ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ
ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

Pangolier

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΙΛ ΔΙΑΒΑΙΝΕ

 Melee Carry Nuker Disabler Durable Escape Initiator

Ανυπόμονος να εφορμήσει στον κίνδυνο με το παραμικρό, ο Pangolier είναι καταπληκτικός στο να διαταράσσει τις αντίπαλες κινήσεις και να βρίσκεται στο κέντρο του χάους. Οδηγεί με τέχνη τη λεπίδα του μεταξύ κενών σε πανοπλία και αποκρούει επιθέσεις με τις προστατευτικές του φολίδες. Αυτός ο χαριτωμένος ξιφομάχος είναι πάντα έτοιμος να κυλήσει στη μάχη.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ...

Οι άνδρες και οι γυναίκες που ανήκουν στους Γενναίους του Nivan ζουν μια ζωή ξιφομαχίας, ταλαντώσεων πάνω σε πολυελαίους και φανταχτερού ρομάντζου. Και αν και όλοι ακολουθούν το σύνθημά τους πως «Μια ζωή περιπέτειας είναι η μόνη ζωή που αξίζει κανείς να ζήσει», τα κατορθώματα του Donté Panlin καταφέρνουν να σηκώσουν τα φρύδια ακόμα και των πιο ηδονιστικών ξιφομάχων.

Δεν υπάρχει τέρας που δε θα σκοτώσει. Πλάσμα που δε θα καταπλήξει. Τύραννος που δε θα του αντισταθεί. Ευγενής άτρωτος από την ασημένια γλώσσα του.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Pangolier

Swashbuckle

O Pangolier εφορμά σε μια νέα θέση, κάνοντας επίθεση σε εχθρούς στην κατεύθυνση του στόχου με πολλαπλά γρήγορα χτυπήματα, προκαλώντας φυσική ζημιά και εφαρμόζοντας επιδράσεις πλήγματος.

Shield Crash

Ο Pangolier πηδάει στον αέρα και χτυπάει πίσω στο έδαφος. Οι εχθροί γύρω του υφίστανται ζημιά και του δίνουν προσωρινή μείωση ζημιάς με όσο περισσότερους ήρωες πλήττει.

Heartpiercer

Ο Pangolier διαβάζει τους εχθρούς του τέλεια, γλιστρώντας τη λεπίδα του επιδέξια ενάντια σε άμυνες για να δώσει στις επιθέσεις του μία ευκαιρία να επιβραδύνουν το στόχο και να εξουδετερώσουν πλήρως την άμυνα του εχθρού μετά από μία μικρή καθυστέρηση.

Rolling Thunder

Ο Pangolier μετατρέπεται σε μια μαγικά απρόσβλητη μπάλα και κινείται μπροστά, προκαλώντας ζημιά και σάστισμα σε όσους εχθρούς πλήττει. Το Shield Crash μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ενώ είναι ενεργή αυτή η ικανότητα για να πηδήσει πάνω από εμπόδια. Έχει σύντομη περίοδο διοχέτευσης.

Dark Willow

ΛΙΓΗ ΠΟΝΗΡΙΑ ΔΕ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

 Ranged Support Nuker Disabler Escape

Ένα ελαφρύ φτερούγισμα από τις σκιές μπορεί να είναι όλα όσα βλέπει ένας εχθρός από τη Dark Willow, καθώς διαφεύγει του κυνηγητού και ελέγχει τις κινήσεις του εχθρού της με πονηρά κόλπα ξωτικών. Καλώντας δυνάμεις πολύ αρχαιότερες από κάθε ακαδημαϊκή μαγεία, τους ακινητοποιεί και εξαπολύει πάνω τους όλη την οργή και τον τρόμο του βασιλείου των ξωτικών.

ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ...

Τα παιδιά λατρεύουν να λένε ιστορίες για τις αλλόκοτες περιπέτειες των ξωτικών... Αυτό συμβαίνει επειδή τα παιδιά δεν ξέρουν πως τα περισσότερα ξωτικά είναι μοχθηροί κόπανοι. Και στον κόσμο των μοχθηρών κόπανων λίγα ονόματα προφέρονται με περισσότερη καταφρόνηση από το Mireska Sunbreeze. Γεννημένη από ένα βασιλιά εμπόρου των ξωτικών, η Mireska μεγάλωσε στο Revtel, ένα φθονερό κράτος όπου η εξαπάτηση και οι δολοφονίες είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Αλλά, αν και ήταν πολύ επιδέξια στο να ακολουθεί τα έθιμα, τους άγραφους νόμους και τις κοινωνικές τελετές που καθόριζαν κάθε στοιχείο της ζωής της, έβρισκε το όλο πράγμα βαρετό. Έτσι, η Mireska έκανε ό,τι κάνουν όλα τα παιδιά που επαναστατούν: έκαψε το πατρικό της σπίτι και ξεκίνησε με τον Jex, το κατοικίδιο πνεύμα της, να ζει τη ζωή της περιπλανόμενης γητεύτρας.

Bramble Maze

Η Dark Willow δημιουργεί έναν λαβύρινθο από βατομουριές που γαντζώνονται πάνω στους εχθρούς που περπατούν μέσα σε ένα θάμνο, προκαλώντας τους ζημιά και εφαρμόζοντας ακινητοποίηση.

Shadow Realm

H Dark Willow υποχωρεί μέσα στο Βασίλειο των Σκιών, γίνεται μη στοχεύσιμη και αποκτά αυξανόμενη επιπλέον μαγική ζημιά για την επόμενη επίθεσή της όσο περισσότερο παραμένει στις σκιές.

Cursed Crown

Η Dark Willow τοποθετεί μία καταραμένη κορώνα νεράιδας πάνω σε έναν εχθρό. Μετά από μία καθυστέρηση τεσσάρων δευτερολέπτων, ο στόχος και όποιοι άλλοι εχθροί είναι κοντά υφίστανται σάστισμα.

Bedlam

Ο σύντροφος της Dark Willow, Jex, κάνει κύκλους γύρω της, προκαλώντας ζημιά στους κοντινούς εχθρούς. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ είναι ενεργό το Terrorize.

Terrorize

Ο σύντροφος της Dark Willow, Jex, τρομοκρατεί τους εχθρούς της και τους κάνει να τρέξουν προς το συντριβάνι της ομάδας τους. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ είναι ενεργό το Bedlam.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Dark Willow

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Etienne's Revenge

Εναλλακτικό όπλο με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Swashbuckle

Sunbreeze Birthright

Αντικείμενο ζώνης με προσαρμοσμένο εφέ Bramble Maze

Pholi the Squire

Μεταφορέας και αυτοδιορισμένος ακόλουθος του Pangolier

Curious Snaptrap

Ένα στέλεχος ward που κάποτε καλλιεργούταν μόνο από τη βασιλική οικογένεια Revtel

Thorns and All & Foolish Gallantry

Χλευασμοί για Dark Willow και Pangolier

Emblems of the Dueling Fates

Immortal πακέτο

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ $9.99 $14.99
33% έκπτωση μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017

ΣΕΖΟΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Σε αυτήν την ενημέρωση αλλάξαμε το πώς δουλεύει το σύστημα κατάταξης εύρεσης παιχνιδιού τόσο για παίκτες με κατάταξη όσο και για εκείνους χωρίς κατάταξη, αλλάζοντας σε ένα εποχικό σύστημα έξι μηνών. Αυτές οι τακτικές σεζόν θα διασφαλίσουν ότι το MMR είναι και πρόσφατο και ακριβές για όλους τους παίκτες, το οποίο θα οδηγήσει σε καλύτερη ποιότητα παιχνιδιών για όλους.

Κατά τη διάρκεια κάθε σεζόν όλοι οι παίκτες θα κερδίζουν ένα μετάλλιο για το προφίλ τους με βάση τις κορυφαίες ικανότητες για εκείνη τη σεζόν. Υπάρχουν επτά διαφορετικά μετάλλια και εντός κάθε μεταλλίου υπάρχουν πέντε αστέρια προόδου να κερδίσετε προς το επόμενο μετάλλιο. Το τρέχον μετάλλιο σας καθώς επίσης και το μετάλλιο σας από την προηγούμενη σεζόν θα εμφανίζεται σε όλους τους παίκτες πριν από κάθε αγώνα.

Στην αρχή κάθε σεζόν όλοι οι παίκτες θα επαναβαθμονομούν το MMR, με βάση την κατάταξη του MMR της προηγούμενης σεζόν. Η τρέχουσα τιμή ιστορικού MMR προ της σεζόν θα καταγραφεί και θα είναι επιλέξιμη στο προφίλ σας και οι παίκτες με κατάταξη θα συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την τρέχουσα εποχική τιμή MMR τους.

Προκειμένου να δώσουμε σε όλους μια ευκαιρία να προετοιμαστούν, η πρώτη σεζόν θα ξεκινήσει σε δύο εβδομάδες.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΩΝ

Οι οδηγοί ηρώων μπορούν τώρα να προβληθούν στην καρτέλα Εκμάθηση, επιτρέποντας στους παίκτες εύκολη πρόσβαση σε έναν πλούτο γνώσης της κοινότητας Dota σχετικά με αντικείμενα, ικανότητες και ταλέντο και για τους 115 ήρωες. Μπορείτε επίσης να σύρετε, να αφήσετε και να προσθέσετε σχόλια για να δημιουργήσετε τους δικούς σας οδηγούς και ακόμη να τους δημοσιεύσετε ώστε να τους χρησιμοποιούν άλλοι παίκτες. Κάθε οδηγός αναφέρει το κομμάτι παιχνιδιού και τον ρόλο που καλύπτει, έτσι δε θα αισθανθείτε ποτέ ξανά χαμένοι στη μάχη.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Turbo

Το Dota Turbo προστέθηκε στη σειρά αναζήτησης. Αυτός ο νέος τύπος παιχνιδιού διατηρεί τους ίδιους κανόνες όπως το All Pick αλλά συντομεύει τον χρόνο του αγώνα δίνοντας περισσότερο χρυσό και εμπειρία στους ήρωες· αποδυναμώνοντας τους αμυντικούς πύργους· και μειώνοντας τον χρόνο αναβίωσης. Οι χαλαροί κανόνες του Turbo και το σύστημα μαγαζιού που σας αφήνει να αγοράσετε από οπουδήποτε επιτρέπουν casual γρήγορους αγώνες ιδανικούς για να δοκιμάσετε νέους ήρωες και στρατηγικές ή να μυήσετε φίλους στο Dota σε ένα πιο επιεικές περιβάλλον.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ability Draft

Το Ability Draft ενημερώθηκε με μία εντελώς νέα διεπαφή επιλογής ικανοτήτων. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν τώρα να αλλάξουν τη σειρά των πλήκτρων συντόμευσης των ικανοτήτων και να συνομιλήσουν με τους συμπαίκτες τους κατά τη διάρκεια της επιλογής. Επίσης προσθέσαμε υποστήριξη για δεκαπέντε ήρωες που προηγουμένως ήταν μη χρησιμοποιήσιμοι και διορθώσαμε μη κανονική συμπεριφορά με πολλούς άλλους. Νομίζετε ότι μπορείτε να χτίσετε ένα θεϊκό σετ ικανοτήτων που «τα σπάνε»; Μπείτε στη σειρά για να το διαπιστώσετε.

ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Ancient Apparition

O Kaldr φαίνεται πιο κουλ από ποτέ με το ντεμπούτο ενός νέου μοντέλου ήρωα Ancient Apparition και εφέ περιβάλλοντος.

Ροδέλα πινγκ

Με νέες προσθήκες στη λειτουργικότητα ping, οι παίκτες έχουν περισσότερα εργαλεία επικοινωνίας από ποτέ ξανά. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ροδέλα ping για να εκφράσετε τον σκοπό των κινήσεων του ήρωά σας, να αναφέρετε σημεία ward και να δώσετε τις κλασσικές εντολές επίθεσης/υποχώρησης. Τα ping θα εμφανίζονται και στον χάρτη και στον μίνι χάρτη και θα συνοδεύονται από μια αναφορά τοποθεσίας στη συνομιλία της ομάδας.

Πακέτο φωνής Bladeform Legacy

Όλοι οι κάτοχοι του Bladeform Legacy Arcana για τον Juggernaut θα λάβουν ένα νέο πακέτο φωνής για τον ήρωα που μπορείτε να εξοπλίσετε για να αντικαταστήσετε την προεπιλεγμένη φωνή του Juggernaut με μία ειδική εκδοχή Arcana. Ο Juggernaut τώρα μιλάει με τη δύναμη μίας αρχαίας γενεαλογίας αξιοσέβαστων πολεμιστών. Ενωμένοι για ακόμα μία φορά με τον κόσμο των ζωντανών, αυτοί οι πρόγονοι της Νήσου των Μασκών δε θα σιωπήσουν ξανά.

Ενημερώσεις παιχνιδιού

Γενικές αλλαγές

  Επιλογή

  • Η σειρά επιλογής στο All Pick είναι πλέον: A-BB-AA-BB-AA-B
  • Κάθε ημέρα θα επιλέγονται αυτόματα επιπλέον 10 ήρωες για εκείνη την ημέρα. Οι επιπλέον ήρωες σας παρέχουν ένα δωρεάν Enchanted Mango με την επιλογή τους (το οποίο δεν μπορεί να πωληθεί).
  • Η τυχαία επιλογή πλέον δεν χαρίζει επιπλέον χρυσό. Αντιθέτως, επιλέγεται ένας ήρωας από την ομάδα των επιπλέον ηρώων σας παρέχετε ένα επιπλέον Iron Branch (επιπρόσθετα με το Enchanted Mango).
  • Η δυνατότητα επανεπιλογής αφαιρείται

  Μέτωπα επίθεσης

  • Το μεσαίο μέτωπο επίθεσης πλέον δεν έχει μια επιπλέον μονάδα με κοντινή επίθεση.
  • Οι μονάδες πλέον συναντώνται πιο κοντά στα ασφαλή μέτωπα επίθεσης κάθε αντίστοιχης ομάδας.
  • Η εμπειρία από αρνήσεις που κερδίζει ο εχθρός (ο παίκτης που δέχεται τις αρνήσεις) μειώνεται 70% σε 25%
  • Η εμπειρία από αρνήσεις που κερδίζει ο παίκτης που καταφέρει τις αρνήσεις μειώνεται 30% σε 25%
  • Ο σκοτωμός των μονάδων του μετώπου επίθεσης από ουδέτερες μονάδες πλέον θεωρείται το ίδιο με τον σκοτωμό από εχθρικές μονάδες του μετώπου επίθεσης — δεν πρόκειται για άρνηση και παρέχει όλη την εμπειρία. Θα πρέπει οι ίδιοι να προκαλέσετε άρνηση στη μονάδα για να αρνηθείτε την εμπειρία της από τον εχθρό σας.
  • Η συνολική εμπειρία μιας ομάδας μονάδων του μετώπου επίθεσης (οι 4 μονάδες) αυξάνεται από 210 σε 240
   • Η εμπειρία μιας μονάδας του μετώπου επίθεσης με κοντινή επίθεση αυξάνεται από 40 σε 57
   • Η εμπειρία μιας μονάδας του μετώπου επίθεσης με μακρινή επίθεση αυξάνεται από 90 σε 69 (το σύνολο αμφότερων αλλαγών διαμορφώνεται σε 240 εμπειρία)
  • Η αμοιβή χρυσού μιας μονάδας του μετώπου επίθεσης με κοντινή επίθεση αυξάνεται κατά 4
  • Η αμοιβή χρυσού μιας μονάδας του μετώπου επίθεσης με μακρινή επίθεση αυξάνεται κατά 12 (ο συνολικός χρυσός ανά ομάδα μονάδων του μετώπου επίθεσης αυξάνεται κατά 24)
  • Η πρώτη αναβίωση των ουδέτερων μονάδων συμβαίνει στο 1 λεπτό αντί στα 30 δευτερόλεπτα
  • Η βασική αμοιβή εμπειρίας για σκοτωμούς ηρώων (το καθαρό μέρος που δεν περιλαμβάνει βοήθειες) επιπέδου 1-5 μειώνεται από 100/120/140/160/180 σε 30/60/90/120/150 (Θα συνεχίζετε να κερδίζετε επιπλέον εμπειρία για σκοτωμούς ηρώων μέσω του τύπου υπολογισμού των βοηθειών)
  • Το βεληνεκές εμπειρίας αυξάνεται από 1300 σε 1500
  • Η απαιτούμενη εμπειρία για αναβάθμιση από επίπεδο 1 σε επίπεδο 2 μειώνεται από 240 σε 200
  • Η απαιτούμενη εμπειρία για αναβάθμιση από επίπεδο 2 σε επίπεδο 3 αυξάνεται από 360 to 400
  • Η ζωή πύργου βαθμίδας 1 αυξάνεται από 1400 σε 1600

  Town Portal Scroll

  • Οι ήρωες πλέον ξεκινούν το παιχνίδι με ένα Town Portal Scroll. Τα Town Portal Scroll είναι σε επαναφόρτιση στην αρχή του παιχνιδιού.

