Esittelyssä
kaksi uutta sankaria

Pangolier

Ripaus tyyliä vie pitkälle

 Lähitaistelu Carry Nuker Disabler Durable Escape Initiator

Pangolier on aina valmiina syöksymään kohti vaaroja ja laittamaan vihollisille kampoihin kaaoksen keskellä. Sulavaliikkeinen miekkamies ei taistoa kavahda, vaan sujauttaa säilänsä taidokkaasti vastustajan panssarin rakoon ja suojautuu iskuilta puolustuspanssarinsa avulla.

Ken on sotureista jaloin?
Siitä ei ole edes kahta kysymystä...

Nivanan urhoollisten naiset ja herrat viettävät vauhdikasta elämää miekkaa heiluttaen, kattokruunuilla näyttävästi keikkuen ja yhden yön romansseilta karkuun juosten. Ja vaikka he kaikki noudattavat ohjenuoraansa, "Seikkaile elämäsi edestä tai kuole tylsänä", Donté Panlinin urotyöt saavat parkkiintuneimmankin patriootin silmät laajenemaan.

Ei ole hirviötä jota hän ei surmaisi, ei olentoa jota hän ei riiaisi, ei tyrannia jota hän ei uhmaisi eikä aatelista, joka voisi vastustaa hänen hunajaa tihkuvia sanojaan.

Pangolierin kyvyt

Swashbuckle

Pangolier pinkaisee kohdesijaintiin ja huitoo sieltä useita hyökkäyksiä valittuun suuntaan. Näillä hyökkäyksillä on tavalliset hyökkäysvaikutukset.

Shield Crash

Pangolier pomppaa ilmaan ja iskeytyy maahan vahingoittaen lähellä olevia vihollisia. Jokaisesta osutusta sankarista Pangolier saa hetkeksi vastustusta kaikkea vahinkoa vastaan.

Heartpiercer

Pangolier lukee vastustajiaan kuin avointa kirjaa. Jokaisella hyökkäyksellä on mahdollisuus poistaa viholliselta panssari ja hidastaa sitä lyhyen viiveen jälkeen.

Rolling Thunder

Pangolier käpertyy loitsuimmuuniksi palloksi ja jyrää viholliset alleen, tehden vahinkoa ja tainnuttaen uhrinsa. Shield Crashiä voi käyttää kierimisen aikana esteiden ylittämiseen. Lyhyt kanavointi ennen kierimisen alkua.

Dark Willow

Ei pieni kujeilu pahaa tee

 Kaukotaistelu Support Nuker Disabler Escape

Vain siipien lepatus käy varjoissa, kun Dark Willow karistaa takaa-ajansa ja pistää heidät nalkkiin viekkailla kepposillaan. Kutsumalla vanhimpia muinaisia voimia hän sitoo viholliset niille sijoilleen ja päästää keijumaailman vihan ja kauhut valloilleen.

He eivät arvakkaan, mikä heihin iski...

Lapset rakastavat kertoa tarinoita keijujen ilkikurisista seikkailuista... koska lapset eivät tiedä kuinka ilkeämielisiä paskiaisia suurin osa keijuista on. Ja ilkeiden keijujenkin maailmassa vain harva nimistä lausutaan yhtä inhoten kuin Mireska Sunbreeze. Rikkaan kauppakuninkaan tytär, Mireska kasvoi Revtelissä, häikäilemättömässä valtiossa, jossa manipulointi ja murha olivat arkipäivää. Mutta vaikka hän olikin erinomaisen pätevä noudattamaan paikallisia käyttäytymissääntöjä (sekä kirjoitettuja että kirjoittamattomia) ja sosiaalisia tapoja, jotka olivat läsnä hänen elämänsä jokaisessa hetkessä, hän koki koko touhun varsin puuduttavaksi. Saatuaan lopulta tarpeekseen Mireska teki kuten monet muutkin kapinoivat lapset: poltti perheensä kartanon maan tasalle ja lähti lemmikkinsä Jexin kanssa kiertämään maailmaa uudet kujeet mielessään.

Bramble Maze

Dark Willow kasvattaa kohdealueelle piikkipensassokkelon. Pensasta koskettava vihollinen vahingoittuu ja juurtuu.

Shadow Realm

Dark Willow siirtyy varjojen maailmaan, jossa siihen ei voi kohdistaa kykyjä tai hyökkäyksiä. Se saa seuraavaan hyökkäykseensä lisää kantamaa ja ylimääräistä loitsuvahinkoa.

Cursed Crown

Dark Willow langettaa muinaisen keijuloitsun kohteen ylle. Viiveen jälkeen kohde ja tämän ympärillä olevat viholliset tainnuttuvat.

Bedlam

Dark Willow'n lemmikkiystävä Jex pyörii hänen ympärillään ja tekee vahinkoa lähellä oleviin vihollisiin. Kykyä ei voi käyttää Terrorizen aikana.

Terrorize

Dark Willow'n lemmikkiystävä Jex kylvää kauhua vihollisjoukoissa, jotka alkavat liikkua kohti lähdettään. Kykyä ei voi käyttää Bedlamin aikana.

Dark Willow'n kyvyt

Mukana myös

Etiennen kosto

Tukikäden ase, jossa omat Swashbuckle-tehosteet ja äänet

Valonhenkäyksen synnyinoikeus

Vyö, jossa on oma Bramble Maze -tehoste

Aseenkantaja Aleron

Kuriiri ja Dontén epävirallinen aseenkantaja

Utelias lihansyöjä

Aikoinaan yksinomaan Revtelin kuninkaallisten kasvattamia luikeroita

Okainen osanotto & Narrin kunnianosoitus

Pilkkaesineitä Dark Willow'lle ja Pangolierille

Kaksintaistelujen tunnukset

Kuolematon paketti

Osta nyt 8,45€ 12,80€
33% alennusta 30. marraskuuta 2017 asti

Kausittainen ranking-järjestelmä

Olemme muuttaneet järjestelmää, joka laskee pelaajien taitotason niin ranking- kuin tavallisissakin peleissä. Tulevaisuudessa siirrytään kuuden kuukauden mittaisiin kausiin, minkä ansiosta ranking kuvastaa tarkemmin pelaajien taitotasoa ja pelien laatu paranee.

Kauden aikana jokainen pelaaja saa profiiliinsa mitalin, joka näyttää kauden parhaan tuloksen. Mitaleja on seitsemän erilaista, joista jokaisessa viisi tähteä. Nykyisen ja edellisen kauden mitalit näkyvät kaikille pelin alussa.

Kauden alussa jokaisen on kalibroitava rankinginsa uudelleen edellisen kauden tasoon perustuen. Nykyinen rankingisi tallennetaan, ja voit näyttää sen profiilissasi. Pelaajat voivat myös seurata oman kausittaisen rankinginsa kehitystä.

Ensimmäinen kausi alkaa kahden viikon kuluttua, jotta kaikilla olisi aikaa valmistautua.

Päivitys opasjärjestelmään

Sankarioppaat löytyvät nyt opi-välilehdestä. Ne tuovat käsiisi kaiken yhteisön tiedon esine-, kyky- ja taitokokoonpanoista kaikille 115 sankarille. Voit myös siirtää, merkitä, luoda ja muokata omia oppaitasi tai jopa julkaista ne kakkien nähtäväksi. Jokaiseen oppaaseen on merkitty siihen liittyvä pelipäivitys ja sankarin rooli, jotta voit olla varma tietojen paikkansapitävyydestä.

Turbo-tila

Dota Turbo on uusi mahdollinen pelimuoto. Tässä tilassa on samat säännöt kuin vapaassa valinnassa, mutta pelien kesto on lyhyempi: kokemusta ja kultaa saa helpommin, tornit ovat heikompia ja uudelleensyntymisajat ovat lyhyempiä. Turbosäännöt ja kartanlaajuinen kauppa johtavat rennompiin ja nopeampiin peleihin, joissa voi vaikka kokeilla uutta strategiaa tai esitellä dotaa kavereille.

Päivitetty kykyvalinta

Kykyvalinta on päivitetty ja se on saanut uuden valintakäyttöliittymän. Lisäksi pelaajat voivat nyt vaihtaa kykyjen järjestystä ja keskustella valintavaiheen aikana. Lisäsimme myös 15 sankaria, jotka eivät aiemmin olleet saatavilla, ja korjasimme kummallisia bugeja monista muista. Osaatko kerätä kuolettavimmat kyvyt toimivaksi paketiksi? Se selviää vain pelaamalla.

Ancient Apparitionin uusi malli

Kaldr on viileämpi kuin koskaan, kun Ancient Apparition on saanut uuden mallin ja tehosteet.

Karttamerkkirulla

Uusien karttamerkkiominaisuuksien ansiosta pelaajilla on käytössään enemmän työkaluja keskinäiseen kommunikointiin kuin koskaan aikaisemmin. Rullan avulla voit kertoa muille aikomuksistasi, näyttää wardien paikat, ja antaa perinteisiä hyökkäyksen ja perääntymisen komentoja. Merkit näkyvät niin maastossa kuin kartalla, jonka lisäksi paikat ilmoitetaan oman puolesi chatissä.

Teränkantajan perintö -äänipaketti

Kaikki tämän Juggernautin Salatieteellisen esineen omistajat saavat uuden äänipaketin, jolla voi korvata sankarin tavallisen puheäänen. Juggernautin puheessa on nyt kunnioitettujen sotureiden muinaisen sukulinjan voimaa. Naamioiden saaren esi-isät ovat palanneet elävien maailmaan eivätkä hiljene enää koskaan.

Pelipäivitykset

Yleiset muutokset

  Valintamuutoksia

  • Vapaan valinnan valintajärjestys on nyt A-BB-AA-BB-AA-B.
  • Joka päivä valitaan automaattisesti 10 bonussankaria. Bonussankarin valitsemisesta saa ilmaisen Mangon (esinettä ei voi myydä).
  • Sankarin arpomisesta ei saa enää lisäkultaa. Sankari arvotaan bonussankarien joukosta ja siitä palkitaan ilmaisella Iron Branchillä (Mangon lisäksi).
  • Jo valittua sankaria ei voi enää vaihtaa.

  Linjamuutokset

  • Keskilinjalla ei enää ole ylimääräistä lähitaistelukätyriä.
  • Kätyrit kohtaavat nyt lähempänä kummankin joukkueen sisälinjaa.
  • Eväämisestä vastapuolelle annettua kokemusta laskettu 70 prosentista 25 prosenttiin.
  • Eväämisestä evääjälle annettua kokemusta laskettu 30 prosentista 25 prosenttiin.
  • Neutraalien tappamista kätyreistä saa nyt täydet kokemuspisteet. Niitä ei enää lasketa evätyiksi. Vain sankarit voivat evätä kätyreitä.
  • Kätyrijoukosta (4 kätyriä) saatavien kokemuspisteiden kokonaismäärää nostettu 210 pisteestä 240 pisteeseen.
   • Lähitaistelukätyreistä saatavien kokemuspisteiden määrää nostettu 40 pisteestä 57 pisteeseen.
   • Kaukotaistelukätyreistä saatavien kokemuspisteiden määrää nostettu 90 pisteestä 69 pisteeseen.
  • Lähitaistelukätyreistä saatavan kullan määrää nostettu neljällä.
  • Kaukotaistelukätyreistä saatavan kullan määrää nostettu 12:lla (joukosta saatavaa kokonaismäärää nostettu 24:llä).
  • Ensimmäiset neutraalit syntyvät nyt minuutti pelin alkamisen jälkeen 30 sekunnin sijasta.
  • Sankarista saatavan kokemuksen (ei avustusten osan) perusmäärää laskettu 100/120/140/160/180 pisteestä 30/60/90/120/150 pisteeseen tasoilla 1-5 (sankarin tapon avustamisesta saa yhä lisäkokemusta avustusten laskentakaavan mukaisesti).
  • Enimmäisetäisyyttä kokemuspisteiden ansaitsemiseksi nostettu 1300 yksiköstä 1500 yksikköön.
  • Tasolle 2 nousuun vaaditun kokemuksen määrää laskettu 240 pisteestä 200 pisteeseen.
  • Tasolta 2 tasolle 3 nousuun vaaditun kokemuksen määrää nostettu 360 pisteestä 400 pisteeseen.
  • T1-tornin terveyttä nostettu 1400 pisteestä 1600 pisteeseen.

  Town Portal Scroll

  • Pelin alussa kaikilla sankareilla on yksi Town Portal Scroll, latautumassa täydellä latausajalla.

  Alttarit ja Glyph

  • Tukikohtien alttarit poistettu ja korvattu perusrakennuksilla.
  • Glyph tekee oman puolen kätyreistä kuolemattomia kestonsa ajaksi.

  Kätyrit

  • Ylimääräinen piirityskätyri syntyy nyt 30 minuutin kohdalla 40 sijaan.
  • Piirityskätyrin terveyttä nostettu 50:llä
  • Ylimääräisten kätyrien syntymisen myöhästyminen minuutilla korjattu (15/30/40/45 minuutin kohdalla syntyvä lähi/lähi/kauko/lähi).
  • Kätyrit eivät enää kehity megakätyreitä vahvemmiksi (aiemmin näin saattoi käydä 4 tuntia kestävissä peleissä).

  Panssarimuutokset

  • Panssarin laskentakaavaa muutettu kaavasta 0,06*Panssari/(1+0,06*Panssari) kaavaan 0,05*Panssari/(1+0,05*Panssari).
  • Panssarin määrää ketteryydestä muutettu 1/7 pisteestä 1/6 pisteeseen.
  • T1-tornien panssaria nostettu 14 pisteestä 17 pisteeseen.
  • T2- ja T3-torien panssaria nostettu 16 pisteestä 19 pisteeseen.
  • T4-tornin panssaria nostettu 24 pisteestä 29 pisteeseen.
  • Roshanin peruspanssaria nostettu 15 pisteestä 18 pisteeseen.
  • Perusrakennusten panssaria nostettu 12 pisteestä 14 pisteeseen.
  • Alttarien panssaria nostettu 20 pisteestä 24 pisteeseen.
  • Muinaislinnoitusten panssaria nostettu 15 pisteestä 18 pisteeseen.
  • Lähitaisteluparakkien panssaria nostettu 15 pisteestä 18 pisteeseen.
  • Kaukotaisteluparakkien panssaria nostettu 10 pisteestä 12 pisteeseen (nämä muutokset ovat yhdenmukaisia yleisiin rakennuksien vahinkovähennyksiin ennen ylläolevaa laskukaavan muutosta)

  Tukikohdan rakennukset

  • T4-tornien terveydenpalautuminen poistettu (aiemmin 3 terveyttä/s).
  • Muinaislinnoitusten terveydenpalaumista nostettu 3 terveydestä 8 terveyteen sekunnissa.

