Titokzatos csomag Wraith King számára
Oldd fel Az Egy Igaz Királyt 375. szinten
Visszatérés a csontkorszakba
Egy, még a saját emlékezetéből is kiveszett korban Ostarion nem spektrális esszenciával elégítette ki örök élet iránti vágyát, hanem szinte véget nem érő csontbegyűjtéssel. Palotájának falait égetett csontokból emelték, az utakat pedig mindenféle teremtmény és ellenségeinek csontjai borították. A hússal borítottak pedig, kik erre a vidékre tévedtek, minden léptükre ügyeltek, mert a Király mindenekelőtt gyűjtő volt, és a Csontok Birodalmában semmi sem történhetett anélkül, hogy magára ne vonta volna rezzenéstelen tekintetét.
Hűséges szolgáid rád várnak
Az igaz hűség nem ismer határokat, még a halál fátyla sem lehet akadály. Az Egy Igaz Király egyedi Mortal Strike csontvázak kíséretében, új modellel, animációkkal és effektekkel érkezik a csatatérre.
Ne várjanak hiába
Amikor hiányoztál valakinek, a világ meg akarja ünnepelni visszatérted. Mutasd meg nekik, hogy örömük nem hiábavaló, és viszonozd a számos pacsit egyedi pacsizó modellel a Csatabelépő idény alatt.
Feloldható második stílus
Ármányos Uralom
Az Egy Igaz Király örökkön tágítja birodalma határait.
Ölj meg 100 megjelölt ellenséges hőst, hogy kihúzhasd őket gyűjtői listádról és feloldd az Ármányos Uralom alternatív stílust ehhez a Titokzatoshoz, mely eltérő színtémát tartalmaz az effektjeihez.
Gyűjtsd be ellesett ellenségeidet minden győzelem után a második stílus feloldásához. Nézd meg az eredménytáblát játék közben, hogy lásd, mely hősök alkalmasak sarcolásra, és nézd meg gyűjteményed a hős tárgykiosztásban.
A Titokzatos tartalma:
Vadiúj modell és talapzat
Wraith King modellje és tárgykiosztási talapzata csontig le lett csupaszítva, és teljes tárgyszetté lett újratervezve, hogy tükrözze a régi korok kicsontosodott dicsőségét. Egyedi Mortal Strike csontváz vazallusokkal.
Egyedi animációk és effektek
Egy teljes szett vadiúj animációt tartalmaz, valamint vadiúj effekteket a Wraithfire Blastnak, a Reincarnationnek és a kritikus találatoknak, köztük egy különleges ölési effekttel hősök kritikus találattal való leöléséhez.
Egyedi hőselemek
Vadonatúj hősportrét, képességikonokat és minitérkép-ikont tartalmaz.
Több mint 400 új Titokzatos-exkluzív szöveg
Kattints a lejátszáshoz
Feloldható második stílus
Ölj meg 100 különböző ellenséges hőst és gyűjtsd be csontjaikat az Ármányos Uralom alternatív stílus feloldásához.
Oldd fel Az Egy Igaz Királyt 375. szinten