ΑΝΑΠΑΡΑΡΩΓΗ ΤΡΕΙΛΕΡ
«Σε όλες τις διαστάσεις, η δύναμη υποκύπτει στη γνώση.
Όμως η γνώση μαραίνεται στη σκιά του αγνώστου.
Και το άγνωστο παραδίνεται μόνο στη δύναμη»
-- Grunch· όπως ειπώθηκε στον αιχμαλωτιστή του
Ο AGHANIM ΚΑΤΑΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΗΡΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΕΡΑΤΩΝ
«Είμαι ο Aghanim. Ναι, ΑΥΤΟΣ ο Aghanim.
Ο Aghanim ο ισχυρός. Ο Aghanim που μελέτησε σκοτεινή, απαγορευμένη μαγεία και χάθηκε διασχίζοντας τις αστρικές διαστάσεις προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα μεγαλοπρεπές σκήπτρο.
Είμαι σίγουρος ότι ακούσατε ψέματα για τα έργα μου στη σχολή ηρώων. Αλλά να κάτι που ΔΕ σας είπαν οι ηλίθιοι δάσκαλοί σας:
Ο Aghanim τότε αναζήτησηε τα πιο θανατηφόρα πλάσματα από τις σκοτεινότερες διαστάσεις και τα έφερε εδώ για να δοκιμασει το σθένος των ισχυρότερων ανάμεσά σας. Ακονίστε τις λεπίδες σας! Πείτε τα ξόρκια σας! Τεντωθείτε! Κάνετε τη φωνητική σας προθέρμανση!»
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ
Μαζέψτε τρεις φίλους ή ταιριαστείτε με άλλους. Δεν απαιτείται πάσο μάχης, όλοι παίζουν δωρεάν.
«Τι τρόμοι περιμένουν την παρέα σας; Αφήστε τον Aghanim τον ισχυρό να σας πει -- πολλοί τρόμοι!»
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΑΣ
Αφού ολοκληρώσετε κάθε δωμάτιο, εσείς και οι συμπολεμιστές σας θα έχετε επιλογές. Τι ικανότητες χρειάζεστε; Τι ανταμοιβές επιθυμείτε; Ποιο από τα τέρατα του Aghanim θέλετε να είναι το επόμενο που θα αντιμετωπίσετε; Διαλέξτε τον αντίπαλό σας, αλλά διαλέξτε σοφά. Μία λανθασμένη ή βιαστική επιλογή μπορεί να είναι το τέλος του παιχνιδιού σας στο Λαβύρινθο.
«Ο Aghanim ο γενναιόδωρος σας προσφέρει μία ποικιλία τρόπων να πεθάνετε.»
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ
Συλλέξτε πετράδια του Σκήπτρου του Aghanim για να ενισχύσετε τις ικανότητες των ηρώων σας με μοναδικούς τρόπους - θα δημιουργείτε ένα διαφορετικό συνδυασμό σε κάθε παιχνίδι. Διαλέξτε τις αναβαθμίσεις σας προσεκτικά - θα χρειαστεί να είστε μεθοδικοί για να νικήσετε τα θηρία του Aghanim.
«Τόσο δυνατοί και ισχυροί πολεμιστές! Φανταστείτε τι θα μπορούσετε να πετύχετε με εργαλεία όπως «ικανότητα» και «ταλέντο»!»
ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΜΑΧΗΣ ΣΑΣ
ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΟΥ AGHANIM ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΕΩΣ 2000 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ
ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΔΑΜΑΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ
Πολεμήστε πρόσωπο με πρόσωπο ενάντια στα πιο σκληρά τέρατα που μπόρεσε να φέρει ο Aghanim από αμέτρητες διαστάσεις πριν αντιμετωπίσετε τον ίδιο τον Υπέρτατο Μάγο. Στην απίθανη περίπτωση που νικήσετε, ετοιμαστείτε για γύρους υψηλότερου επιπέδου και μεγαλύτερων προκλήσεων!
«Αγαπητοί φίλοι, ο Aghanim ο ταπεινός δεν περηφανεύεται! Αλλά αν το έκανε θα ακουγόταν σαν τα γοερά κλάματα της παρέας σας όταν βρίσκει το θάνατό της»
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Θα ξεκλειδώνετε ένα υψηλότερο επίπεδο με κάθε σκληρά κερδισμένη νίκη. Μόνο χρησιμοποιώντας σθένος και εμπειρία έχετε ελπίδα να τα νικήσετε όλα. Yπάρχουν τέσσερα υψηλότερα επίπεδα, με το κάθε ένα να δίνει μία μοναδική ατάκα του Aghanim στη ροδέλα συνομιλίας μόλις ολοκληρώσετε το Λαβύρινθο.
«Είστε ενθουσιασμένοι; Υπέροχα. Είστε συγκεντρωμένοι; Τέλεια. Διαλέξατε ταφόπλακα που γράφει «Απεβίωσε λόγω ύβρεως, αφήνοντας πίσω μόνο μια γάτα και μία στοίβα ρούχα μουλιασμένα στο αίμα;» Το ελπίζω.»
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΕΥΛΟΓΙΕΣ
Γίνετε πιο δυνατοί σταδιακά καθώς μαζεύετε απόκρυφα θραύσματα στη διάρκεια των γύρων σας, ξεκλειδώνοντας μόνιμες αναβαθμίσεις για μελλοντικές προσπάθειες στο Λαβύρινθο. Θα πάρετε μία επαύξηση 3x στα πρώτα 1.800 απόκρυφα θραύσματα που θα κερδίζετε κάθε βδομάδα.
ΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ AGHANIM
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Την επόμενη εβδομάδα: γίνετε παρέα με τους φίλους σας και αναμετρηθείτε στις δοκιμασίες του Aghanim
Μία φορά την εβδομάδα αγωνιστείτε ενάντια σε μία παγκόσμια κατάταξη στον ίδιο τυχαία δημιουργημένο λαβύρινθο. Οι γρηγορότερες και πιο πετυχημένες παρέες θα ανταμείβονται με το πιο σπάνιο και πιο πολύτιμο έπαθλο του Aghanim.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