  Karttamuutokset

  • Keskilinjaa muutettu Diren puolelta (torni siirretty kauemmas joesta).
  • Keskilinjan ramppia kavennettu.
  • Keskilinjan alttarit siirretty lähemmäs kummankin puolen päämetsää.
  • Sivulinjojen alttarin ja palkkioriimun paikat vaihdettu keskenään.
  • Sivulinjojen maastoa laajennettu.
  • Päämetsän palkkioriimuja siirretty lähemmäs sisälinjan leirien aluetta (lähemmäs joen ramppia).
  • Diren sisälinjan metsäaluetta muutettu.
  • Sisälinjan suurta leiriä muutettu (voi houkutella sivulinjalle tai pienen leirin luo).
  • Sisälinjojen leirien luo vievät rampit poistettu.
  • Seuraavat wardipaikat poistettu: Radiantin muinaisleiri/Roshan, Radiantin alempi riimu, Diren päämetsä (muinaisleirin lähettyvillä).
  • Lukuisia muutoksia puiden paikkoihin ja yleiseen näkyvyyteen.

  • Joen alemman riimun paikka siirretty hieman ylöspäin.
  • Diren sisälinja metsään vievää ramppia kavennettu.
  • Päämetsien keskikokoisen ja suuren leirin paikkaa vaihdettu (suuri leiri on nyt lähimpänä keskilinjan T2-tornia).
  • Radiantin pienen leirin houkutteluun vaikuttavien puiden paikkoja muutettu.
  • Diren sivulinjalle vievän Radiantin rampin edessä alhaalla olevien puiden paikkoja on siirretty hieman (lähellä sinisiä kristalleja — näiden puiden ympäri voi nyt kulkea).
  • Radiantin sisälinjan metsään johtavan Diren sivulinjan rampin kokoa pienennetty.
  • Radiant sisälinjan suuren leirin paikkaa siiretty hieman ylöspäin.
  • Radiantin salakaupan alapuolella kulkevan rampin kokoa pienennetty hieman.
  • Radiantin sisälinjan suureen leiriin johtavan Diren sivulinjan ramppia siirretty hieman oikealle.
  • Radiantin suuri leiri (lähellä keskilinjan T2-tornia) ei ole enää kuopassa.
  • Pieniä puiden paikkojen, ramppien ja maaston muutoksia Diren päämetsän ympärillä ja sen yläpuolella.
  • Radiantin muinaisleiriin johtavaa leiriä siirretty ylemmäs jokea.

  Roshan

  • Roshan pudottaa nyt kertakäyttöisen Refresher Shardin kuollessaan kolmannen kerran. Ei jaa latausaikaa Refresher Orbin kanssa.

  Uudelleensyntyminen

  • Sankarien syntymisaikaa tasoilla 1-5 muutettu 8/10/12/14/16 sekunnista 5/7/9/13/16 sekuntiin.

  Neutraalien toiminta

  • Neutraalit nukkuvat öisin. Ne eivät käy automaattisesti kimppuun.
  • Sankarien erityiset houkuttelua koskevat säännöt poistettu. Koskee seuraavia sankareita: Chaos Knight, Earth Spirit, Morphling, Pudge, Clockwerk, Rubick ja Tiny.
  • Neutraalit käyvät nyt kätyreiden kimppuun sen mukaan, minkä leirin alueella ne ovat (koskee sisälinjan/sivulinjan leirejä).

  Kapteenitila

  • Ensimmäiseen vaiheeseen on lisätty yksi kielto lisää (6 kieltoa yhteensä).

  Harhat

  • Harhat tekevät nyt 80 prosenttia vähemmän vahinkoa Roshaniin niiden välittömän tuhoutumisen sijaan.
  • Harhat hyötyvät nyt terveyden-/mananpalautumisesta.
  • Roshanin Slamin vahinkoa nostettu 70+5/min vahingosta 70+8/min vahinkoon.

  Lähde

  • Lähteiden vahinkoa nostettu 190-199 vahingosta 220-240 vahinkoon.
  • Lähteiden mananpalautumista nostettu 4 %+14 manasta/s 6 % manaan/s.
  • Lähteiden terveydenpalaumista nostettu 4 % terveydestä/s 5 % terveyteen/s.

  Nettoarvo

  • Nettoarvon arvokerroin (kuinka paljon rikkaat saavat kultaa avustuksista verrattuna köyhiin) muutettu kertoimesta 0,75->1,25 kertoimeen 0,7->1,3.

  Hex

  • Hexiä ei voi enää puhdistaa.

  Käyttöliittymä

  • Tavaraluettelon ylle on lisätty mykistyksen ilmaisin.
  • Lisättiin asetus, jolla kanavointien keskeytys vaatii keskeytyskomennon käyttöä.

  Uniikit hyökkäysmuunnokset

  • Vielä jaljellä olevat uniikit hyökkäysmuunnokset on poistettu.
  • Vampirismi ei enää ole uniikki hyökkäysmuunnos (lähteet lasketaan yhteen).
  • Arcane Orb ei enää ole uniikki hyökkäysmuunnos.
  • Hyökkäysten mananpoltto ei enää ole uniikki hyökkäysmuunnos (ei toimi yhdessä Diffusal Bladen Manabreakin kanssa).

  Muita muutoksia

  • Vihollisen maastoon jumiin saattamisen rajoitukset poistettu sankareilta Rubick, Magnus, Dark Seer, jne.
  • Pudgen ja Vengeful Spiritin uhrit eivät enää voi kävellä alas kukkuloilta.
  • Korjattiin ongelma, jossa loitsuvahingolta suojaavat kyvyt (kuten Pipe, Hood, Flame Guard) eivät vähentäneet hyökkäyksistä aiheutuvaa loitsuvahinkoa.
  • Voimistusten esittämiä kertoimia on nyt helpompi lukea.
  • Roshan voimistuu nyt joka minuutti joka 4. minuutin sijaan (voimistumisen määrä on suhteessa edelleen sama).

  • 0,4 kääntymisnopeuden omaavien sankareiden kääntymisnopeus on nyt 0,5 (Mirana, Puck, Razor, Shadow Shaman, Tidehunter, Witch Doctor, Warlock, Beastmaster, Venomancer, Wraith King, Viper, Clinkz, Enchantress, Spectre, Spirit Breaker, Lone Druid, Elder Titan, Oracle ja Winter Wyvern).

  • Vihollisen mananpalautumisen määrä on nyt nähtävillä (ennen vain terveydenpalautuminen oli nähtävissä).

  • Palautumisriimua muutettu 100/67 terveyden-/mananpalautumisesta 6 % terveyden-/mananpalautumiseen.

  Neutraalien kyvyt

  • Centaurin War Stompin käyttöviivettä laskettu 0,5 sekunnista 0,4 sekuntiin.
  • Centaurin War Stompin manantarvetta 100 manasta 50 manaan.
  • Furbolgin Thunder Clapin käyttöviivettä laskettu 0,5 sekunnista 0,4 sekuntiin.
  • Furbolgin Thunder Clapin manantarvetta 100 manasta 50 manaan.
  • Wildkinin Tornadon käyttöviivettä laskettu 0,75 sekunnista 0,4 sekuntiin.
  • Soulstealerin Mana Burnin käyttöviivettä laskettu 0,5 sekunnista 0,3 sekuntiin.
  • Prowler Shamanin Desecraten käyttöviivettä laskettu 0.9 to 0.4
  • Thunder Lizardin Slamin käyttöviivettä nostettu 0 sekunnista 0,3 sekuntiin.
  • Dark Troll Warlordin Ensnaren käyttöviivettä laskettu 0,5 sekunnista 0,3 sekuntiin.
  • Dark Troll Warlordin Ensnaren manantarvetta laskettu 150 manasta 75 manaan.
  • Dark Troll Warlordin Raise Deadin käyttöviivettä laskettu 0,5 sekunnista 0,3 sekuntiin.
  • Harpyn Storm Chain Lightningin käyttöviivettä laskettu 0,5 sekunnista 0,3 sekuntiin.
  • Dark Troll Warlordin Ensnaressa on nyt ammus.
  • Purge toimii nyt pyörremyrskyssä oleviin hahmoihin.
  • Cloak Auran tehoa sankareilla nostettu 5 prosentista 10 prosenttiin.

Esinemuutokset

  Kuriiri

  • Hintaa nostettu 100 kullasta 200 kultaan.
  • Maakuriirin liikenopeutta nostettu 350 yksiköstä 380 yksikköön.
  • Lentävän kuriirin liikenopeutta nostettu 430 yksiköstä 450 yksikköön.
  • Lentävän kuriirin päivitystä ei voi enää ostaa. Maakuriiri päivittyy automaattisesti, kun peliä on kulunut 3 minuuttia.
  • Lentävän kuriirin pyrähdyskyky on korvattu Kuriirin kilpi -kyvyllä (latausaika 200 s, kesto 2 s).
  • Kuriiri ei voi enää täyttää Bottlea.
  • Kuriirin voi ostaa vain kerran.

  Kaupat

  • Seuraavat esineet on poistettu sivukaupasta: Quarterstaff, Orb of Venom, Blades of Attack, Sage's Mask, Stout Shield, Ring of Regeneration, Ring of health ja Bottle (1 lataus).
  • Seuraava esine on lisätty sivukauppaan: Ring of Protection.
  • Seuraavat esineet on lisätty salakauppaan: Voidstone, Ring of Health ja Bottle (täysi).

  Tuki

  • Observer Wardien hintaa nostettu 60 kullasta 80 kultaan.
  • Observer Wardeista saatua kokemusta nostettu 25 pisteestä 100 pisteeseen.
  • Tangon hintaa muutettu 125 kullasta per 4 käyttökertaa 150 kultaan per 5 käyttökertaa.
  • Smoke of Deceitin hintaa nostettu 50 kullasta 80 kultaan.

  Muuta

  • Gauntlets of Strengthin hintaa laskettu 150 kullasta 135 kultaan.
  • Slippers of Agilityn hintaa laskettu 150 kullasta 135 kultaan.
  • Mantle of Intelligencen hintaa laskettu 150 kullasta 135 kultaan.
  • Wraith Bandin reseptin hintaa laskettu 170 kullasta 165 kultaan.
  • Bracerin reseptin hintaa laskettu 175 kullasta 165 kultaan.
  • Null Talismanin reseptin hintaa nostettu 155 kullasta 165 kultaan.
  • Wraith/Bracer/Null eivät enää anna +3 vahinkoa. Tämän sijasta ne antavat +1 lisää pääpiirrettä.
  • Veil of Discord ei enää anna +6 vahinkoa.
  • Veil of Discordin älykkyyslisää nostettu +12 pisteestä +14 pisteeseen.
  • Dagon ei enää anna +9 vahinkoa.
  • Dagonin älykkyyslisää nostettu +2 joka tasolla.
  • Drum of Endurance ei enää anna +3 vahinkoa.
  • Drum of Endurancen voimalisää nostettu yhdellä pisteellä.
  • Rod of Atos ei enää anna +6 vahinkoa.
  • Perseverance ei enää anna +10 vahinkoa.
  • Linken's Sphere ei enää anna +15 vahinkoa.
  • Refresher Orb ei enää anna +20 vahinkoa.
  • Refresher Orbin manapalautumista 250 prosentista 300 prosenttiin.
  • Lotus Orb ei enää anna +10 vahinkoa.

Aether Lens:esine uusittu

  Ennen:

   Antaa:
    +220 käyttöetäisyyttä
    +250 manaa
    +100% mananpalautumista
    +6% kykyvahinkoa

  Nyt:

   Antaa:
    +250 käyttöetäisyyttä
    +450 manaa
    +125% mananpalautumista

Battle Fury:resepti muutettu

 • Vaatii nyt Claymoren ja Broadswordin sijaan Demon Edgen (kokonaishinta 400 kultaa halvempi).
 • Vahinkoa laskettu 55 vahingosta 50 vahinkoon.
 • Cleaven kantamaa nostettu 570 yksiköstä 625 yksikköön.
 • Cleaven kantaman pään sädettä nostettu 300 yksiköstä 330 yksikköön.

Boots of Speed:

 • Boots of Speedin liikenopeuslisää laskettu +45 pisteestä +40 pisteeseen.

Boots of Travel:

 • Boots of Travelin rakennusten priorisoinnin kantamaa nostettu 325 yksiköstä 700 yksikköön.

Bloodstone:resepti muutettu

 • Bloodstone vaatii nyt Perseverancen Soul Ringin ja reseptin sijaan.
 • Latausten aloitusmäärää nostettu 12 latauksesta 14 lataukseen.
 • Esineen kantajan kuolema ei enää paranna muita ympärillään.

Butterfly:

 • Flutterin kestoa laskettu 4 sekunnista 2 sekuntiin.
 • Flutter ei enää poista väistölisää.

Desolator:

 • Desolatorin panssarivähennystä laskettu -7 panssarista -6 panssariin.

Diffusal Blade:esine uusittu

 • Ei enää puhdista.
 • Kyvyn käyttöjen määrän rajoitus poistettu.
 • Ei enää päivitettävissä.
 • Latausaikaa nostettu 15 sekuntiin.

Drum of Endurance:

 • Aktiivista hyökkäysnopeuslisää nostettu 25 pisteestä 35 pisteeseen.

Ethereal Blade:

 • Ammuksen nopeutta nostettu 1200 pisteestä 1275 pisteeseen.

Eye of Skadi:

 • Ei enää vaadi Orb of Venomia.

Force Staff:

 • Latausaikaa nostettu 20 sekunnista 23 sekuntiin.

Glimmer Cape:

 • Glimmer Cape ei ole enää purettavissa.

Hurricane Pike:

 • Hurricane Pike vaatii nyt Wraith Bandin 500 kullan reseptin sijaan.

Iron Talon:esine poistettu

 • Iron Talon on poistettu pelistä.

Javelin:

 • Antaa nyt +25 % osumatarkkuutta.
 • Hintaa laskettu 1500 kullasta 1100 kultaan.
 • Ei enää anna +10 vahinkoa.
 • Lisätarkkuuden suoma osuma aiheuttaa nyt 100 loitsuvahinkoa (ilmaisin kohteen yllä).

Basher:

 • Reseptin hintaa nostettu 750 kullasta 1150 kultaan.
 • Ei enää anna +10 vahinkoa.
 • Bashiä ei voi väistää.
 • Osumien vahinkoa nostettu 85 vahingosta 100 vahinkoon (ilmaisin kohteen yllä).