  Shrine και οχύρωση

  • Τα Shrine αφαιρούνται από τη βάση (αντικαθίστανται από απλά κτήρια)
  • Η οχύρωση πλέον χαρίζει στις μονάδες σας απροσβλητότητα για τη διάρκεια της οχύρωσης.

  Μονάδες

  • Επιπλέον μονάδες του μετώπου επίθεσης με πολιορκητική επίθεση πλέον αναβιώνουν στα 30 λεπτά αντί στα 40 λεπτά.
  • Η ζωή των μονάδες του μετώπου επίθεσης με πολιορκητική επίθεση αυξάνεται κατά 50
  • Διορθώθηκε η αναβίωση επιπλέον μονάδων του μετώπου επίθεσης με χρονική καθυστέρηση ενός λεπτού (οι μονάδες στα 15/30/40/45 λεπτά με κοντινή/κοντινή/μακρινή/κοντινή επίθεση).
  • Η αναβάθμιση των μονάδων του μετώπου επίθεσης πλέον έχει όριο τις υπερμονάδες (μέχρι πρότινος, εάν ένα παιχνίδι διαρκούσε για περισσότερο από ~4 ώρες, ήταν δυνατό οι μονάδες να γίνονταν δυνατότερες από τις υπερμονάδες).

  Μηχανισμοί άμυνας

  • Ο τύπος υπολογισμού της άμυνας προσαρμόζεται από 0.06*άμυνα/(1+0.06*άμυνα) σε 0.05*άμυνα/(1+0.05*άμυνα)
  • Η άμυνα ανά σβελτάδα επαναπροσαρμόζεται από 1/7 σε 1/6
  • Η άμυνα των πύργων βαθμίδας 1 αυξάνεται από 14 σε 17
  • Η άμυνα των πύργων βαθμίδας 2 και 3 αυξάνεται από 16 σε 19
  • Η άμυνα των πύργων βαθμίδας 4 αυξάνεται από 24 σε 29
  • Η βασική άμυνα του Roshan αυξάνεται από 15 σε 18
  • Η άμυνα των απλών κτηρίων βαθμίδας αυξάνεται από 12 σε 14
  • Η άμυνα των κτηρίων Shrine αυξάνεται από 20 σε 24
  • Η άμυνα των αρχαίων κτηρίων αυξάνεται από 15 σε 18
  • Η άμυνα των πολεμικών στρατώνων αυξάνεται από 15 σε 18
  • Η άμυνα των μαγικών στρατώνων αυξάνεται από 10 σε 12 (αυτές οι αλλαγές διατηρούν την ισορροπία με τη συνολική μείωση ζημιάς των κτηρίων πριν την παραπάνω αλλαγή του τύπου υπολογισμού)

  Βασικά κτήρια

  • Αφαιρείται η αναγέννηση ζωής των πύργων βαθμίδας 4 (μέχρι πρότινος ήταν ίση με 3)
  • Η αναγέννηση ζωής του αρχαίου κτηρίου αυξάνεται από 3 σε 8

  Αλλαγές χάρτη

  • Το μεσαίο μέτωπο επίθεσης επεξεργάστηκε στην πλευρά των Dire (πλέον και οι δύο πλευρές μπορούν να περπατούν κατά μήκος των άκρων χωρίς δεχθούν επίθεση)
  • Οι ράμπες στο μεσαίο μέτωπο επίθεσης τροποποιήθηκαν ώστε να είναι πιο στενές
  • Τα μεσαία Shrine μετακινήθηκαν πιο κοντά στη βασική περιοχή ζούγκλας
  • Αλλάχθηκαν τα Shrine με τα Bounty Rune στα απομακρυσμένα μέτωπα επίθεσης
  • Το έδαφος στα απομακρυσμένα μέτωπα επίθεσης προσαρμόστηκε ώστε να είναι πιο φαρδύ
  • Τα Bounty Rune της βασικής ζούγκλας μετακινήθηκαν πιο κοντά στην περιοχή ουδέτερων μονάδων του ασφαλούς μετώπου επίθεσης (κοντά στη ράμπα του ποταμιού)
  • Τροποποιήθηκε η περιοχή ζούγκλας στο ασφαλές μέτωπο επίθεσης
  • Η δύσκολη περιοχή ουδέτερων μονάδων στο ασφαλές μέτωπο επίθεσης τροποποιήθηκε (κυρίως μπορεί να τραβηχθεί στο απομακρυσμένο μέτωπο επίθεσης ή να συνδεθεί με τη μικρή περιοχή ουδέτερων μονάδων)
  • Μια από τις ράμπες που κατηφορίζουν προς την περιοχή ουδέτερων μονάδων κοντά στα ασφαλή μέτωπα επίθεσης αφαιρέθηκε
  • Αφαιρέθηκαν οι ακόλουθες θέσεις για ward: αρχαίες μονάδες και Roshan των Radiant, κάτω Rune των Radiant, βασική ζούγκλα των Dire (κοντά στην περιοχή των αρχαίων μονάδων)
  • Πραγματοποιήθηκαν πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις δέντρων και γραμμών όρασης

  • To Powerup Rune στο κάτω μέρος του ποταμιού μεταφέρθηκε ελαφρώς προς τα πάνω
  • Η ράμπα προς την περιοχή ζούγκλας του ασφαλούς μετώπου επίθεσης των Dire προσαρμόστηκε να είναι πιο στενή
  • Έγινε αλλαγή μεταξύ της μεσαίας και δύσκολης περιοχής ουδέτερων μονάδων στην κύρια ζούγκλα (πλέον η δύσκολη περιοχή ουδέτερων μονάδων είναι πιο κοντά στον μεσαίο πύργο βαθμίδας 2)
  • Προσαρμόστηκαν θέσεις δέντρων μπροστά από τη τη μικρή περιοχή ουδέτερων μονάδων προς τράβηγμα στην πλευρά των Radiant
  • Πραγματοποιήθηκαν μικρές προσαρμογές σε θέσεις δέντρων χαμηλού εδάφους μπροστά από την περιοχή ουδέτερων μονάδων των Radiant που οδηγεί στο απομακρυσμένο μέτωπο επίθεσης των Dire (κοντά στους μπλε κρυστάλλους — πλέον τα περάσματα τριγύρω σε αυτά τα δέντρα είναι ανοικτά)
  • Μειώθηκε το μέγεθος της ράμπα που οδηγεί στη ζούγκλα του ασφαλούς μετώπου επίθεσης των Radiant από την πλευρά του απομακρυσμένου μετώπου επίθεσης των Dire
  • Η θέση της δύσκολης περιοχής ουδέτερων μονάδων στο ασφαλές μέτωπο των Radiant προσαρμόστηκε ελαφρώς προς τα πάνω
  • Ελαφρώς μειώθηκε το μέγεθος της ράμπας που πηγαίνει κάτω από το Μυστικό Μαγαζί των Radiant
  • Η ράμπα στο απομακρυσμένο μέτωπο επίθεσης των Dire (που συνδέεται με τη δύσκολη περιοχή ουδέτερων μονάδων στο ασφαλές μέτωπο επίθεσης των Radiant) μεταφέρθηκε ελαφρώς προς τα δεξία
  • Η δύσκολη περιοχή ουδέτερων μονάδων των Radiant (κοντά στον μεσαίο πύργο βαθμίδας 2) δεν βρίσκεται πλέον σε λάκκο
  • Πραγματοποιήθηκαν μικρές προσαρμογές στη διάταξη των δέντρων, των ραμπών και του εδάφους πάνω και γύρω από την κύρια ζούγκλα των Dire
  • Προσαρμόστηκε η ράμπα που πηγαίνει κάτω από την περιοχή αρχαίων μονάδων των Radiant προς το πάνω μέρος του ποταμιού

  Roshan

  • Πλέον ο τρίτος σκοτωμός Roshan έχει ανταμοιβή ένα αναλώσιμο Refresher Orb μίας χρήσης. Η επαναφόρτιση του είναι ανεξάρτητη από το αντικείμενο Refresher Orb

  Χρόνος αναβίωσης

  • Ο χρόνος αναβίωσης των ηρώων για τα επίπεδα 1-5 προσαρμόστηκε από 8/10/12/14/16 σε 5/7/9/13/16

  Επίθεση ουδέτερων μονάδων

  • Οι ουδέτερες μονάδες πλέον κοιμούνται τη νύχτα. Δεν μπορούν να προκληθούν για να επιτεθούν όσο κοιμούνται.
  • Αφαιρέθηκαν οι εξαιρέσεις σε ήρωες για ειδικές προκλήσεις ουδέτερων μονάδων (στους Chaos Knight, Earth Spirit, Morphling, Pudge, Clockwerk, Rubick και Tiny)
  • Πλέον η πρόκληση των ουδέτερων μονάδων από τις μονάδες των μετώπων επίθεσης βασίζεται σε ποια περιοχή βρίσκονται οι ουδέτερες μονάδες (ενεργοποιημένη για τις παραδοσιακές περιοχές τραβήγματος στα ασφαλή και απομακρυσμένα μέτωπα επίθεσης)

  Captains Mode

  • Ο τύπος παιχνιδιού Captains Mode έχει πλέον έναν επιπλέον αποκλεισμό στην πρώτη φάση (οι συνολικοί αποκλεισμοί είναι 6).

  Ψευδαισθήσεις

  • Οι ψευδαισθήσεις πλέον προκαλούν 80% λιγότερη ζημιά στον Roshan αντί να πεθαίνουν άμεσα όταν του επιτίθενται.
  • Οι ψευδαισθήσεις πλέον επωφελούνται από τη αναγέννηση ζωής και ανανέωση ενέργειας.
  • Η ζημιά της ικανότητας Slam του Roshan αυξήθηκε από 70 + 5/λεπτό σε 70 + 8/λεπτό

  Πηγή

  • Η ζημιά της πηγής αυξήθηκε από 190-199 σε 220-240
  • Η ανανέωση ενέργειας της πηγής αυξήθηκε από 4% ενέργεια + 14 ενέργεια ανά δευτερόλεπτο σε 6%
  • Η αναγέννησης ζωής της πηγής αυξήθηκε από 4% σε 5%

  Καθαρή αξία

  • Ο συντελεστής κατάταξης της καθαρής αξίας ηρώων (που ορίζει πόσο χρυσό από βοήθειες λαμβάνουν οι πλουσιότεροι ήρωες έναντι των φτωχότερων ηρώων) αλλάχθηκε από 0.75->1.25 σε 0.7->1.3

  Hex

  • Το Hex πλέον δεν μπορεί να καταλυθεί.

  Διεπαφή

  • Προστέθηκε ένδειξη στη διεπαφή πάνω από τα αντικείμενα για να εμφανίζει ποια είναι σε κατάσταση Σίγασης
  • Προστέθηκε μια νέα επιλογή για αίτημα στάσης ώστε να ώστε διακόπτονται οι ικανότητες διοχέτευσής σας

  Επιδράσεις

  • Οι εναπομείνασες επιδράσεις αφαιρέθηκαν
  • Η κλοπή ζωής δεν είναι πλέον επίδραση (έχει συνέργεια προσθετικά)
  • Το Arcane Orb δεν είναι πλέον επίδραση
  • Το Mana Break δεν είναι πλέον επίδραση (δεν έχει συνέργεια με το Diffusal Blade)

  Άλλες αλλαγές

  • Οι περιορισμοί στους γκρεμούς για τους Rubick, Magnus, Dark Seer, κλπ. αφαιρέθηκαν
  • Αφαιρέθηκε η ελεύθερη κίνηση στους γκρεμούς για τους Pudge και Vengeful Spirit
  • Ο Roshan πλέον αναβαθμίζεται κάθε λεπτό αντί για κάθε 4 λεπτά (έγινε ανακατανομή στις αναβαθμίσεις για να είναι το ίδιο, απλά πιο ομαλά).
  • Πλέον οι ικανότητες τύπου Barrier (Pipe, Hood, Flame Guard) μπλοκάρουν κανονικά τις επιθέσεις από πηγές μαγικής ζημιάς
  • Βελτιώθηκε η καταμέτρηση συνεργειών στα εικονίδια επαυξήσεων

  • Οι συντελεστές στρέψης ίσοι με 0.4 βελτιώνονται σε 0.5 (για τους ήρωες Mirana, Puck, Razor, Shadow Shaman, Tidehunter, Witch Doctor, Warlock, Beastmaster, Veno, Wraith King, Viper, Clinkz, Enchantress, Spectre, Spirit Breaker, Lone Druid, Elder Titan, Oracle και Winter Wyvern)

  • Πλέον μπορείτε να δείτε τις εχθρικές τιμές ανανέωσης ενέργειας (μέχρι πρότινος μπορούσατε να δείτε μόνο τις τιμές αναγέννησης ζωής).

