The Fractured Guardian

Un fragment spart cu aceeași putere primordială precum a Anticilor, Zet, cel care îndeplinea rolul de Arc Warden, a jurat să vadă sfârșitul luptei dintre Radiant și Dire, prin reunire sau anihilare.

Atacă inamici singuratici cu o energie fluctuantă, sau distorsionează spațiul pentru a genera un câmp protector în jurul aliaților. Invocă un Spark Wraith pentru a patrula într-o zonă în căutare de inamici pe care să-i afecteze cu magii dăunătoare, apoi creează o dublură a lui Zet, cu obiecte și tot, pentru a-ți copleși inamicii.

Flux

Insuflă un inamic singuratic cu o energie volatilă care îi încetinește mișcarea și îi aplică damage în timp. Efectul este amuțit dacă există o altă unitate inamică în apropierea țintei.

Magnetic Field

Generează o distorsiune circulară a câmpului de energie magnetică, oferind un bonus de evitare şi viteză de atac eroilor şi clădirilor aliate din acea zonă.

Spark Wraith

Invocă un Spark Wraith care se materializează treptat şi bântuie zona aleasă până când un inamic trece prin această zonă. Odată ce a fost găsită o ţintă, acesta fuzionează cu ea, cauzând damage magic.

Tempest Double

Concentrându-și pentru o scurtă durată elementele fracturale, Arc Warden reușește să creeze o copie electrică perfectă a sa. Dublura poate folosi toate obiectele și magiile curente ale lui Arc Warden. Atunci când dublura este creată, toate obiectele și abilitățile normale disponibile nu vor fi în cooldown.

Află mai multe
 

Tempest Helm of the Thundergod

Obiect Arcana pentru Zeus

Forjată de Hammers of Celestarr și infuzată cu energiile Anticilor, această cască se simte ca acasă pe însăși fruntea Lordului Cerului. Cei fără de credință se înspăimântă când adevăratul fulger parcurge câmpul de bătălie!

Arcana include:

Atunci când este echipat, acest obiect îi acordă următoarele îmbunătățiri personalizate lui Zeus:

- Un nou model de bază, o nouă textură şi animaţii complet noi -

- Sunet şi efecte noi pentru Thundergod’s Wrath -

- Efect special de omorâre pentru inamicii ucişi cu Thundergod’s Wrath -

- Efect și sunet speciale pentru Blink atunci când folosește Blink Dagger -

- Portret, iconiță pentru erou, minihartă și iconiță pentru abilitate personalizate -

- Voce modificată -

- O trăsură furtunoasă care să o care pe Majestatea Sa -

- Emoticon animat pentru discuţii -

Cumpără acum

Dacă este cumpărat până la 31 decembrie, vei primi o calitate 'EXALTED' pentru acest obiect.

Citește banda desenată

Ți-a povestit Zeus despre atunci când amuza un grup de creaturi dintre cele mai încântătoare când— Nu, nu, nu atunci. Aia a fost când și-a pierdut jumătate din puterile sale.
Aceasta e povestea despre cum și le-a luat înapoi.

Apasă pe imagine pentru a continua

Descarcă în format CBR
 

Nou în această actualizare

Teren deșertic

Acordat tuturor deținătorilor de Compendiu The International 2015, obiectivul pentru Terenul Deșertic își face debutul în Dota 2. Pe lângă schimbări vizuale ample, o recreare a setului de unelte folosit pentru a crea acest teren oferă tuturor creatorilor de jocuri modificate și mai multe resurse pentru a-și aduce ideile pe câmpul de joacă.

Desert Music Pack

Compus de Matt Hawken Music, acest pachet muzical cu tematică deșertică își face apariția din Atelierul Comunității Steam ca un acompaniament perfect pentru noul Teren Deșertic.

Calitatea Umbrelor Ultra

Jucătorii pot acum selecta calitatea ultra a umbrelor din meniul de setări. Fiind randată la dublul rezoluției suportate anterior, setarea "Ultra" oferă umbre mai intense eroului și terenului, indiferent de hartă, tipul de teren sau efecte meteo.

Colosseum

Noua hartă de Deșert

Disponibilă pentru toată lumea, harta Desert Colosseum aduce un design de nivel revigorant — și un bolovan-capcană mortal — pentru modul de joc personalizat şi popular. Apasă pe fila "Arcade" pentru a încerca noua hartă sau oricare dintre celelalte moduri care vor apărea în colecția de jocuri personalizate care se tot măreşte.

Nested Treasure II

Cumpărătorii acestei comori tentante vor găsi încă o comoară ascunsă în interiorul ei! Umplută cu o selecție de comori de anul trecut, Nested Treasure II oferă și șansa de a primi un Set Redemption Token care poate fi folosit pentru a selecta orice obiect care nu este rar și este conținut în celelalte comori posibile.

Nou în client

Statistici erou

Fie pentru îmbunătățire prin examinare sau dreptul de a te lăuda după o bătută, datele detaliate ale aventurilor tale pot fi de folos. Îți poți vedea statisticile fiecărui erou în galeria sa respectivă, precum și o listă detaliată în profilul tău.

Arsenal ușor de accesat

Menținerea arsenalului unui erou modern nu este nicidecum ușoară. Ba și mai rău, căutarea, printre brățările prăfuite și săbiile ruginite, după nişte comori aproape uitate este muncă de servitor. Noul flux al Arsenalului îți permite să nu mai pierzi timp și poți chiar să-ţi dai afară servitorul prin accesarea tuturor obiectelor obținute de curând direct din orice meniu al clientului.

Cumărături deodată

Nu toate magazinele cele mai bune sunt secrete. Din meniul din partea de sus al clientului Dota 2, poţi accesa o nouă filă, Magazin, pentru a te aproviziona cu seturi de eroi, obiecte globale şi cu noile comori.

Canale private pentru discuţii

Creează canale de discuții cu membrii restricționați. Invită-ți prietenii, invită-ți inamicii, invită pe oricine dorești... sau nu! Poți crea un canal doar pentru tine.

 

Noutăți în 6.86

Schimbare de hartă

Din voința naturii și a urmelor lăsate de război, tărâmurile din jurul râului au fost schimbate. Explorează noi căi—de oportunitate sau scăpare—atât de partea Radiant, cât și Dire. Stăpânirea acestor drumuri poate determina dacă întoarcerea ta la fântână va fi făcută prin teleportare sau dincolo de vălul morții.

Nou - Rună Arcane

De la începutul bătăliei și până la sfârșitul unui Ancient, eroii se luptă pentru a controla temporar energiile care apar lângă malul râului. Acum, o nouă putere începe să curgă sub forma unei rune. O comoară pentru magicieni și luptători deopotrivă, Arcane Rune insuflă abilitățile utilizatorului cu energii arcane, reducând cooldownul tuturor vrăjilor și costul de mana.

Obiecte noi

Faerie Fire

Pentru o mică ofrandă, obține binecuvântarea celor fae. Strălucirea intensă a Faerie Fire oferă deținătorilor damage sporit împotriva inamicilor și poate fi consumat pentru a oferi viață.

Dragon Lance

Posedă puterea și anvergura unui călăreț de wyvern. Dragon Lance oferă cantități egale de forță, viteză de atac și damage. De asemenea, lancea extinde raza de atac a oricărui erou de distanță care o cară în luptă.