Abyssal Blade:

 • Ei enää anna +10 vahinkoa.
 • Bashiä ei voi väistää.
 • Osumien vahinkoa nostettu 85 vahingosta 100 vahinkoon (ilmaisin kohteen yllä).

Monkey King Bar:esine uusittu

  Ennen:

   Vaatii:
    Demon Edge (2200)
    2x Javelin (3000)
    Yhteensä: 5200

   Antaa:
    +66 vahinkoa
    +True Strike
    +35% mahdollisuus tehdä 160 loitsuvahinkoa ja tainnuttaa 0,01 sekunniksi osumasta.

  Nyt:

   Vaatii:
    Hyper Stone (2000)
    2x Javelin (2200)
    Yhteensä: 4200

   Antaa:
    +60 hyökkäysnopeutta
    +75% osumatarkkuutta hyökkäyksiin ja 60 puhdasta vahinkoa (lisätarkkuuden suoma osuma aiheuttaa tämän vahingon. Läpäisee loitsuimmuniteetin)

Linken's Sphere:

 • Esinettä ei voi kohdistaa sen kantajaan.

Magic Wand:resepti muutettu

  Ennen:

   Vaatii:
    Magic Stick (200)
    2x Ironwood Branch (100)
    Circlet (165)
    Yhteensä: 465

   Antaa:
    +4 kaikkia piirteitä

  Nyt:

   Vaatii:
    Magic Stick (200)
    2x Ironwood Branch (100)
    Enchanted Mango (100)
    Yhteensä: 400

   Antaa:
    +2 kaikkia piirteitä
    +1,5 terveydenpalautumista

Necronomicon:esine uusittu

 • Archerin mananpoltto poistettu.
 • Tason 3 Archer saa Purge-kyvyn, joka aiheuttaa hidastusta ja puhdistaa (vain viholliset). Latausaika 15 sekuntia.
 • Ennen:

   Vaatii:
    Staff of Wizardry (1000)
    Belt of Strength (450)
    Resepti (1200)

   Antaa:
    +8/12/16 voimaa
    +15/21/24 älykkyyttä

  Nyt:

   Vaatii:
    2x Sage's Mask (650)
    Belt of Strength (550)
    Resepti (1300)

   Antaa:
    +10/15/20 voimaa
    +100/125/150 % mananpalautumista

Poor Man's Shield:esine poistettu

 • Poor Man's Shield on poistettu pelistä.

Orb of Venom:

 • Myrkkyvahinko ei enää poista käyttöesineiden vaikutuksia tai estä Blinkin käyttöä (toimii kuin Poison Sting).

Pipe of Insight:

 • Barrier voi nyt vaikuttaa rakennuksiin.

Ring of Regen:

 • Hintaa laskettu 325 kullasta 300 kultaan.

Satanic:resepti muutettu

 • Vaatii nyt Mithril Hammerin sijasta Claymoren.

Sentry Wards:

 • Sentry Wardit eivät enää mene Observer Wardien päälle esinettä ostettaessa.

Silver Edge:

 • Ei enää aiheuta vahinkovähennystä vihollisille.
 • Liikenopeuslisää nostettu 20 prosentista 25 prosenttiin.

Smoke of Deceit:

 • Kaupan täydennyksen aikaväliä laskettu 11 minuutista 10 minuuttiin.

Solar Crest:

 • Osumatarkkuutta nostettu 35 prosentista 40 prosenttiin.

Soul Ring:esine uusittu

  Ennen:

   Vaatii:
    Sage's Mask (325)
    Ring of Regen (325)
    Enchanted Mango (100)
    Yhteensä: 750

   Antaa:
    +3 terveydenpalautumista
    +50 % mananpalautumista

   Latausaika: 30 sekuntia

  Nyt:

   Vaatii:
    Ring of Regen (300)
    2x Gauntlets of Strength (270)
    Resepti (185)
    Yhteensä: 755

   Antaa:
    +6 voimaa
    +2 terveydenpalautumista

   Latausaika: 25 sekuntia

Stout Shield:

 • Torjutun vahingon määrää nostettu 16/8 (lähi/kauko) vahingosta 18/9 vahinkoon.

Urn of Shadows:

 • Urn of Shadowsin tekemä vahinko muutettu puhtaasta loitsuvahingoksi.
 • Urn of Shadowsin vahinkoa nostettu 150 vahingosta 200 vahinkoon.

Vladmir's Offering:

 • Vladmir's Aura toimii nyt Ring of Aquilan ja Ring of Basiliusin kanssa.

Meteor Hammer:uusi esine

  Vaatii:
   Ogre Axe (1000)
   Staff of Wizardry (1000)
   Ring of Regen (300)
   Sage's Mask (325)
   Yhteensä: 2625

  Antaa:
   +12 voimaa
   +12 älykkyyttä
   +4 terveydenpalautumista
   +1,5 mananpalautumista

  Active:
   Kanavoitava, 3 sekuntia. Kutsuu 300 yksikön säteelle iskevän meteorin, joka tainnuttaa 1,75 sekunniksi. Aiheuttaa 60 vahinkoa sekunnissa rakennuksiin aiheuttavan heikennyksen 6 sekunnin ajaksi (115 muihin vihollisiin). Käyttöetäisyys: 600 , Latausaika: 40 sekuntia, Manantarve: 125. Sinulla on näkyvyys kohdealueelle kanavoinnin ajan. Meteorin osuma tuhoaa alueen puut. Meteorin osuminen kestää 0,5 sekuntia.

Aeon Disk:uusi esine

  Vaatii:
   Vitality Booster (1100)
   Energy Booster (900)
   Resepti (1750)
   Yhteensä: 3750

  Antaa:
   +250 terveyttä
   +250 manaa
   +25% heikennysvähennystä (laskee heikennysten kestoa, joihin kuuluu esim. hiljennys/tainnutus/aseistariisunta/juurruttaminen/pelottelu/jne. Jos heikennys on myrkky, sen hidastus on heikompaa, mutta kesto pysyy ennallaan)

  Passiivinen kyky:
   Jos otat vahinkoa, kun terveydestäsi on jäljellä alle 80%, kyky tekee sankariisi vahvan puhdistuksen, ja kaikki otettava ja tehtävä vahinko mitätöidään 2,5 sekunnin ajan. Latausaika: 100 sekuntia. Aktivoituu vain pelaajan aiheuttamasta vahingosta.

Spirit Vessel:uusi esine

  Vaatii:
   Urn of Shadows (875)
   Vitality Booster (1100)
   Wind Lace (250)
   Resepti (600)
   Yhteensä: 2825

  Antaa:
   +250 terveyttä
   +30 liikenopeutta
   +2 kaikkia piirteitä
   +2 panssaria
   +1 mananpalautumista

  Aktiivinen kyky:
   Kuin Urn of Shadows, jonka lisäksi käyttö viholliseen laskee tämän terveydenpalautumista ja vastaanotettavia parannuksia 70% ja imee 3% kohteen senhetkisestä terveydestä joka sekunti. Käyttö liittolaiseen vahvistaa tämän terveydenpalautumista ja parannuksia 20% ja nostaa kohteen senhetkistä terveyttä 1% joka sekunti.

Nullifier:uusi esine

  Vaatii:
   Sacred Relic (3800)
   Helm of Iron Will (900)
   Yhteensä: 4700

  Antaa:
   +65 vahinkoa
   +5 panssaria
   +5 terveydenpalautumista

  Aktiivinen kyky:
   Puhdistaa ja mykistää kohteen 5 sekunniksi. Jos kohteeseen hyökätään, se hidastuu 100% 0,4 sekunniksi. Ammuksen osuma aiheuttaa ensimmäisen hidastuksen. Latausaika: 14 sekuntia, Manantarve: 100, Käyttöetäisyys: 600, Ammusnopeus: 1200.

Kaya:uusi esine

  Vaatii:
   Staff of Wizardry (1000)
   Robe of the Magi (450)
   Resepti (500)
   Yhteensä: 1950

  Antaa:
   +16 älykkyyttä
   +10% kykyvahvistusta
   +10% manantarpeen ja manahävikin vähennystä (vaikuttaa manaa polttaviin heikennyksiin ja kykyihin)
   Huomio: Usean saman esineen vaikutukset eivät kertaannu.

Palautumiskaavat

Tiivistelmä

 • Terveyden- ja mananpalautumisen laskukaavat on muutettu. Molemmille ominaisuuksille annetaan kiinteä arvo. Kiinteiden arvojen summa kerrotaan luvulla, joka määräytyy voiman ja älykkyyden perusteella. Esimerkiksi Void Stone antaa 1,0 mananpalautumista, ei 100 %.

Tietoruutu

 • Tietoruudusta näet, kuinka suuret peruspalautumiset sankarilla on, ja kuinka paljon sankarin piirteet vaikuttavat palautumisiin.

Manakaava

 • Esineet eivät enää nosta mananpalautumista prosentuaalisesti (kuten Void Stone) vaan antavat kiinteän lisän. Jokainen älykkyyspiste lisää palautumista 2 prosentilla.

  • Vanha: (0,01 + 0,04 * älykkyys) * (1 + prosenttilisät) + kiinteät lisät

  • Uusi: (Pohja + kiinteät lisät) * (1 + 0,02 * älykkyys)

  • Huom 1: Kaikilla sankareilla on 0,9 pohjapalautuminen, mutta tätä saatetaan muuttaa tulevaisuudessa (kuten terveydenpalautuminen on nyt).
  • Huom 2: Monien esineiden ja kykyjen antamia lisiä on muutettu (ks. lista alla)

  • Muutetut esineet
   • Esineet, jotka ennen antoivat 50% mananpalautumista, antavat nyt 0.5 mananpalautumista, 100% antaa 1.0, jne.
   • Muutetut esineet:
    • Perseverance: 1,5
    • Scythe of Vyse: 2,25
    • Battle Fury: 2,25
    • Orchid: 2,25
    • Bloodthorn: 2,25
    • Eul: 2,25
    • Linken's Sphere: 2,25
    • Lotus Orb: 1,75
    • Drums: 0,75
    • Solar Crest: 1,0
    • Aether Lens: 1,25
    • Raindrops: 0,5
    • Bloodstone per charge: 0,4
    • Clarity Potion: 3,2
    • Vlad: 0,65
    • Basilius: 0,5
    • Aquila: 0,5
    • Bottle: 40

  • Taitoja on muutettu vastaamaan uutta kaavaa.

  • Muutetut kyvyt:
   • Crystal Maidenin Aura antaa liittolaisille 0,8/1,0/1,2/1,4 (oli 1/1,5/2/3)
   • Crystal Maidenin Aura antaa itselle 1/2/3/4 (oli 2/3/4/8)
   • Death Pulsen mananpalautuminen on 2/2,25/2,5/2,75 (oli 1/3/5/7)

  • Muita muutoksia:
   • Alttarin mananpalautuminen laskettu 40 pisteestä 30 pisteeseen
   • Alttarin mananpalautuminen ei enää kasva ajan kuluessa.

   Terveyskaava

  • Terveydenpalautumisen laskukaava muutettu. Jokainen voimapiste lisää palautumista 0,7 prosentilla

   • Vanha: Pohja + 0,06 * voima + kiinteät lisät

   • Uusi: (Pohja + kiinteät lisät) * (1 + 0.007 * voima)
   • Huom 1: Kaikkien sankareiden pohjapalautumista nostettu 1,5 pisteellä
   • Huom 2: Monien esineiden ja kykyjen antamia lisiä on muutettu (ks. lista alla)

  • Muutetut esineet
   • Ring of Health: 5
   • Hood of Defiance: 6,5
   • Perseverance: 5,5
   • Force Staff: 5
   • Vanguard: 5,5
   • Abyssal Blade: 7
   • Crimson Guard: 6
   • Helm of the Dominator: 8
   • Refresher Orb: 11
   • Linken Sphere: 5,5
   • Lotus Orb: 5,5
   • Pipe: 6,5
   • Pipe Insight Aura: 2
   • Greavesin aura: 3,5
   • Greavesin kriittinen parannus: 12
   • Headdressin aura: 2
   • Mekansmin aura: 3,5
   • Tranquil: 12
   • Bloodstone: 7
   • Armlet: 4
   • Soul Ring: 2
   • Ring of Regen: 1,5
   • Veil: 5
   • Hurricane Pike: 5,5
   • Vladmir: 2,5
   • Armletin terveysimu: 54
   • Bottle: 80
   • Urn: 35

  • Taitoja on muutettu vastaamaan uutta kaavaa.

  • Muutetut kyvyt:
   • Chemical Ragen terveydenpalautuminen 50/75/100 pisteestä 40/48/56 pisteeseen
   • Dragon Blood muutettu 3/6/9/12 pisteestä 4/6/8/10 pisteeseen
   • Press The Attack muutettu 30/40/50/60 pisteestä 30/35/40/45 pisteeseen
   • Feral Impulse muutettu 1/4/7/10 pisteestä 1/3/5/7 pisteeseen
   • Reactive Armor muutettu 1/1,2/1,4/1,6 pisteestä 1/1,15/1,3/1,45 pisteeseen
   • Satyr Tormenterin aura muutettu 6 pisteestä 5,5 pisteeseen
   • Inner Vitalityn kriittinen kerroin muutettu 20/40/60/80 prosentista 22/30/38/46 prosenttiin
   • Inner Vitalityn normaalin kerroin muutettu 5/10/15/20 prosentista 6/8/10/12 prosenttiin
   • Death Pulsen tappokerroin muutettu 10 pisteestä 6 pisteeseen
   • Death Pulsen palautumisen kesto muutettu 7 sekunnista 6 sekuntiin
   • Death Pulsen terveydenpalautuminen muutettu 1/3/5/7 pisteestä 2/3/4/5 pisteeseen
   • Scorched Earth muutettu 16/24/32/40 pisteestä 12/18/24/30 pisteeseen
   • Living Armor muutettu 4/8/12/16 pisteestä 4/7/10/13 pisteeseen
   • Cold Embrace muutettu 25 pisteestä 15 pisteeseen

  • Muita muutoksia:
   • Alttarin terveydenpalautuminen laskettu 90 pisteestä 75 pisteeseen
   • Alttarin terveydenpalautuminen ei enää kasva ajan kuluessa.

  Piirteet

  Piirteet

  • Älykkyyden antamaa manaa nostettu 11 pisteestä 12 pisteeseen
  • Kaikkien ketteryyssankareiden liikenopeutta vähennetty viidellä
  • Sankarin pääpiirre antaa nyt eritysen piirre-edun +1 vahingon lisäksi

  Piirre-edut

  • 1 voimapiste antaa +0,15 % heikennysvähennystä, mikä lyhentää heikennysten kestoa (hiljennys, tainnutus, juurrutus, aseistariisunta jne.). Jos heikennys sekä vahingoittaa että hidastaa, kestoa ei lyhennetä, vaan hidastuksen määrää pienennetään
  • 1 ketteryyspiste antaa +0,06 % liikenopeutta
  • 1 älykkyyspiste antaa +0,15 % loitsunvastustusta
  • Nämä vaikutukset näkyvät jokaisen sankarin tietoruudussa.