  • Το Regeneration Rune αλλάχθηκε από 100/67 ζωή/ενέργεια σε 6% μέγιστη ζωή/ενέργεια

  Ικανότητες ουδέτερων

  • Το σημείο εκτέλεσης για το War Stomp του Centaur μειώθηκε από 0.5 σε 0.4
  • Το κόστος ενέργειας για το War Stomp του Centaur μειώθηκε από 100 σε 50
  • Το σημείο εκτέλεσης για το Thunder Clap του Furbolg μειώθηκε από 0.5 σε 0.4
  • Το κόστος ενέργειας για το Thunder Clap του Furbolg μειώθηκε από 100 σε 50
  • Το σημείο εκτέλεσης για το Tornado του Wildkin μειώθηκε από 0.75 σε 0.4
  • Το σημείο εκτέλεσης για το Mana Burn του Soulstealer μειώθηκε από 0.5 σε 0.3
  • Το σημείο εκτέλεσης για το Desecrate του Prowler Shaman μειώθηκε από 0.9 σε 0.4
  • Το σημείο εκτέλεσης για το Slam του Thunder Lizard μειώθηκε από 0 σε 0.3
  • Το σημείο εκτέλεσης για το Ensnare του Dark Troll Warlord μειώθηκε από 0.5 σε 0.3
  • Το κόστος ενέργειας για το Ensnare του Dark Troll Warlord μειώθηκε από 150 σε 75
  • Το σημείο εκτέλεσης για το Warlord Raise Dead του Dark Troll μειώθηκε από 0.5 σε 0.3
  • Το σημείο εκτέλεσης για το Chain Lightning του Harpy Stormcrafter μειώθηκε από 0.5 σε 0.3
  • Προστέθηκε ένα βλήμα για το Ensnare του Dark Troll Warlord
  • Το Purge από ουδέτερες μονάδες πλέον λειτουργεί σε μονάδες υπό επήρεια Cyclone.
  • To Cloak Aura από ουδέτερες μονάδες για τους ήρωες αυξήθηκε από 5% σε 10%

Αλλαγές αντικειμένων

  Μεταφορέας

  • Το κόστος Μεταφορέα αυξήθηκε από 100 σε 200
  • Η ταχύτητα κίνησης Μεταφορέα εδάφους αυξήθηκε από 350 σε 380
  • Η ταχύτητα ιπτάμενου Μεταφορέα αυξήθηκε από 430 σε 450
  • Η αναβάθμιση ιπτάμενου Μεταφορέα δεν μπορεί πλέον να αγοραστεί. Ο Μεταφορέας τώρα αναβαθμίζεται αυτόματα στα 3 λεπτά.
  • Ο ιπτάμενος Μεταφορέας τώρα έχει Ασπίδα Μεταφορέα αντί για την ικανότητα Haste (200 επαναφόρτιση, διάρκεια: 2).
  • Ο Μεταφορέας δεν μπορεί πλέον να ξαναγεμίσει το Bottle.
  • Ο Μεταφορέας δεν μπορεί πλέον να αγοραστεί περισσότερες από μία φορά.

  Αγορά

  • Αφαιρέθηκαν τα ακόλουθα αντικείμενα από το πλαϊνό μαγαζί: Quarterstaff, Orb of Venom, Blades of Attack, Sage's Mask, Stout Shield, Ring of Regeneration, Ring of health, Bottle (1 φόρτιση)
  • Προστέθηκε το ακόλουθο αντικείμενο στο πλαϊνό μαγαζί: Ring of Protection
  • Προστέθηκαν τα ακόλουθα αντικείμενα στο Μυστικό μαγαζί: Voidstone, Ring of Health, Bottle (πλήρης φόρτιση)

  Υποστήριξη

  • Το κόστος των Observer Ward αυξήθηκε από 60 σε 80
  • Η αμοιβή εμπειρίας Observer Ward αυξήθηκε από 25 σε 100
  • Το κόστος του Tango άλλαξε από 125 για 4 χρήσεις σε 150 για 5 χρήσεις
  • Το κόστος του Smoke of Deceit αυξήθηκε από 50 σε 80

  Διάφορα

  • Το κόστος του Gauntlet of Strength μειώθηκε από 150 σε 135
  • Το κόστος του Slippers of Agility μειώθηκε από 150 σε 135
  • Το κόστος του Mantle of Intelligence μειώθηκε από 150 σε 135
  • H συνταγή του Wraith Band μειώθηκε από 170 σε 165
  • Η συνταγή του Bracer μειώθηκε από 175 σε 165
  • Η συνταγή του Null recipe αυξήθηκε από 155 σε 165
  • Τα Wraith/Bracer/Null δε δίνουν πλέον +3 ζημιά επίθεσης. Τώρα δίνουν ένα επιπλέον +1 σε κύριο χαρακτηριστικό.
  • Το Veil of Discord δεν παρέχει πλέον +6 ζημιά
  • Η επαύξηση ευφυΐας του Veil of Discord αυξήθηκε από +12 σε +14
  • Το Dagon δεν παρέχει πλέον +9 ζημιά.
  • Η επαύξηση ευφυΐας αυξήθηκε +2
  • Το Drums of Endurance δεν παρέχει πλέον +3 ζημιά.
  • Η επαύξηση δύναμης τoυ Drums of Endurance αυξήθηκε +1
  • Το Rod of Atos δεν παρέχει πλέον +6 ζημιά
  • Το Perseverance δεν παρέχει πλέον +10 ζημιά
  • Το Linken's Sphere δε δίνει πλέον +15 ζημιά.
  • Το Refresher Orb δε δίνει πλέον +20 ζημιά.
  • Η ανανέωση ενέργειας του Refresher Orb αυξήθηκε από 250 σε 300%
  • Το Lotus Orb δε δίνει πλέον +10 ζημιά.

Aether Lens:Το αντικείμενο επανασχεδιάστηκε

  Παλιό:

   Παρέχει:
    +220 βεληνεκές εκτέλεσης
    +250 ενέργεια
    +100% αναγέννηση ενέργειας
    +6% ενίσχυση ξορκιών

  Νέο:

   Παρέχει:
    +250 βεληνεκές εκτέλεσης
    +450 ενέργεια
    +125% αναγέννηση ενέργειας

Battle Fury:Η συνταγή άλλαξε

 • Το Battle Fury τώρα απαιτεί ένα Demon Edge αντί για Claymore + Broadsword (το κόστος είναι 400 φθηνότερο).
 • Η ζημιά επίθεσης μειώθηκε από 55 σε 50
 • Η απόσταση παράπλευρης ζημιάς αυξήθηκε από 570 σε 625
 • Η τελική εμβέλεια παράπλευρης ζημιάς αυξήθηκε από 300 σε 330

Boots of Speed:

 • Η ταχύτητα κίνησης του Boots of Speed μειώθηκε από +45 σε +40

Boots of Travel:

 • Το βεληνεκές προτεραιότητας κτηρίων Boots of Travel αυξήθηκε από 325 σε 700

Bloodstone:Η συνταγή άλλαξε

 • Το Bloodstone τώρα απαιτεί Perseverance αντί για Soul Ring + Συνταγή.
 • Οι αρχικές φορτίσεις αυξήθηκαν από 12 σε 14
 • Δε θεραπεύει πλέον σε μία περιοχή γύρω από τον ήρωά σας με τον θάνατο.

Butterfly:

 • Η διάρκεια του Flutter μειώθηκε από 4 σε 2 δευτερόλεπτα
 • Το Flutter δεν απενεργοποιεί πλέον την αποφυγή

Desolator:

 • Η μείωση άμυνας του Desolator μειώθηκε από -7 σε -6

Diffusal Blade:Το αντικείμενο επανασχεδιάστηκε

 • Πλέον δεν καταλύει
 • Πλέον δεν έχει όρια φόρτισης
 • Πλέον δεν είναι αναβαθμίσιμο
 • Η επαναφόρτιση αυξήθηκε σε 15 δευτερόλεπτα

Drums of Endurance:

 • Η ενεργή επιπλέον ταχύτητα επίθεσης αυξήθηκε από 25 σε 35

Ethereal Blade:

 • H ταχύτητα βλήματος αυξήθηκε από 1200 σε 1275

Skadi:

 • Πλέον δεν απαιτεί ένα Orb of Venom

Force Staff:

 • Η επαναφόρτιση αυξήθηκε από 20 σε 23

Glimmer Cape:

 • Το Glimmer Cape δεν μπορεί πλέον να αποσυναρμολογηθεί.

Hurricane Pike:

 • Το Hurricane Pike τώρα απαιτεί ένα Wraith Band αντί για μία συνταγή 500 χρυσού.

Iron Talon:Το αντικείμενο αφαιρέθηκε

 • Το Iron Talon αφαιρέθηκε από το παιχνίδι.

Javelin:

 • Τώρα παρέχει 25% ευστοχία
 • Το κόστος μειώθηκε από 1500 σε 1100
 • Πλέον δεν δίνει +10 ζημιά
 • Η ευστοχία κατά την ενεργοποίηση προκαλεί 100 μαγική ζημιά (φαίνεται πάνω από κάθε ήρωα)

Basher:

 • Το κόστος συνταγής αυξήθηκε από 750 σε 1150
 • Πλέον δε δίνει +10 ζημιά
 • Τα σαστίσματα δεν μπορούν να αποφευχθούν
 • Η ζημιά κατά την ενεργοποίηση αυξήθηκε από 85 σε 100 (φαίνεται πάνω από κάθε ήρωα)

Abyssal Blade:

 • Πλέον δε δίνει +10 ζημιά
 • Τα σαστίσματα δεν μπορούν να αποφευχθούν
 • Η ζημιά κατά την ενεργοποίηση αυξήθηκε από 85 σε 100 (φαίνεται πάνω από κάθε ήρωα)

Monkey King Bar:Το αντικείμενο επανασχεδιάστηκε

  Παλιό:

   Απαιτεί:
    Demon Edge (2200)
    2x Javelin (3000)
    Σύνολο: 5200

   Παρέχει:
    +66 ζημιά
    +True Strike
    +35% πιθανότητα να ενεργοποιήσει 160 μαγική ζημιά και μίνι σάστισμα για 0.01

  Νέο:

   Απαιτεί:
    Hyper Stone (2000)
    2x Javelin (2200)
    Total: 4200

   Παρέχει:
    +60 ταχύτητα επίθεσης
    +75% ευστοχία + 60 και ζημιά κατά την ενεργοποίηση (η επίθεση που ενεργοποιεί την ευστοχία επίσης ενεργοποιεί την καθαρή ζημιά, διαπερνά την μαγική απροσβλητότητα)

Linken's Sphere:

 • Δεν μπορείτε να στοχεύσετε τον εαυτό σας χειρωνακτικά με το Linken's Sphere

Magic Wand:Η συνταγή άλλαξε

  Παλιά:

   Απαιτεί:
    Magic Stick (200)
    2x Ironwood Branch (100)
    Circlet (165)
    Σύνολο: 465

   Παρέχει:
    +4 όλα τα στατιστικά

  Νέα:

   Απαιτεί:
    Magic Stick (200)
    2x Ironwood Branch (100)
    Enchanted Mango (100)
    Σύνολο: 400

   Παρέχει:
    +2 όλα τα στατιστικά
    +1.5 αναγέννηση ζωής

Necronomicon:Το αντικείμενο επανασχεδιάστηκε

 • Αφαιρέθηκε το κάψιμο ενέργειας από τον τοξότη
 • Ο τοξότης επιπέδου 3 τώρα αποκτά Purge (επιβράδυνση + κατάλυση, στοχεύει μόνο εχθρούς). Επαναφόρτιση: 15
 • Παλιό:

   Απαιτεί:
    Staff of Wizardry (1000)
    Belt of Strength (450)
    Συνταγή (1200)

   Παρέχει:
    +8/12/16 δύναμη
    +15/21/24 ευφυΐα

  Νέο:

   Απαιτεί:
    2x Sage's Mask (650)
    Belt of Strength (550)
    Συνταγή (1300)

   Παρέχει:
    +10/15/20 δύναμη
    +100/125/150% ανανέωση ενέργειας

Poor Man's Shield:Αντικείμενο αφαιρέθηκε

 • Το Poor Man's Shield αφαιρέθηκε από το παιχνίδι.

Orb of Venom:

 • Η ζημιά διαρκείας πλέον δεν καταλύει αναλώσιμα και δεν απενεργοποιεί το Blink (συμπεριφέρεται σαν Poison Sting)

Pipe of Insight:

 • Όταν το Barrier είναι ενεργό μπορεί τώρα να επηρεάζει κτήρια.

Ring of Regen:

 • Το κόστος μειώθηκε από 325 σε 300

Satanic:Η συνταγή άλλαξε

 • Τώρα απαιτεί Claymore αντί για Mithril Hammer

Sentry Wards:

 • Τα Sentry ward πλέον δεν εμφανίζονται αυτόματα μπροστά από Observer Ward όταν αγοράζετε το αντικείμενο.

Silver Edge:

 • Πλέον δεν εφαρμόζει μείωση εχθρικής ζημιάς
 • Η επιπλέον ταχύτητα επίθεσης αυξήθηκε από 20% σε 25%

Smoke of Deceit:

 • Ο χρόνος επαναφοράς μειώθηκε από 11 λεπτά σε 10 λεπτά

Solar Crest:

 • Η ευστοχία αυξήθηκε από 35% σε 40%

Soul Ring:Το αντικείμενο επανασχεδιάστηκε

  Παλιό:

   Απαιτεί:
    Sage's Mask (325)
    Ring of Regen (325)
    Enchanted Mango (100)
    Σύνολο: 750

   Παρέχει:
    +3 αναγέννηση ζωής
    +50% ανανέωση ενέργειας

   Επαναφόρτιση: 30

  Νέο:

   Απαιτεί:
    Ring of Regen (300)
    2x περιπήχια δύναμης (270)
    Συνταγή (185)
    Σύνολο: 755

   Παρέχει:
    +6 δύναμη
    +2 αναγέννηση ζωής

   Επαναφόρτιση: 25

Stout Shield:

 • Το μπλοκάρισμα ζημιάς αυξήθηκε από 16/8 σε 18/9

Urn of Shadows:

 • Ο τύπος ζημιάς Urn of Shadows άλλαξε από καθαρή σε μαγική
 • Η ζημιά Urn Shadows αυξήθηκε από 150 σε 200

Vladmir's Offering:

 • Το Vladmir's Aura τώρα έχει συνέργεια με τα Ring of Aquila/Ring of Basilius.

Meteor Hammer:Νέο αντικείμενο

  Απαιτεί:
   Ogre Axe (1000)
   Staff of Wizardry (1000)
   Ring of Regen (300)
   Sage's Mask (325)
   Σύνολο: 2625

  Παρέχει:
   +12 δύναμη
   +12 ευφυΐα
   +4 αναγέννηση ζωής
   +1.5 ανανέωση ενέργειας

  Ενεργό:
   Διοχέτευση, 3 δευτερόλεπτα. Κλητεύει έναν μετεωρίτη που πλήττει μία περιοχή επίδρασης 300 και προκαλεί σάστισμα για 1.75 δευτερόλεπτα. Εφαρμόζει μία απομείωση 6 δευτερολέπτων που προκαλεί 60 ζημιά ανά δευτερόλεπτο σε κατασκευές (115 σε μη κατασκευές). Βεληνεκές εκτέλεσης: 600 , Επαναφόρτιση: 40, Κόστος ενέργειας: 125. Έχετε ορατότητα πάνω από την περιοχή επίδρασης για τη διάρκεια της διοχέτευσης. Η επίδραση του μετεωρίτη καταστρέφει δέντρα. Ο μετεωρίτης χρειάζεται 0.5 δευτερόλεπτα για να προσγειωθεί.

Aeon Disk:Το αντικείμενο επανασχεδιάστηκε

  Απαιτεί:
   Vitality Booster (1100)
   Energy Booster (900)
   Συνταγή (1750)
   Σύνολο: 3750

  Παρέχει:
   +250 ζωή
   +250 ενέργεια
   +25% αντίσταση κατάστασης (μειώνει τη διάρκεια εφέ όπως σιγή/σάστισμα/αφόπλιση/ακινητοποίηση/φόβος/κλπ. Για απομειώσεις ζημιάς/δευτερόλεπτο με επιβραδύνσεις, μειώνει αντ' αυτού τις τιμές επιβράδυνσης, (αφήνοντας την ποσότητα ζημιάς ανεπηρέαστη)

  Παθητικό:
   Όποτε δέχεστε ζημιά και έχετε κάτω από 80% ζωή, εφαρμόζεται μία ισχυρή κατάλυση στον ήρωά σας και αποκτάτε μία επαύξηση 2.5 δευτερολέπτων που μειώνει όλη την εισερχόμενη και εξερχόμενη ζημιά σε μηδέν. Επαναφόρτιση: 100. Ενεργοποιείται μόνο σε ζημιά από παίκτη.