Aether Lens

Aether Lens sporește mana și rezistența la magie ale purtătorului, în timp ce îi acordă regenerare îmbunătățită de viață. Cu lentila ca punct de focalizare a puterii arcane, un magician obține distanță de atac cu magii și damage sporite.

Iron Talon

Oferind bonusuri de armură și Quelling Blade, Iron Talon se alătură listei de unelte esențiale pentru câmpul de luptă. Chiar dacă nu reprezintă un pericol pentru eroii inamici sau bestiile antice din pădure, lovitura pătrunzătoare a ghearei este temută de toate micile creaturi, ocazional și de câte un copac.

Adăugări la Modul Captains

Nemaifiind mulțumit să privească lupta de departe, trei eroi se alătură pe câmpul de bătălie. Oracle, Terrorblade și Earth Spirit sunt acum disponibili în Captains Mode.

Noi locaţii ale taberelor neutrilor

Creaturile pădurii şi-au extins teritoriul. Două tabere de creep-i neutri au fost adăugate pe hartă -- una lângă Magazinul Secret al echipei Radiant, cealaltă lângă cel al echipei Dire. Odată cu echilibrarea experienţei şi adăugarea aurului, bătălia pentru resurse capătă noi dimensiuni.

Actualizări eroi

Aşa cum valul bătăliei se schimbă, se schimbă şi eroul înţelept. Death Prophet, Faceless Void, Riki, Lone Druid şi Doom au acum noi abilităţi. Verifică, mai jos, notiţele patch-ului ca să vezi întreaga listă de modificări.

GENERAL

 • Adăugare Arcane Rune

  Reduce cooldown-urile vrăjilor cu 30% și costul de mana cu 50%.

  Durează 50 de secunde.


 • Recompensa pentru creepi a crescut cu 1 aur pentru fiecare ciclu de îmbunătățire normală De ex, odată la fiecare 7 minute și 30 de secunde

 • Damage-ul Siege împotriva eroilor crescut de la 75% la 85% Turnurile și unitățile Siege fac cu aproximativ 13% mai mult damage eroilor.
  De ex, damage-ul unui turn de nivel 1 împotriva eroilor a crescut de la 82,5 la 93,5.

 • Viața de bază a eroilor a crescut de la 150 la 180

 • Creepii sosesc acum puțin mai aproape de turnul de sus al Dire și cel de jos al Radiant

 • Lista de eroi din Alegere Aleatorie (Random Draft) a crescut de la 24 la 50
 • Adăugare Alegere Aleatorie la Matchmaking Contorizat (Ranked)
 • Alegerea Aleatorie folosește acum aceleași mecanici de selecție precum modul Toți Aleg Contorizat (Ranked All Pick)

 • Centaur Courser are acum o aură de rezistență la magie cumulabilă (20% pentru unități, 5% pentru eroi)Acesta este neutrul mic din Centaur Camp.
 • Hellbear are acum o aură de rezistență la magie cumulabilă (20% pentru unități, 5% pentru eroi)Acesta este neutrul mic din Hellbear Camp.
 • Dragonhide Aura, armura cumulabilă crescută de la 2 la 3
 • Ancient Dragons, armura redusă cu 1
 • Neutrii Ancient se comportă acum precum neutrii normali și împărtășesc experiența cu eroii aflați în zona de efect

 • Adăugarea unei noi abilități pentru Ancient Black Dragon, Fireball

  Fireball
  =======

  Țintește o zonă și aruncă o bilă de foc înspre aceasta, dând foc zonei de 300 pentru 10 secunde. Face 85 damage pe secundă.

  Cooldown: 10
  Cost mana: 100
  Rază de folosire: 1000.


 • Ancient Thunderhide, Frenzy este acum o unitate care poate fi țintită
 • Hill Troll Priest, Mana Aura crescută de la 2 la 3
 • Satyr Banisher, Purge, cooldown-ul redus de la 5 la 3 secunde
 • Satyr Tormenter, Unholy Aura, regenerarea de HP crescută de la 4 la 6
 • Satyr Tormenter, Shockwave, distanța crescută de la 800 la 1200
 • Satyr Tormenter, Shockwave, viteza redusă de la 1050 la 900
 • Satyr Tormenter, Shockwave, damage crescut de la 125 la 160
 • Dark Troll Summoner și Hill Troll, raza de atac redusă de la 500 la 400
 • Dark Troll Summoner, damage-ul atacului crescut cu 6

 • Roshan, armura de bază crescută cu 1
 • Roshan, timpul de atac de bază crescut de la 1 la 2
 • Roshan are acum +100 viteză de atac Atacă în continuare la fel de des, dar este mai puțin afectat de viteză de atac negativă.

 • Adăugare a comenzii de Patrulă
 • Poți acum folosi cursorul de țintire când ești amuțit, dar în loc de a întâlni eroarea atunci când țintești o vei primi la apăsarea butonului
 • Țintirile singure (Single Target) cu efecte AoE are acum o nouă interfață de țintire Abilitățile precum Frost Nova, Storm Bolt, etc.

 • Timpul din modul Toți Aleg contorizat de dinainte de alegeri redus de la 15 la 5
 • Turnurile nu mai oferă o recompensă de experiență minoră (precedent oferea 25 XP care se împărțea într-o zonă în mod egal)

 • Simplificarea damage-ului minor și al unor tipuri de armuri

  A fost eliminat tipul de atac Ușor (Light) și următoarele unități au fost mutate în categoria tipului de atac Standard (efectiv 40->50% vs structuri): Centaur Conqueror, Hellbear, Hellbear Smasher, Wildwind Ripper, Satyr Tormenter, Ancient Granite Golem, Ancient Black Dragon, Forged Spirits, Spiderlings și Warlock's Golems.

  A fost eliminat tipul de armură Slabă (Weak), iar următoarele unități au fost mutate în categoria tipului de armură Moale (Soft), precum cea a creepilor: Beastmster's Hawk

  S-au combinat tipurile de armuri Simplă (Basic) și Tare (Strong), precum cele folosite de diverse unități neutre: Kobold Soldier, Vhoul Assassin, Ghost, Hill Troll Berserker, Hill Troll Priest, Harpy Scout, Harpy Stormcrafter, Beastmaster's Boar, Undying's Tombstone, Pugna's Netherward, Templar Assassin's Psionic Trap, Techies' Land Mine, Techies' Stasis Trap și Techies' Remote Mine.
Teren

