ΠΑΚΕΤΟ Arcana ΓΙΑ ΤΟΝ Wraith King
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ One True King ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 375
ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ
Σε μια εποχή χαμένη ακόμα και από τη δική του μνήμη, ο Ostarion τάιζε το πόθο του για παντοτινή ζωή όχι με φασματική ουσία, αλλά με μια σχεδόν ασταμάτητη συγκομιδή οστών. Οι τοίχοι του παλατιού του ήταν σχηματισμένοι από καψαλισμένα οστά, οι δρόμοι στρωμένοι με οστά κάθε λογής πλάσματος και εχθρού. Και αυτοί που είχαν σάρκα και έμπαιναν στο βασίλειό του ήταν πολύ προσεκτικοί, καθώς ο Βασιλιάς ήταν πάνω απ' όλα συλλέκτης και τίποτα δεν κουνιόταν στην Αυτοκρατορία Οστών χωρίς να τραβήξει το βλέμμα των επάγρυπνων ματιών του.
ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
Η αληθινή υποτέλεια δε γνωρίζει όρια—ούτε ακόμα το πέπλο του θανάτου. Ο Ένας Αληθινός Βασιλιάς φτάνει στο πεδίο μάχης με προσαρμοσμένους σκελετούς-ακόλουθους κλητευμένους από το Mortal Strike, μαζί με νέο μοντέλο, κινήσεις και εφέ.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
Λείψατε και ο κόσμος θέλει να γιορτάσει την επιστροφή σας. Δείξτε τους ότι η ευχαρίστησή τους δεν είναι λάθος και επιστρέψτε τα πολλά κόλλα πέντε με ένα νέο προσαρμοσμένο μοντέλο κόλλα πέντε κατά τη διάρκεια της σεζόν πάσου μάχης.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΙΜΟ ΣΤΙΛ
Malignant Rule
Ο ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.
Σκοτώστε 100 μαρκαρισμένους εχθρικούς ήρωες για να τους σβήσετε από τη λίστα συλλέκτη σας και να ξεκλειδώσετε το εναλλακτικό στιλ Malignant Rule για αυτό το arcana, που διαθέτει ένα διαφορετικό χρώμα θέματος για τα εφέ του.
Θερίστε τους πεσμένους αντιπάλους σας μετά από κάθε νίκη για να ξεκλειδώσετε το δεύτερο στιλ. Ελέγξτε τον πίνακα βαθμολογίας κατά το παιχνίδι για να δείτε πιοι ήρωες είναι έγκυρη θυσί και δείτε τη συλλογή σας στην εξόπλιση ήρωα.
ΤΟ Arcana ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Ολοκαίνουριο μοντέλο και βάθρο
Το μοντέλο του Wraith King και το βάθρο εξόπλισης ξεκοκαλίστηκαν και επανασχεδιάστηκαν για να αντανακλούν την ασβεστωμένη δόξα των παλιών ημερών του—μαζί με προσαρμοσμένους σκελετικούς υποτελείς από Mortal Strike.
Προσαρμοσμένες κινήσεις & εφέ
Διαθέτει ένα πλήρες σετ ολοκαίνουριων κινήσεων, μαζί με ολοκαίνουρια εφέ για Wraithfire Blast, Reincarnation και καίρια χτυπήματα—περιλαμβάνοντας ένα ειδικό εφέ σκοτωμού για αποτελείωμα εχθρών με μια καίρια επίθεση.
Προσαρμοσμένα στοιχεία ήρωα
Περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουριο πορτρέτο ήρωα, εικονίδια ικανότητας και εικονίδιο μικρού χάρτη.
400+ νέες ατάκες αποκλειστικές στο Arcana
Πατήστε για αναπαραγωγή
Δεύτερο ξεκλειδώσιμο στιλ
Σκοτώστε 100 μοναδικούς εχθρικούς ήρωες και συλλέξτε τα οστά τους για να ξεκλειδώσετε το εναλλακτικό στιλ Malignant Rule.
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ One True King ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 375