Spirit Vessel:Νέο αντικείμενο

  Απαιτεί:
   Urn of Shadows (875)
   Vitality Booster (1100)
   Wind Lace (250)
   Συνταγή (600)
   Συνολικό κόστος: 2825

  Παρέχει:
   +250 ζωή
   +30 ταχύτητα επίθεσης
   +2 όλα τα στατιστικά
   +2 άμυνα
   +1 ανανέωση ενέργειας

  Ενεργό:
   Επιπρόσθετα, η εκτέλεση σε έναν εχθρικό στόχο τώρα μειώνει την αναγέννηση ζωής και τη θεραπεία των εχθρών κατά 70%, και αφαιρεί 3% της τρέχουσας ζωής ανά δευτερόλεπτο του στόχου. Η εκτέλεση σε έναν συμμαχικό στόχο τώρα ενισχύει την αναγέννηση ζωής και τη θεραπεία κατά 20%, και αυξάνει τη ζωή του στόχου κατά 1% της τρέχουσας ζωής του ανά δευτερόλεπτο.

Nullifier:Νέο αντικείμενο

  Απαιτεί:
   Sacred Relic (3800)
   Helm of Iron Will (900)
   Συνολικό κόστος: 4700

  Παρέχει:
   +65 ζημιά
   +5 άμυνα
   +5 αναγέννηση ζωής

  Ενεργό:
   Καταλύει τον στόχο και τον αχρηστεύει για 5 δευτερόλεπτα. Κάθε φορά που ο αχρηστευμένος στόχος δέχεται επίθεση, θα επιβραδύνεται κατά 100% για 0.4 δευτερόλεπτα. Εφαρμόζει επιβράδυνση στην επίδραση βλημάτων. Επαναφόρτιση: 14, κόστος ενέργειας: 100, βεληνεκές εκτέλεσης: 600, ταχύτητα βλήματος: 1200.

Kaya:Νέο αντικείμενο

  Απαιτεί:
   Staff of Wizardry (1000)
   Robe of the Magi (450)
   Συνταγή (500)
   Σύνολο: 1950

  Παρέχει:
   +16 ευφυΐα
   +10% ενίσχυση ξορκιών
   +10% κόστος ενέργειας και μείωση απώλειας ενέργειας (επηρεάζει πράγματα όπως κάψιμο ενέργειας, καύση ενέργειας κλπ.)
   Σημείωση: Πολλαπλές κατοχές του αντικειμένου δεν έχουν συνέργεια

ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Περίληψη

 • Επανασχεδιάστηκαν οι τύποι αναγέννησης ζωής και ενέργειας. Τόσο για τη ζωή όσο και για την ενέργεια, αποκτάτε μία άμεση τιμή. Μετά από αυτό, και η δύναμη και η ευφυΐα ενισχύουν τις αναγεννήσεις ζωής και ενέργειας. Το Void Stone για παράδειγμα παρέχει 1.0 ανανέωση ενέργειας, αντί για 100%.

Συμβουλές στατιστικών

 • Η περιοχή συμβουλών σας λέει πόση ποσοστιαία αύξηση αναγέννησης ζωής/ενέργειας παρέχεται από τα χαρακτηριστικά σας, και από το ποιες είναι οι απόλυτες τιμές αναγέννησης και οι επιπλέον τιμές με βάση την ευφυΐα και τη δύναμη.

Τύπος ενέργειας

 • Επανασχεδιάστηκε ο τύπος αναγέννησης ενέργειας για να αλλάζει τα ποσοστιαία μπόνους (όπως το Void Stone κλπ.) σε καθαρά μπόνους. Κάθε πόντος ευφυΐας ενισχύει την ανανέωση ενέργειας κατά 2%.

  • Παλιά: (0.01 + 0.04 * Ευφ) * (1 + Ποσοστιαία μπόνους) + αμετάβλητα μπόνους

  • Νέα: (βασικά + αμετάβλητα μπόνους) και αυξήσεις κατά 2% ανά ευφυΐα

  • Σημείωση 1: Όλοι οι ήρωες αυτήν τη στιγμή έχουν 0.9 βασική, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί κατά περίπτωση στο μέλλον (όπως γίνεται με τη βασική αναγέννηση ζωής τώρα).
  • Σημείωση 2: Προσαρμόστηκαν διάφορα αντικείμενα ανανέωσης ενέργειας, ταλέντα και ικανότητες (δείτε τις λίστες παρακάτω)

  • Προσαρμογές αντικειμένων
   • Γενικά αντικείμενα που έδιναν 50% ανανέωση ενέργειας πριν, τώρα δίνουν 0.5 ανανέωση ενέργειας, 100% δίνει 1.0 κλπ.
   • Άλλες τιμές αντικειμένων:
    • Perseverance: 1.5
    • Scythe of Vyse: 2.25
    • Battle Fury: 2.25
    • Orchid: 2.25
    • Bloodthorn: 2.25
    • Eul: 2.25
    • Linken's Sphere: 2.25
    • Lotus Orb: 1.75
    • Drums: 0.75
    • Solar Crest: 1.0
    • Aether Lens: 1.25
    • Raindrops: 0.5
    • Bloodstone ανά φόρτιση: 0.4
    • Clarity Potion: 3.2
    • Vlad: 0.65
    • Basilius: 0.5
    • Aquila: 0.5
    • Bottle: 40

  • Τα ταλέντα άλλαξαν για να λάβουν υπόψη το νέο τύπο.

  • Προσαρμογές ικανοτήτων:
   • Η αύρα της Crystal Maiden σε συμμάχους άλλαξε από 1/1.5/2/3 σε 0.8/1.0/1.2/1.4
   • Η αύρα της Crystal Maiden σε εαυτό άλλαξε από 2/3/4/8 σε 1/2/3/4
   • Η ανανέωση ενέργειας Death Pulse άλλαξε από 1/3/5/7 σε 2/2.25/2.5/2.75

  • Άλλες προσαρμογές:
   • Η ανανέωση ενέργειας μειώθηκε από 40 σε 30
   • Τα shrine πλέον δεν αυξάνουν την τιμή ανανέωσης ενέργειας τους καθώς περνάει ο χρόνος.

   Ζωή

  • Επανασχεδιάστηκε ο τύπος αναγέννησης ζωής. Κάθε πόντος δύναμης ενισχύει την αναγέννηση κατά 0.7%

   • Παλιά: βασική + 0.06 * δύναμη + αμετάβλητα μπόνους

   • Νέα: (βασικά + αμετάβλητα μπόνους) και αυξήσεις κατά 0.7% ανά δύναμη
   • Σημείωση 1: Βασικές τιμές αυξήθηκαν κατά 1.5 για όλους τους ήρωες στο νέο τύπο
   • Σημείωση 2: Προσαρμόστηκαν διάφορα αντικείμενα αναγέννησης ζωής, ταλέντα και ικανότητες (δείτε τις λίστες παρακάτω)

  • Προσαρμοσμένα αντικείμενα
   • Ring of Health: 5
   • Hood of Defiance: 6.5
   • Perseverance: 5.5
   • Force Staff: 5
   • Vanguard: 5.5
   • Abyssal Blade: 7
   • Crimson Guard: 6
   • Helm of the Dominator: 8
   • Refresher Orb: 11
   • Linken Sphere: 5.5
   • Lotus Orb: 5.5
   • Pipe: 6.5
   • Pipe Insight Aura: 2
   • Greaves Aura: 3.5
   • Greaves Critical Heal: 12
   • Headdress Aura: 2
   • Mek Aura: 3.5
   • Tranquil: 12
   • Bloodstone: 7
   • Armlet: 4
   • Soul Ring: 2
   • Ring of Regen: 1.5
   • Veil από 6 σε 5
   • Hurricane Pike από 6 σε 5.5
   • Vladmir 3 to 2.5
   • Απορρόφηση ζωής Armlet από 45 σε 54
   • Bottle: 80
   • Urn: 35

  • Τα ταλέντα άλλαξαν για να λάβουν υπόψη το νέο τύπο.

  • Προσαρμογές ικανοτήτων:
   • Η αναγέννηση ζωής του Chemical Rage άλλαξε από 50/75/100 σε 40/48/56
   • Το Dragon Blood άλλαξε από 3/6/9/12 σε 4/6/8/10
   • Το Press The Attack άλλαξε από 30/40/50/60 σε 30/35/40/45
   • Το Feral Impulse άλλαξε από 1/4/7/10 σε 1/3/5/7
   • Το Reactive Armor άλλαξε από 1/1.2/1.4/1.6 σε 1/1.15/1.3/1.45
   • Η αύρα του Satyr Tormenter άλλαξε από 6 σε 5.5
   • Το όριο του παράγοντα θεραπείας Inner Vitality άλλαξε από 20/40/60/80% σε 22/30/38/46%
   • Ο κανονικός παράγοντας θεραπείας του Inner Vitality άλλαξε από 5/10/15/20% σε 6/8/10/12%
   • Ο πολλαπλασιαστής αναγέννησης ζωής σκοτωμού του Death Pulse άλλαξε από 10 σε 6
   • Η διάρκεια αναγέννησης ζωής σκοτωμού του Death Pulse άλλαξε από 7 σε 6
   • Η αναγέννηση ζωής σκοτωμού του Death Pulse άλλαξε από 1/3/5/7 σε 2/3/4/5
   • Η θεραπεία του Scorched Earth του Doom άλλαξε από 16/24/32/40 σε 12/18/24/30
   • Το Living Armor άλλαξε από 4/8/12/16 σε 4/7/10/13
   • Η βασική αναγέννηση του Cold Embrace άλλαξε από 25 σε 15

  • Άλλες προσαρμογές:
   • Η αναγέννηση ζωής του shrine μειώθηκε από 90 σε 75
   • Τα shrine πλέον δεν αυξάνουν την τιμή ανανέωσης ζωής τους καθώς περνάει ο χρόνος.

  ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ

  Χαρακτηριστικά ηρώων

  • Η ενέργεια ανά ευφυΐα αυξήθηκε από 11 σε 12
  • Οι βασικές ταχύτητες κίνησης όλων των ηρώων σβελτάδας μειώθηκαν κατά 5
  • Τα χαρακτηριστικά δύναμης, σβελτάδας, ευφυΐας τώρα δίνουν μια μοναδική επαύξηση στον ήρωα αν είναι ο αντίστοιχος τύπος ήρωα (επιπλέον της +1 ζημιάς).

  Επαυξήσεις

  • Η δύναμη αποκτά +0.15% αντίσταση κατάστασης (μειώνει τη διάρκεια επιδράσεων όπως σιγή/σάστισμα/αφόπλιση/ακινητοποίηση/φόβος/κλπ. Για απομειώσεις ζημιάς διαρκείας με επιβραδύνσεις, μειώνει αντ' αυτού απλά τις τιμές επιβράδυνσης για να διατηρήσει την ποσότητα ζημιάς ανεπηρέαστη)
  • Η σβελτάδα αποκτά +0.06% ταχύτητα κίνησης
  • Η ευφυΐα αποκτά +0.15% μαγική αντοχή
  • Στην περιοχή κατάδειξης στατιστικών, μπορείτε να δείτε την επίδραση που έχει κάθε μία από αυτές τις επαυξήσεις σε έναν ήρωα.

  Περίληψη χαρακτηριστικών

  • Δύναμη
   • +20 ζωή
   • +0.7% ενίσχυση αναγέννησης ζωής

   • Επαύξηση: +1 ζημιά
   • Επαύξηση: +0.15% αντίσταση κατάστασης

  • Σβελτάδα
   • +1/6 άμυνα
   • +1 ταχύτητα επίθεσης

   • Επαύξηση: +1 ζημιά
   • Επαύξηση: +0.06% Ταχύτητα κίνησης

  • Eυφυΐα
   • +12 Ενέργεια
   • +2.0% ενίσχυση ανανέωσης ενέργειας
   • +0.07% ενίσχυση ξορκιών

   • Επαύξηση: +1 ζημιά
   • Επαύξηση: +0.15% μαγική αντοχή

  Αλλαγές ηρώων

  Δέντρα ταλέντων

 • Όλα τα δέντρα ταλέντων ηρώων ανασχεδιάστηκαν. Προστέθηκαν πολλά νέα ταλέντα συγκεκριμένα σε ικανότητα.
 • Abaddon:

  1. Επίπεδο 10: +25 ταχύτητα κίνησης Ή +20% απόκτηση εμπειρίας
  2. Επίπεδο 15: +6 άμυναΉ +50 ζημιά/θεραπεία Mist Coil
  3. Επίπεδο 20: +15% μείωση επαναφορτίσεωνΉ +90 ζημιά
  4. Επίπεδο 25: +250 ζωή Aphotic ShieldΉ +25% επιβράδυνση Curse of Avernus

  Alchemist:

  1. Επίπεδο 10: +25 ταχύτητα επίθεσης Ή +5 άμυνα
  2. Επίπεδο 15: +50 ζημιά Ή +250 ζωή
  3. Επίπεδο 20: +25% παράπλευρη ζημιά Ή +200 ζημιά Unstable Concoction
  4. Επίπεδο 25: -8 δευτ. επαναφόρτιση Unstable Concoction Ή -0.2 βασικός χρόνος επίθεσης Chemical Rage

  Ancient Apparition:

  • Η διάρκεια του Chilling Touch άλλαξε από 30 σε 20/24/28/32
  • Το Chilling δε μειώνει πλεον την ταχύτητα επίθεσης συμμάχων.
  • Η μαγική ζημιά του Chilling Touch μειώθηκε από 50/60/70/80 σε 30/45/60/75
  • Το Chilling Touch τώρα εφαρμόζει μια συσσωρευόμενη επιβράδυνση 30% για 0.3 δευτερόλεπτα.
  1. Επίπεδο 10: +60 χρυσός/λεπτό Ή +10% ενίσχυση ξορκιών
  2. Επίπεδο 15: +20 αναγέννηση ζωής Ή -1.5 δευτ. επαναφόρτιση Ice Vortex
  3. Επίπεδο 20: +80 ζημιά Chilling Touch Ή +8% επιβράδυνση/μαγική αντίσταση Ice Vortex
  4. Επίπεδο 25: +4% όριο σκοτωμού Ice Blast Ή +4 φορτίσεις Cold Feet

  Anti-Mage:

  1. Επίπεδο 10: +175 ζωή Ή +20 ταχύτητα επίθεσης
  2. Επίπεδο 15: -1 δευτ. επαναφόρτιση Blink Ή μη ελεγχόμενη ψευδαίσθηση BlinkΔημιουργεί μια ψευδαίσθηση 25% ζημιάς, λαμβάνει 250% ζημιά, διαρκεί 10 δευτερόλεπτα. Δεν μπορεί να ελεγχθεί.
  3. Επίπεδο 20: +300 βεληνεκές εκτέλεσης Blink Ή +10 όλα τα στατιστικά
  4. Επίπεδο 25: -50 δευτ. επαναφόρτιση Mana VoidΉ +30% μαγική αντίσταση Spell Shield