 • A fost adăugată o nouă tabără grea neutră pentru fiecare echipă, situată aproape de Magazinele Secrete respective
 • A fost adăugată o mică rampă de la Magazinul Secret Radiant către locul wardului chiar de deasupra acestuia
 • A fost mutată tabăra grea Radiant mai aproape de exteriorul lane-ului Dire
 • Au fost schimbate între ele taberele Medie și Grea din Jungla Radiant
 • A fost adăugat un nou drum între mid-ul Radiant și jungla Radiant
 • A fost adăugată o rampă care conectează jungla Radiant cu zona din apropierea lui Roshan
 • A fost creat un drum pe care se poate merge către runa ward Radiant
 • A fost creat un nou juke spot în spatele Magazinului Secret Dire
 • Terenul din jurul turnului din top de Nivel 2 Radiant a fost extins
 • Runa de jos a fost mutată puțin mai sus
 • Turnul Radiant de nivel 1 din mid a fost mutat mai în spate
 • Modificată zona de apariție din tabăra mică Radiant
 • A fost adăugat un nou loc pentru ward în apropierea anticilor Radian (nu dezvăluie runa de sus)
 • A fost creat un nou drum care duce către locul de rună de sub Magazinul Secret Radiant
 • A fost mutată și mai departe rampa Radiant care duce către runa de sus (puțin mai aproape de lane-ul de mijloc)
 • A fost mutată mai aproape rampa Dire care duce la runa de sus
 • Ajustare a terenului și rampei care duc către partea de jos a Anticilor Radiant
 • A fost îmbunătățită jukabilitatea terenului din jurul magazinului lateral Dire
 • A fost adăugat un drum printre copacii din exteriorul lane-ului de la magazinul lateral Radiant care duce către sud și au fost adăugate căi pentru juke
 • A fost adăugat un nou loc pentru ward în dreapta-sus a turnului Radiant de nivel 1
 • Au fost adăugați copaci în dreapta rampei care duce în joc de la anticii Radiant (acoperă viziunea din stânga)
 • Cei de la Dire pot acum intra în junglă prin rampa de mijloc Radiant și păși în lateral fără a fi în interiorul razei de anulare a fumului
 • A fost adăugat un nou drum deasupra magazinului lateral Dire
 • A fost creat un nou drum prin mijlocul coloanei lungi de copaci de jos în zona de Nivel 2 Radiant
 • A fost adăugat un drum pe care se poate merge către locul pentru ward de lângă runa de jos
 • A fost redusă mărimea zonei de atragere a taberei din tabăra grea Dire din safelane
 • A fost adăugat un drum dinspre vârful muntelui de deasupra runei de sus către zona Dire din dreapta acesteia
 • A fost adăugat un nou drum în sudul magazinului lateral de jos
 • Au fost adăugați copaci în baza Dire între turnurile de sus și mijloc, pe margine
 • Ajustări ale căilor de juke din apropierea locului pentru ward al Radiant de lângă tabăra grea
 • A fost adăugat un nou loc de juke în sudul taberei grele de jos a Radiant
 • A fost adăugat un ascunziș pe lane-ul Dire de mijloc, aproape de marginea Magazinului Secret
 • Au fost adăugați câțiva copaci sub turnul de nivel 2 Radiant de sus
 • Ajustări ale copacilor din stânga lane-ului exterior Dire (afectează vizibilitatea eroilor care vin din stânga)
 • A fost adăugat un drum deasupra Anticului Radiant (duce către noul loc pentru ward)
 • Ajustare minoră a locației Magazinului Secret Dire
 • Ajustare a mișcării pe teren, acolo unde se află bucla locului pentru ward Radiant de stânga-jos
 • Ajustare a copacilor de sus din dreapta taberei de mijloc Radiant
 • A fost mutată puțin mai în spate rampa Radiant către runa de jos
 • Au fost adăugate ascunzișuri în grupul de copaci de deasupra fostei tabere grele Radiant (acum tabără medie Radiant)
 • A fost mutată puțin mai în jos tabăra mică Radiant
 • A fost mutată puțin mai jos tabăra de mijloc mecie Radiant și au fost ajustați copacii din apropierea sa
 • A fost adăugat un nou ascunziș pe lane-ul de jos Dire, în zona ridicată din dreapta Anticilor Dire
 • A fost ajustată poziția rampei de mijloc Radiant
 • A fost adăugat un nou loc de juke pe terenul din dreapta taberei mici Radiant
 • Ajustare a căii dintre copaci și au fost adăugate două ascunzișuri deasupra turnului de nivel 2 DireHEROES

[[alchemist]]
 • Greevil's Greed Bounty Rune multiplier rescaled from 5x to 3/4/5/6x
 • Fixed Greevil's Greed granting full gold during Buyback gold penalty phase
[[bane]]
 • Movement speed reduced from 315 to 310
[[batrider]]
 • Base HP regeneration increased from 0.25 to 2.0
 • Flamebreak mana cost reduced from 140 to 110/120/130/140
[[beastmaster]]
 • Wild Axes no longer has unit targeting
 • Call of the Wild cooldown rescaled from 40 to 42/38/34/30
[[bloodseeker]]
 • Blood Rite cooldown rescaled from 29/26/23/20 to 30/25/20/15
[[bounty_hunter]]
 • Jinada movement and attack speed reduction increased from 25% to 25/27/29/31%
[[brewmaster]]
 • Drunken Haze cooldown reduced from 8 to 8/7/6/5
 • Primal Split's Dispel Magic damage to summons increased from 200 to 500
 • Primal Split's Dispel Magic cooldown reduced from 6 to 4
 • Primal Split's Wind Walk cooldown reduced from 7 to 5
[[bristleback]]
 • Added Scepter to Bristleback

  Nasal Goo is no longer targeted, instead it applies Goo to all enemies around you in 600 AoE when casted

 • Nasal Goo mana cost reduced from 30 to 25
 • Quill Spray max damage increased from 400 to 450
[[broodmother]]
 • Spawn Spiderlings damage reduced from 75/150/225/300 to 70/140/210/280
[[centaur]]
 • Return damage increased from 30/42/54/66 to 30/45/60/75%
[[chaos_knight]]
 • Reality Rift bonus damage increased from 60/80/100/120 to 60/100/140/180
[[chen]]
 • Base strength increased from 20 to 23
 • Penitence mana cost reduced from 100 to 70
 • Penitence duration increased from 5/6/7/8 to 8
[[clinkz]]
 • Agility growth increased from 3 to 3.3
[[rattletrap]]
 • Strength growth increased from 2.7 to 2.9
 • Power Cogs now spawn in a circle rather than a rectangle
[[crystal_maiden]]
 • Crystal Nova cooldown reduced from 13 to 12
 • Arcane Aura level 4 mana regen increased from 2.5/5 (allies/self) to 3/6
[[dark_seer]]
 • Base intelligence reduced from 27 to 25
 • Ion Shell is now purgeable
[[dazzle]]
 • Poison Touch mana cost reduced from 100 to 70
 • Shallow Grave cast point increased from 0.3 to 0.35
 • Shallow Grave mana cost increased from 140/130/120/110 to 150
 • Weave no longer provides 800 flying vision. Now provides ground vision for the AoE of the ability for 3 seconds
[[death_prophet]]
 • Temporarily removed from Captain's Mode
  Due to hero redesigns, the following heroes have been removed from Captain's Mode for a short period: Death Prophet, Doom, Faceless Void, Lone Druid, Riki and Winter Wyvern.

  Most of these will return to Captain's Mode in a subsequent 6.86b/c patch.

 • Replaced Witchcraft with a new ability, Spirit Siphon

  Spirit Siphon
  =======

  Creates a spirit link between you and the target, draining 20 + 1/1.8/2.6/3.4% Max HP per second and slowing movement speed by 6/10/14/18%. Lasts 4 seconds.

  Cast Range: 500

  Buffer Distance: 300

  Has 1/2/3/4 charges, 45 second replenishA unit cannot be affected by multiple instances at the same time. Cannot target Roshan.
  Mana cost: 70/65/60/55

 • Base movement speed increased from 280 to 310
 • Crypt Swarm cooldown reduced from 8 to 8/7/6/5
 • Silence cooldown reduced from 15 to 15/14/13/12
 • Exorcism spirit count increased from 8/14/21 to 8/16/24
 • Exorcism spawn rate decreased from 1 ghost per 0.1 seconds to 0.3 seconds
[[doom_bringer]]
 • Temporarily removed from Captain's Mode
  Due to hero redesigns, the following heroes have been removed from Captain's Mode for a short period: Death Prophet, Doom, Faceless Void, Lone Druid, Riki and Winter Wyvern.

