Jo iäisyyksien ajan ovat tähdet taivaalla tuoneet energiansa yhteen, aina lähettäen tähtilapsensa taivaankanteen supernovan mullistavin liekein. Tässä iättömässä sulatuspadassa syntyi Phoenix-niminen tähti. Pitkän ajan tämä maailmaa tiedostava valo tutki ja opiskeli ja sattumalta oppi ikivanhasta kamppailusta, jolla oli vaikutus koko maailmaan. Näin aurinkojen pienokainen otti itselleen maallisen muodon, valmiina loistamaan lämpöään siellä, missä maailma on synkeimmillään.
Icarus Dive - Syöksy eteenpäin raivoisassa kaaressa hidastaen ja vahingoittaen kaikkia tielläsi olevia vihollisia.
Fire Spirits - Käytä terveyttä kutsuaksesi henkiä, jotka voi lähettää vihollisiasi kohti polttamaan heitä ajan myötä.
Sun Ray - Uhraa elinvoimaasi vihollisiesi kukistamiseen ja paranna liittolaisia säkenöivällä valosäteellä.
Supernova - Muutu lähellä olevia vihollisia polttavaksi energiaytimeksi. Jos sallit sen räjähtää, lamauttaa se vihollisia ja uudistaa voimiasi.
Uutta tässä päivityksessä
Uusinnan valtaus
Kutsu kaverisi pistämään historiankirjat uusiksi! Voit nyt hallita mitä tahansa New Bloom -päivityksen jälkeistä uusintaa ja jatkaa pelaamista valitsemasi kohdan jälkeen. Napsauta Valtaa-painiketta uusinnan aikana luodaksesi peliaulan, jossa pelaajat voivat valita uusintapelin sankareista itselleen oman. Palaa takaisin peliin ja ota itse osaa suosikkiisi ammattilaispeleistä, löydä tapa paeta mahdottomasta tilanteesta tai koe uudelleen suosikkitaistelusi.

Pelivaltaukset käyttäytyvät kuin uudet pelit ja niillä on omat uusintansa, jotka tallennetaan siitä hetkestä eteenpäin, kun otat pelin haltuusi.
TULOSSA DOTA-KAUPPAAN
Tulipunaisen uusiutumisen aarre
Avaa uudistuksen lahjat ja saatat saada yhden näistä esineistä
Uuden kauden kirous
Uuden kukinnon alku kyllästää raivokkuutta aivan uudella tavalla.
Hurmaavat salamurhaajan kutrit
Läntiset ulvojat arvostavat kauneutta ja tehokkuutta samassa mittakaavassa.
Kadonneiden saarten parantava lähde
Vanhojen maiden parannusmuodot eivät ole kadottaneet tehokkuuttaan.
Uusia varusteita Uudelle kukinnolle
Punainen kurki -kokoelma
Lucentyrin siunaukset -kokoelma
Hiisikiven voima -kokoelma
Dota-yhteisön luomia; Dota-yhteisön valitsemia.
Dota-workshopin taiteilijat ovat tehneet kovan työn luodessaan esineitä Uuden kukinnon juhlan vieton kunniaksi. Heidän työnsä saapuvat nyt Dota-kauppaan. Workshop-taiteilijoiden esineitä lisätään tapahtuman aikana, joten vieraile kaupassa tarkistamassa, mitä uutta sinne on lisätty!
Muita ominaisuuksia
Jos ostit oltuasi kuolleena esineitä voit nyt myydä ne, kunhan vain ostit esineet saman kuoleman aikana. Aiemmin kuolleena ollessa ei voinut myydä esineitä.

Liittolaiswardin valinta näyttää nyt sen kantaman.

Painamalla ALT-näppäintä samalla kun klikkaat kykyä näytät käytön yhteyteen soveltuvan tekstin. Tätä voi käyttää kertomaan milloin kyseistä kykyä voi käyttää, näyttämään onko sinulla tarpeeksi manaa sen käyttämiseen tai osoittamaan sen latausajassa jäljellä olevat sekunnit.