ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ KAI ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΝΕΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Σαν μια νέα ψυχή, ο ταραχώδης Raijin βρήκε τα Θρηνώδη Όρη πολύ στενόχωρα για τα γούστα του, οπότε ξεκίνησε για να ταράξει τους ανέμους ενός πιο ευρύτερου κόσμου. Αλλά αργότερα αντιλήφθηκε ότι βρέθηκε πιασμένος σε ένα κακοφτιαγμένο ξόρκι κλητεύσεων. Ένας ερασιτέχνης Στοιχειολόγος εν ονόματι Thunderkeg είχε ελπίσει να έδινε τέλος σε μια πλημμύρα. Αντί για αυτό έδωσε τέλος στη θνητή ζωή του, μεταμορφώθηκε για πάντα σε μία οντότητα που είναι γνωστή ως Storm Spirit.
Static Remnant - Δημιουργεί ένα φορτισμένο είδωλο του Storm Spirit που θα εκραγεί αν έρθει σε επαφή με εχθρό, προκαλώντας ζημιά γύρω του.
Electric Vortex - Μια δίνη που ελκύει τον εχθρό στην τοποθεσία του Storm Spirit.
Overload - Όποτε εκτελεί ένα ξόρκι φορτίζεται με ηλεκτρισμό που απελευθερώνεται με την επόμενη επίθεσή του, προκαλώντας ζημιά και επιβραδύνοντας τους κοντινούς εχθρούς.
Ball Lightning - Ο Storm Spirit μετατρέπεται σε αγνό ηλεκτρισμό και εφορμά στο πεδίο της μάχης μέχρι να τελειώσει η ενέργειά του ή να φτάσει στο στόχο του.
Ένα άγαλμα του στρατηγού Kaolin, σμιλεμένο από ιερό νεφρίτη, θάφτηκε στην κεφαλή ενός πέτρινου στρατού δέκα χιλιάδων στρατιωτών, μια δύναμη στρατιωτών, ιερών ανθρώπων και ακροβατών, παγιδευμένη για χιλιετίες στην αγκαλιά της γης. Μέσα σ' αυτό το νεφρίτη έρεε το πνεύμα της ίδιας της Γης' μια δύναμη της φύσης σε αρμονία με τον πλανήτη, συγκέντρωνε δυνάμεις μέχρι που έσκαψε το δρόμο της προς την ελευθερία. Τώρα το μεγάλο Earth Spirit Kaolin διανύει ολόκληρη τη χώρα, πολεμώντας τους εχθρούς του, καλώντας τα απομεινάρια του θαμμένου στρατού του.
Boulder Smash - Ο Earth Spirit απωθεί το στόχο προς την κατεύθυνση που κοιτά. Η μονάδα που απωθείται προκαλεί ζημιά σε κάθε μονάδα που χτυπά.
Rolling Boulder - Ο Earth Spirit γίνεται ένας ογκόλιθος, που κυλάει προς τα εμπρός και προκαλεί ζημιά στους εχθρούς.
Geomagnetic Grip - Τραβάει τη συμμαχική μονάδα ή το πέτρινο είδωλο προς την τοποθεσία του. Οι εχθροί που συγκρούονται με τον ιπτάμενο στόχο σαστίζονται.
Stone Remnant - Καλεί ένα πέτρινο είδωλο στην τοποθεσία του στόχου. Τα πέτρινα είδωλα κάνουν τις ικανότητες του Earth Spirit πιο αποτελεσματικές.
Magnetize - Προκαλεί ζημιά διαρκείας στους εχθρικούς ήρωες σε μια μικρή περιοχή. Τα θύματα θα ενεργοποιήσουν το Magnetize ξανά αν τρέξουν προς τα πέτρινα είδωλα.
Μέσα στο Φλεγόμενο Οχυρό κείτεται ένα καζάνι από τοπάζι γεμάτο με μια αρχαία σκόνη, τα απομεινάρια της νεκρικής πυράς του πολεμιστή-ποιητή Xin, που δίδαξε τους ακόλουθούς του τα Δεσμά της Προστάτιδας Φλόγας. Αγγιγμένος από την χρόνια κληρονομιά του δασκάλου του, ο Φλεγόμενος Ουρανός, με φιλοπερίεργες απόψεις για τη φωτιά, πήγε στο Φλεγόμενο Οχυρό και αναθέρμανε τη νεκρική σκόνη. Από αυτές τις λαμπερές φωτιές αναδύθηκε ένα είδωλο του Xin, στεφανωμένο με φλόγες, η στοχαστική του όψη προετοιμασμένη για εκπαίδευση και διδασκαλία, αλλά και να διαδώσει τις φλόγες της γνώσης σε όλους εκείνους που αναζητούν τη χειραγώγηση.
