Előzetes lejátszása
„A dimenziók között az erő megadja magát a tudásnak.
A tudás viszont elsorvad az ismeretlen árnyékában.
Az ismeretlen pedig csak az erőnek hódol be.”
– Grunch a fogva tartójához
Aghanim megérkezik egy szörnysereglet élén
„Aghanim vagyok. Igen, AZ az Aghanim.
Aghanim, a hatalmas. Aghanim, aki sötét, tiltott mágiát tanult, és egy nagy hatalmú jogar készítésén munkálkodva eltévedt az asztráldimenziók között.
Biztosan hallottál hazugságokat a munkámról a hősképzőben. De van itt valami, amit a hülye tanáraid NEM mondtak el:
Aghanim eztán megkereste a leghalálosabb lényeket a legsötétebb dimenziókból, és idehozta őket, hogy próbára tegye a köztetek legerősebbek rátermettségét. Fenjétek meg pengéiteket! Mondjátok el varázsigéiteket! Nyújtsatok! Melegítsétek be hangszálaitokat!”
Lépj be a Labirintusba
Gyűjts össze három barátot, vagy keress játékot. Nem szükséges Csatabelépő, mindenki ingyen játszhat.
„Milyen rémségek várnak társaságotokra? Hadd feleljen erre Aghanim, a hatalmas: sokféle rémségek!”
Válaszd meg ösvényedet
Te és társaid minden szoba teljesítése után döntésekkel fogtok szembenézni. Milyen képességekre van szükségetek? Milyen jutalmakra vágytok? Aghanim mely szörnyeivel kívántok következőnek szembe nézni? Válasszatok ellenfelet, de bölcsen tegyétek. Egy rossz vagy elsietett döntés Labirintusbeli utatok végét jelentheti.
„Aghanim, a bőkezű, halálmódok tárházát kínálja neked.”
Gyűjtsd össze erődet
Gyűjts Aghanim Scepter töredékeket hőseid képességeinek egyedi módokon való erősítésére; mindegyik játékban más kombinációt fogsz létrehozni. Gondosan válaszd meg fejlesztéseidet: ravasznak kell lenned, hogy legyőzd Aghanim bestiáit.
„Mily erős és hatalmas harcosok! Képzeljétek, mit tudnátok véghez vinni olyan eszközökkel, mint az ügyesség és a tehetség!”
Fejleszd Csatabelépődet
Az Aghanim Labirintusával játszó Csatabelépő-tulajdonosoknak lehetőségük van hetente akár 2000 csatapontot feloldani.
Harcolj félelmetes főellenségekkel
Küzdj meg rettenthetetlen ellenfelekkel
Szállj szembe a legszívósabb szörnyekkel, amelyeket Aghanim csak elő tudott teremteni számtalan dimenzióból, mielőtt szembekerülsz magával a Csúcsmágussal. Valószínűtlen győzelmed esetén acélozd meg magad a még nagyobb kihívást jelentő Felemelkedés menetekre!
„Drága barátaim, Aghanim, a szerény, nem szokott kérkedni! De ha tenne ilyesmit, biztosan nem úgy hangzana, mint a pusztulásával szembenéző társaságotok jajveszékelése.”
Birkózz meg Felemelkedés szintekkel
Növekvő kihívás
Minden kiharcolt győzelmeddel új Felemelkedés szintet oldasz fel. Csak keménységgel és tapasztalattal remélheted mindegyik legyőzését. Négy Felemelkedés szint van, amelyek mindegyike egyedi Aghanim csevegőkorong-hangot ad, miután teljesítetted a Labirintust.
„Fel vagy pörögve? Remek. Összpontosítasz? Tökéletes. Választottál egy »Belehalt az önhittségbe, csak egy macskát meg egy halom véráztatta ruhát hagyva hátra.« feliratú sírkövet? Remélem.”
Stratégiázz és kíséreld meg újból
Oldj fel Áldásokat
Válj idővel egyre erősebbé, ahogy meneteid során Misztikus Töredékeket gyűjtesz, maradandó fejlesztéseket oldva fel a Labirintusban tett jövőbeli próbálkozásaidhoz. Hetente az első 1800 Misztikus Töredékre háromszoros bónuszt kapsz.
Aghanim Próbatételei
Tedd próbára rátermettséged a világ legjobbjai ellen
Jövő héten: alkoss társaságot barátaiddal és nézzetek szembe Aghanim Próbatételeivel.
Hetente egyszer versenghetsz egy globális ranglista ellen ugyanabban a véletlenszerűen generált labirintusban. A leggyorsabb és legsikeresebb társaságok Aghanim legritkább és legértékesebb jutalmát kapják.
Tudj meg többet