  Most of these will return to Captain's Mode in a subsequent 6.86b/c patch.

 • Replaced Level Death with a new ability, Infernal Blade

  Infernal Blade
  =======

  Passive/autocast attack ability. Ministuns for 0.3 seconds and applies a 4 second burn that deals 40 + 1.25/2.5/3.75/5% Max HP as magic damage.

  Cooldown: 16/12/8/4
  Mana cost: 40

 • Base Attack Time increased from 1.7 to 2.0
 • Scorched Earth damage/heal reduced from 12/23/34/45 to 10/20/30/40
 • Scorched Earth movement speed from 16% to 14%
 • Doom cooldown increased from 100 to 125
[[dragon_knight]]
 • Dragon Blood HP regen increased from 2/3/4/5 to 3/6/9/12
 • Elder Dragon Form Frost AoE increased from 250 to 300
  Same AoE as the splash damage
[[drow_ranger]]
 • Added Scepter to Drow Ranger

  Marksmanship now causes her attacks to splinter on the target and split into two arrows affecting two random units in a 375 radius. The splintered arrows deal 50% damage each. Primary target still takes full damage.

  The split arrows act as normal attacks, carrying all attack modifiers.

[[earth_spirit]]
 • Enabled Earth Spirit in Captain's Mode
 • Intelligence growth reduced from 2.4 to 2.1
 • Boulder Smash stun AoE reduced from 200 to 160
 • Geomagnetic Grip can now only pull allied heroes when using Scepter
[[elder_titan]]
 • Earth Splitter damage rescaled from 35% to 30/40/50%
 • Earth Splitter mana cost rescaled from 175 to 125/175/225
 • Earth Splitter's physical damage component is no longer reduced by Damage Block
[[ember_spirit]]
 • Fire Remnants no longer give vision
[[enchantress]]
 • Enchant cooldown reduced from 30/25/20/15 to 30/24/18/12
[[enigma]]
 • Eidolon movement speed increased from 250/250/260/260 to 260/280/300/320
 • Malefice damage increased from 25/40/55/70 to 30/50/70/90
 • Black Hole cooldown reduced from 200/190/180 to 200/180/160
[[faceless_void]]
 • Temporarily removed from Captain's Mode
  Due to hero redesigns, the following heroes have been removed from Captain's Mode for a short period: Death Prophet, Doom, Faceless Void, Lone Druid, Riki and Winter Wyvern.

  Most of these will return to Captain's Mode in a subsequent 6.86b/c patch.

 • Replaced Backtrack with a new ability, Time Dilation

  Time Dilation
  =======

  Applies a debuff to all nearby enemies (650 AoE) for 6/7/8/9 seconds. Causes time to be frozen on all enemy abilities, causing their cooldowns to make no progress while they have this debuff. Slows movement and attack speed by 4/6/8/10% for each locked ability.

  Cooldown: 34/28/22/16
  Mana cost: 50

 • Timewalk no longer slows units
 • Timewalk now undoes any damage taken in the last 2 seconds
 • Timewalk cooldown rescaled from 19/17/15/13 to 24/18/12/6
 • Timewalk mana cost reduced from 90 to 40
 • Timewalk range reduced from 700/900/1100/1300 to 550
 • Timewalk cast point reduced from 0.35 to 0.2
[[gyrocopter]]
 • Call Down's first missile damage reduced from 250/300/350 to 220/285/350
[[huskar]]
 • Berserker's Blood bonuses are provided linearly from full until 10% HP (rather than stepwise at 7% increments)
 • Berserker's Blood maximum magic resistance reduced from 42/56/70/84% to 20/30/40/50%
[[invoker]]
 • Invoker now starts with Invoke Level 1 at the beginning of the game
 • Invoke now has the standard 6/11/16 leveling
 • Level 25 invoker (since he is now missing an ability level) has an attribute bonus ability that grants 6 all stats
[[jakiro]]
 • Base damage increased by 7
[[keeper_of_the_light]]
 • Chakra Magic cooldown reduction increased from 2/3/4/5 to 3/4/5/6
 • Chakra Magic buff duration increased from 12 to 15 seconds
 • Chakra Magic now restores and increases mana capacity by 75/150/225/300
[[kunkka]]
 • Added Scepter to Kunkka

  Ghost Ship now drags enemies within a 200 AoE of it towards the crash site. It now starts from where you are, rather than behind you, lands in the same position it normally would have.

  Enemies are still able to perform actions while being pulled by the Ghost Ship. Works similiar to Drow Ranger's Gust knockback

 • Torrent now gives your team vision over target area immediately upon cast, rather than just when triggering
 • Tidebringer is now an autocast ability, will only trigger if turned on or cast directly on the target
 • Tidebringer damage bonus increased from 20/35/50/65 to 25/40/55/70
 • Tidebringer AoE from rescaled 500/500/500/600 to 450/500/550/600
 • Ghost Ship mana cost reduced from 150/200/250 to 125/175/225
[[legion_commander]]
 • Moment of Courage cooldown reduced from 2.7/2.1/1.5/0.9 to 2.6/2.0/1.4/0.8
 • Legion Commander's Scepter now makes you and your target immune to all damage unless the source is between the Duel participants.
 • Legion Commander's Scepter duration is now 4.75/5.5/6.25
[[life_stealer]]
 • Rage attack speed bonus increased from 30/45/60/80 to 50/60/70/80
 • Feast damage and lifesteal increased from 4/5/6/7% to 4.5/5.5/6.5/7.5%
 • Infest cooldown reduced from 100 to 100/75/50
[[lion]]
 • Earth Spike mana cost reduced from 100/120/145/170 to 100/120/140/160
 • Earth Spike duration increased from 1.02/1.52/2.02/2.52 to 1.1/1.6/2.1/2.6
 • Mana Drain reduced cooldown from 20/15/10/5 to 16/12/8/4
[[lone_druid]]
 • Temporarily removed from Captain's Mode
  Due to hero redesigns, the following heroes have been removed from Captain's Mode for a short period: Death Prophet, Doom, Faceless Void, Lone Druid, Riki and Winter Wyvern.

  Most of these will return to Captain's Mode in a subsequent 6.86b/c patch.

 • Replaced Synergy with a new ability for Lone Druid, Savage Roar

  Savage Roar
  =======

  Causes enemies in a 325 AoE around you or your bear to run away with 20% movement speed bonus for 1.2/1.6/2/2.4 seconds towards their fountain.

  Cooldown: 28/24/20/16
  Mana cost: 50

  Note: An entangled hero will not be able to move still. Spirit Bear also has this ability, but the cooldown is shared with your hero.

 • Spirit Bear attack damage increased from 33 to 35/45/55/65
 • Spirit Bear movement speed increased from 320/320/330/340 to 320/330/340/350
 • Rabid duration increased from 10 to 18/22/26/30
 • Rabid movement speed increased from 5/10/15/20% to 10/15/20/25%
 • True Form Health Bonus increased from 250/400/600 to 300/600/900
[[luna]]
 • Turn rate increased from 0.4 to 0.6
 • Eclipse Scepter beam interval reduced from 0.6 to 0.3
[[lycan]]
 • Lycan Wolves and Shapeshift no longer grant critical strike
 • Lycan Wolves now gain Cripple at level 2, granting a 20% chance to cripple the target, causing it to take 8 damage per second and lose 40 Attack Speed for 4 seconds.
 • Shapeshift now grants all units under your control a 40% chance for 1.4/1.6/1.8x critical strike
[[magnataur]]
 • Added Scepter to Magnus

  Changes Empower to be an allied hero aura. Affects ranged heroes for half cleave values and causes them to deal splash damage around the target in a 200 AoE.