  Piirteiden yhteenveto

  • Voima
   • +20 terveyttä
   • +0,7 % suurempi terveydenpalautuminen

   • Piirre-etu: +1 vahinko
   • Piirre-etu: +0,15 % heikennysvähennystä

  • Ketteryys
   • +1/6 panssaria
   • +1 hyökkäysnopeutta

   • Piirre-etu: +1 vahinko
   • Piirre-etu: +0,06 % liikenopeutta

  • Älykkyys
   • +12 manaa
   • +2,0 % suurempi mananpalautuminen
   • +0,07 % kykyvahinkoa

   • Piirre-etu: +1 vahinko
   • Piirre-etu: +0,15 % loitsunvastustusta

  Sankarimuutokset

  Taitopuut

 • Kaikkien sankareiden taitopuut on suunniteltu uudelleen. Monia uusia kykyihin vaikuttavia taitoja lisätty.
 • Abaddon:

  1. Taso 10: +25 liikenopeutta TAI +20 % kokemusta
  2. Taso 15: +6 panssaria TAI +50 Mist Coilin parannusta/vahinkoa
  3. Taso 20: 15 % vähemmän latausaikaa TAI +90 vahinkoa
  4. Taso 25: +250 Aphotic Shieldin kestävyyttä TAI +25 % Curse of Avernuksen hidastusta

  Alchemist:

  1. Taso 10: +25 hyökkäysnopeutta TAI +5 panssaria
  2. Taso 15: +50 vahinkoa TAI +250 terveyttä
  3. Taso 20: +25 % halkaisuvahinkoa TAI +200 Unstable Concoctionin vahinkoa
  4. Taso 25: -8 s Unstable Concoctionin latausaikaa TAI -0,2 s Chemical Ragen perushyökkäysaikaa

  Ancient Apparition:

  • Chilling Touchin kestoa muutettu 30 sekunnista 20/24/28/32 sekuntiin.
  • Chilling Touch ei enää vähennä liittolaisten hyökkäysnopeutta.
  • Chilling Touchin loitsuvahinkoa laskettu 50/60/70/80 vahingosta 30/45/60/75 vahinkoon.
  • Chilling Touch aiheuttaa nyt muiden hidastusten kanssa toimivan 30 % hidastuksen 0,3 sekunniksi.
  1. Taso 10: +60 kultaa/min TAI +10 % kykyvahinkoa
  2. Taso 15: +20 terveydenpalautumista TAI -1,5 s Ice Vortexin latausaikaa
  3. Taso 20: +80 Chilling Touchin vahinkoa TAI +8 % Ice Vortexin hidastusta/heikennystä
  4. Taso 25: +4 % Ice Blastin tapporajaa TAI 4 Cold Feetin latausta

  Anti-Mage:

  1. Taso 10: +175 terveyttä TAI +20 hyökkäysnopeutta
  2. Taso 15: -1 s Blinkin latausaikaa TAI Hallitsematon harha BlinkistäLuo 25 % vahinkoa tekevän, 250 % ottavan harhan. Kesto 10 sekuntia. Harhaa ei voi hallita.
  3. Taso 20: +300 Blinkin käyttöetäisyyttä TAI +10 kaikkia piirteitä
  4. Taso 25: -50 s Mana Voidin latausaikaa TAI +30 % Spell Shieldin loitsunvastustusta

  Arc Warden:

  1. Taso 10: +25 hyökkäysnopeutta TAI +5 panssaria
  2. Taso 15: +2 s Fluxin kestoa TAI +350 terveyttä
  3. Taso 20: +100 hyökkäysetäisyyttä TAI 10 % vähemmän latausaikaa
  4. Taso 25: 30 % vampirismia TAI +350 Spark Wraithin vahinkoa

  Axe:

  1. Taso 10: +8 voimaa TAI +40 hyökkäysnopeutta
  2. Taso 15: +3 mananpalautumista TAI +30 liikenopeutta
  3. Taso 20: +20 terveydenpalautumista TAI Hyökkääminen laukaisee Counter HelixinMahdollisuus arvotaan joka hyökkäyksellä.
  4. Taso 25: +100 Berserker's Callin sädettä TAI +120 Battle Hungerin vahinkoa/s

  Bane:

  • Banen hyökkäykset eivät herätä nukkuvaa vihollista.
  • Kaikkia käyttöviiveitä laskettu 0,5 sekunnista 0,4 sekuntiin.
  • Nightmare ei enää tee 20 vahinkoa per sekunti.
  1. Taso 10: Enfeeble varastaa vahingon TAI +6 panssaria
  2. Taso 15: +150 käyttöetäisyyttä TAI +40 % kokemusta
  3. Taso 20: +100 Enfeeblen vahinkovähennystä TAI +75 liikenopeutta
  4. Taso 25: +7 s Fiend's Gripin kestoa TAI +250 Brain Sapin parannusta/vahinkoa

  Batrider:

  • Flamebreakin ammukset lentävät nyt kaaressa.
  1. Taso 10: +5 panssaria TAI +6 % kykyvahinkoa
  2. Taso 15: +300 terveyttä TAI +2 s Flamebreakin kestoa
  3. Taso 20: +50 liikenopeutta TAI 15 % vähemmän latausaikaa
  4. Taso 25: +8 s Fireflyn kestoa TAI -13 s Flamebreakin latausaikaa

  Beastmaster:sankari uusittu

  • Wild Axes uusittu:
   • Kirveiden leviämistä (miten kaukana ne ovat toisistaan lentoratojensa keskellä) nostettu 353 yksiköstä 450 yksikköön.
   • Kirveiden osuman sädettä nostettu 140 yksiköstä 175 yksikköön.
   • Kyvyn manantarvetta laskettu 105/110/115/120 manasta 60/65/70/75 manaan.
   • Kyvyn vahinkoa laskettu 70/100/130/160 vahingosta 40/70/100/130 vahinkoon.
   • Kyvyn latausaikaa laskettu 13 sekunnista 8 sekuntiin.
   • Kyky langettaa kertautuvan heikennyksen vihollisiin. Vahvistaa kaikkea Beastmasterista ja hänen hallussaan olevista hahmoista otettua vahinkoa 6/8/10/12 % per osunut kirves. Heikennys kestää 10 sekuntia.
  • Primal Roar antaa Beastmasterille ja hänen hallussaan oleville hahmoille 30 % lisää liikenopeutta 3 sekunniksi.
  • Call of the Wild on uusittu yhdeksi kyvyksi.
   • Kesto 60 sekuntia. Latausaika 60 sekuntia. Manantarve: 50/60/70/80
   • Taso 1: tason 1 villisika
   • Taso 2: tason 2 villisia
   • Taso 3: tason 3 villisika + haukka
   • Taso 4: tason 4 villisika + haukka + satunnainen neutraali
   • Villisian terveys: 275/350/425/500
   • Villisian vahinko: 20/30/40/50 (muutettu 10/25/40/55 vahingosta)
   • Villisian hidastus: 10/20/30/40 %
   • Hidastuksen kesto: 3
   • Haukka ei nää muutu näkymättömäksi.
   • Haukan terveys: 350 (nostettu 40/60/80/100 terveydestä)
   • Haukan panssari: 5
   • Haukan nopeus: 450
   • Haukan yönäkö: 1000
   • Haukan päivänäkö: 1000
   • Neutraali valitaan seuraavista hahmoista: Alpha Wolf, Hellbear Smasher, Satyr Tormenter, Centaur Conqueror, Dark Troll Summoner
  1. Taso 10: +30 liikenopeutta TAI +25 % kokemusta
  2. Taso 15: +40 villisian vahinkoa TAI +7 panssaria
  3. Taso 20: +500 terveyttä TAI +120 Wild Axesin vahinkoa
  4. Taso 25: +2 haukkaa TAI +40 Inner Beastin hyökkäysnopeutta

  Bloodseeker:

  • Rupturen käyttöetäisyyttä laskettu 1000 yksiköstä 800 yksikköön.
  1. Taso 10: +25 hyökkäysnopeutta TAI +4 panssaria
  2. Taso 15: +300 terveyttä TAI +75 Bloodriten vahinkoa
  3. Taso 20: 25 % vampirismia TAI +14 % Rupturen vahinkoa
  4. Taso 25: -6 s Blood Riten latausaikaa TAI +20 Thirstin vaikutusta

  Bounty Hunter:

  • Trackin alt-klikkaaminen kertoo seuratun kohteen kantaman kullan määrän muille saman puolen pelaajille (nämä tiedot näkyivät jo entuudestaan heikennyksen kuvauksessa).
  1. Taso 10: +30 liikenopeutta TAI +25 % kokemusta
  2. Taso 15: +50 hyökkäysnopeutta TAI +350 terveyttä
  3. Taso 20: +75 Shuriken Toss vahinkoa TAI +125 % Jinada Critical Strike
  4. Taso 25: 50 % väistökykyä TAI +300 Track-kultaa (vaikuttaa itseen ja liittolaisiin)

  Brewmaster:

  1. Taso 10: +200 terveyttä TAI +30 vahinkoa
  2. Taso 15: +3 s Thunder Clapin hidastusta TAI +20 % loitsunvastustusta
  3. Taso 20: +100 hyökkäysnopeutta TAI +1500 Primal Splitin hahmojen terveyttä
  4. Taso 25: -65 s Primal Splitin latausaikaa TAI +15 % Drunken Brawlerin väistö-/krittimahdollisuutta

  Bristleback:

  1. Taso 10: +2 mananpalautumista TAI +20 liikenopeutta
  2. Taso 15: +6 Goo-enimmäiskertymää TAI +250 terveyttä
  3. Taso 20: +25 Quill Sprayn kertymävahinkoa TAI +20 terveydenpalautumista
  4. Taso 25: 15 % loitsuvampirismia TAI +20 Warpathin vahinkoa/loitsu

  Broodmother:sankari uusittu

  • Spin Web ei enää anna näkymättömyyttä.
  • Spin Webin antama vapaa liikkuvuus ja nopeuslisä eivät enää poistu otettaessa vahinkoa.
  • Liikenopeutta laskettu 290 pisteestä 270 pisteeseen.
  • Spiderlingin terveyttä laskettu 450 terveydestä 250 terveyteen.
  • Spiderliten terveyttä laskettu 175 terveydestä 100 terveyteen.
  • Hämähäkeillä on nyt 50 % loitsunvastustus.
  • Hämähäkkien panssaria nostettu 8 panssarilla.
  • Hämähäkkien terveydenpalautumista nostettu 0,5 terveydestä 2 terveyteen per sekunti.
  • Spin Webin latauksia nostettu 1/2/3/4 verkosta 2/4/6/8 verkkoon (yhtenäinen käytössä olevien rajoituksen kanssa).
  1. Taso 10: +60 Spawn Spiderlingsin vahinkoa TAI +200 terveyttä
  2. Taso 15: +35 % kokemusta TAI 20 % vähemmän latausaikaa
  3. Taso 20: +60 hyökkäysnopeutta TAI +20 hämähäkkien vahinkoa
  4. Taso 25: +75 Insatiable Hungerin vahinkoa/vampirismia TAI +350 hämähäkkien terveyttä

  Centaur Warrunner:

  1. Taso 10: +10 % väistökykyä TAI +10 % loitsunvastustusta
  2. Taso 15: +75 vahinkoa TAI +15 % Returnin voimavahinkoa
  3. Taso 20: +250 Double Edgen vahinkoa TAI +20 voimaa
  4. Taso 25: +1,5 s Hoof Stompin kestoa TAI Return muuttuu auraksi

  Chaos Knight:

  1. Taso 10: +20 liikenopeutta TAI +5 kaikkia piirteitä
  2. Taso 15: +15 voimaa TAI 12 % vähemmän latausaikaa
  3. Taso 20: 150 kultaa/min TAI Reality Rift läpäisee loitsuimmuniteetin
  4. Taso 25: +7 Reality Riftin panssarivähennystä TAI +2 s Chaos Boltin enimmäiskestoa

  Chen:

  • Hyökkäysetäisyyttä nostettu 600 yksiköstä 650 yksikköön.
  • Test of Faithin teleporttaus poistettu.
  • Holy Persuasion käyttö liittolaiseen teleporttaa tämän tukikohtaan 6/5/4/3 sekunnin viiveellä. Itseen käytettynä teleporttaa hallitut kätyrit sankarin luokse.
  • Holy Persuasionin manantarvetta muutettu 100 manasta 100/110/120/130 manaan.
  • Test of Faithin voi nyt kohdistaa liittolaisiin, parantaen puolet kyvyn vahingon määrästä. Täysi parannusmäärä käytettynä itseen.
  • Test of Faithin manantarvetta muutettu 90/100/110/120 manasta 60/80/100/120 manaan.
  1. Taso 10: +20 % kokemusta TAI +125 käyttöetäisyyttä
  2. Taso 15: +7 panssaria TAI -10 s Test of Faithin latausaikaa
  3. Taso 20: +180 kultaa/min TAI +1000 kätyrien minimiterveyttä
  4. Taso 25: +4 Holy Persuasionin kätyriä TAI +400 Hand of Godin parannusta

  Clinkz:

  • Ketteryyslisää laskettu 3,3 ketteryydestä 2,6 ketteryyteen per taso.
  • Death Pactin terveyden saantia nostettu 50/70/90 prosentista 40/60/80 prosenttiin.
  • Death Pactin vahingon saantia laskettu 5/7/9 prosentista 4/6/8 prosenttiin.
  • Strafe uusittu. Antaa nyt +80/140/200/260 hyökkäysnopeutta 3 sekunniksi. Tänä aikana voit väistää automaattisesti 3 ammusta (kaukohyökkäyksiä ja loitsuja), siirtyen hieman sivuun joka osumasta. Strafe päättyy, jos väistät 3 ammusta. Latausaika: 45/35/25/15 sekuntia.
  1. Taso 10: +12 % loitsunvastustusta TAI +5 panssaria
  2. Taso 15: +15 % väistökykyä TAI +30 Searing Arrowsin vahinkoa
  3. Taso 20: +100 hyökkäysetäisyyttä TAI +20 terveydenpalautumista
  4. Taso 25: +4 Strafen väistöjä, +4 s kestoa TAI Searing Arrowsin lisänuoli (toinen nuoli osuu lähellä olevaan sattumanvaraiseen viholliseen)