Searing Chains - Εξαπολύει φλογερές αλυσίδες που ακινητοποιούν τους εχθρούς και προκαλούν ζημιά κάθε δευτερόλεπτο.
Sleight of Fists - Επιτίθεται βιαστικά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς στην επιλεγμένη περιοχή, έπειτα επιστρέφει στην αρχική του τοποθεσία.
Flame Guard - Περικυκλώνεται με μια ασπίδα φωτιάς που προκαλεί ζημιά στους εχθρούς και τον προστατεύει από μαγική ζημιά.
Fire Remnant - Δημιουργεί φλογερά είδωλα που μπορεί να εφορμήσει προς αυτά και να τα πυροδοτήσει, προκαλώντας ζημιά στους κοντινούς εχθρούς.
Activate Fire Remnant - Επιλέγει ένα φλογερό είδωλο και μεταφέρεται εκεί.
Μάθετε έναν φίλο να παίζει Dota, ή προσκαλέστε τον πιο έμπειρο φίλο σας να σας μάθει. Κάντε ζέσταμα παίζοντας ένας εναντίον ενός και μετά μαζέψτε ολόκληρη την ομάδα σας παίζοντας με επαγγελματίες παίκτες. Είτε εξασκείστε σε αγώνες, παίζοντας ιδωτικά παιχνίδια, ή απλά βοηθάτε έναν νέο παίκτη στα πρώτα του παιχνίδια με bot, εμείς θα σας έχουμε καλυμμένους.
Ως προπονητής, θα έχετε πολλά εργαλεία στα χέρια σας. Μεταβείτε στα μάτια των μαθητών σας για να δείτε τι βλέπουν, σχεδιάστε στο έδαφος και στο μικρό χάρτη για να τους καθοδηγήσετε και επισημάνετε στοιχεία στο HUD για να τους εξηγήσετε. Με το ιδιωτικό κανάλι επικοινωνίας σας, θα μπορείτε να αποκαλύψετε το Dota στο ρυθμό που θα τους βολεύει. Το εύχρηστο σύστημα επιτρέπει μια πληθώρα ενεργειών: μπορείτε να προπονήσετε τρεις μαθητές ταυτόχρονα, ή να συνεργαστείτε με έναν άλλο προπονητή σε κάποιον συγκεκριμένο μαθητή, ή ακόμα και να κάνετε πολλαπλούς συνδυασμούς με προπονητές και μαθητές σε μια ενιαία ομάδα.
Αποκτήστε κάτι παραπάνω από τα αντικείμενα που δε θέλετε! Χρησιμοποιήστε μια συνταγή Polymorph για να μετατρέψετε αρκετά αντικείμενα της ίδιας ποιότητας σε ένα εντελώς νέο αντικείμενο, ή δοκιμάστε μια συνταγή Augment για να συνδυάσετε διπλά αντικείμενα σε ένα αντικείμενο υψηλότερης ποιότητας. Συλέξτε συνταγές παίζοντας το παιχνίδι, ή ανοίγοντας Ancient Scroll Case (όπου μπορείτε να βρείτε συνταγές Polymorph και Augment), ή ακόμα και πιο σπάνιες συνταγές που παράγουν εξαιρετικά αντικείμενα.
Οι απαιτήσεις για την ολοκλήρωση μιας συνταγής μπορεί να ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό, οπότε να ρίχτετε μια ματιά στην Αγορά Κοινότητας Steam.
Έχετε κάποιο αγαπημένο αντικείμενο; Εξατομικεύστε το προσθέτοντάς του θήκες και πετράδια. Εισάγετε ένα Kinetic Gem για να προσθέσετε κινήσεις στο αγαπημένο σας σπαθί, ή πάρτε τον μεταφορέα που εκτιμάτε πιο πολύ και προσθέστε ένα Ethereal ή Prismatic Gem για να αναδείξετε νέα χρώματα και εφέ. Πάρτε την αγαπημένη σας ομάδα για να υπογράψει το αντικείμενο πρωταθλήματος με τη σφραγίδα αυτόγραφού τους, καθώς επίσης και να προσθέστε ένα Inscribed Gem για να δείξετε τα στατιστικά του αγαπημένου σας ήρωα. Είστε αναποφάσιστοι; Κανένα πρόβλημα! Κάθε αντικείμενο μπορεί να κρατήσει μέχρι πέντε πετράδια.
