За безчет векове надвисналите звезди сдружавали своята енергия като с течение на времето всяка избухвала неизменно предвещавайки катастрофалните пламъци на свръхнова, която да обагри небето с превъзходното им потомство. Посредством това значимо събитие се сформирало съществуването на звездата наречена Phoenix. В течение на дългите цикли тази съзнателна светлина проявявала интерес, изучавала и по случайност разбрала за продължителен конфликт от космично значение. И тъй младото отроче на слънцата приело земна форма, нетърпеливо да озари със своята топлина там, където събития изглеждали най-мрачни.
Icarus Dive — Спуснете се напред в свирепа дъга, забавяйки и увреждайки всички врагове по пътя си.
Fire Spirits — Изразходвайте здраве, за да призовете духове, които могат да бъдат хвърляни по неприятелите Ви, така че да ги горят през време.
Sun Ray — Пожертвайте жизненост, за да пометете враговете си и лекувате своите съюзници с лъч от изпепеляваща светлина.
Supernova — Превърнете се в ядро от възпламенителна енергия, която изгаря враговете наблизо, които, ако бъдат оставени да се взривяват, ще зашеметяват неприятелите и подновят силата Ви.
Новости в обновлението
Превземане на повторение
Грабнете приятелите си и пренапишете историята! Вече можете да поемете контрол над всяко повторение създадено след обновлението „New Bloom“, а после да действате в останалата част на мача от този момент нататък. Докато трае повторение, натиснете бутона „Превземане“, за да създадете лоби, където всеки може да избере кой герой ще представлява. Възобновете мача и станете този, който ще обърне везните на любимата Ви професионална игра, открийте начин да избегнете невъзможна ситуация или преживейте едно любимо отборно сражение отново и отново.

Превземанията се считат за нов мач и имат отделни повторения, които се записват от момента, в който Вие поемате контрол.
СКОРО В МАГАЗИНА НА DOTA
Treasure of Vermilion Renewal
Разпечатайте подаръците за подновяване и може да откриете един от тези артикули
Curse of the New Season
Вълнуващото пробуждане на „Новия разцвет“ насища свирепост с нова форма.
Charming Assassin Curls
Красотата и ефективността на Западната Печал се оценяват еднакво.
Healing Fount of the Lost Isles
Лечебните изкуства на отминали култури не са загубили нищо от своята потентност.
Нова екипировка за „Новия разцвет“
Набор Ember Crane
Набор „Blessings of Lucentyr“
Набор „Strength of the Demon Stone“
Създадени от Dota общността. Избрани от Dota общността.
Занаятчиите на Dota работилницата са се трудили неуморно, изработвайки артикули, за да отпразнуват фестивала на „Новия разцвет“ (New Bloom). Сега плодовете на техните усилия ще започнат да пристигат в Dota магазина. Тези артикули ще се появяват по време на събитието, така че проверявайте често, за да видите какви нови творения са добавени!
Допълнителни характеристики
Артикулите, които са били закупени, докато сте мъртви, вече могат да бъдат продадени, ако това е станало по време на същата смърт. Преди това никакви продукти не можеха да бъдат продавани, докато сте мъртъв.

Маркирането на съюзнически Ward вече ще показва ефективния му обсег.

Задържането на ALT и кликването върху способност вече ще изведе контекстуално чувствителен пинг за тази способност. Това може да бъде използвано за посочване, дали пингнатото умение е готово за употреба, ако не разполагат с достатъчно мана, за да използвате това умение или пък да предостави информация относно оставащия брой секунди преди края на изчакването му.