  Clockwerk:

  1. Taso 10: +25 liikenopeutta TAI +5 panssaria
  2. Taso 15: +15 voimaa TAI +30 Battery Assaultin vahinkoa
  3. Taso 20: +20 % loitsunvastustusta TAI +125 Rocket Flaren vahinkoa
  4. Taso 25: -0,3 s Battery Assaultin iskuväliä TAI Rocket Flare läpäisee näkymättömyyden (näyttää myös wardit)

  Crystal Maiden:

  1. Taso 10: +200 terveyttä TAI +100 käyttöetäisyyttä
  2. Taso 15: +14 % manantarpeen/-hävikin vähennysaura TAI +90 kultaa/min
  3. Taso 20: +60 Freezing Fieldin vahinkoa TAI +250 hyökkäysnopeutta
  4. Taso 25: +300 Crystal Novan vahinkoa TAI +1,5 s Frostbiten kestoa

  Dark Seer:

  1. Taso 10: +12 % väistökykyä TAI +90 vahinkoa
  2. Taso 15: +12 terveydenpalautumista TAI +75 Vacuumin sädettä
  3. Taso 20: 300 säde Surgeen TAI +15 % vähemmän latausaikaa
  4. Taso 25: Kaksi vierekkäistä seinää TAI +150 Ion Shellin vahinkoa/s

  Dazzle:

  • Poison Touch uusittu. Kohdistetaan viholliseen ja levittää myrkkyä sen ympärille (kohdistus Ethershockin tavoin). Tekee vahinkoa vihollisiin joka sekunti ja hidastaa niitä. Heikennyksen kesto alkaa alusta, jos myrkytettyyn viholliseen hyökätään. Tekee 10/20/30/40 vahinkoa sekunnissa ja hidastaa 14/16/18/20 %. Kesto 4/5/6/7 sekuntia. Enimmillään 4/5/6/7 kohdetta. Latausaika: 35/30/25/20 sekuntia. Manantarve: 80. Käyttöetäisyys: 600/700/800/900. Tuottaa fyysistä vahinkoa. Heikennys alkaa alusta pelaajasta tai Roshanista peräisin olevasta vahingosta.
  1. Taso 10: +60 vahinkoa TAI +175 terveyttä
  2. Taso 15: +125 käyttöetäisyyttä TAI +20 Shadow Waven parannusta/vahinkoa
  3. Taso 20: +50 liikenopeutta TAI +30 Poison Touchin vahinkoa/s
  4. Taso 25: -4 s Shadow Waven latausaikaa TAI +0,5 Weaven panssaria/s

  Death Prophet:

  1. Taso 10: +12 % loitsunvastustusta TAI +50 vahinkoa
  2. Taso 15: +150 käyttöetäisyyttä TAI +1 % Spirit Siphonin vahinkoa enimmäisterveydestä
  3. Taso 20: +500 terveyttä TAI -2 s Crypt Swarmin latausaikaa
  4. Taso 25: +8 Exorcismin henkeä TAI Exorcism antaa enimmäisnopeuden

  Disruptor:

  1. Taso 10: +200 terveyttä TAI +40 Thunder Striken vahinkoa
  2. Taso 15: +150 käyttöetäisyyttä TAI -3 s Kinetic Fieldin latausaikaa
  3. Taso 20: +180 kultaa/min TAI +4 Thunder Striken osumaa
  4. Taso 25: -10 s Glimpsen latausaikaa TAI +4 s Kinetic Fieldin kestoa

  Doom:

  1. Taso 10: +10 Scorched Earthin vahinkoa/parannusta TAI +25 liikenopeutta
  2. Taso 15: +20 % väistökykyä TAI +150 Devourin lisäkultaa
  3. Taso 20: +40 Doomin vahinkoa/s TAI Devouria voi käyttää muinaiskätyreihin
  4. Taso 25: +3 % Infernal Bladen vahinkoa TAI +100 % halkaisuvahinkoa

  Dragon Knight:

  • Breathe Fire laskee nyt hyökkäysvahingon kokonaismäärää perusvahingon sijaan.
  • Breathe Firen vahinkovähennystä laskettu 35 prosentista 25 prosenttiin.
  • Breathe Firen käyttöviivettä nostettu 0 sekunnista 0,2 sekuntiin.
  • Breathe Firen kantamaa nostettu 650 yksiköstä 750 yksikköön.
  1. Taso 10: +2 mananpalautumista TAI +30 hyökkäysnopeutta
  2. Taso 15: +300 terveyttä TAI +40 % kokemusta
  3. Taso 20: +100 % Dragon Bloodin hyötyjä TAI +150 kultaa/min
  4. Taso 25: +40 voimaa TAI +1,75 s Dragon Tailin kestoa

  Drow Ranger:

  • Kätyreissä näkyy ilmaiseva tehoste, kun Precision Aura vaikuttaa niihin.
  1. Taso 10: +5 kaikkia piirteitä TAI +20 liikenopeutta
  2. Taso 15: +25 hyökkäysnopeutta TAI +300 Gustin kantamaa
  3. Taso 20: +1,5 s Gustin hiljennyksen kestoa TAI +20 Marksmanshipin ketteryyttä
  4. Taso 25: 50 % vähemmän latausaikaa TAI +20 % Precision Auran vahinkoa

  Earth Spirit:

  1. Taso 10: +10 älykkyyttä TAI +40 vahinkoa
  2. Taso 15: +7 panssaria TAI +200 Rolling Boulderin vahinkoa
  3. Taso 20: +150 kultaa/min TAI +15 % kykyvahinkoa
  4. Taso 25: +1,0 s Boulder Smashin tainnutuksen kestoa TAI Geomagnetic Grip toimii liittolaisiin

  Earthshaker:

  • Echo Slamin perusvahinko poistettu.
  • Echo Slamin kaikuvahinkoa nostettu 40/55/70 vahingosta 60/85/110 vahinkoon.
  • Echo Slam kaikuu kahdesti sankareista, jotka eivät ole harhoja.
  1. Taso 10: +250 manaa TAI +30 vahinkoa
  2. Taso 15: +7 panssaria TAI +30 liikenopeutta
  3. Taso 20: +50 Echo Slamin vahinkoa TAI +400 Fissuren kantamaa
  4. Taso 25: -2 s Enchant Totemin latausaikaa TAI +50 % loitsunvastustusta

  Elder Titan:

  • Echo Stompin tainnuttama kohde herää, jos se ottaa yhteensä yli 50/100/150/200 vahinkoa (vahingon lähdettä ei enää erotella).
  • Visuaaliset tehosteet lisätty Natural Orderiin.
  1. Taso 10: +200 terveyttä TAI +25 liikenopeutta
  2. Taso 15: +30 +30 Astral Spiritin lisävahinkoa sankareista TAI +15 % loitsunvastustusta
  3. Taso 20: +70 hyökkäysnopeutta TAI +100 Echo Stompin vahinkoa
  4. Taso 25: -75 s Earth Splitterin latausaikaa TAI 100 % vampirismia

  Ember Spirit:

  1. Taso 10: +150 Flame Guardin kestävyyttä TAI +20 vahinkoa
  2. Taso 15: +30 Flame Guardin vahinkoa/s TAI +1 s Searing Chainsin kestoa
  3. Taso 20: +10 % kykyvahinkoa TAI 100 % osumatarkkuus
  4. Taso 25: 2 Sleight of Fistin latausta TAI -25 s Fire Remnant -latausten palautumisaikaa

  Enchantress:

  • Enchant poistaa nyt vihollissankarien lisäedut.
  1. Taso 10: +15 % loitsunvastustusta TAI +25 liikenopeutta
  2. Taso 15: +50 vahinkoa TAI +8 Nature's Attendantsin virvatulta
  3. Taso 20: Enchantia voi käyttää muinaiskätyreihin TAI +100 Untouchablen hidastusta
  4. Taso 25: +25 Nature's Attendantsin parannusta/sTAI +8 % Impetusin vahinkoa

  Enigma:

  1. Taso 10: +15 % loitsunvastustusta TAI +25 liikenopeutta
  2. Taso 15: +120 kultaa/min TAI +15 % vähemmän latausaikaa
  3. Taso 20: +400 terveyttä TAI +70 Eidolonien vahinkoa
  4. Taso 25: +4 Maleficen tainnutusta TAI +8 Eidolonia

  Faceless Void:

  1. Taso 10: +8 voimaa TAI +20 vahinkoa
  2. Taso 15: +100 Time Lockin vahinkoa TAI +300 terveyttä
  3. Taso 20: +500 Time Walkin kantamaa TAI +40 hyökkäysnopeutta
  4. Taso 25: 25 % mahdollisuus mitätöidä otettu vahinko TAI +175 Chronospheren sädettä

  Gyrocopter:

  • Homing Missilen käyttöviive poistettu.
  • Homing Missile etsii uuden kohteen edellisen kuoltua. Sankareilla on suurin prioriteetti.
  • Homing Missilen nopeutta nostettu 340 pisteestä 500 pisteeseen.
  • Homing Missilen laukaisuviivettä nostettu 2 sekunnista 3 sekuntiin.
  • Homing Missile tekee nyt vahinkoa suoraan tasonsa mukaan. Muutettu 125/250/375/500 enimmäisvahingosta 100/175/250/325 vakiovahinkoon.
  • Homing Missilen ohjuksen tuhoutumiseen vaadittuja osumia laskettu 3/3/4/5 osumasta 3/3/4/4 osumaan.
  1. Taso 10: +25 vahinkoa TAI +200 terveyttä
  2. Taso 15: +3 Flak Cannonin hyökkäystä TAI +11 Rocket Barragen vahinkoa
  3. Taso 20: +50 liikenopeutta TAI -25 s Call Downin latausaikaa
  4. Taso 25: Call Downin käyttöetäisyyden rajoitus poistuu TAI 3 Homing Missilen latausta

  Huskar:

  1. Taso 10: +20 vahinkoa TAI +175 terveyttä
  2. Taso 15: +15 % vampirismia TAI +10 Burning Spearin vahinkoa/s
  3. Taso 20: +15 voimaa TAI +400 Life Breakin käyttöetäisyyttä
  4. Taso 25: +125 hyökkäysetäisyyttä TAI Ei Inner Vitalityn latausaikaa

  Invoker:

  1. Taso 10: +30 Chaos Meteorin osumavahinkoa TAI +0,3 s Tornadon vaikutusaikaa
  2. Taso 15: +1,5 s Cold Snapin kestoa TAI +1 Forged Spirit
  3. Taso 20: +35 Alacrityn vahinkoa/hyökkäysnopeutta TAI Cataclysm (Sun Striken kaksoispainalluksesta. Käytöstä latausajaksi tulee 90 sekuntia. Luo 2 Sun Strikea 175-250 yksikön etäisyydelle jokaisesta vihollissankarista)
  4. Taso 25: Deafening Blast joka suuntaan TAI -16 s Tornadon latausaikaa

  Io:

  • Relocaten latausaikaa nostettu 100/80/60 sekunnista 120/100/80 sekuntiin.
  • Spiritsin enimmäissädettä nostettu 875 yksiköstä 700 yksikköön.
  1. Taso 10: +400 Spiritsin enimmäiskantamaa TAI +60 vahinkoa
  2. Taso 15: Tether antaa Scepterin edut TAI +90 Spiritsin vahinkoa sankareihin
  3. Taso 20: +150 kultaa/min TAI Hyökkää sidotun liittolaisen kohteeseenTapahtuu automaattisesti liittolaisen hyökätessä.
  4. Taso 25: +50 terveydenpalautumista TAI Tether tainnuttaa

  Jakiro:

  • Dual Breathin käyttöviivettä laskettu 0,65 sekunnista 0,55 sekuntiin.
  • Macropyren käyttöviivettä laskettu 0,65 sekunnista 0,55 sekuntiin.
  1. Taso 10: +8 % kykyvahinkoa TAI +25 % kokemusta
  2. Taso 15: +250 hyökkäysetäisyyttä TAI +40 Dual Breathin vahinkoa/s
  3. Taso 20: +60 Liquid Firen hyökkäyshidastusta TAI +150 kultaa/min
  4. Taso 25: +1,25 s Ice Pathin kestoa TAI Macropyre tekee puhdasta immuniteetin läpi

  Juggernaut:

  • Juggernaut ei ole enää hiljennetty Blade Furyn aikana (ei voi käyttää Omnislashiä, mutta voi käyttää Healing Wardia).
  1. Taso 10: +5 kaikkia piirteitä TAI +20 liikenopeutta
  2. Taso 15: +1 s Blade Furyn kestoaTAI +25 hyökkäysnopeutta
  3. Taso 20: +10 panssaria TAI +100 Blade Furyn vahinkoa/s
  4. Taso 25: +600 terveyttä TAI +5 Omnislashin lyöntiä

  Keeper of the Light:

  • Mana Leakin käyttöetäisyyttä laskettu 550/700/850/1000 yksiköstä 400/500/600/700 yksikköön.
  1. Taso 10: +25 liikenopeutta TAI +8 % loitsuvampirismia
  2. Taso 15: +40 % kokemusta TAI +350 käyttöetäisyyttä
  3. Taso 20: +300 Chakra Magicin manaa TAI +40 % loitsunvastustusta
  4. Taso 25: +200 Illuminaten vahinkoa/parannusta TAI +2 s Mana Leakin tainnutuksen kestoa

  Kunkka:

  • Kunkka voi nyt hyödyntää Quelling Bladeä.
  1. Taso 10: +40 vahinkoa TAI +6 panssaria
  2. Taso 15: +10 terveydenpalautumista TAI +120 Torrentin vahinkoa
  3. Taso 20: +100 Torrentin sädettä TAI +25 voimaa
  4. Taso 25: +3 Ghost Shipin laivaa TAI +50 % Tidebringerin halkaisua

  Legion Commander:

  1. Taso 10: +25 % kokemusta TAI +8 voimaa
  2. Taso 15: +30 hyökkäysnopeutta TAI +50 Overwhelming Oddsin vahinkoa sankareista
  3. Taso 20: +60 liikenopeutta TAI +10 % Moment of Couragen mahdollisuutta
  4. Taso 25: +40 Duelin vahinkolisää TAI -10 s Press The Attackin latausaikaa

  Leshrac:

  1. Taso 10: +5 panssaria TAI +250 manaa
  2. Taso 15: +15 voimaa TAI +40 liikenopeutta
  3. Taso 20: +25 % väistökykyä TAI +50 Pulse Novan vahinkoa
  4. Taso 25: +50 Diabolic Edictin räjähdystä TAI +3 s Lightning Stormin hidastuksen kestoa

  Lich:

  • Chain Frostin kimpoaminen lasketaan ammuksen osuessa, ei sen lähtiessä.
  • Ice Armorin hidastusta muutettu 24/26/28/30 prosentista 8/16/24/32 prosenttiin.
  1. Taso 10: +175 terveyttä TAI +25 liikenopeutta
  2. Taso 15: +120 vahinkoa TAI -4 s Frost Blastin latausaikaa
  3. Taso 20: +120 kultaa/min TAI +175 käyttöetäisyyttä
  4. Taso 25: -30 % hidastus hyökkäyksillä TAI +30 terveyttä/s Ice Armorista

  Lifestealer:

  1. Taso 10: +20 hyökkäysnopeutta TAI +200 terveyttä
  2. Taso 15: +30 vahinkoa TAI +35 liikenopeutta
  3. Taso 20: +20 % väistökykyä TAI +50 % Open Woundsin vampirismia
  4. Taso 25: +2 s Ragen kestoa TAI +2 % Feastin vahinkoa/vampirismia

  Lina:

  1. Taso 10: +100 käyttöetäisyyttä TAI +25 vahinkoa
  2. Taso 15: +300 terveyttä TAI +140 Light Strike Arrayn vahinkoa
  3. Taso 20: +10 % kykyvahinkoa TAI +25/2 % Fiery Soulin kertoimen nopeutta
  4. Taso 25: +175 hyökkäysetäisyyttä TAI -6 s Dragon Slaven latausaikaa

  Lion:

  1. Taso 10: +75 käyttöetäisyyttä TAI +75 vahinkoa
  2. Taso 15: +200 Finger of Deathin vahinkoa TAI +90 kultaa/min
  3. Taso 20: +500 terveyttä TAI +2 Mana Drainin kohdetta
  4. Taso 25: +1000 Earth Spiken kantamaa TAI 325 säde Hexiin

  Lone Druid:

  • Battle Cryn latausaikaa laskettu 60 sekunnista 45 sekuntiin.
  • Battle Cryn kestoa laskettu 6 sekunnista 5 sekuntiin.
  1. Taso 10: +175 hyökkäysetäisyyttä TAI +250 terveyttä
  2. Taso 15: -8 s Savage Roarin latausaikaa TAI +10 karhun panssaria
  3. Taso 20: +40 Rabidin hyökkäysnopeutta TAI -25 s Battle Cryn latausaikaa
  4. Taso 25: Entanglen latausaika poistuu TAI Battle Cry antaa loitsuimmuniteetin

  Luna:

  1. Taso 10: +20 hyökkäysnopeutta TAI +150 käyttöetäisyyttä
  2. Taso 15: -2 s Lucent Beamin latausaikaa TAI +24 Lunar Blessingin vahinkoa
  3. Taso 20: +10 kaikkia piirteitä TAI +100 Lucent Beamin vahinkoa
  4. Taso 25: 25 % vampirismia TAI 0,25 s tainnutus Eclipsen Lucent Beamiin

  Lycan:

  • Murtaminen voi nyt poistaa Feral Impulsen käytöstä.
  1. Taso 10: +5 panssaria TAI +20 vahinkoa
  2. Taso 15: +8 Feral Impulsen terveydenpalautumista TAI +12 % vähemmän latausaikaa
  3. Taso 20: +8 s Shapeshiftin kestoa TAI +16 % Feral Impulsen vahinkoa
  4. Taso 25: +3 sutta TAI +600 Howlin terveyttä sankareille

  Magnus:

  • Shockwaven aallon nopeutta Scepterin kanssa nostettu 1575 pisteestä 1700 pisteeseen.
  1. Taso 10: +25 hyökkäysnopeutta TAI +200 terveyttä
  2. Taso 15: +15 voimaa TAI +75 Shockwaven vahinkoa
  3. Taso 20: +12 panssaria TAI +500 Skewerin kantamaa
  4. Taso 25: +20 % Empowerin vahinkoa/halkaisua TAI +0,75 s Reverse Polarityn kestoa

  Medusa:

  • Stone Gazen hidastus päättyy vihollisen kääntyessä poispäin Medusasta.
  • Stone Gazen hidastus voi alkaa uudelleen, jos vihollinen kääntyy takaisin Medusaan päin hidastuksen jo päätyttyä.
  • Split Shot on nyt passiivinen kyky.
  • Split Shotin ammusmäärää muutettu 1/2/3/4 ammuksesta 3 ammukseen.
  • Split Shotin vahinkoa muutettu -20 prosentista -65/50/35/20 prosenttiin.
  • Split Shotin pääkohde ottaa nyt täyttä vahinkoa.
  • Split Shotin kantama on nyt 100 lisättynä sankarin omaan hyökkäysetäisyyteen 700 vakiokantaman sijaan.
  • Split Shot ei aktivoidu hyökätessä liittolaiseen.
  1. Taso 10: +25 vahinkoa TAI +10 % väistökykyä
  2. Taso 15: +30 hyökkäysnopeutta TAI +10 % Mystic Snaken mananvarastusta
  3. Taso 20: +800 manaa TAI +2 s Stone Gazen kestoaEi merkitse itse tainnutuksen kestoa.
  4. Taso 25: +7 Split Shotin kohdetta TAI Split Shot hyödyntää hyökkäysmuunnoksiaEsimerkiksi Eye of Skadin hidastukset.

  Meepo:

  1. Taso 10: +10 % vampirismia TAI +30 liikenopeutta
  2. Taso 15: +10 voimaa TAI +40 Poofin vahinkoa
  3. Taso 20: +40 vahinkoa TAI +15 % väistökykyä
  4. Taso 25: +700 terveyttä TAI -4 s Poofin latausaikaa

  Mirana:

  • Leap uusittu. Sisältää 3 latausta. Loikan pituus 550 yksikköä per lataus. Lisää liike- ja hyökkäysnopeutta 2 sekunniksi. Palautumisaika: 60/50/40/30 sekuntia. Manantarve: 40. Liikenopeus: 8/16/24/32 %. Hyökkäysnopeus: 25/50/75/100. Lisät vaikuttavat vain Miranaan.
  1. Taso 10: +200 terveyttä TAI +20 vahinkoa
  2. Taso 15: -5 s Sacred Arrow'n latausaikaa TAI +100 Leapin hyökkäysnopeutta
  3. Taso 20: +12 % kykyvahvistusta TAI +25 mananpolttoa hyökkäyksellä
  4. Taso 25: +2 Sacred Arrow'ta TAI -70 s Moonlight Shadow'n latausaikaa

  Monkey King:

  • Perusvahinkoa laskettu kolmella.
  • Jingu Masteryn lisävahinkoa muutettu 75/100/125/150 vahingosta 60/90/120/150 vahinkoon.
  • Scepterillä vahvistettu Stampede ei enää tuhoa puita, joiden latvoissa Monkey King roikuu.
  1. Taso 10: +150 Tree Dancen näkyvyyttä TAI +20 hyökkäysnopeutta
  2. Taso 15: +300 Tree Dancen käyttöetäisyyttä TAI +75 Jingu Masteryn vahinkoa
  3. Taso 20: +50 % Boundless Striken krittikertoimeen TAI +300 Primal Springin vahinkoa
  4. Taso 25: +100 Wukong's Commandin panssaria TAI +1 Wukong's Commandin kehä

  Morphling:sankari uusittu

  • Perusälykkyyttä laskettu 17 älykkyydestä 13 älykkyyteen.
  • Morph on nyt nimeltään Attribute Shift.
  • Attribute Shift siirtonopeutta muutettu 2/4/8/16 pisteestä 1/4/10/25 pisteeseen.
  • Attribute Shift ei enää vaadi manaa.
  • Adaptive Strike on nyt jaettu kahdeksi kyvyksi. Ensimmäinen tekee vahinkoa ketteryyden määrän perusteella, toinen tainnuttaa ja työntää vihollisia voiman määrän perusteella. Kun yhtä näistä käytetään, toinen joutuu latautumaan 3 sekunnin ajan.
  • Adaptive Strike (Voima) -kyvyn tainnutuksen kestoa muutettu 1,25/2,25/3,25/4,25 sekunnista 1,5/2/2,5/3,0 sekuntiin.
  • Adaptive Strike (Voima) -kyvyn enimmäistyöntöä nostettu 300 yksiköstä 500 yksikköön.
  • Morphlingin kyvyt eivät enää tehostu Scepteristä.
  • Replicate on korvattu uudelle ultimate-kyvyllä nimeltä Morph. Muuttaa Morphlingin vastaamaan kohdistettua vihollista. Kopioi kohteen ulkomuodon, peruskyvyt, -liikenopeutta, -hyökkäysetäisyyden ja tämän piirteet. Muodonmuutos tuottaa heikon puhdistuksen. Morphling voi kuolla muodonmuutoksen aikana. Muodonmuutoksen voi perua koska tahansa. Kesto 30 sekuntia. Latausaika: 160/100/40 sekuntia. Käyttöetäisyys: 600. Manantarve: 75/100/125.Huom.: Tätä ei lasketa harhaksi; Morphling itse muuntautuu.
  1. Taso 10: +10 ketteryyttä TAI +20 liikenopeutta
  2. Taso 15: Hyökkäys Waveformin kohteisiin TAI +30 hyökkäysnopeutta
  3. Taso 20: -25 s Morphin latausaikaa TAI Morph kohdistuu myös liittolaisiin
  4. Taso 25: +800 Waveformin kantamaa TAI +2 Adaptive Striken kohdetta

  Naga Siren:

  • Ensnaren manantarvetta muutettu 100 manasta 70/80/90/100 manaan.
  1. Taso 10: +175 terveyttä TAI +25 liikenopeutta
  2. Taso 15: +15 ketteryyttä TAI +14 voimaa
  3. Taso 20: +1 Mirror Imagen harha TAI -5 s Ensnaren latausaikaa
  4. Taso 25: +6 Rip Tiden panssarivähennystä TAI +30 % väistökykyä

  Nature's Prophet:

  1. Taso 10: +30 vahinkoa TAI +30 liikenopeutta
  2. Taso 15: +4 Treanttia TAI +8 panssaria
  3. Taso 20: +40 hyökkäysnopeutta TAI -4 s Sproutin latausaikaa
  4. Taso 25: Teleporttauksen latausaika poistettu TAI +100 % treanttien terveyttä/vahinkoa

  Necrophos:

  • Ghost Shroudin hidastusta laskettu 12/20/28/36 pisteestä 6/12/18/24 pisteeseen.
  • Ghost Shroudin kautta otetun loitsuvahinkon lisää nostettu 25 prosentista 30 prosenttiin.
  • Heartstopper Auran kantamaa laskettu 900 yksiköstä 700 yksikköön.
  • Heartstopper Auran terveydesrappion määrää muutettu 0,6/1,0/1,4/1,8 prosentista 0,5/1,0/1,5/2,0 prosenttiin enimmäisterveydestä per sekunti.
  • Reaper's Scythen latausaikaa nostettu 100 sekunnista 120 sekuntiin.
  • Reaper's Scythen manantarvetta muutettu 175/340/500 manasta 200/350/500 manaan.
  1. Taso 10: +10 voimaa TAI +40 vahinkoa
  2. Taso 15: +30 liikenopeutta TAI +300 terveyttä
  3. Taso 20: +20 % loitsunvastustusta TAI +80 hyökkäysnopeutta
  4. Taso 25: -1,5 s Death Pulsen latausaikaa TAI +0,6 % Heartstopper Auran vahinkoa

  Night Stalker:

  • Päivänäön kantamaa laskettu 1200 yksiköstä 800 yksikköön.
  1. Taso 10: +200 manaa TAI +200 terveyttä
  2. Taso 15: +15 voimaa TAI +150 käyttöetäisyyttä
  3. Taso 20: +50 liikenopeutta TAI +50 vahinkoa
  4. Taso 25: -8 s Crippling Fearin latausaikaa TAI +140 Hunter In The Nightin hyökkäysnopeutta

  Nyx Assassin:

  • Spiked Carapacen toimii nyt Blademailin tapaan (vahinkoa palautetaan edelleen kerran per vihollinen. Tainnutus ei läpäise loitsuimmuniteettia).
  1. Taso 10: +60 kultaa/min TAI +6 % kykyvahinkoa
  2. Taso 15: +325 terveyttä TAI +35 liikenopeutta
  3. Taso 20: +75 % Spiked Carapacen vahinkoa TAI +175 Impalen vahinkoa
  4. Taso 25: +100 ketteryyttä TAI Ei maaston rajoitteita Vendettan aikana

  Ogre Magi:

  1. Taso 10: +100 käyttöetäisyyttä TAI +60 kultaa/min
  2. Taso 15: +300 terveyttä TAI +90 vahinkoa
  3. Taso 20: +40 Bloodlustin hyökkäysnopeutta TAI +30 voimaa
  4. Taso 25: +90 liikenopeutta TAI +275 Fireblastin vahinkoa

  Omniknight:

  • Guardian Angelin käyttöviivettä laskettu 0,5 sekunnista 0,4 sekuntiin.
  1. Taso 10: +90 kultaa/min TAI +75 Purification AoE
  2. Taso 15: +35 % kokemusta TAI +90 vahinkoa
  3. Taso 20: +6 mananpalautumista TAI +12 % Degen Auran hidastusta
  4. Taso 25: +3 s Repelin kestoa TAI +200 Purificationin vahinkoa/parannusta

  Oracle:

  • False Promisen visuaaliset tehosteet näyttävät, tuleeko kohde kuolemaa vai ei.
  1. Taso 10: +1 s Fortune's Endin enimmäiskestoa TAI +25 % kokemusta
  2. Taso 15: +150 käyttöetäisyyttä TAI +90 kultaa/min
  3. Taso 20: +75 liikenopeutta TAI False Promisella näkymättömyys (0,6 s häiveaikaa)
  4. Taso 25: -5 s Fate's Edictin latausaikaa TAI +2 s False Promisen kestoa

  Outworld Devourer:

  1. Taso 10: +200 terveyttä TAI +20 hyökkäysnopeutta
  2. Taso 15: +15 % Essence Auran palautumismahdollisuutta TAI +40 liikenopeutta
  3. Taso 20: +20 voimaa TAI +2 Sanity's Eclipsen kertoimeen
  4. Taso 25: +60 s Arcane Orbin kestoa TAI +15 % loitsuvampirismia

  Phantom Assassin:

  1. Taso 10: +150 terveyttä TAI +15 vahinkoa
  2. Taso 15: +20% halkaisuvahinkoa TAI +4 panssarivähennystä hyökkäyksillä
  3. Taso 20: 20 % vampirismia TAI Toinen Stifling Dagger satunnaiseen kohteeseen
  4. Taso 25: +5 % Coup de Gracen mahdollisuuteen TAI +25 % Blurin väistökykyä