  Can still be cast on units, but does not stack.

 • Skewer distance increased from 750/900/1050/1200 to 900/1000/1100/1200
 • Skewer slow reduced from 40% to 25/30/35/40%
 • Skewer slow duration increased from 2.5 to 2.5/2.75/3/3.25 seconds
[[medusa]]
 • Mystic Snake no longer increases manasteal per jump
 • Mystic Snake manasteal is now 11/14/17/20% of total mana
[[meepo]]
 • Double Damage no longer affects all Meepo units
[[mirana]]
 • Attack range increased from 600 to 630
 • Starstorm radius increased from 625 to 650
 • Sacred Arrow now instantly kills the first unit it hits if it is a non-ancient creep
[[morphling]]
 • Adaptive Strike base damage increased from 50/60/70/80 to 100
 • Adaptive Strike mana cost reduced from 100 to 100/90/80/70
 • Morph rate increased from 2/4/6/10 per second to 2/4/8/16
 • Morph now shifts in intervals of 1 rather than 2
  This change doesn't affect rate of change, just smoothness
 • Hybrid cooldown reduced from 140 to 120
[[naga_siren]]
 • Base Intelligence increased from 18 + 1.95 to 21 + 2.0
[[furion]]
 • Base intelligence increased by 4
 • Treant damage increased from 28 to 32 This means Greater Treant damage is increased from 84 to 96
[[necrolyte]]
 • Base armor increased by 1
[[night_stalker]]
 • Void slow at night reduced from 4 to 2.5/3/3.5/4 seconds
[[nyx_assassin]]
 • Nyx Impale duration increased from 1.27/1.77/2.27/2.77 to 1.6/2.0/2.4/2.8
 • Spiked Carapace cooldown reduced from 23/20/17/14 to 22/18/14/10
[[ogre_magi]]
 • Base health regen increased from 2.5 to 3.5
[[oracle]]
 • Enabled Oracle in Captain's Mode
 • Fate's Edict cooldown rescaled from 12 to 16/13/10/7
 • Fate's Edict duration reduced from 3/4/5/6 to 3/3.5/4/4.5
 • Fate's Edict cast range rescaled from 700 to 500/600/700/800
 • Fortune's End mana cost reduced from 130 to 110
 • Fortune's End can now target allies
  Does not root or hurt the ally, but purges and applies the effect in the area
 • False Promise no longer continuously dispels after the initial cast
  It previously continuously removed all debuffs including stuns
 • False Promise duration increased from 6/7/8 to 7/8/9
 • False Promise cooldown rescaled from 80/60/40 to 90/60/30
 • False Promise mana cost reduced from 200 to 100
[[obsidian_destroyer]]
 • Reworked how Astral Imprisonment works

  Astral Imprisonment now deals damage to enemies in an area around the target when it ends. The target itself will also take damage, if it is an enemy. Deals 75/150/225/300 magic damage. Affects a 400 area. You are only hurt once by this AoE with Scepter.

  No longer steals intelligence.

  Can now be targeted on creeps.

 • Astral Imprisonment cooldown rescaled from 18/16/14/12 to 20/17/14/11
 • Astral Imprisonment cast range rescaled from 500 to 450/500/550/600
 • Astral Imprisonment duration increased from 1/2/3/4 to 4
 • Essence Aura AoE reduced from 1000 to the standard 900 aura radius
 • Arcane Orb now steals 0/1/2/3 intelligence per hit for 40 seconds (heroes only)
 • Outworld Devourer intelligence growth reduced from 3.3 to 2.7
[[phantom_assassin]]
 • Base Intelligence increased from 13 + 1 to 15 + 1.4
[[phoenix]]
 • Sun Ray turn rate increased from 20 to 25
 • Supernova damage per second increased from 60/80/100 to 60/90/120
[[puck]]
 • Illusory Orb mana cost reduced from 150 to 80/100/120/140
 • Illusory Orb cooldown increased from 11 to 14/13/12/11
 • Waning Rift cooldown reduced from 16 to 16/15/14/13
 • Waning Rift no longer only silences heroes
[[pudge]]
 • Reworked Scepter on Pudge

  Reduces cooldown of Meat Hook to 4 seconds and increases damage from 360 to 475.

  Note: No longer grants previous Scepter bonuses.

 • Dismember damage from 75/125/175 to 60/90/120 +30/40/50% of strength
 • Dismember now heals you for the damage it does
[[pugna]]
 • Decrepify no longer slows allies
[[queenofpain]]
 • Scream of Pain damage reduced from 85/165/225/300 to 75/150/225/300
 • Sonic Wave travel speed reduced from 1100 to 900
[[riki]]
 • Temporarily removed from Captain's Mode
  Due to hero redesigns, the following heroes have been removed from Captain's Mode for a short period: Death Prophet, Doom, Faceless Void, Lone Druid, Riki and Winter Wyvern.

  Most of these will return to Captain's Mode in a subsequent 6.86b/c patch.

 • Reworked Permanent Invisibility to include Backstab

  Permanent Invisibility
  ============

  Riki grants 0.4/0.6/0.8/1.0 damage when attacking from behind.

  Invisibility Fade Time: 6/5/4/3 seconds

  Note: No longer grants 6/8/10/12 HP regeneration

 • Blink Strike back to basic ability without charges

  Damage: 20/40/60/80
  Cooldown: 16/12/8/4
  Mana cost: 50

 • Added a new ultimate for Riki, Tricks of the Trade

  Tricks of the Trade
  ============

  Riki phases out of the world for up to 3/4/5 seconds, attacking every enemy from behind in a 450 area around him. He attacks once when phasing out and then once per second while being phased out. Can be cancelled any time.

  Cooldown: 90/80/70
  Mana cost: 75
  Cast Point: 0.4

 • Strength growth reduced from 2.0 to 1.6
 • Agility growth reduced from 2.9 to 2.2
 • Base armor reduced by 1
 • Smoke Screen no longer slows turn rates
[[rubick]]
 • Fade Bolt attack damage reduction increased from 14/20/26/32 to 20/25/30/35
[[sand_king]]
 • Reworked Scepter on Sand King

  Doubles Burrowstrike cast range and applies Caustic Finale poison to heroes

  Note: No longer grants previous Scepter bonuses.

 • Base strength increased from 18 to 21
 • Caustic Finale slow increased from 25% to 30%
[[shadow_demon]]
 • Disruption illusions duration from 5/6/7/8 to 6/8/10/12 seconds
[[nevermore]]
 • Added Scepter to Shadow Fiend

  Requiem of Souls waves now return back to Shadow Fiend dealing 40% damage on the way back.

  All of the damage the Requiem does to heroes on its way back heals you.