Δείτε τον κόσμο του Dota 2 με άλλο μάτι. Μεγεθύνετε το πεδίο της μάχης και θαυμάστε τον ήρωά σας από άλλη οπτική γωνία, βρίσκοντας λεπτομέρειες που ποτέ δεν γνωρίζατε σχετικά με την αγαπημένη σας πανοπλία και ακολουθήστε την περιπέτεια του μεταφορέα σας ανάμεσα στα επικίνδυνα μονοπάτια. Δείτε μια επανάληψη του αγώνα και χρησιμοποιείστε την προβολή προθήκης για να ρυθμίσετε την τέλεια γωνία βλέποντας μια τολμηρή επίθεση σε πύργο ή τραβήξτε την τέλεια φωτογραφία και δείξτε τη στους φίλους σας. Για να ενεργοποιήσετε την προβολή προθήκης, πατήστε στο αριστερό σημείο του πορτραίτου του ήρωά σας.
Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με επαγγελματίες παίκτες, τα νέα αντικείμενα παικτών είναι ο τέλειος τρόπος για να υποστηρίξετε τον αγαπημένο σας παίκτη. Αυτά τα αντικείμενα θα προβάλλουν τον αριθμό των παιχνιδιών πρωταθλημάτων του επιλεγμένου σας παίκτη. Εξοπλίστε τα για να δείξετε στους υπόλοιπους ποιόν επαγγελματία παίκτη ευνοείτε πιο πολύ.
TREASURE of EMBER ESSENCE
Ικανοποιήστε τη διακαή περιέργειά σας!
TREASURE of EARTH ESSENCE
Διεκδικήστε ό,τι βρίσκεται κάτω!
GHASTLY TREASURE of DIRETIDE
Διαθέσιμο από 14 έως 28 Νοεμβρίου
User Interface
 • Lanepicker added to hero selection screen
 • You can now invite to trade from within Dota 2, including people you aren't friends with (privacy settings available)
 • Games that are part of a best-of series are now grouped and spoiler-protected in the recent games panel
 • Added set browser to Hero Picker
 • Broadcasters can now specify a country and description per channel when setting up a lobby for specators
 • Showcase View can be activated using the icon on the left side of your hero portrait.
 • Colorblind option added
 • Closed-captioning option added
 • Added a "Pending Invitations" tooltip when in a party that lists outstanding party invitations
 • Added Acknowledgements tab to the Library
 • Fixed incorrect turn arrows when spectating Captains Mode drafts
 • New convar dota_ability_legacy_mode_quick_cast causes all ability casts in Legacy keybinding mode to be Quick Casts
 • You no longer need to equip pennants to have their view counts updated and count towards teams you watch live
New Player Experience
 • Bots now substitute for players that leave in Limited Hero mode
 • Added last hit training missions
Community
 • Changed low-priority penalty metric from time-based to games played
 • Added messaging popups and more indications of low-priority status in interface
 • Added new survey questions about self and team cooperation
Audio
 • Game Voices and Sound Effects now have separate volume sliders
 • Added a damage sound to Blademail reflect (only audible to attacking player)
 • Added a sound on Diffusal Blade target units
 • Corrected Clockwerk's spawn line
 • Fixed FoW issues with some Invoker, Crystal Maiden, and Nature's Prophet abilities
 • Visage ult sound no longer stacks with number of familiars
 • Bloodrage target sound now retriggers even if target is still silenced
Visuals
 • New support for remnant based effects. Visual updates to Storm/Ember/Earth Spirit remnants can be applied to all wearable items and will properly mimic when Rubick steals them
 • Modified Storm Spirit's effects to bring them visually in line with other Spirits
Coaching
 • Anyone in a matchmaking party can specify that they'd like to coach the party instead of play. In lobbies, players can choose to coach a team instead of play or spectate. Coaches cannot be used in Team Matchmaking, or Tournament lobbies.
 • Increased maximum matchmaking party size to 6, to allow a coach to teach an entire team of students (but you can't Find Match if you have 6 players with no coach)
 • Coaches are able to use in-player perspective views and broadcaster tools like line drawing to teach their students. They are able to ping on the ground, the minimap, and anywhere in the HUD itself.
 • Coaches are considered to be on the same team as their students, so they cannot see anything in the game that their students can't see.
