Пускане на трейлъра
„Из измеренията силата се поддава на познанието.
Но все пак познанието повяхва в сянката на незнайното.
А незнайното отстъпва само пред силата.“
— както Грънч казал на своя похитител
Аганим пристига с менажерия от чудовища
„Аз съм Аганим. Да, ОНЗИ Аганим.
Могъщият Аганим. Аганим, който изучавал мрачна, забранена магия и бил изгубен из астрални измерения в опит да създаде грандиозен скиптър.
Сигурен съм, че сте чували лъжи за моите творения в училището за герои. Но ето нещо, което Вашите глупавите учители НЕ са Ви казали:
След това Аганим издирил най-смъртоносните създания от най-мрачните измерения и ги довел тук, за да подложи на изпитание нрава на най-могъщите сред Вас. Наточете своите остриета! Промълвете своите заклинания! Разкършете се! Изпълнете своите вокални загревки!“
Влезте в лабиринта
Съберете трима приятели или потърсете мач с други потребители. Не се изисква боен пропуск, всички играят безплатно.
„Какви ли ужаси дебнат в засада Вашата дружина? Позволете на могъщия Аганим да Ви каже — редица ужаси!“
Изберете своя курс
След завършването на всяка стая, Вие и другарите Ви ще бъдете изправени пред това да направите избор. Какви умения са Ви необходими? Какви награди желаете? Кои са следващите от чудовищата на Аганим, срещу които желаете да се изправите? Изберете своите опоненти, но го сторете внимателно. Погрешният или прибързаният избор може да бъде кончината на пробега Ви в лабиринта.
„Щедрият Аганим Ви предлага пищни начини да умрете.“
Сберете своята мощ
Събирайте късове от скиптъра на Аганим, за да увеличите уменията на своите герои по уникални начини, създавайки различни комбинации през всяка игра. Избирайте своите подобрения внимателно. Ще е нужно да бъдете пресметливи, за да разгромите зверовете на Аганим.
„Какви силни и могъщи воини! Представете си какво бихте могли да постигнете с инструменти от рода на „умение“ и „талант“!“
Постигнете напредък за своя боен пропуск
Притежателите на боен пропуск, които играят Aghanim's Labyrinth, разполагат със способността да отключат до 2 000 бойни точки всяка седмица.
Сражавайте се със страховити босове
Заемете се с несломими неприятели
Опълчете се лице в лице с най-жилавите чудовища, които Аганим успял да си набави от безчет измерения, преди да се изправите срещу самия Върховен влъхва. В малко вероятния случай, че победите — подгответе се за още по-голямо предизвикателство нарастващо опасни „Възнасящи пробези“!
„Драги приятели, смиреният Аганим не се самоизтъква! Но ако би го сторил, то това щеше да прозвучи като стенанията на дружината Ви, която намира своята кончина!“
Справете се с „Възнасящите се нива“
Повишаващо се предизвикателство
Отключвате ново „Възнасящо се ниво“ с всяка трудно извоювана победа. Само като използвате своята упоритост и опит можете да се надявате да разгромите всички тях. Има четири „Възнасящи се нива“. Всяко от тях предоставя уникална гласова реплика на Аганим за чат рулетката, щом завършите лабиринта.
„Надъхани ли сте? Страхотно. Съсредоточени ли сте? Перфектно. Избрахте ли си надгробен камък, който гласи: „Умря от високомерие, оставяйки след себе си само котка и купчина окървавени дрехи?“ Надявам се, че сте го сторили.“
Изготвяйте стратегии и опитвайте пак
Отключвайте благодати
Ставайте по-могъщи с течение на времето, докато събирате Arcane Fragments по време на своите пробези, отключвайки перманентни подобрения за бъдещи опити в лабиринта. Ще получавате 3x бонус за първите 1 800 Arcane Fragments, които печелите всяка седмица.
Изпитанията на Аганим
Изпитайте своята издръжливост срещу най-добрите в света
Следващата седмица сформирайте дружина със своите приятели и се заемете с изпитанията на Аганим
Веднъж седмично можете да се съревновавате срещу глобална класация в същия произволно генериран лабиринт. Най-бързите и успешни екипи ще бъдат възнаграждавани с най-редкия и ценен трофей на Аганим.
Научете още