 • Base armor reduced by 1
 • Shadow Raze mana cost increased from 75 to 90
[[shadow_shaman]]
 • Shackles total damage increased from 120/180/240/300 to 120/200/280/360
 • Mass Serpent Wards require 2 hits to destroy
  Previously had 135/150/150 hp
[[silencer]]
 • Replaced Curse of the Silent with a new ability, Arcane Curse

  Arcane Curse
  =======

  Targets an area, causes enemies to take damage over time. Anytime they cast a spell, the duration of the debuff is increased. If an enemy affected by this debuff is silenced, the debuff will pause (no damage and no time elapses).

  Duration: 7 seconds
  Stacking Duration: 4 seconds (anytime a spell is cast, this is added to the duration)
  DPS: 14/21/28/35

  Cooldown: 18/16/14/12
  Mana cost: 75/95/115/135
  Radius: 425

  Affects Creeps.

  Note: Spell cast means the same stuff as CotS rules were, stuff that procs magic stick and isn't an item.

 • Glaives of Wisdom is no longer a Unique Attack Modifier
[[skywrath_mage]]
 • Concussive Shot mana cost reduced from 110 to 95
[[slardar]]
 • Amplify Damage now only reveals the target rather than the area around it
[[storm_spirit]]
 • Electric Vortex mana cost reduced from 100/110/120/130 to 85
[[sven]]
 • Base damage increased by 4
 • God's Strength Scepter aura bonus damage increased from 50/75/100% to 75/100/125%
[[templar_assassin]]
 • Refraction is now always visible
[[terrorblade]]
 • Enabled Terrorblade in Captain's Mode
[[tidehunter]]
 • Added Scepter to Tidehunter

  Causes Gush to become a ground targeted wave ability that travels for 1800 range.

  AoE: 240
  Projectile speed: 1500
  Cooldown: 7

 • Anchor Smash cast time reduced from 0.5 to 0.4
 • Ravage stun duration rescaled from 2.02/2.32/2.77 to 2.0/2.4/2.8
[[shredder]]
 • Whirling Death debuff duration increased from 7 to 11
 • Whirling Death mana cost decreased from 70/80/90/100 to 70
 • Reactive Armor duration rescaled from 16 to 14/16/18/20
[[tinker]]
 • Laser cast time improved from 0.53 to 0.4
 • Laser cast range increased from 550 to 650
[[tiny]]
 • Craggy Exterior now triggers on attacks landing, rather than on start
[[treant]]
 • Leech Seed mana cost reduced from 100/110/120/130 to 80/95/110/125
 • Overgrowth AoE increased from 675 to 800
 • Scepter Overgrowth damage and vision AoE increased from 700 to 800
[[troll_warlord]]
 • Fervor reduced from 20/25/30/35 to 15/20/25/30
 • Fervor max stacks increased from 4 to 6
 • Ranged Whirling Axes cooldown reduced from 20/19/18/17 to 20/18/16/14
[[tusk]]
 • Movement speed reduced from 305 to 300
 • Ice Shards damage reduced from 70/140/210/280 to 60/120/180/240
 • Snowball can no longer pull units out of Blackhole or Chronosphere
 • Snowball gather radius reduced from 400 to 350
[[undying]]
 • Tombstone Zombie damage reduced from 35 to 33
 • Tombstone bounty increased from 75/100/125/150 to 125/150/175/200
 • Tombstone no longer grants 44 XP
[[ursa]]
 • Scepter added to Ursa

  Allows you to cast your ultimate while disabled and reduces cooldown from 50/40/30 to 30/24/18 seconds.

 • Enrage is no longer purgeable
[[vengefulspirit]]
 • Added Scepter bonus to Vengeful Spirit

  Causes you to spawn a Vengeance Illusion when you die. The Vengeance Illusion deals 50% damage, takes 150% damage, and is able to use all of your abilities (but not items). The Vengeance Illusion lasts until she revives.

  Note: Still grants previous Scepter bonuses to Netherswap.

[[venomancer]]
 • Venomous Gale cooldown reduced from 22 to 21/20/19/18
[[visage]]
 • Stone Form AoE increased from 340 to 350
[[warlock]]
 • Base strength increased by 4
 • Shadow Word duration increased from 11 to 12 seconds
[[weaver]]
 • Base damage increased by 3
 • The Swarm Beetles' Base Attack Time improved from 1.4/1.25/1.1/0.95 to 1.25/1.1/0.95/0.8
[[windrunner]]
 • Shackleshot is now disjointable
 • Shackleshot speed increased from 1515 to 1650
 • Shackleshot angle reduced from 26 degrees to 23 degrees
 • Powershot speed no longer decreases by a small amount as it goes through units
[[winter_wyvern]]
 • Temporarily removed from Captain's Mode
  Due to hero redesigns, the following heroes have been removed from Captain's Mode for a short period: Death Prophet, Doom, Faceless Void, Lone Druid, Riki and Winter Wyvern.

  Most of these will return to Captain's Mode in a subsequent 6.86b/c patch.

 • Cold Embrace cooldown increased from 17/16/15/14 to 24/21/18/15
 • Arctic Burn slow reduced from 25/30/35/40% to 19/26/33/40%
 • Winter's Curse primary and secondary units are now immune to all damage from their enemies
 • Winter's Curse secondary units now have 50 attack speed bonus
 • Winter's Curse AoE increased increased from 400 to 500
 • Winter's Curse cooldown increased from 110/100/90 to 120/110/100
 • Winter's Curse duration increased from 2.5/3/3.5 to 3.25/4/4.75
 • Fixed Winter's Curse lingering if the primary target died
[[witch_doctor]]
 • Maledict mana cost reduced from 120 to 105/110/115/120
 • Maledict cast range increased from 525 to 575
[[skeleton_king]]
 • Vampiric Aura can now be toggled to make the lifesteal for heroes only

OBIECTE

OBIECTE NOI

Faerie Fire
 • Obiect consumabil nou, Faerie Fire

  Preț: 75 aur

  Oferă:
  + 2 Damage

  Utilizare: Consumă Faerie Fire pentru a restaura 75 HP. Cooldown: 5 secunde.


Dragon Lance
 • Obiect nou format din Ogre Club și Quarterstaff.

  Necesită:
  Ogre Club (1000)
  Quarterstaff (875)
  Total: 1875

  Oferă:
  + 10 Strength
  + 10 Viteză de atac
  + 10 Damage
  + 130 Rază de atac (doar pentru eroii ranged, nu se suprapune)

  Se poate dezasambla.


Aether Lens
 • Obiect nou format din Energy Booster, Ring of Health și Cloak.

  Necesită:
  Energy Booster (900)
  Ring of Health (850)
  Cloak (550)
  Total: 2300

  Oferă:
  + 250 Mana
  + 8 Regenerare HP
  + 15 Rezistență la magie
  + 200 Rază de folosire
  + 8% Damage din vrăji


  Creșterea razei de folosire implică vrăjile țintite și cele legate de distanță, precum Venomous Gale. Nu afectează abilitățile AoE precum Poison Nova.

Iron Talon
 • Obiect nou format din Quelling Blade, Ring of Protection și o Rețetă.

  Necesită:
  Quelling Blade (200)
  Ring of Protection (175)
  Recipe (125)
  Total: 500

  Oferă:
  + 2 Armură
  Bonusurile Quelling Blade

  Activă: Îți permite să țintești unități non-jucătoare și le înlătură 40% din HP. Cooldown: 14 secunde.

  Atenție: Nu poate ținti antici. Are un cooldown normal de 4 secunde când e folosit pe Trees.