  Phantom Lancer:

  • Phantom Rushin voi nyt asettaa päälle ja pois (oletuksena käytössä).
  • Doppelgangerin käyttö pidentää nyt jo olemassa olevien Phantom Lancerin harhojen kestoa 2 sekunnilla.
  1. Taso 10: +10 % väistökykyä TAI +20 hyökkäysnopeutta
  2. Taso 15: +250 terveyttä TAI +125 Spirit Lancen vahinkoa
  3. Taso 20: +4 Juxtaposen enimmäisharhoja TAI +500 Phantom Rushin kantamaa
  4. Taso 25: -5 s Doppelgangerin latausaikaa TAI +30 % kaksinkertaisen vahingon mahdollisuuteen

  Phoenix:

  1. Taso 10: +8 % kykyvahinkoa TAI +90 kultaa/min
  2. Taso 15: +60 Fire Spiritsin vahinkoa/s TAI +40 % kokemusta
  3. Taso 20: +1400 Icarus Diven etäisyyttä TAI +1 s Supernova-tainnutuksen kestoa
  4. Taso 25: +3 Supernovan terveyspistettä TAI +2 % Sun Rayn vahinkoa kokonaisterveydestä

  Puck:

  • Dreamcoil ei enää tee 100/150/200 vahinkoa käytettäessä.
  • Dreamcoilin käämin katkeamisen vahinkoa nostettu 100/150/200 vahingosta 300/400/500 vahinkoon (Scepterin kanssa 200/250/300 vahingosta 400/550/700 vahinkoon).
  1. Taso 10: +5 panssaria TAI +10 älykkyyttä
  2. Taso 15: +50 vahinkoa TAI +8 % kykyvahinkoa
  3. Taso 20: -5 s Waning Riftin latausaikaa TAI +40 % Illusory Orbin kantamaa/nopeutta
  4. Taso 25: +420 kultaa/min TAI Hyökkäyksiä Dream Coilin sitomiin (Puck hyökkää kaikkiin joka 0.6 sekunti tämän hyökkäysetäisyyden sisällä)

  Pudge:

  • Meat Hook voi vetää riimuja. Jos riimu vedetään, käytetty mana palautuu.
  • Dismember vetää nyt kohdetta lähemmäs Pudgea.
  1. Taso 10: +5 panssaria TAI +35 Rotin vahinkoa/s
  2. Taso 15: +13 % loitsuvampirismia TAI +75 vahinkoa
  3. Taso 20: +15 % vähemmän latausaikaa TAI +180 kultaa/min
  4. Taso 25: +2 Flesh Heapin voimalisää TAI +3 s Dismemberin kestoa

  Pugna:

  • Life Drainin kantamaa laskettu 100 yksiköllä.
  • Decrepify tehoaa nyt Tombstoneen.
  1. Taso 10: +225 terveyttä TAI +25 liikenopeutta
  2. Taso 15: -1 s Nether Blastin latausaikaa TAI +1 Nether Wardin terveyspiste
  3. Taso 20: +2 s Decrepifyn kestoa TAI +25 % Life Drainin parannusta
  4. Taso 25: +1,75 Nether Wardin vahinkoa/mana TAI +200 Nether Blastin vahinkoa

  Queen of Pain:

  1. Taso 10: +10 voimaa TAI +25 vahinkoa
  2. Taso 15: +40 hyökkäysnopeutta TAI +12 % vähemmän latausaikaa
  3. Taso 20: Shadow Strikelle 650 yksikön vaikutusalue TAI +30 % loitsuvampirismia
  4. Taso 25: 20 s loitsuntorjunta TAI 1,5 s pelottelu Scream of Painiin

  Razor:

  • Perusliikenopeutta laskettu viidellä.
  • Unstable Current uusittu
   • Passiivisesti: +4/8/12/16 % liikenopeutta (kuten aiemmin)
   • Joka 5. sekunti satunnainen 350 säteen sisällä oleva vihollinen ottaa 100/130/160/190 vahinkoa ja puhdistuu (40 % hidastus 0,5/1/1,5/2 sekunniksi ja poistaa kohteen lisähyödyt).
  1. Taso 10: +15 ketteryyttä TAI +200 terveyttä
  2. Taso 15: +4 % Unstable Currentin liikenopeutta TAI +7 Static Linkin vahinkovarastusta
  3. Taso 20: +10 panssaria TAI -0,1 s Eye of the Stormin iskuväliä
  4. Taso 25: +100 hyökkäysnopeutta TAI -3 s Unstable Currentin iskuväliä

  Riki:

  • Perusliikenopeutta laskettu viidellä.
  • Smoke Screenin sisällä olevat viholliset eivät näe ympärilleen.
  • Selkäiskun vahinko voi nyt olla kriittistä, aiheuttaa halkaisuvahinkoa, jne.
  • Selkäiskun vahinkokerrointa laskettu 0,5/0,75/1,0/1,25-kertaisesta 0,4/0,6/0,8/1,0-kertaiseen.
  1. Taso 10: +5 terveydenpalautumista TAI +8 ketteryyttä
  2. Taso 15: -4 s Smoke Screenin latausaikaa TAI +20 % 1,5-kertaisen vahingon mahdollisuuteen
  3. Taso 20: +900 Blink Striken käyttöetäisyyttä TAI +0,2 Cloak and Daggerin kertoimeen
  4. Taso 25: +400 Tricks of the Traden sädettä TAI Cloak and Daggerin näkymättömyys ei poistuMitkään omat toimet eivät poista näkymättömyyttä. Näkymättömyyden läpi näkevät kyvyt toimivat edelleen normaalisti Rikiin.

  Rubick:

  • Null Fieldin tilaa voi nyt vaihtaa puolustavan ja hyökkäävän välillä. Vaihdosta seuraa 30 sekunnin latausaika. Hyökkäävä tila laskee vihollisen loitsunvastustusta.
  • Null Fieldin sädettä nostettu 900 yksiköstä 1200 yksikköön.
  1. Taso 10: +200 terveyttä TAI +60 vahinkoa
  2. Taso 15: +100 käyttöetäisyyttä TAI +35 Fade Boltin vahinkovähennystä
  3. Taso 20: +5 % Null Fieldin tehoa TAI +300 Telekinesiksen heittokantamaa
  4. Taso 25: +75 % kykyvahinkoa varastetuille loitsuille TAI -15 s Telekinesiksen latausaikaa

  Sand King:

  1. Taso 10: +30 liikenopeutta TAI +200 terveyttä
  2. Taso 15: +50 Sand Stormin vahinkoa/s TAI +50 Epicenterin hyökkäyshidastusta
  3. Taso 20: +10 panssaria TAI +4 Epicenterin sykäystä
  4. Taso 25: +35 terveydenpalautumista TAI 50 % hidastusta/sokaisua Sand Stormiin

  Shadow Demon:

  • Demonic Purge toimii nyt Cyclone-kyvyllä ilmaan nostettuihin vihollisiin.
  • Soul Catcher vaikuttaa nyt vain yhteen viholliseen kerrallaan vaikutusalueellaan.
  • Shadow Poisonin sädettä nostettu 190 yksiköstä 200 yksikköön.
  • Kun Soul Catcherin vaikutuksen alainen vihollinen kuolee, Shadow Demon saa haltuunsa harhan tästä vihollisesta. Kestää vihollisen uudelleensyntymiseen asti tai kunnes harha tuhotaan. Harha tekee 30/45/60/75 prosenttista vahinkoa ja ottaa 200 prosenttista vahinkoa.
  1. Taso 10: +25 % kokemusta TAI +10 voimaa
  2. Taso 15: +25 % Shadow Poisonin vahinkoa TAI +40 liikenopeutta
  3. Taso 20: -6 s Soul Catcherin latausaikaa TAI -1,5 s Shadow Poisonin latausaikaa
  4. Taso 25: +500 Demonic Purgen vahinkoa TAI +5 s Disruptionin kestoa

  Shadow Fiend:

  • Shadow Razen vahinkoa laskettu 100/175/250/325 vahingosta 90/160/230/300 vahinkoon.
  • Shadow Razen osumasta seuraa viholliselle laskuri. Jokainen osuma lisää Shadow Razen vahinkoa 60 vahingolla. Kerroin poistuu 8 sekunnissa, mutta alkaa alusta joka osumalla. Ensimmäinen osuma ei tee lisävahinkoa, mutta siitä seuraava tekee 60 lisävahinkoa, siitä seuraava 120, jne.
  1. Taso 10: +10 % kykyvahinkoa TAI +20 hyökkäysnopeutta
  2. Taso 15: Aura vaikuttaa rakennuksiin TAI +40 liikenopeutta
  3. Taso 20: +150 Shadow Razen vahinkoa TAI +20 % väistökykyä
  4. Taso 25: 40 % vähemmän latausaikaa TAI +3 Necromasteryn sieluvahinkoa

  Shadow Shaman:

  1. Taso 10: +200 terveyttä TAI +20 % kokemusta
  2. Taso 15: -4 s Hexin latausaikaa TAI +125 käyttöetäisyyttä
  3. Taso 20: +3 s Shacklesin kestoa TAI +1 Serpent Wardin terveyspiste
  4. Taso 25: +400 Ether Shockin vahinkoa TAI +60 Serpent Wardien vahinkoa

  Silencer:

  • Glaives of Wisdomin vahinkoa laskettu 35/50/65/80 prosentista 15/30/45/60 prosenttiin.
  1. Taso 10: +5 panssaria TAI +25 hyökkäysnopeutta
  2. Taso 15: +90 kultaa/min TAI +2 älykkyyden varastamista
  3. Taso 20: +125 hyökkäysetäisyyttä TAI +30 Arcane Cursen vahinkoa/s
  4. Taso 25: +20 % Glaives of Wisdomin vahinkoa TAI +2 s Global Silencen kestoa

  Skywrath Mage:

  1. Taso 10: +25 liikenopeutta TAI +8 älykkyyttä
  2. Taso 15: -6 s Ancient Sealin latausaikaa TAI Toinen Arcane Boltin ammus
  3. Taso 20: Kartanlaajuinen Concussive Shot TAI +15 % Ancient Sealin loitsunvastustuksen vähennystä
  4. Taso 25: +600 Mystic Flaren vahinkoa TAI +300 kultaa/min

  Slardar:

  • Slardar liikkuu 700 nopeudella joella, kun Guardian Sprint on tasolla 4.
  1. Taso 10: +20 vahinkoa TAI +5 terveydenpalautumista
  2. Taso 15: +300 terveyttä TAI +100 Bash of the Deepin vahinkoa
  3. Taso 20: +50 hyökkäysnopeutta TAI +1000 yönäköä
  4. Taso 25: +15 % Bash of the Deepin mahdollisuutta TAI Corrosive Haze ei puhdistettavissa

  Slark:

  • Korjattiin ongelma, jossa Pouncen lieka saattoi katketa, jos kohde ei liikkunut kyvyn osuessa ja sitten se puskettiin liean kantaman ulkopuolelle.
  1. Taso 10: +8 voimaa TAI +10 ketteryyttä
  2. Taso 15: +30 hyökkäysnopeutta TAI +20 % vampirismia
  3. Taso 20: +150 Dark Pactin vahinkoa TAI +3 s Pouncen kestoa
  4. Taso 25: +1 s Shadow Dancen kestoa TAI +120 s Essence Shiftin kestoa

  Sniper:

  1. Taso 10: +12 % vähemmän latausaikaa TAI +20 vahinkoa
  2. Taso 15: +40 hyökkäysnopeutta TAI +20 Shrapnelin vahinkoa/s
  3. Taso 20: +35 35 työntöä Headshotiin TAI -1,5 s nopeampi Assassinate
  4. Taso 25: +6 Shrapnelin latausta TAI +125 hyökkäysetäisyyttä

  Spectre:

  • Desolate laskee nyt vihollisen näkökykyä 40/50/60/70 prosenttia 5 sekunnin ajaksi.
  1. Taso 10: +5 terveydenpalautumista TAI +15 Desolaten vahinkoa
  2. Taso 15: -8 s Spectral Daggerin latausaikaa TAI +8 kaikkia piirteitä
  3. Taso 20: +500 terveyttä TAI +20 % +20 % Spectral Daggerin hidastusta/nopeutta
  4. Taso 25: +20 % Hauntin harhavahinkoa TAI +8 % Dispersionin torjuntaa

  Spirit Breaker:

  • Kuolema ei enää aseta Charge of Darknessia latautumaan.
  • Perusterveydenpalautumista laskettu yhdellä.
  • Greater Bashin vahinkoa muutettu 22/30/38/46 prosentista 12/24/36/48 prosenttiin.
  1. Taso 10: +400 yönäköä TAI +5 panssaria
  2. Taso 15: +10 terveydenpalautumista TAI +30 vahinkoa
  3. Taso 20: +400 ryntäysnopeutta TAI +30 % Greater Bashin vahinkoa
  4. Taso 25: +800 terveyttä TAI +25 % Greater Bashin mahdollisuutta

  Storm Spirit:

  1. Taso 10: +20 vahinkoa TAI +2 mananpalautumista
  2. Taso 15: +80 Static Remnantin vahinkoa TAI +300 terveyttä
  3. Taso 20: +0,5 s Electric Vortexin kestoa TAI +40 hyökkäysnopeutta
  4. Taso 25: Overload läpäisee loitsuimmuniteetin TAI Static Remnant 500 yksikön välein Ball Lightningissa

  Sven:

  1. Taso 10: +2 mananpalautumista TAI +8 voimaa
  2. Taso 15: +30 liikenopeutta TAI +30 vahinkoa
  3. Taso 20: +25 % vampirismia TAI Storm Hammer puhdistaa viholliset
  4. Taso 25: +40 God's Strengthin voimaa TAI -8 s Storm Hammerin latausaikaa

  Techies:

  • Proximity Minesin miinojen antamaa kultaa laskettu 50 kullasta 25 kultaa.
  • Proximity Minesin miinojen vahinkoa nostettu 150/350/550/750 vahingosta 200/400/600/800 vahinkoon.
  1. Taso 10: +30 % kokemusta TAI -4 s Proximity Minesin latausaikaa
  2. Taso 15: +300 Blast Off! -vahinkoa TAI +4 mananpalautumista
  3. Taso 20: +75 liikenopeutta TAI +150 kultaa/min
  4. Taso 25: +251 vahinkoa TAI 25 liikenopeus miinoille

  Templar Assassin:

  • Psionic Trap tekee nyt 100/125/150 vahinkoa täydellä latauksella (vahinko tuotetaan heikennyksen aikana, ei välittömästi).
  1. Taso 10: +200 terveyttä TAI +25 hyökkäysnopeutta
  2. Taso 15: +7 panssaria TAI +200 Psionic Trapin vahinkoa
  3. Taso 20: Refraction puhdistaa TAI +4 Meldin panssarivähennystä
  4. Taso 25: +4 Refractionin latausta TAI Psi Blades lamauttaa toissijaiset kohteet (laskee liikenopeuden 100 pisteeseen yhdeksi sekunniksi)

  Terrorblade:

  1. Taso 10: +20 liikenopeutta TAI +10 % väistökykyä
  2. Taso 15: +300 terveyttä TAI +25 hyökkäysnopeutta
  3. Taso 20: +10 kaikkia piirteitä TAI -8 s Reflectionin latausaikaa
  4. Taso 25: -35 s Sunderin latausaikaa TAI +300 Metamorphosiksen hyökkäysetäisyyttä

  Tidehunter:

  • Ravagen sädettä nostettu 1025 yksiköstä 1250 yksikköön.
  • Ravagen lonkeroiden nopeutta laskettu 775 yksiköstä 725 yksikköön.
  1. Taso 10: +25 liikenopeutta TAI +80 Gushin vahinkoa
  2. Taso 15: +40 % kokemusta TAI +25 % Anchor Smashin vahinkovähennystä
  3. Taso 20: +24 Kraken Shellin torjuntaa TAI +4 Gushin panssarivähennystä
  4. Taso 25: +25 % vähemmän latausaikaa TAI +250 vahinkoa

  Timbersaw:

  1. Taso 10: +6 % kykyvahinkoa TAI +25 % kokemusta
  2. Taso 15: +100 vahinkoa TAI +5 Reactive Armorin enimmäismäärää
  3. Taso 20: +15 voimaa TAI +10 % vähemmän latausaikaa
  4. Taso 25: +8 % Whirling Deathin piirrevähennystä TAI +1400 Timber Chainin kantamaa

  Tinker:

  • Rearm vaikuttaa nyt repussa oleviin esineisiin.
  • Heat Seeking Missilen rakettien lentonopeutta laskettu 900 yksiköstä 700 yksikköön.
  • Heat Seeking Missilen manantarvetta laskettu 120/140/160/180 manasta 80/100/120/140 manaan.
  1. Taso 10: +6 % kykyvahinkoa TAI +75 käyttöetäisyyttä
  2. Taso 15: +40 liikenopeutta TAI +10 % loitsuvampirismia
  3. Taso 20: +100 vahinkoa TAI +8 March of the Machinesin vahinkoa
  4. Taso 25: +100 Laserin vahinkoa TAI 0,3 s tainnutus Heat Seeking Missilellä

  Tiny:sankari uusittu

  • Perusterveydenpalautumista nostettu yhdellä.
  • Hyökkäysviivettä laskettu 0,49 sekunnista 0,4 sekuntiin.
  • Avalanchen vahinkoa muutettu 100/180/260/300 vahingosta 120/180/240/300 vahinkoon.
  • Tinyn ketteryyttä laskettu 9 + 0.9 ketteryydestä 0 + 0 ketteryyteen per taso.
  • Tinyn peruspanssaria nostettu -1 panssarista 0 panssariin.
  • Tinyn kyvyt eivät enää tehostu Scepteristä.
  • Craggy Exterior poistettu.
  • Uusi kyky: Tree Grab. Poimii puun, jota voi käyttää seuraavaan 2/3/4/5 hyökkäykseen. Nostaa hyökkäysetäisyyttä 350 yksikköön. Jokainen hyökkäys tekee 25 % lisää perusvahinkoa vihollisiin ja 75 % lisää perusvahinkoa rakennuksiin. Hyökkäyksen tiellä olevat ottavat 70 % vahingosta. Vaikuttaa rakennuksiin. Latausaika alkaa, kun kaikki tehostetut hyökkäykset on käytetty. Latausaika: 40/32/24/16 sekuntia. Manantarve: 20/30/40/50 manaa.
  • Puun poimiminen antaa Tree Throw -kyvyn, jonka avulla puun voi heittää (kuluttaa kaikki lataukset) kohti vihollista. Tuottaa mainitun lisävahingon ja 70 % vahingosta 250 säteellä kohteen ympärillä. Käyttöetäisyys: 1000
  • Grow uusittu: Antaa 20/30/40 % heikennysvähennystä, nostaa perusvahinkoa 40/80/120 vahingolla ja liikenopeutta 40/50/60 pisteellä. Laskee hyökkäysnopeutta 30 pisteellä.
  1. Taso 10: +15 % loitsunvastustusta TAI +25 vahinkoa
  2. Taso 15: +75 Avalanchen vahinkoa TAI +350 terveyttä
  3. Taso 20: -10 s Tree Grabin latausaikaa TAI Toss ei vaadi kohdetta
  4. Taso 25: -12 s Avalanchen latausaikaa TAI 3 Tossin latausta

  Treant Protector:

  1. Taso 10: +35 % kokemusta TAI +10 % vähemmän latausaikaa
  2. Taso 15: +90 vahinkoa TAI 3 s puiden uudelleensyntymisaika (Kartan puut kasvavat takaisin 3 sekunnissa)
  3. Taso 20: +2 s Nature's Guisen juurrutusta TAI +40 Leech Seedin vahinkoa/parannusta
  4. Taso 25: +6 Living Armorin torjumiskertaa TAI +350 Eyes- ja Overgrowth-sädettä

  Troll Warlord:

  • Whirling Axesin molemmat kykykuvakkeet ovat aina näkyvillä, mutta toinen on aina poissa käytöstä lähi-/kaukotaistelutilassa.
  • Whirling Axes (kauko) -kyvyn latausaikaa laskettu 19/16/13/10 sekunnista 9 sekuntiin.
  • Whirling Axes (kauko) -kyvyn hidastuksen kestoa laskettu 3/3,75/4,5/5,25 sekunnista 2,5/3/3,5/4 sekuntiin
  • Whirling Axes (kauko) -kyvyn hidastusta nostettu 30 prosentista 40 prosenttiin.
  • Whirling Axes (lähi) -kyvyn latausaikaa laskettu 12 sekunnista 9 sekuntiin.
  • Whirling Axes (lähi) -kyvyn sokaisun kestoa muutettu 4/5/6/7 sekunnista 5 sekuntiin.
  1. Taso 10: +10 ketteryyttä TAI +200 terveyttä
  2. Taso 15: +3 Fervorin hyökkäysrajaan TAI +50 Whirling Axesin vahinkoa
  3. Taso 20: +20 % väistökykyä TAI +50 vahinkoa
  4. Taso 25: -6 s Whirling Axesin latausaikaa TAI Battle Trance puhdistaa (myös liittolaiset)

  Tusk:

  1. Taso 10: +40 % kokemusta TAI +90 kultaa/min
  2. Taso 15: +350 terveyttä TAI +150 Snowballin vahinkoa
  3. Taso 20: +300 Snowballin nopeutta TAI +100 % Walrus Punchin kertoimeen
  4. Taso 25: 12 % mahdollisuus Walrus Punchiin TAI -6 s Ice Shardsin latausaikaa

  Underlord:

  1. Taso 10: +18 Firestormin vahinkoa TAI +30 liikenopeutta
  2. Taso 15: +100 käyttöetäisyyttä TAI +15 Atrophy Auran lisävahinkoa sankareista
  3. Taso 20: +70 hyökkäysnopeutta TAI +30 terveydenpalautumista
  4. Taso 25: +0,8 s Pit of Malicen juurrutuksen kestoa TAI 25 % Firestormin rakennusvahinkoa

  Undying:

  • Tombstonen kestoa muutettu 15/20/25/30 sekunnista 30 sekuntiin.
  • Tombstonen sädettä muutettu 600/800/1000/1200 yksiköstä 1200 yksikköön.
  • Tombstonen zombien syntymäväliä muutettu 3 sekunnista 4,5/4/3,5/3 sekuntiin.
  • Tombstonen latausaikaa muutettu 70 sekunnista 85/80/75/70 sekuntiin.
  • Zombien viemän tilan määrää laskettu.
  • Decayn manantarvetta muutettu 70/90/110/130 manasta 70/85/100/115 manaan.
  • Decayn vahinkoa laskettu 20/60/100/140 vahingosta 20/50/80/110 vahinkoon.
  1. Taso 10: +100 käyttöetäisyyttä TAI +8 terveydenpalautumista
  2. Taso 15: Kuolema kutsuu Tombstonen TAI +20 s Decayn kestoa
  3. Taso 20: +30 Tombstone-zombien vahinkoa TAI +3 Tombstonen terveyspistettä
  4. Taso 25: Uudelleensyntyminen 200 sekunnin latausajalla TAI -2 s Decayn latausaikaa

  Ursa:

  1. Taso 10: +1,75 mananpalautumista TAI +8 voimaa
  2. Taso 15: +16 ketteryyttä TAI -1 s Earthshockin latausaikaa
  3. Taso 20: +1 s Enragen kestoa TAI +25 s Fury Swipesin nollausaikaa
  4. Taso 25: +14 Fury Swipesin vahinkoa TAI +600 Earthshockin sädettä

  Vengeful Spirit:

  • Wave of Terrorin antaman näkyvyyden sädettä laskettu 500 yksiköstä 300 yksikköön (yhteneväinen osuman säteen kanssa).
  • Wave of Terrorin latausaikaa laskettu 22/20/18/16 sekunnista 10 sekuntiin.
  • Wave of Terrorin heikennyksen kestoa laskettu 15 sekunnista 8 sekuntiin.
  • Scepterin harhavahinkoa nostettu 50 prosentista täyteen vahinkoon.
  • Vengeance Auran sädettä nostettu 900 yksiköstä 1200 yksikköön.
  • Vengeance Aura ei enää vaikuta vihollisiin Vengeful Spiritin kuollessa.
  • Kun liittolaissankari kuolee auran vaikutusalueella, sankarista syntyy harha, joka hyökkää tappajaan 7 sekunnin ajan. Harha tekee täyttä vahinkoa. Harhat eivät ole kohdistettavissa ja näkyvät vihollisille.
  1. Taso 10: +15 % loitsunvastustusta TAI +1 Wave of Terrorin panssarivähennystä
  2. Taso 15: +15 ketteryyttä TAI -6 s Wave of Terrorin latausaikaa
  3. Taso 20: -4 s Magic Missilen latausaikaa TAI +15 % Vengeance Auran vahinkoa
  4. Taso 25: +400 Magic Missilen vahinkoa TAI Magic Missile läpäisee loitsuimmuniteetin

  Venomancer:

  • Perusliikenopeutta laskettu viidellä.
  • Perusvahinkoa laskettu kolmella.
  • Venomous Galen voi nyt puhdistaa.
  1. Taso 10: -8 s Venomous Galen latausaikaa TAI +90 kultaa/min
  2. Taso 15: +150 käyttöetäisyyttä TAI +6 % Poison Stingin hidastusta
  3. Taso 20: +6 s Poison Novan kestoa TAI Venomous Galen sankariosumasta kaksi ruttoluikeroa
  4. Taso 25: +600 Poison Novan sädettä TAI +200 % Plague Wardin terveyttä ja vahinkoa

  Viper:sankari uusittu

  • Perusliikenopeutta laskettu viidellä.
  • Peruspanssaria laskettu yhdellä.
  • Corrosive Skin ei enää hidasta liikenopeutta.
  • Corrosive Skinin vahinkoa nostettu 10/15/20/25 vahingosta 8/16/24/32 vahinkoon.
  • Corrosive Skinin hyökkäyshidastusta muutettu 10/15/20/25 pisteestä 8/16/24/32 pisteeseen.
  • Poison Attack uusittu. Hidastaa kohdetta ja tekee vahinkoa tältä puuttuvan terveyden perusteella.
   • Liike-/hyökkäyshidastus: 25/30/35/40 prosenttia
   • Vahinko: 0,25/0,5/0,75/1,0 kerrottuna puuttuvan terveyden prosenttimäärällä (jos terveyttä puuttuu 50 prosenttia, kyky tekee 50 vahinkoa sekunnissa, 90 prosenttia 90 vahinkoa sekunnissa)
   • Kesto: 3 sekuntia
   • Latausaika: 6/4/2/0 sekuntia
   • Manantarve: 40/35/30/25 manaa
  • Nethertoxin uusittu. Sylkee myrkkyä kohdealueelle. Tekee vahinkoa ajan myötä, laskee loitsunvastustusta ja murtaa (poistaa passiiviset kyvyt käytöstä) vaikutusalueella olevat viholliset.
   • Säde: 300 sädettä
   • Vahinko/s: 20/30/40/50 vahinkoa
   • Loitsunvastustus: -10/15/20/25 prosentti, plus murtaminen
   • Kesto: 8 sekuntia
   • Latausaika: 5 sekuntia
   • Manantarve: 75 manaa
   • Käyttöetäisyys: 900 yksikköä (ammuksen nopeus 2000 yksikköä)
   • Huom.: Vaikuttaa ainoastaan vaikutusalueellaan. Ei aiheuta kohdistettuja heikennyksiä.
  1. Taso 10: +20 hyökkäysnopeutta TAI +8 % loitsuvampirismia
  2. Taso 15: +100 hyökkäysetäisyyttä TAI +6 Corrosive Skinin hyötyjä
  3. Taso 20: Poison Attack vaikuttaa rakennuksiin TAI +100 Viper Striken vahinkoa/s
  4. Taso 25: +120 vahinkoa TAI Nethertoxin hiljentää

  Visage:

  • Familiarin hyökkäys tekee nyt aina 25/40/55 vahinkoa.
  • Grave Chillin käyttö antaa nyt lisäedut 900 yksikön säteellä kohteesta oleville Familiareille.
  1. Taso 10: +125 käyttöetäisyyttä TAI +30 vahinkoa
  2. Taso 15: +40 % kokemusta TAI Toinen Soul Assumption satunnaiseen kohteeseen
  3. Taso 20: +15 Soul Assumptionin latausvahinkoa TAI +80 Familiarin liikenopeutta
  4. Taso 25: -2 s Gravekeeper's Cloakin palautumisaikaa TAI +1 henkiolento

  Warlock:

  1. Taso 10: +5 % Fatal Bondsin vahinkoa TAI +125 käyttöetäisyyttä
  2. Taso 15: -7 s Shadow Wordin latausaikaa TAI +40 % kokemusta
  3. Taso 20: Kuolema kutsuu Golemin TAI 250 säde Shadow Wordiin
  4. Taso 25: +20 Golemin panssaria TAI Golem saa loitsuimmuniteetin