  Arc Warden:

  1. Επίπεδο 10: +25 ταχύτητα επίθεσης Ή +5 άμυνα
  2. Επίπεδο 15: +2 δευτ. διάρκεια Flux Ή +350 ζωή
  3. Επίπεδο 20: +100 βεληνεκές επίθεσης Ή +10% μείωση επαναφορτίσεων
  4. Επίπεδο 25: +30% κλοπή ζωής Ή +350 ζημιά Spark Wraith

  Axe:

  1. Επίπεδο 10: +8 δύναμη Ή +40 ταχύτητα επίθεσης
  2. Επίπεδο 15: +3 ανανέωση ενέργειας Ή +30 ταχύτητα επίθεσης
  3. Επίπεδο 20: +20 αναγέννηση ζωής Ή Οι επιθέσεις προκαλούν Counter HelixΠιθανότητα Counter Helix στις επιθέσεις
  4. Επίπεδο 25: +100 περιοχή επίδρασης Berserker's Call Ή +120 ζημιά/δευτερόλεπτο Battle Hunger

  Bane:

  • Ο Bane μπορεί να επιτίθεται σε μονάδες υπό Nightmare χωρίς να τις αφυπνά.
  • Όλοι οι χρόνοι εκτέλεσης μειώθηκαν από 0.5 σε 0.4
  • Το Nightmare δεν προκαλεί πλέον 20 ζημιά ανά δευτερόλεπτο.
  1. Επίπεδο 10: Το Enfeeble κλέβει ζημιά Ή +6 άμυνα
  2. Επίπεδο 15: +150 βεληνεκές εκτέλεσης Ή +40% απόκτηση εμπειρίας
  3. Επίπεδο 20: +100 μείωση ζημιάς Enfeeble Ή +75 ταχύτητα κίνησης
  4. Επίπεδο 25: +7 δευτ. διάρκεια Fiend's Grip Ή +250 ζημιά/θεραπεία Brain Sap

  Batrider:

  • Το βλήμα του Flamebreak τώρα πετάει οπτικά σε μια αψίδα.
  1. Επίπεδο 10: +5 άμυνα Ή +6% ενίσχυση ξορκιών
  2. Επίπεδο 15: +300 ζωή Ή +2 δευτ. διάρκεια καύσης Flamebreak
  3. Επίπεδο 20: +50 ταχύτητα κίνησης Ή +15% μείωση επαναφορτίσεων
  4. Επίπεδο 25: +8 δευτ. διάρκεια Firefly Ή -13 δευτ. επαναφόρτιση Flamebreak

  Beastmaster:Ο ήρωας επανασχεδιάστηκε

  • Το Wild Axes επανασχεδιάστηκε:
   • Η απόσταση εξάπλωσης του Wild Axes (πόσο μακριά είναι μεταξύ τους τα τσεκούρια στο μέσο της απόστασης) αυξήθηκε από 353 σε 450
   • Η εμβέλεια χτυπήματος του Wild Axes αυξήθηκε από 140 σε 175
   • Το κόστος ενέργειας του Wild Axes μειώθηκε από 105/110/115/120 σε 60/65/70/75
   • Η ζημιά του Wild Axes μειώθηκε από 70/100/130/160 σε 40/70/100/130
   • Η επαναφόρτιση του Wild Axes μειώθηκε από 13 σε 8
   • Το Wild Axes τώρα τοποθετεί μια συσσωρευόμενη απομείωση σε επηρεασμένες μονάδες. Ενισχύει όλη τη ζημιά που λαμβάνει ο στόχος από τον Beastmaster ή τις μονάδες του κατά 6/8/10/12% για κάθε τσεκούρι που τον χτύπησε. Η απομείωση διαρκεί 10 δευτερόλεπτα.
  • Το Primal Roar τώρα προκαλεί τον Beastmaster και όλες τις μονάδες του να λαμβάνουν 30% ταχύτητα κίνησης για 3 δευτερόλεπτα.
  • Το Call of the Wild επανασχεδιάστηκε. Είναι τώρα μία μονή ικανότητα.
   • Τα θηρία διαρκούν 60 δευτερόλεπτα. Επαναφόρτιση: 60, Κόστος ενέργειας: 50/60/70/80
   • Επίπεδο 1: Κάπρος επιπέδου 1
   • Επίπεδο 2: Κάπρος επιπέδου 2
   • Επίπεδο 3: Κάπρος επιπέδου 3 + Γεράκι
   • Επίπεδο 4: Κάπρος επιπέδου 4 + Γεράκι + Τυχαία ουδέτερη μονάδα
   • Ζωή κάπρου: 275/350/425/500
   • Ζημιά επίθεσης κάπρου: 20/30/40/50 (άλλαξε από 10/25/40/55)
   • Επιβράδυνση κάπρου: 10/20/30/40%
   • Διάρκεια επιβράδυνσης κάπρου: 3
   • Το γεράκι δε γίνεται πλέον αόρατο.
   • Ζωή γερακιού: 350 (αυξήθηκε από 40/60/80/100)
   • Άμυνα γερακιού: 5
   • Ταχύτητα γερακιού: 450
   • Νυχτερινή όραση γερακιού: 1000
   • Όραση ημέρας γερακιού: 1000
   • Ουδέτερη μονάδα: Θα επιλέγει μια τυχαία ουδέτερη μονάδα από την ακόλουθη λίστα (Alpha Wolf, Hellbear Smasher, Satyr Tormenter, Centaur Conqueror, Dark Troll Summoner)
  1. Επίπεδο 10: +30 ταχύτητα κίνησης Ή +25% απόκτηση εμπειρίας
  2. Επίπεδο 15: +40 ζημιά κάπρου Ή +7 άμυνα
  3. Επίπεδο 20: +500 ζωή Ή +120 ζημιά Wild Axes
  4. Επίπεδο 25: +2 γεράκια Ή +40 ταχύτητα επίθεσης Inner Beast

  Bloodseeker:

  • Το βεληνεκές εκτέλεσης του Rupture μειώθηκε από 1000 σε 800
  1. Επίπεδο 10: +25 ταχύτητα επίθεσης Ή +4 άμυνα
  2. Επίπεδο 15: +300 ζωή Ή +75 ζημιά Bloodrite
  3. Επίπεδο 20: +25% κλοπή ζωής Ή +14% ζημιά Rupture
  4. Επίπεδο 25: -6 δευτ. επαναφόρτιση Blood Rite Ή +20 Thirst

  Bounty Hunter:

  • Το Track μπορεί τώρα να πατηθεί με alt για να ειδοποιήσει την ομάδα σας για το πόσο χρυσό έχει ο στόχος (αυτές οι πληροφορίες είναι ήδη διαθέσιμες στην επεξήγηση της απομείωσης του Track).
  1. Επίπεδο 10: +30 ταχύτητα κίνησης Ή +25% απόκτηση εμπειρίας
  2. Επίπεδο 15: +50 ταχύτητα επίθεσης Ή +350 ζωής
  3. Επίπεδο 20: +75 ζημιά Shuriken Toss Ή +125% καίρια ζημιά Jinada
  4. Επίπεδο 25: +50% αποφυγή Ή 300 χρυσός Track (επηρεάζει εαυτό και συμμάχους)

  Brewmaster:

  1. Επίπεδο 10: +200 ζωή Ή +30 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: +3 δευτ. επιβράδυνση Thunder Clap Ή +20% μαγική αντίσταση
  3. Επίπεδο 20: +100 ταχύτητα επίθεσης Ή +1500 ζωή Primal Split
  4. Επίπεδο 25: -65 δευτ. επαναφόρτιση Primal Split Ή +15% Drunken Brawler

  Bristleback:

  1. Επίπεδο 10: +2 ανανέωση ενέργειας Ή +20 ταχύτητα κίνησης
  2. Επίπεδο 15: +6 μέγιστες φορτίσεις Goo Ή +250 ζωή
  3. Επίπεδο 20: +25 ζημιά φόρτισης Quill Ή +20 αναγέννηση ζωής
  4. Επίπεδο 25: +15% κλοπή ζωής ξορκιών Ή +20 ζημιά ανά φόρτιση Warpath

  Broodmother:Ο ήρωας επανασχεδιάστηκε

  • Το Spin Web δεν παρέχει πλέον αορατότητα
  • Η επαύξηση μονοπατιού/ταχύτητας του Spin Web δεν αφαιρείται πλέον όταν λαμβάνει ζημιά
  • Η ταχύτητα κίνησης μειώθηκε από 290 σε 270
  • Η ζωή αραχνών μειώθηκε από 450 σε 250
  • Η ζωή αραχνιδίων μειώθηκε από 175 σε 100
  • Οι αράχνες πλέον έχουν 50% μαγική αντίσταση.
  • Οι άμυνα των αραχνών αυξήθηκε κατά 8
  • Η αναγέννηση ζωής των αραχνών αυξήθηκε από 0.5 σε 2
  • Οι φορτίσεις Spin Web αυξήθηκαν από 1/2/3/4 σε 2/4/6/8 (ταιριάζει με το ποσό που μπορείτε να τοποθετήσετε)
  1. Επίπεδο 10: +60 ζημιά Spawn Spiderling Ή +200 ζωή
  2. Επίπεδο 15: +35% απόκτηση εμπειρίας Ή +20% μείωσης επαναφορτίσεων
  3. Επίπεδο 20: +60 ταχύτητα επίθεσης Ή +20 ζημιά επίθεσης αραχνών
  4. Επίπεδο 25: +75 ζημιά/κλοπή ζωής Insatiable Hunger Ή +350 ζημιά αραχνών

  Centaur Warrunner:

  1. Επίπεδο 10: +10% αποφυγή Ή +10% μαγική αντίσταση
  2. Επίπεδο 15: +75 ζημιά Ή +15% ζημιά από δύναμη Return
  3. Επίπεδο 20: +250 ζημιά Double Edge Ή +20 δύναμη
  4. Επίπεδο 25: +1.5 δευτ. διάρκεια Hoof Stomp Ή Απόκτηση αύρας Return

  Chaos Knight:

  1. Επίπεδο 10: +20 ταχύτητα κίνησης Ή +5 όλα τα στατιστικά
  2. Επίπεδο 15: +15 δύναμηΉ 12% μείωση επαναφορτίσεων
  3. Επίπεδο 20: 150 χρυσός/λεπτό Ή Το Reality Rift διαπερνά μαγική απροσβλητότητα
  4. Επίπεδο 25: -7 μείωση άμυνας Reality Rift Ή +2 μέγιστη διάρκεια Chaos Bolt

  Chen:

  • Το βεληνεκές επίθεσης αυξήθηκε από 600 σε 650
  • Αφαιρέθηκε το Test of Faith (Τηλεμεταφορά)
  • Το Holy Persuasion μπορεί να εκτελεστεί σε συμμαχικές μονάδες για να τις στείλει στο συντριβάνι μετά από μια καθυστέρηση 6/5/4/3 δευτερολέπτων και στον εαυτό σας για να τηλεμεταφέρετε τα κριπάκια σας σε εσάς.
  • Το κόστος ενέργειας του Holy Persuasion άλλαξε από 100 σε 100/110/120/130
  • Το Test of Faith μπορεί τώρα να στοχεύσει συμμάχους, θεραπεύοντάς τους κατά το μισό των τιμών ζημιάς. Εφαρμόζει πάντα τις μέγιστες τιμές στον εαυτό σας.
  • Το κόστος ενέργειας του Test of Faith άλλαξε από 90/100/110/120 σε 60/80/100/120
  1. Επίπεδο 10: +20% απόκτηση εμπειρίας Ή +125 βεληνεκές εκτέλεσης
  2. Επίπεδο 15: +7 άμυνα Ή -10 επαναφόρτιση Test of Faith
  3. Επίπεδο 20: +180 χρυσός/λεπτό Ή +1000 ελάχιστη ζωή σε κριπάκια
  4. Επίπεδο 25: +4 μέγιστο πλήθος Holy Persuasion Ή +400 θεραπεία Hand of God

  Clinkz:

  • Η απόκτηση σβελτάδας μειώθηκε από 3.3 σε 2.6
  • Η ζωή του Death Pact μειώθηκε από 50/70/90 σε 40/60/80%
  • Η ζημιά του Death Pact μειώθηκε από 5/7/9% σε 4/6/8%
  • Το Strafe επανασχεδιάστηκε. Τώρα σας δίνει +80/140/200/260 ταχύτητα επίθεσης για 3 δευτερόλεπτα. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου θα αποφεύγετε αυτόματα έως 3 βλήματα (τηλέμαχες επιθέσεις ή ξόρκια), βηματίζοντας ελάχιστα πλάγια με τη σύγκρουση. Το Strafe λήγει αν χάσετε τις 3 φορτίσεις. Επαναφόρτιση: 45/35/25/15.
  1. Επίπεδο 10: +12% Μαγική αντίσταση Ή +5 άμυνα
  2. Επίπεδο 15: +15% αποφυγή Ή +30 ζημιά Searing Arrows
  3. Επίπεδο 20: +100 βεληνεκές εκτέλεσης Ή +20 αναγέννηση ζωής
  4. Επίπεδο 25: +4 δευτ. φορτίσεις/διάρκεια Strafe Ή πολλαπλή βολή Searing Arrows (Εκτοξεύει Searing Arrows σε έναν τυχαίο κοντινό στόχο)

  Clockwerk:

  1. Επίπεδο 10: +25 ταχύτητα κίνησης Ή +5 άμυνα
  2. Επίπεδο 15: +15 δύναμηΉ +30 ζημιά Battery Assault
  3. Επίπεδο 20: +20% Μαγική αντίσταση Ή +125 ζημιά Rocket Flare
  4. Επίπεδο 25: -0.3 δευτ. ρυθμός επίθεσης μεταξύ Battery Assault Ή Διόραση Rocket Flare(επηρεάζει επίσης ward)

  Crystal Maiden:

  1. Επίπεδο 10: +200 ζωή Ή +100 βεληνεκές εκτέλεσης
  2. Επίπεδο 15: +14% αύρα μείωσης κόστους/απώλειας ενέργειας Ή +90 χρυσός/λεπτό
  3. Επίπεδο 20: +60 ζημιά Freezing Field Ή +250 ταχύτητα επίθεσης
  4. Επίπεδο 25: +300 ζημιά Crystal Nova Ή +1.5 δευτ. διάρκεια Frostbite

  Dark Seer:

  1. Επίπεδο 10: +12% αποφυγή Ή +90 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: +12 αναγέννηση ζωής Ή +75 περιοχή επίδρασης Vacuum
  3. Επίπεδο 20: 300 περιοχή επίδρασης Surge Ή +15% μείωση επαναφορτίσεων
  4. Επίπεδο 25: Παράλληλος τοίχος Ή +150 ζημιά Ion Shell

  Dazzle:

  • Το Poison Touch επανασχεδιάστηκε. Στοχεύει μια μονάδα και εκτοξεύει ένα δηλητήριο που βρέχει κοντινούς στόχους (σαν τη στόχευση του Ethershock). Εφαρμόζει μια ζημιά διαρκείας και μια επιβράδυνση στους στοχευμένους εχθρούς. Κάθε φορά που ένας δηλητηριασμένος στόχος δέχεται επίθεση, η διάρκεια της απομείωσης ανανεώνεται. Προκαλεί 10/20/30/40 ζημιά/δευτ. και επιβραδύνει κατά 14/16/18/20%. Διαρκεί 4/5/6/7 δευτερόλεπτα. Επηρεάζει έως και 4/5/6/7 στόχους. Επαναφόρτιση: 35/30/25/20. Κόστος ενέργειας: 80. Βεληνεκές εκτέλεσης: 600/700/800/900. Φυσικός τύπος ζημιάς. Ανανεώνεται με τους ίδιους κανόνες στόχευσης όπως το Blink (από μονάδες ελεγχόμενες από παίκτες και από Roshan).
  1. Επίπεδο 10: +60 ζημιά Ή +175 ζωή
  2. Επίπεδο 15: +125 βεληνεκές εκτέλεσης Ή +20 ζημιά/θεραπεία Shadow Wave
  3. Επίπεδο 20: +50 ταχύτητα κίνησης Ή +30 ζημιά/δευτ. Poison Touch.
  4. Επίπεδο 25: -4 δευτ. επαναφόρτισης Shadow Wave Ή +0.5 άμυνα ανά δευτερόλεπτο Weave

  Death Prophet:

  1. Επίπεδο 10: +12% μαγική αντίσταση Ή +50 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: +150 βεληνεκές εκτέλεσης Ή +1% μέγιστη ζωή Spirit Siphon
  3. Επίπεδο 20: +500 ζωή Ή -2 δευτ. επαναφόρτιση Crypt Swarm
  4. Επίπεδο 25: +8 πνεύματα ExorcismΉ Το Exorcism παρέχει μέγιστη ταχύτητα

  Disruptor:

  1. Επίπεδο 10: +200 ζωή Ή +40 ζημιά Thunder Strike
  2. Επίπεδο 15: +150 βεληνεκές εκτέλεσης Ή -3 δευτ. επαναφόρτιση Kinetic Field
  3. Επίπεδο 20: +180 χρυσός/λεπτό Ή +4 επιθέσεις Thunder Strike
  4. Επίπεδο 25: -10 δευτ. επαναφόρτιση Glimpse Ή +4 δευτ. διάρκεια Kinetic Field

  Doom:

  1. Επίπεδο 10: +10 ζημιά/θεραπεία Scorched Earth Ή +25 ταχύτητα κίνησης
  2. Επίπεδο 15: +20% αποφυγή Ή +150 επιπλέον χρυσός Devour
  3. Επίπεδο 20: +40 ζημιά/δευτ. Doom Ή Το Devour στοχεύει αρχαίες μονάδες
  4. Επίπεδο 25: +3% ζημιά Infernal Blade Ή +100% παράπλευρη επίθεση

  Dragon Knight:

  • Το Breathe Fire τώρα μειώνει τη συνολική ζημιά επίθεσης και όχι μόνο τη βασική ζημιά.
  • Η μείωση ζημιάς επίθεσης του Breathe Fire μειώθηκε από 35% σε 25%
  • Ο χρόνος εκτέλεσης του Breathe Fire αυξήθηκε από 0 σε 0.2
  • Η απόσταση του Breathe Fire αυξήθηκε από 650 σε 750
  1. Επίπεδο 10: +2 ανανέωση ενέργειας Ή +30 ταχύτητα επίθεσης
  2. Επίπεδο 15: +300 ζωή Ή +40% απόκτηση εμπειρίας
  3. Επίπεδο 20: 2x αναγέννηση ζωής/άμυνα Dragon Blood Ή +150 χρυσός/λεπτό
  4. Επίπεδο 25: +40 δύναμη Ή +1.75 δευτ. διάρκεια σαστίσματος Dragon Tail

  Drow Ranger:

  • Προστέθηκε ένα οπτικό εφέ σε κριπάκια όταν εκτελείται το Precision Aura
  1. Επίπεδο 10: +5 όλα τα στατιστικά Ή +20 ταχύτητα κίνησης
  2. Επίπεδο 15: +25 ταχύτητα επίθεσης Ή +300 απόσταση/απώθηση Gust
  3. Επίπεδο 20: +1.5 δευτ. διάρκεια Gust Ή +20 σβελτάδα Marksmanship
  4. Επίπεδο 25: 50% μείωση επαναφορτίσεων Ή +20% Precision Aura

  Earth Spirit:

  1. Επίπεδο 10: +10 ευφυΐα Ή +40 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: +7 άμυνα Ή +200 ζημιά Rolling Boulder
  3. Επίπεδο 20: +150 χρυσός/λεπτό Ή +15% ενίσχυση ξορκιών
  4. Επίπεδο 25: +1 δευτ. διάρκεια σαστίσματος Boulder Smash Ή Το Geomagnetic Grip στοχεύει συμμάχους

  Earthshaker:

  • Αφαιρέθηκε η αρχική ζημιά του Echo Slam
  • Η ζημιά κύματος του Echo Slam αυξήθηκε από 40/55/70 σε 60/85/110
  • Το Echo Slam αναπηδάει δύο φορές από ήρωες που δεν είναι ψευδαισθήσεις
  1. Επίπεδο 10: +250 ενέργεια Ή +30 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: +7 άμυνα Ή +30 ταχύτητα κίνησης
  3. Επίπεδο 20: +50 ζημιά Echo Slam Ή +400 εμβέλεια Fissure
  4. Επίπεδο 25: -2 δευτ. επαναφόρτιση Enchant Totem Ή +50% μαγική αντίσταση

  Elder Titan:

  • Το Echo Stomp τώρα αφυπνά το στόχο αν λάβει περισσότερη από 50/100/150/200 συσσωρευμένη ζημιά (δεν έχει πλέον εξαίρεση για ζημιά που πηγάζει από παίκτη ή όχι).
  • Προστέθηκαν οπτικά εφέ για το Natural Order
  1. Επίπεδο 10: +200 ζωή Ή +25 ταχύτητα κίνησης
  2. Επίπεδο 15: +30 επίθεση ανά ήρωα Astral Spirit Ή +15% μαγική αντίσταση
  3. Επίπεδο 20: +70 ταχύτητα επίθεσης Ή +100 ζημιά Echo Stomp
  4. Επίπεδο 25: -75 δευτ. επαναφόρτιση Earth Splitter Ή +100% κλοπή ζωής

  Ember Spirit:

  1. Επίπεδο 10: +150 απορρόφηση Flame Guard Ή +20 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: +30 ζημιά/δευτ. Flame Guard Ή +1 δευτ. διάρκεια Searing Chains
  3. Επίπεδο 20: +10% ενίσχυση ξορκιών Ή True Strike
  4. Επίπεδο 25: 2 φορτίσεις Sleight of Fist Ή -25 δευτ. χρόνος επαναφοράς φόρτισης Fire Remnant

  Enchantress:

  • Το Enchant τώρα αφαιρεί θετικές επαυξήσεις σε εχθρικούς ήρωες.
  1. Επίπεδο 10: +15% μαγική αντίσταση Ή +25 ταχύτητα κίνησης
  2. Επίπεδο 15: +50 ζημιά Ή +8 πνεύματα Nature's Attendants
  3. Επίπεδο 20: Το Enchant επηρεάζει αρχαίες μονάδες Ή +100 επιβράδυνση Untouchable
  4. Επίπεδο 25: +25 θεραπεία Nature's Attendants Ή +8% ζημιά Impetus

  Enigma:

  1. Επίπεδο 10: +15% μαγική αντίσταση Ή +25 ταχύτητα κίνησης
  2. Επίπεδο 15: +120 χρυσός/λεπτό Ή +15% μείωση επαναφορτίσεων
  3. Επίπεδο 20: +400 ζωή Ή +70 ζημιά ειδώλων
  4. Επίπεδο 25: +4 επιδράσεις Malefice Ή +8 είδωλα Demonic Conversion

  Faceless Void:

  1. Επίπεδο 10: +8 δύναμη Ή +20 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: +100 ζημιά Time Lock Ή +300 ζωή
  3. Επίπεδο 20: +500 βεληνεκές εκτέλεσης Timewalk Ή +40 ταχύτητα επίθεσης
  4. Επίπεδο 25: +25% Backtrack Ή +175 περιοχή επίδρασης Chronosphere

  Gyrocopter:

  • Αφαιρέθηκε ο χρόνος εκτέλεσης του Homing Missile
  • Το Homing Missile θα βρίσκει ένα νέο στόχο αν ο κύριος πεθάνει. Δίνει προτεραιότητα σε ήρωες.
  • Η ταχύτητα του Homing Missile αυξήθηκε από 340 σε 500
  • Η καθυστέρηση εκτόξευσης του Homing Missile αυξήθηκε από 2 σε 3 δευτερόλεπτα
  • Το Homing Missile τώρα προκαλεί ένα σταθερό ποσό ζημιάς, άλλαξε από ένα μέγιστο 125/250/375/500 σε ένα σταθερό 100/175/250/325
  • Η επιθέσεις για καταστροφή του Homing Missile άλλαξαν από 3/3/4/5 σε 3/3/4/4
  1. Επίπεδο 10: +25 ζημιά Ή +200 ζωή
  2. Επίπεδο 15: +3 επιθέσεις Flak Cannon Ή +11 ζημιά Rocket Barrage
  3. Επίπεδο 20: +50 ταχύτητα κίνησης Ή -25 δευτ. επαναφόρτιση Call Down
  4. Επίπεδο 25: Παγκόσμιο Call Down Ή 3 φορτίσεις Homing Missile

  Huskar:

  1. Επίπεδο 10: +20 ζημιά Ή +175 ζωή
  2. Επίπεδο 15: +15% κλοπή ζωήςΉ +10 ζημιά/δευτ. Burning Spears
  3. Επίπεδο 20: +15 δύναμη Ή +400 βεληνεκές εκτέλεσης Life Break
  4. Επίπεδο 25: +125 βεληνεκές επίθεσης Ή 0 δευτ. επαναφόρτιση Inner Vitality

  Invoker:

  1. Επίπεδο 10: +30 ζημιά Chaos Meteor Ή +0.3 δευτ. επαναφόρτιση Tornado
  2. Επίπεδο 15: +1.5 δευτ. διάρκεια Cold Snap Ή +1 κλήτευση Forged Spirit
  3. Επίπεδο 20: +35 ζημιά/ταχύτητα Alacrity Ή Cataclysm (Εκτελείται όταν πατιέται δύο φορές το Sun Strike. Το βάζει σε επαναφόρτιση 90 δευτερολέπτων. Δημιουργεί 2 ορατά Sun Strike εντός 175-250 εμβέλειας από κάθε εχθρικό ήρωα)
  4. Επίπεδο 25: Περιοχή επίδρασης Deafening BlastΉ -16 δευτ. επαναφόρτιση Tornado

  Io:

  • Η επαναφόρτιση του Relocate αυξήθηκε από 100/80/60 σε 120/100/80
  • Η μέγιστη εμβέλεια του Spirits μειώθηκε από 875 σε 700
  1. Επίπεδο 10: +400 μέγιστη εμβέλεια Spirits Ή +60 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: Το Tether παρέχει επαύξηση Aghanim's Scepter Ή +90 ζημιά Spirits
  3. Επίπεδο 20: +150 χρυσός/λεπτό Ή Επίθεση σε στόχο συμμάχου υπό TetherΕπιτίθεται αυτόματα κάθε φορά που ο σύμμαχός σας επιτίθεται
  4. Επίπεδο 25: +50 αναγέννηση ζωής Ή Το Tether προκαλεί σάστισμα

  Jakiro:

  • Ο χρόνος εκτέλεσης του Dual Breath μειώθηκε από 0.65 σε 0.55
  • Ο χρόνος εκτέλεσης του Macropyre μειώθηκε από 0.65 σε 0.55
  1. Επίπεδο 10: +8% ενίσχυση ξορκιών Ή +25% απόκτηση εμπειρίας
  2. Επίπεδο 15: +250 βεληνεκές επίθεσης Ή +40 ζημιά Dual Breath
  3. Επίπεδο 20: -60 ταχύτητα επίθεσης Liquid Fire Ή +150 χρυσός/λεπτό
  4. Επίπεδο 25: +1.25 δευτ. διάρκεια Ice Path Ή Καθαρή ζημιά Macropyre και διαπερνά μαγική απροσβλητότητα

  Juggernaut:

  • Ο Juggernaut δεν έχει πλέον σιγή όταν εκτελεί Blade Fury (αλλά ακόμα δεν μπορεί να εκτελέσει Omnislash· μπορεί να εκτελέσει Healing Ward).
  1. Επίπεδο 10: +5 όλα τα στατιστικά Ή +20 ταχύτητα κίνησης
  2. Επίπεδο 15: +1 δευτ. διάρκεια Blade Fury Ή +25 ταχύτητα επίθεσης
  3. Επίπεδο 20: +10 άμυνα Ή +100 ζημιά/δευτ. Blade Fury
  4. Επίπεδο 25: +600 ζωή Ή +5 επιθέσεις Omnislash

  Keeper of the Light:

  • Το βεληνεκές εκτέλεσης του Mana Leak μειώθηκε από 550/700/850/1000 σε 400/500/600/700
  1. Επίπεδο 10: +25 ταχύτητα κίνησης Ή +8% κλοπή ζωής ξορκιών
  2. Επίπεδο 15: +40% απόκτηση εμπειρίας Ή +350 βεληνεκές εκτέλεσης
  3. Επίπεδο 20: +300 ενέργεια Chakra Magic Ή +40% μαγική αντίσταση
  4. Επίπεδο 25: +200 ζημιά/θεραπεία Illuminate Ή +2 δευτ. σάστισμα Mana Leak

  Kunkka:

  • Δεν απαγορεύεται πλέον στον Kunkka να χρησιμοποιεί Quelling Blade.
  1. Επίπεδο 10: +40 ζημιά Ή +6 άμυνα
  2. Επίπεδο 15: +10 αναγέννηση ζωής Ή +120 ζημιά Torrent
  3. Επίπεδο 20: +100 περιοχή επίδρασης Torrent Ή +25 δύναμη
  4. Επίπεδο 25: Στόλος Ghost Ship Ή +50% παράπλευρη ζημιά Tidebringer

  Legion Commander:

  1. Επίπεδο 10: +25% απόκτηση εμπειρίας Ή +8 δύναμη
  2. Επίπεδο 15: +30 ταχύτητα επίθεσης Ή +50 ζημιά ανά ήρωα Overwhelming Odds
  3. Επίπεδο 20: +60 ταχύτητα κίνησης Ή +10% πιθανότητα Moment of Courage
  4. Επίπεδο 25: +40 επιπλέον ζημιά Duel Ή -10 δευτ. επαναφόρτιση Press The Attack

  Leshrac:

  1. Επίπεδο 10: +5 άμυνα Ή +250 ενέργεια
  2. Επίπεδο 15: +15 δύναμηΉ +40 ταχύτητα κίνησης
  3. Επίπεδο 20: +25% αποφυγή Ή +50 ζημιά Pulse Nova
  4. Επίπεδο 25: +50 εκρήξεις Diabolic Edict Ή +3 δευτ. διάρκεια επιβράδυνσης Lightning Storm

  Lich:

  • Το Chainfrost τώρα ανακλάται στην αρχική σύγκρουση βλήματος, παρά στον χρόνο εκτέλεσης.
  • Η επιβράδυνση του Ice Armor άλλαξε από 24/26/28/30% σε 8/16/24/32%
  1. Επίπεδο 10: +175 ζωή Ή +25 ταχύτητα κίνησης
  2. Επίπεδο 15: +120 ζημιά Ή -4 δευτ. επαναφόρτιση Frost Blast
  3. Επίπεδο 20: +120 χρυσός/λεπτό Ή +175 βεληνεκές εκτέλεσης
  4. Επίπεδο 25: Οι επιθέσεις εφαρμόζουν 30% επιβράδυνση ταχύτητας κίνησης/επίθεσηςΉ Το Ice Armor παρέχει +30 αναγέννηση ζωής

  Lifestealer:

  1. Επίπεδο 10: +20 ταχύτητα επίθεσης Ή +200 ζωή
  2. Επίπεδο 15: +30 ζημιά Ή +35 ταχύτητα κίνησης
  3. Επίπεδο 20: +20% αποφυγή Ή +50% θεραπεία Open Wounds
  4. Επίπεδο 25: +2 δευτ. διάρκεια Rage Ή +2% Feast

  Lina:

  1. Επίπεδο 10: +100 βεληνεκές εκτέλεσης Ή +25 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: +300 ζωή Ή +140 ζημιά Light Strike Array
  3. Επίπεδο 20: +10% ενίσχυση ξορκιών Ή +25/2% Fiery Soul ανά φόρτιση
  4. Επίπεδο 25: +175 βεληνεκές επίθεσης Ή -6 δευτ. επαναφόρτιση Dragon Slave

  Lion:

  1. Επίπεδο 10: +75 βεληνεκές εκτέλεσης Ή +75 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: +200 ζημιά Finger of Death Ή +90 χρυσός/λεπτό
  3. Επίπεδο 20: +500 ζωή Ή +2 στόχοι Mana Drain
  4. Επίπεδο 25: +1000 εμβέλεια Earth Spike Ή +325 περιοχή επίδρασης Hex

  Lone Druid:

  • Η επαναφόρτιση του Battle Cry μειώθηκε από 60 σε 45
  • Η διάρκεια του Battle Cry μειώθηκε από 6 σε 5
  1. Επίπεδο 10: +175 βεληνεκές επίθεσης Ή +250 ζωή
  2. Επίπεδο 15: -8 δευτ. επαναφόρτιση Savage Roar Ή +10 άμυνα αρκούδας
  3. Επίπεδο 20: +40 ταχύτητα επίθεσης Rabid Ή -25 δευτ. επαναφόρτιση Battle Cry
  4. Επίπεδο 25: 0 επαναφόρτιση Entangle Ή Το Battle Cry παρέχει μαγική απροσβλητότητα

  Luna:

  1. Επίπεδο 10: +20 ταχύτητα επίθεσης Ή +150 βεληνεκές εκτέλεσης
  2. Επίπεδο 15: -2 δευτ. επαναφόρτιση Lucent Beam Ή +24 ζημιά Luna Blessing
  3. Επίπεδο 20: +10 όλα τα στατιστικά Ή +100 ζημιά Lucent Beam
  4. Επίπεδο 25: +25% κλοπή ζωής Ή +0.25 δευτ. μίνι σάστισμα Eclipse Lucent

  Lycan:

  • Διορθώθηκε η Θραύση να μην απενεργοποιεί το Feral Impulse
  1. Επίπεδο 10: +5 άμυνα Ή +20 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: +8 αναγέννηση ζωής Feral ImpulseΉ +12% μείωση επαναφορτίσεων
  3. Επίπεδο 20: +8 δευτ. διάρκεια Shapeshift Ή +16% ζημιά Feral Impulse
  4. Επίπεδο 25: +3 λύκοι Ή +600 ζωή ανά ήρωα Howl

  Magnus:

  • Η ταχύτητα του Shockwave με Aghanim's Scepter αυξήθηκε από 1575 σε 1700
  1. Επίπεδο 10: +25 ταχύτητα επίθεσης Ή +200 ζωή
  2. Επίπεδο 15: +15 δύναμη Ή +75 ζημιά Shockwave
  3. Επίπεδο 20: +12 άμυνα Ή +500 εμβέλεια Skewer
  4. Επίπεδο 25: +20% ζημιά/παράπλευρη ζημιά Empower Ή +0.75 δευτ. Reverse Polarity

  Medusa:

  • Η επιβράδυνση του Stone Gaze δε συνεχίζει πλέον να επηρεάζει στόχους αφότου στραφούν μακριά από τη Medusa.
  • Το Stone Gaze μπορεί τώρα να εφαρμοστεί ξανά αφού φύγει αν ο στόχος συνεχίσει να κοιτάει τη Medusa (ο χρόνος στη κατεύθυνση που κοιτάει επαναφέρεται αφού λήξει μια απομείωση του Stone Gaze).
  • Το Split Shot είναι τώρα παθητικό.
  • Τα βλήματα του Split Shot άλλαξαν από 1/2/3/4 σε 3
  • Το Split Shot άλλαξε από -20% ζημιά σε -65/50/35/20%
  • Το Split Shot δε μειώνει πλέον τη ζημιά για τον κύριο στόχο.
  • Το βεληνεκές του Split Shot τώρα χρησιμοποιεί το βεληνεκές επίθεσής σας +100, αντί για ένα σταθερό 700.
  • Το Split Shot δεν εκτελείται όταν επιτίθεστε σε συμμαχικές μονάδες.
  1. Επίπεδο 10: +25 ζημιάΉ +10% αποφυγή
  2. Επίπεδο 15: +30 ταχύτητα επίθεσης Ή +10% κλοπή ενέργειας Mystic Snake
  3. Επίπεδο 20: +800 ενέργεια Ή +2 δευτ. διάρκεια Stone Gaze Αυτή δεν είναι η διάρκεια σαστίσματος
  4. Επίπεδο 25: +7 στόχοι Split Shot Ή Το Split Shot χρησιμοποιεί τροποποιητέςΌλα τα βέλη ενεργοποιούν πράγματα όπως το Eye of Skadi

  Meepo:

  1. Επίπεδο 10: +10% κλοπή ζωής Ή +30 ταχύτητα κίνησης
  2. Επίπεδο 15: +10 δύναμη Ή +40 ζημιά Poof
  3. Επίπεδο 20: +40 ζημιά Ή +15% αποφυγή
  4. Επίπεδο 25: +700 ζωή Ή -4 δευτ. επαναφόρτιση Poof

  Mirana:

  • Το Leap επανασχεδιάστηκε. Έχει 3 φορτίσεις. Πηδάει μια απόσταση 550 ανά φόρτιση. Σας παρέχει ταχύτητα κίνησης και επίθεσης για 2 δευτερόλεπτα. Χρόνος επαναφοράς: 60/50/40/30. Κόστος ενέργειας: 40. Ταχύτητα κίνησης: 8/16/24/32%. Ταχύτητα επίθεσης: 25/50/75/100. Η επαύξηση του Leap επηρεάζει μόνο τη Mirana.
  1. Επίπεδο 10: +200 ζωή Ή +20 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: -5 δευτ. επαναφόρτιση Sacred Arrow Ή +100 ταχύτητα επίθεσης Leap
  3. Επίπεδο 20: +12% ενίσχυση ξορκιών Ή +25 καύση ενέργειας
  4. Επίπεδο 25: +2 βέλη Sacred Arrow Ή -70 δευτ. επαναφόρτιση Moonlight Shadow

  Monkey King:

  • Η βασική ζημιά μειώθηκε κατά 3
  • Η επιπλέον ζημιά του Jingu Mastery άλλαξε από 75/100/125/150 σε 60/90/120/150
  • Ο Monkey King δεν καταστρέφει πλέον δέντρα πάνω στα οποία στέκεται κατά τη διάρκεια του Stampede με Aghanim’s Scepter.
  1. Επίπεδο 10: +150 περιοχή όρασης Tree Dance Ή +20 ταχύτητα επίθεσης
  2. Επίπεδο 15: +300 Βεληνεκές εκτέλεσης Tree Dance Ή +75 ζημιά Jingu Mastery
  3. Επίπεδο 20: +50% ζημιά Boundless StrikeΉ +300 ζημιά Primal Spring
  4. Επίπεδο 25: +100 άμυνα Wukong's Command Ή +1 δακτύλιος Wukong Command

  Morphling:Ο ήρωας επανασχεδιάστηκε

  • Η βασική ευφυΐα μειώθηκε από 17 σε 13
  • Το Morph μετονομάστηκε σε Attribute Shift
  • Ο ρυθμός του Attribute Shift άλλαξε από 2/4/8/16 to 1/4/10/25
  • Το Attribute Shift δεν κοστίζει πλέον ενέργεια.
  • Το Adaptive Strike είναι τώρα δύο ικανότητες, μία που προκαλεί ζημιά βάση της σβελτάδας και μία που σαστίζει/απωθεί βάση της δύναμης. Όταν εκτελείται η μία, η άλλη πηγαίνει σε επαναφόρτιση για 3 δευτερόλεπτα.
  • Η διάρκεια σαστίσματος του Adaptive Strike (Δύναμη) άλλαξε από 1.25/2.25/3.25/4.25 σε 1.5/2/2.5/3.0
  • Η μέγιστη απώθηση του Adaptive Strike (Δύναμη) αυξήθηκε από 300 σε 500
  • Αφαιρέθηκε το Aghanim’s Scepter του Morphling
  • Το Replicate αντικαταστάθηκε με μια νέα απόλυτη ικανότητα: Morph. Αλλάζει τον ήρωά σας για να μοιάζει με τον στοχευμένο εχθρό. Αντιγράφει το οπτικό μοντέλο, τις βασικές ικανότητες, τη βασική ταχύτητα κίνησης, το βεληνεκές επίθεσης και άλλα χαρακτηριστικά του στόχου. Εφαρμόζει μια απλή κατάλυση κατά τη μεταμόρφωση. Αν πεθάνετε κατά τη διάρκειά του, ο Morphling πεθαίνει. Μπορείτε να βγείτε από τη μεταμορφωμένη μορφή οποιαδήποτε στιγμή. Διαρκεί 30 δευτερόλεπτα. Επαναφόρτιση: 160/100/40. Βεληνεκές εκτέλεσης: 600. Κόστος ενέργειας: 75/100/125.Σημείωση: Αυτό δεν είναι μια ψευδαίσθηση, ο ήρωάς σας αλλάζει εμφάνιση και ικανότητες για να μοιάζει με τον στόχο.
  1. Επίπεδο 10: +10 σβελτάδα Ή +20 ταχύτητα κίνησης
  2. Επίπεδο 15: Επίθεσης στόχων κατά Waveform Ή +30 ταχύτητα επίθεσης
  3. Επίπεδο 20: -25 δευτ. επαναφόρτιση Morph Ή Το Morph στοχεύει συμμάχους
  4. Επίπεδο 25: +800 εμβέλεια Waveform Ή +2 στόχοι Adaptive Strike

  Naga Siren:

  • Το κόστος ενέργειας του Ensnare άλλαξε από 100 σε 70/80/90/100
  1. Επίπεδο 10: +175 ζωή Ή +25 ταχύτητα κίνησης
  2. Επίπεδο 15: +15 σβελτάδα Ή +14 δύναμη
  3. Επίπεδο 20: +1 ψευδαίσθηση Mirror Image Ή -5 δευτ. επαναφόρτιση Ensnare
  4. Επίπεδο 25: -6 άμυνα Rip Tide Ή +30% αποφυγή

  Nature's Prophet:

  1. Επίπεδο 10: +30 ζημιά Ή +30 ταχύτητα κίνησης
  2. Επίπεδο 15: +4 δέντρα Ή +8 άμυνα
  3. Επίπεδο 20: +40 ταχύτητα επίθεσης Ή -4 δευτ. επαναφόρτιση Sprout
  4. Επίπεδο 25: Μηδενική επαναφόρτιση Teleportation Ή 2x ζωή/ζημιά δέντρων

  Necrophos:

  • Η επιβράδυνση του Ghost Shroud μειώθηκε από 12/20/28/36 σε 6/12/18/24
  • Η επιπλέον εισερχόμενη μαγική ζημιά του Ghost Shroud αυξήθηκε από 25% σε 30%
  • Η εμβέλεια του Heartstopper Aura μειώθηκε από 900 σε 700
  • Το Heartstopper Aura άλλαξε από 0.6/1.0/1.4/1.8 σε 0.5/1.0/1.5/2.0
  • Η επαναφόρτιση του Reaper's Scythe αυξήθηκε από 100 σε 120
  • Το κόστος ενέργειας του Reaper's Scythe άλλαξε από 175/340/500 σε 200/350/500
  1. Επίπεδο 10: +10 δύναμη Ή +40 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: +30 ταχύτητα κίνησης Ή +300 ζωή
  3. Επίπεδο 20: +20% μαγική αντίσταση Ή +80 ταχύτητα επίθεσης
  4. Επίπεδο 25: -1.5 δευτ. επαναφόρτιση Death Pulse Ή +0.6 Heartstopper Aura

  Night Stalker:

  • Η όραση ημέρας μειώθηκε από 1200 σε 800
  1. Επίπεδο 10: +200 ενέργεια Ή +200 ζωή
  2. Επίπεδο 15: +15 δύναμη Ή +150 βεληνεκές εκτέλεσης
  3. Επίπεδο 20: +50 ταχύτητα κίνησης Ή +50 ζημιά
  4. Επίπεδο 25: -8 δευτ. επαναφόρτιση Crippling Fear Ή +140 ταχύτητα επίθεσης Hunter In The Night

  Nyx Assassin:

  • Οι μηχανικές επιστροφής ζημιά του Spiked Carapace τώρα δουλεύουν σαν το Blademail (ακόμα επιστρέφει μόνο μία φορά ανά εχθρό, δεν σαστίζει τους μαγικά απρόσβλητους).
  1. Επίπεδο 10: +60 χρυσός/λεπτό Ή +6% ενίσχυση ξορκιών
  2. Επίπεδο 15: +325 ζωή Ή +35 ταχύτητα κίνησης
  3. Επίπεδο 20: +75% ζημιά Spiked Carapace Ή +175 ζημιά Impale
  4. Επίπεδο 25: +100 σβελτάδα Ή Ανεμπόδιστη κίνηση Vendetta

  Ogre Magi:

  1. Επίπεδο 10: +100 βεληνεκές εκτέλεσης Ή +60 χρυσός/λεπτό
  2. Επίπεδο 15: +300 ζωή Ή +90 ζημιά
  3. Επίπεδο 20: +40 ταχύτητα επίθεσης BloodlustΉ +30 δύναμη
  4. Επίπεδο 25: +90 ταχύτητα κίνησης Ή +275 ζημιά Fireblast

  Omniknight:

  • Ο χρόνος εκτέλεσης του Guardian Angel μειώθηκε από 0.5 σε 0.4
  1. Επίπεδο 10: +90 χρυσός/λεπτό Ή +75 περιοχή επίδρασης Purification
  2. Επίπεδο 15: +35% απόκτηση εμπειρίαςΉ +90 ζημιά
  3. Επίπεδο 20: +6 ανανέωση ενέργειας Ή -12% Degen Aura
  4. Επίπεδο 25: +3 δευτ. διάρκεια Repel Ή +200 ζημιά/θεραπεία Purification

  Oracle:

  • Τα οπτικά εφέ του False Promise τώρα δείχνουν αν ο ήρωας θα πεθάνει ή όχι.
  1. Επίπεδο 10: +1 δευτ. μέγιστη διάρκεια Fortune's End Ή +25% απόκτηση εμπειρίας
  2. Επίπεδο 15: +150 βεληνεκές εκτέλεσης Ή +90 χρυσός/λεπτό
  3. Επίπεδο 20: +75 ταχύτητα κίνησης Ή Αορατότητα False Promise (0.6 δευτ. χρόνος εξαφάνισης)
  4. Επίπεδο 25: -5 δευτ. επαναφόρτιση Fate's Edict Ή +2 δευτ. διάρκεια False Promise

  Outworld Devourer:

  1. Επίπεδο 10: +200 ζωή Ή +20 ταχύτητα επίθεσης
  2. Επίπεδο 15: +15% πιθανότητα Essence Aura Ή +40 ταχύτητα κίνησης
  3. Επίπεδο 20: +20 δύναμη Ή +2 πολλαπλασιαστής Sanity's Eclipse
  4. Επίπεδο 25: +60 δευτ. κλοπή ευφυΐας Arcane Orb Ή +15% κλοπή ζωής ξορκιών

  Phantom Assassin:

  1. Επίπεδο 10: +150 ζωή Ή +15 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: +20% παράπλευρη ζημιά Ή -4 άμυνα
  3. Επίπεδο 20: 20% κλοπή ζωής Ή +1 στόχος Stifling Dagger
  4. Επίπεδο 25: +5% Coup de Grace Ή +25% αποφυγή Blur

  Phantom Lancer:

  • Το Phantom Rush τώρα μπορεί να εναλλαχθεί για να απενεργοποιηθεί (η προεπιλεγμένη κατάσταση είναι ενεργοποιημένο).
  • Το Doppelganger τώρα προσθέτει 2 δευτερόλεπτα διάρκεια σε όλες τις ψευδαισθήσεις σας.
  1. Επίπεδο 10: +10% αποφυγή Ή +20 ταχύτητα επίθεσης
  2. Επίπεδο 15: +250 ζωή Ή +125 ζημιά Spirit Lance
  3. Επίπεδο 20: +4 μέγιστες ψευδαισθήσεις Juxtapose Ή +500 εμβέλεια Phantom Rush
  4. Επίπεδο 25: -5 δευτ. επαναφόρτιση Doppelganger Ή 30% πιθανότητα καίριας ζημιάς (2x)

  Phoenix:

  1. Επίπεδο 10: +8% ενίσχυση ξορκιών Ή +90 χρυσός/λεπτό
  2. Επίπεδο 15: +60 ζημιά/δευτ. Fire Spirits Ή +40% απόκτηση εμπειρίας
  3. Επίπεδο 20: +1400 Icarus Dive Ή +1 δευτ. διάρκεια σαστίσματος Supernova
  4. Επίπεδο 25: +3 αριθμός επιθέσεων Supernova Ή +2% ζημιά μέγιστης ζωής Sun Ray

  Puck:

  • Το Dream Coil δεν προκαλεί πλέον 100/150/200 ζημιά ανά εκτέλεση.
  • Η ζημιά διάσπασης συνδέσμου του Dream Coil αυξήθηκε από 100/150/200 σε 300/400/500 (Η ζημιά με Aghanim’s Scepter αυξήθηκε από 200/250/300 σε 400/550/700)
  1. Επίπεδο 10: +5 άμυνα Ή +10 ευφυΐα
  2. Επίπεδο 15: +50 ζημιά Ή +8% ενίσχυση ξορκιών
  3. Επίπεδο 20: -5 δευτ. επαναφόρτιση Waning Rift Ή +40% απόσταση/ταχύτητα Illusory Orb
  4. Επίπεδο 25: +420 χρυσός/λεπτό Ή Αυτόματη επίθεση Dream Coil (Επιτίθεται σε όλους μία φορά κάθε 0.6 δευτερόλεπτα εντός του βεληνεκούς επίθεσης)

  Pudge:

  • Το Meat Hook μπορεί να τραβήξει Rune πίσω σε εσάς. Αν είναι επιτυχημένο, σας επιστρέφεται το κόστος ενέργειας.
  • Το Dismember τώρα έλκει τον στόχο πιο κοντά στον Pudge.
  1. Επίπεδο 10: +5 άμυνα Ή +35 ζημιά Rot
  2. Επίπεδο 15: +13% κλοπή ζωής ξορκιών Ή +75 ζημιά
  3. Επίπεδο 20: +15% μείωση επαναφορτίσεων Ή +180 χρυσός/λεπτό
  4. Επίπεδο 25: +2.0 δύναμη ανά φόρτιση Flesh Heap Ή +3 δευτ. διάρκεια Dismember

  Pugna:

  • Η εμβέλεια του Life Drain μειώθηκε κατά 100
  • Το Decrepify τώρα μπορεί να στοχεύσει το Tombstone.
  1. Επίπεδο 10: +225 ζωή Ή +25 ταχύτητα κίνησης
  2. Επίπεδο 15: -1 δευτ. επαναφόρτιση Netherblast Ή +1 ζωή Nether Ward
  3. Επίπεδο 20: +2 δευτ. διάρκεια Decrepify Ή +25% θεραπεία Life Drain
  4. Επίπεδο 25: +1.75 ζημιά ανά ενέργεια Nether Ward Ή +200 ζημιά Netherblast

  Queen of Pain:

  1. Επίπεδο 10: +10 δύναμη Ή +25 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: +40 ταχύτητα επίθεσης Ή +12% μείωση επαναφορτίσεων
  3. Επίπεδο 20: +650 περιοχή επίδρασης Shadow Strike Ή +30% κλοπή ζωής ξορκιών
  4. Επίπεδο 25: 20 δευτ. εξουδετέρωση στοχευμένης ικανότηταςΉ Το Scream of Pain προκαλεί Φόβο για 1.5 δευτ.

  Razor:

  • Η βασική ταχύτητα κίνησης μειώθηκε κατά 5
  • Το Unstable Current επανασχεδιάστηκε
   • Παθητικά: 4/8/12/16% επιπλέον ταχύτητα κίνησης (όπως πριν)
   • Κάθε 5 δευτερόλεπτα, ένας τυχαίος εχθρός εντός 350 περιοχής επίδρασης θα δεχθεί επίθεση, λαμβάνοντας 100/130/160/190 ζημιά και θα καταλυθεί (40% επιβράδυνση για 0.5/1/1.5/2 δευτερόλεπτα, καταλύει θετικές επαυξήσεις).
  1. Επίπεδο 10: +15 σβελτάδα Ή +200 ζωή
  2. Επίπεδο 15: +4% ταχύτητα κίνησης Unstable Current Ή +7 κλοπή ζημιάς Static Link
  3. Επίπεδο 20: +10 άμυνα Ή -0.1 ρυθμός επιθέσεων Eye of the Storm
  4. Επίπεδο 25: +100 ταχύτητα επίθεσης Ή -3 ρυθμός επιθέσεων Unstable Current

  Riki:

  • Η βασική ταχύτητα κίνησης μειώθηκε κατά 5
  • Οι εχθρικές μονάδες εντός Smoke Screen δεν έχουν όραση.
  • Η ζημιά του Backstab τώρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενεργοποιήσεις όπως καίρια ζημιά, παράπλευρη ζημιά κτλ.
  • Η ζημιά του Backstab μειώθηκε από 0.5/0.75/1.0/1.25 σε 0.4/0.6/0.8/1.0
  1. Επίπεδο 10: +5 αναγέννησης ζωής Ή +8 σβελτάδα
  2. Επίπεδο 15: -4 δευτ. επαναφόρτιση Smoke Screen Ή 20% 1.5x καίρια επίθεση
  3. Επίπεδο 20: +900 βεληνεκές εκτέλεσης Blink StrikeΉ +0.2 πολλαπλασιαστής Backstab
  4. Επίπεδο 25: +400 περιοχή επίδρασης Tricks of the Trade Ή Το Cloak and Dagger δεν αποκαλύπτει Καμία ενέργεια δεν καταλύει την αορατότητα, αλλά μπορεί ακόμα να αποκαλυφθεί με διόραση

  Rubick:

  • Το Null Field μπορεί να εναλλαχθεί μεταξύ αμυντικής και επιθετικής μορφής. Έχει μια επαναφόρτιση 30 δευτερολέπτων μόλις εναλλαχθεί. Η επιθετική μορφή μειώνει την εχθρική μαγική αντίσταση.
  • Η περιοχή επίδρασης του Null Field αυξήθηκε από 900 σε 1200
  1. Επίπεδο 10: +200 ζωή Ή +60 ζημιά
  2. Επίπεδο 15: +100 βεληνεκές εκτέλεσης Ή -35 ζημιά επίθεσης ήρωα Fade Bolt
  3. Επίπεδο 20: +5% Null Field Ή +300 απόσταση Telekinesis
  4. Επίπεδο 25: +75% ενίσχυση ξορκιών για κλεμμένες ικανότητες Ή -15 δευτ. επαναφόρτιση Telekinesis

  Sand King:

  1. Επίπεδο 10: +30 Ταχύτητα κίνησης Ή +200 ζωή
  2. Επίπεδο 15: +50 ζημιά/δευτ Sand Storm Ή -50 επιβράδυνση επίθεσης Epicenter
  3. Επίπεδο 20: +10 άμυνα Ή +4 παλμοί Epicenter
  4. Επίπεδο 25: +35 αναγέννηση ζωής Ή 50% επιβράδυνση και τύφλωση Sand Storm

  Shadow Demon:

  • Το Demonic Purge πλέον λειτουργεί σε μονάδες υπό κυκλώνα.
  • Το Soul Catcher δεν μοιράζει πλέον την επίδρασή του, επηρεάζει μόνο μία μονάδα στην περιοχή.
  • Η εμβέλεια του Shadow Poison αυξήθηκε από 190 σε 200
  • Όταν μια μονάδα πεθαίνει υπό Soul Catcher, δημιουργείται μια ψευδαίσθηση της υπό τον έλεγχό σας. Διαρκεί μέχρι να αναβιώσουν ή μέχρι να σκοτωθεί. Προκαλεί 30/45/60/75% ζημιά και λαμβάνει 200% ζημιά.
  1. Επίπεδο 10: +25% απόκτηση εμπειρίας Ή +10 δύναμη
  2. Επίπεδο 15: +25% ζημιά Shadow Poison Ή +40 ταχύτητα κίνησης
  3. Επίπεδο 20: -6 δευτ. επαναφόρτιση Soul Catcher Ή -1.5 δευτ. επαναφόρτιση Shadow Poison
  4. Επίπεδο 25: +500 ζημιά Demonic Purge Ή +5 διάρκεια εξορισμού Disruption

  Shadow Fiend:

  • Η ζημιά του Shadow Raze μειώθηκε από 100/175/250/325 σε 90/160/230/300
  • Το Shadow Raze πλέον έχει ένα μετρητή φορτίσεων για κάθε φορά που πλήττεται ένας εχθρός. Προκαλεί τον εχθρό να λάβει 60 επιπλέον ζημιά Shadow Raze ανά φόρτιση. Διαρκεί 8 δευτερόλεπτα, ανανεώνεται με την απόκτηση φορτίσεων. (Το πρώτο χτύπημα προκαλεί 0 επιπλέον ζημιά, το επόμενο 60, 120, κτλ.)
  1. Επίπεδο 10: +10% ενίσχυση ξορκιών Ή +20 ταχύτητα επίθεσης
  2. Επίπεδο 15: Το Presence of the Dark Lord επηρεάζει κτήριαΉ +40 ταχύτητα κίνησης
  3. Επίπεδο 20: +150 ζημιά Shadow Raze Ή +20% αποφυγή
  4. Επίπεδο 25: 40% μείωση επαναφορτίσεων Ή +3 ζημιά ανά ψυχή

  Shadow Shaman:

  1. Επίπεδο 10: +200 ζωή Ή +20% απόκτηση εμπειρίας
  2. Επίπεδο 15: -4 δευτ. επαναφόρτιση Hex Ή +125 βεληνεκές εκτέλεσης
  3. Επίπεδο 20: +3 δευτ. διάρκεια Shackles Ή +1 ζωή Serpent Wards
  4. Επίπεδο 25: +400 ζημιά Ether Shock Ή +60 ζημιά επίθεσης Serpent Wards

  Silencer:

  • Η ζημιά του Glaives of Wisdom άλλαξε από 35/50/65/80% σε 15/30/45/60%
  1. Επίπεδο 10:

  Επίσης σε αυτή την ενημέρωση

  Διεπαφή χρήστη

  • Ο εξοπλισμός ηρώων τώρα σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών μεγεθών Grow για τον Tiny και μορφές ημέρας και νύχτας για τον Night Stalker.
  • Όταν πληκτρολογείτε στη συνομιλία, η χρήση της άνω κάτω τελείας : θα επιφέρει αυτόματη συμπλήρωση για όλες τις φατσούλες στην κατοχή σας.
  • Οι σύνδεσμοι στη συνομιλία τώρα πατιούνται αυτόματα. Οι σύνδεσμοι που αποστέλλονται σε δημόσια κανάλια συνομιλίας επανακατευθύνονται μέσω του φίλτρου συνδέσμων Steam.
  • Τώρα μπορείτε να συνομιλήσετε με την παρέα σας εντός παιχνιδιού χρησιμοποιώντας την εντολή συνομιλίας /p.

  Διακοσμητικά

  • Προστέθηκαν στο εργαστήρι οι ακόλουθοι ήρωες: Pangolier, Jakiro, Ancient Apparition, και Techies
  • Προστέθηκε υποδοχή κεφαλιού για τον Phantom Lancer

  Ability Draft

  • Νέα διεπαφή επιλογής ικανοτήτων
  • Προστέθηκε υποστήριξη για συνομιλία κατά τη διάρκεια της επιλογής.
  • Προστέθηκε υποστήριξη εναλλαγής θέσεων ικανοτήτων.
  • Προστέθηκαν οι Dark Willow και Pangolier.
  • Προστέθηκαν περιγραφές για ταλέντα ηρώων και στατιστικά βάσης καθώς επίσης και δείκτες για τα κύρια χαρακτηριστικά των ηρώων.
  • Ο πίνακας βαθμολογίας τώρα θα δείχνει τις επιλεγμένες ικανότητες στο τέλος του παιχνιδιού κατά την προβολή των επαναλήψεων.
  • Οι ακόλουθοι ήρωες προστέθηκαν στο σύνολο ικανοτήτων με ένα περιορισμένο σετ ικανοτήτων:
   • Puck
   • Templar Assassin
   • Chen
   • Doom
   • Shadow Fiend
   • Ember Spirit
   • Vengeful Spirit
   • Keeper of the Light
   • Spectre
   • Troll Warlord
   • Phoenix
   • Timbersaw
   • Elder Titan
   • Ogre Magi
   • Tusk

  • Διορθώσεις σφαλμάτων για τους ακόλουθους ήρωες:
   • Zeus
   • Gyrocopter
   • Dragon Knight
   • Treant Protector
   • Nyx Assassin
   • Terrorblade

  • Προστέθηκε υποστήριξη για αντίστροφη κινητική στο Dota 2, ξεκινώντας με την Broodmother. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο που παρουσιάζει το σώμα και τα πόδια της να ευθυγραμμίζονται με τις κάθετες πλαγιές των γκρεμών, τις σκάλες, και άλλες επιφάνειες με κλίση κατά μήκος των οποίων ταξιδεύει.