SCHIMBĂRI ALE OBIECTELOR
[[abyssal_blade]]
 • Bash damage crescut de la 60 la 120
 • Damage bonus scăzut de la 85 la 70
  Următoarele obiecte sunt înrudite în ceea ce privește schimbările cu damage în plus și procentul de modificare al damage-ului: Abyssal Blade, Javelin, Monkey King Bar, and Skull Basher
[[curier]]
 • Cooldown-ul de cumpărare al curierului crescut de la 7 secunde la 2 minute
 • Costul Curierului Animal scăzut de la 120 la 100
[[arcane_boots]]
 • Viteza de mișcare redusă cu 5 și costul total redus cu 50 (vezi schimbările Boots of Speed) Se aplică următoarelor:
  Boots of Speed, Arcane Boots, Phase Boots, Power Treads și Tranquil Boots
[[assault]]
 • Aura de bonus al vitezi de atac afectează acum și clădirile. Armor portion already affects buildings.
[[blade_mail]]
 • Cooldown redus de la 15 la 13
[[boots]]
 • Cost redus de la 450 la 400
 • Viteza de mișcare redusă cu 5 Se aplică următoarelor:
  Boots of Speed, Arcane Boots, Phase Boots, Power Treads și Tranquil Boots
[[bottle]]
 • Cost redus de la700 la 660
 • Regenerare viață pe încărcătură redusă de la 110 la 90
 • Regenerare mana pe încărcătură redusă de la 70 la 60
 • O încărcătură vindecă acum timp de 2.5 secunde în loc de 3 secunde (totalul este tot 90/60)
 • A fost adăugată Bottle la Side Shop, începe doar cu o încărcătură.Ca de obicei, dacă folosești obiectul, nu îl mai poți vinde înapoi la preț întreg.
[[butterfly]]
 • Viteza de mișcare a Flutter crescută de la 25 la 35%
 • Durata Flutter redusă de la 6 secunde la 4 secunde
[[clarity]]
 • Regenerare mana crescută de la 170 pe 45 secunde la 190 pe 50 secunde Aceeași regenerare de mana pe secundă
[[cloak]]
 • Rezistența la magie redusă de la 20% la 15%
[[crimson_guard]]
 • Șansa Crimson Guard schimbată de la 75% blocare 40/20 la 100% blocare 32/16
 • Cooldown redus de la 70 la 60
[[greater_crit]]
 • Critical Strike de la 25% șansă pentru 2.4x la 30% șansă pentru 2.2x
  Damage mediu crește de la 35% la 36%
[[diffusal_blade]]
 • Bonus Agility crescut de la 20/35 la 25/35
 • Bonus Intelligence crescut de la 6/10 la 10/15
[[ancient_janggo]]
 • Bonusul de viteză de mișcare al Endurance crescut de la 10% la 13% Endurance este o abilitate activă
[[ethereal_blade]]
 • Costul de mana redus de la 150 la 100
[[flying_courier]]
 • Cost redus de la 220 la 200
[[glimmer_cape]]
 • Rezistența de bază la magie scăzută de la 20% la 15%
[[heart]]
 • Regenerare HP crescută de la 4% la 4.75%
[[helm_of_the_dominator]]
 • Dominate stabilește acum viteza de mișcare de bază a creep-ului dominat la 350 Dominate este o abilitate activă
[[hood_of_defiance]]
 • Hood of Defiance are acum o abilitate activă.

  Creează un scut contra vrăjilor pe eroul tău care absoarbe până la 325 damage magic.

  Durată: 12 secunde
  Cooldown: 60 secunde
  Cost de mana: 75

[[branches]]
 • Acum se poate folosi prin țintirea pământului și plantarea unui mic copăcel fericit care durează 20 de secunde. 200 rază de folosire.
[[javelin]]
 • Pierce îmbunătățit de la 20% șansa de a efectua 40 damage la 25% șansă de a efectua 85 damage în plus Pierce is the passive ability
 • Damage în plus scăzut de la 21 la 10
  Următoarele obiecte sunt înrudite în ceea ce privește schimbările cu damage în plus și procentul de modificare al damage-ului: Abyssal Blade, Javelin, Monkey King Bar și Skull Basher
[[sphere]]
 • Cooldown redus de la 16 la 13
 • Bonus damage crescut de la 10 la 15
[[mantle]]
 • Înlăturată din Side Shop
[[monkey_king_bar]]
 • Mini bash proc damage crescut de la 100 la 160
 • Bonus damage redus de la 88 la 66
  Următoarele obiecte sunt înrudite în ceea ce privește schimbările cu damage în plus și procentul de modificare al damage-ului: Abyssal Blade, Javelin, Monkey King Bar, and Skull Basher
[[necronomicon]]
 • Costul rețetei redus de la 1250 la 1200
 • Raza de atac a Necronomicon Archer crescută de la 350/450/550 la 450/500/550
[[ward_dispenser]]
 • Observer și Sentry Wards au acum un indicator AoE înainte de plasareDe asemenea, ele folosesc o nouă interfață pentru plasare
[[ward_observer]]
 • Recompensa de experiență crescută de la 50 la 100
[[octarine_core]]
 • Acum afectează timpul de reumplere al abilităților cu încărcături
[[orb_of_venom]]
 • Orb of Venom nu mai este un modificator unic de atac
[[phase_boots]]
 • Abilitatea activă Phase nu se mai anulează în timpul invocării
 • Viteza de mișcare redusă cu 5 și costul total redus cu 50 (vezi schimbările Boots of Speed) Se aplică următoarelor:
  Boots of Speed, Arcane Boots, Phase Boots, Power Treads și Tranquil Boots
[[power_treads]]
 • Viteza de mișcare redusă cu 5 și costul total redus cu 50 (vezi schimbările Boots of Speed) Se aplică următoarelor:
  Boots of Speed, Arcane Boots, Phase Boots, Power Treads și Tranquil Boots
[[quelling_blade]]
 • Cost redus de la 225 la 200
[[ring_of_protection]]
 • Cost redus de la 200 la 175
 • Bonus de armură redus de la 3 la 2
[[rod_of_atos]]
 • Cooldown-ul de schilodire crescut de la 10 la 12
 • Schilodirea acum le oferă 40% acuratețe unităților ce atacă ținta
  Asta înseamnă că unitățile ce atacă ținta nu vor rata în 40% din cazuri.
[[sange]]
 • Maim nu mai penetrează Imunitatea la Vrăji
[[sange_and_yasha]]
 • Greater Maim nu mai penetrează Imunitatea la Vrăji
[[satanic]]
 • Duration increased from 4 to 4.5
[[sheepstick]]
 • Cooldown-ul Hex redus de la 30 la 25
[[silver_edge]]
 • Debuff-ul Silver Edge nu mai poate fi înlăturat
[[basher]]
 • Bonus Strength crescut de la 8 la 10
 • Damage-ul Bash crescut de la 60 la 120
 • Damage redus de la 25 la 10
  Următoarele obiecte sunt înrudite în ceea ce privește schimbările cu damage în plus și procentul de modificare al damage-ului: Abyssal Blade, Javelin, Monkey King Bar și Skull Basher
[[smoke_of_deceit]]
 • Cost redus de la 100 la 50
[[tango]]
 • Boosted Tangoes acum durează de două ori mai mult în loc să ofere dublul ratei de vindecare
 • Folosind Tango pe Iron Branch trees oferă dublul duratei de vindecare
[[tranquil_boots]]
 • Armura Tranquil Boots redusă de la 4 la 3
 • Viteză de mișcare redusă cu Se aplică următoarelor:
  Boots of Speed, Arcane Boots, Phase Boots, Power Treads și Tranquil Boots
[[vanguard]]
 • Șansa Vanguard a fost modificată de la 75% șansă de a bloca 40/20 la 100% șansa de a bloca 32/16
[[veil_of_discord]]
 • Acum necesită 2x Robe of Magi în loc de o rețetă de 900 (Bonus Int crescut cu 12)
[[vitality_booster]]
 • Adăugat în Side Shop
[[ultimate_orb]]
 • Înlăturat din Side Shop
[[yasha]]
 • Bonus de viteză de mișcare redus de la 10% la 8% Sange și Yasha și Manta sunt neschimbate

