba lendülnek.
Kitűnő agóniabemutató
Akasha kiválóan kínoz, és ellenségei tömeges dominálására nincs jobb mód, mint a tökéletes Sonic Wave. Egy különleges köszöntő hozzáadásával a királynő mostantól megünnepelheti a hullámmal megbüntetett minden egyes célpontot. Tekerd fel a hangerőt és szenvedést a lehető legtöbb ellenséget eltalálva az egyes ultimate használatokkal, és lökd a maximumra a fájdalommérőt.
Feloldható második stílus
Királynői Rendelet
Ahogy befolyása nő Ristulban, a királynő kedve szerint váltogathatja alakját.
Kínozz meg 1000 ellenséget Sonic Wave-vel győzelmeid során a Királynői Rendelet alternatív stílus feloldásához ehhez a Titokzatoshoz, új színváltozattal a modelljéhez és effektjeihez.
A Titokzatos tartalma:
Vadiúj modell, tárgyak és talapzat
Queen of Pain teljes modellje, tárgyai és tárgykiosztási talapzata illő mód újra lett tervezve, hogy tükrözzék a valódi démon méltóság erejét, amit alkujával szerzett.
Egyedi animációk és effektek
Tartalmaz egy vadonatúj animációkészletet, hangeffekteket, Sonic Wave számlálót, új Sonic Wave-et és Blinket, egyedi beáldozáseffektet, új környezeti effekteket mindkét stílushoz, és egy egyedi közelharci korbácstámadás-animációt és -effektet bizonyos távolságon belül.
Egyedi hőselemek
Vadonatúj hősportrét, képességikonokat és minitérkép-ikont tartalmaz.
Több mint 500 új Titokzatos-exkluzív szöveg
Kattints a lejátszáshoz
Feloldható második stílus
Kínozz meg 1000 ellenséget Sonic Wave-vel győzelmeid során a Királynői Rendelet alternatív stílus feloldásához.
Tudj meg többet Ristul Méltóságának történetéről:
Kattints a képre, vagy nyomj szóközt a továbblépéshez
Háttérképek
Feloldható a 445. szinten