MODIFICĂRI ADIȚIONALE

Actualizare a barei de sus din Dashboard:
 • Arsenalul a fost mutat din pagina pentru Eroi în propriul său buton în partea de sus (lângă butonul de ieșire din joc)
 • Arsenalul oferă acum un chenar cu Obiecte Noi atunci când se ține mouse-ul deasupra
 • Jocurile Personalizate pot fi acum găsite în pagina Arcade
 • Există acum un buton pentru Magazin în bara de sus, care include obiecte promovate, top de vânzări, lansări noi, comori speciale și obiecte la ofertă
 • Trezoreria a fost mutată în pagina Magazinului
Actualizare a modului de joc ARDM:
 • Au fost reparate diverse căderi ale clientului de joc
 • De acum, atunci când vinzi obiecte în ARDM vei primi 85% din prețul de cumpărare
 • Poți acum vedea următorul tău erou (cât și crește în nivel) imediat ce prezentul erou moare
Reparații ale clientului Steam de joi, 10 decembrie:
 • A fost reparată o problemă care cauza scăderi de cadre, în special în cazul jucătorilor abonați la un număr mai mare de ghiduri pentru eroi
 • A fost adăugat un mecanism în Steam pentru ca Dota să-i poată transmite că ești într-un meci, așa încât Steam să nu instaleze patch-uri pentru joc. Steam nu descarcă actualizări pentru joc sau moduri de joc personalizate care au fost instalate complet atunci când lansezi Dota. Această schimbare asigură șu că Steam nu va actualiza nici Dota dacă ieși din joc sau jocul pică și încerci să repornești Dota.
 • A fost adăugată o opțiune pentru muzica implicită de reînviere, dacă vrei să o auzi sau nu, chiar și atunci când folosești un pachet cu muzică
 • Se poate seta acum felul pauza din joc se aplică pentru lobby-urile private: Nelimitată și fiecare jucător poate aplica o pauză, Limitată și toți jucătorii au un număr limitat de pauza și Oprită pentru a nu permite pauze
 • A fost adăugată o nouă interfață de țintire pentru abilitățile AOE ale unităților
 • Scriind "lmao" face acum eroul tău să râdă
 • Vindecarea de la Fântână are acum un indicator pentru durată
 • S-a reparat o eroare pentru cazurile în care alegerea opțiunii "Niciuna" făcea ca statistica să nu fie fixată pe Cărțile de Profil
 • A fost adăugat un buton pentru "Șterge" care îți permite să eliberezi un loc pe propria Carte de Profil
 • A fost adăugată o pagină cu detalii pentru obiecte, care arată specificațiile obiectelor disponibile pentru cumpărare, incluzând o descriere a acestora, marcă și informații asociate ligii, obiecte care sunt incluse în pachete, demonstrații și iconițe pentru abilități și alte modificatoare asociate cu obiectele
 • A fost îmbunătățit aspectul Nestematelor Prismatice în arsenal
 • Nestematele de Spectator indică acum un logo al echipei căreia le sunt asociate în arsenal
 • În pagina de Personalizare, se pot acum selecta toate obiectele din același set ca un singur obiect apăsând butonul din dreapta al mouse-ului și alegând 'Selectează obiectele din set'
 • Au fost reparate particulele din Echipamentul Eroului și Alegerea Eroului din joc pentru câteva din obiectele lui Terrorblade în Demon Form
 • A fost reparată o eroare care făcea ca Arcana lui Legion Commander, Shadow Fiend și Techies să arate greșit în ecranul de alegere a eroului din joc
 • A fost reparată o eroare care făcea ca obiectele lui Terrorblade în Demon Form să nu selecteze corect culoarea pentru Arcana a nestematei în pagina de Personalizare
 • A fost rezolvată o eroare care făcea ca meniul pentru prieteni să taie uneori elemente în partea de jos
 • A fost reparată comanda dota_spectator_auto_spectate_games.
 • A fost adăugată dota_redeem_item_code, o comandă din consolă pentru revendicarea codurilor dota originale (în speciale autografe din TI3/TI4)
 • Au fost reparate portretele de distrugere ale turnurilor Dire
 • A fost reparată o eroare care făcea ca sunetele din Dashboard să fie uneori auzite în timpul jocului.
 • A fost reparată opțiunea "Adu în prim-plan când a fost găsit un meci", nefuncționând corect anterior în cazul modurilor video Exclusiv Fullscreen
 • A fost reparată o eroare care făcea ca unele tremurări ale ecranului să nu aibă loc (ex. Enigma Immortal Blackhole)
 • A fost reparată o eroare care făcea ca uneori să lipsească animațiile faciale din portrete
 • A fost reparată o problemă care făcea ca poligoane aleatorii să iasă din chipurile eroilor
 • Au fost reparate efectele pentru statut și iluzii pentru Bonkers the Mad
 • A fost reparată o eroare a particulelor de efecte care nu puteau fi văzute anterior corect în editorul de particule
 • A fost rezolvată o cădere odată cu echiparea anumitor obiecte (cele care nu aveau un model asociat)
 • A fost rezolvată o eroare care făcea ca ecranul pentru echipament să arate un preț greșit din Bazar și butonul pentru Piață să ducă la o pagină greșită din Bazar
 • A fost rezolvată o eroare care făcea ca fantomele unităților să apară uneori în centru mini-hărții
 • A fost rezolvată o eroare care făcea ca unele părți din textul de descriere al obiectelor să fie tăiat
 • A fost redusă folosirea de memorie, în special în pagina cu detalii despre comoară
Importator Atelier
 • Se poate acum previzualiza proiectul care nu respectă încă cererile pentru înscriere (tot nu poate fi înscris până când erorile nu sunt rezolvate
 • Îmbunătățiri generale pentru interfața din importatorul pentru atelier
 • Au fost adăugate mai multe informații despre regulile de înscriere (număr de triunghiuri, etc.) în interfața importatorului pentru atelier
 • A fost adăugat suport pentru modele de efect (geometrie a strălucirii sabiei, etc.)
 • A fost adăugat suport pentru importarea pachetelor de cursoare și muzică
SFM
 • Alegerea eroului poate fi acum previzualiza și crea seturi alternative ale modelului (Tiny, Night Stalker) și înlocuiri ale modelelor (Dragon Knight, Lone Druid, Lycan, Terrorblade)
 • Alegerea eroului poate acum previzualiza și crea imagini specifice ale particulelor obiectului, în loc să folosească mereu imaginea obiectului de bază (ca exemplu, repară strălucirea armei lui Anti-Mage)
 • Au fost reparate modelele cu volume de coliziune a materialelor textile, respectiv oasele fiind incorect marcate ca procedurale (Axe, Zeus)