 • Coaches and students have private voice and text communication channels.
 • Coaches can hit their 'Hero Select' key to cycle through their students.
 • Coaches see spectator-style item purchase popups for their students.
 • In-perspective player view now shows the correct state of more HUD elements (Shop Quickbuy, KDA/Last Hits/Denies, Buyback). These improvements apply the the in-perspective view in live games and replays, as well as coaches.
Economy
 • Steam Community Market
  • This update may greatly disrupt market prices. In order to prevent items being purchased at pre-update prices for arbitrage, we are removing all item listings and returning them to their owners. While this removal process is taking place, new items will not be able to be listed on the Steam Community Market.
  • You can now list an item on the market from the armory (right click: sell on the market).
  • Armory item tooltips now contain the current lowest trading price for an item of the same class as the one highlighted. (Class is a somewhat flexible concept at the moment, so unusual courier prices will be less accurate than a specific wearable piece of equipment.)
 • Crafting
  • Crafting recipes now have a chance of dropping as a bonus item. These drops do not take up your normal drops, but are in addition to them.

  • Polymorph Recipes
   • These recipes take a variable number of any input of the same rarity and output a random other item of the same rarity. Example: 2 of Any Rare => 1 Random Different Rare
  • Augment Recipes
   • These recipes take a combination of inputs of the same rarity and output a random other item of the next best rarity. Example: 1 of Any Common & 1 Wavecrester => 1 Random Uncommon
  • Ancient Scroll Case
   • A new type of Treasure Chest called the "Ancient Scroll Case" has been added. These cases drop multiple recipes when they are opened.
   • The Ancient Scroll Case has a chance to drop an Exceptional Recipe. These make items that were previously only available as Genuine quality promotional items. The recipe creates a non-genuine version of the item.
 • Gems & Sockets
  • Items can now have up to 5 sockets.
   • A socket can receive a gem. Each socket can only contain one gem.
   • Some sockets require specific types of gems.
   • When a gem is added to a socket that already contains a gem, the previous gem is destroyed.
  • New Socketing Tools:
   • Artificer's Chisel: Adds a socket to an item.
   • Artificer's Hammer: Extracts the gems from an item.
  • Gem Types:
   • Kinetic Gems
    • Adds a new animation to the hero using the item.
   • Inscribed Gems
    • Adds stat tracking ability to the item similar to the old strange system.
    • The item they are added to changes to the "Inscribed" quality.
   • Ethereal Gems
    • Adds a particle effect to the item.
    • All unusual effects can now be colorized.
   • Prismatic Gems
    • Colorizes the particle effect on the effect gem.
   • Ascendant Gems
    • The Ascendant Orb, Gem of Taegeuk, and Bloodstones are now Ascendant Gems.
    • The item they are added to changes to the "Ascendant" quality. (in addition to tracking victories or gifts given as they did before).
   • Autograph Runes
    • Autographs are now Autograph Runes.
    • Allows you to tag an item with a pro player's autograph.
    • Since an item can have 5 sockets, you can now get a whole team to autograph an item.
    • The item they are added to changes to the "Autographed" quality.
   • Spectator Gems
    • Items that previously tracked 'games viewed' now contain spectator gems.
    • Spectator gems follow a specific league or team.
    • Styles that previously required 'games viewed' now require a gem with the same number of games viewed (for the correct league / player / team / etc).
   • Ethereal & Prismatic gems are used together on unusual items (couriers).
   • More types of gems will be coming in the future.
   • Unusual items do not change quality when gems are added. Non-unusual items will change in the order gems are added.
 • Item Quality Keywords
  • The item quality keyword "Vintage" has been changed to "Elder".
  • The item quality keyword "Tournament" has been changed to "Heroic".
  • The item quality keyword "Haunted" has been changed to "Cursed".
  • The item quality keyword "Strange" has been changed to "Inscribed".
 • Strange Items
  • Strange modifiers on items have been converted into stat tracking Inscribed Gems.
  • The stats on items are no longer wiped when an item is traded.
  • Strange modifiers that haven't been applied have been turned into 'gem packs' that grant a living stat tracking gem and a Artificer's Chisel to create a socket on an item.
  • Previously strange quality items are now have the inscribed quality.
 • Unusual Paint & Colors
  • Unusual paint items have been changed into Gem Packs that will grant a gem of the same color of the old paint item when used.
  • All couriers that were painted in the past will now have color gems already installed of the appropriate color.
  • All legacy courier colors (very old drop colors, bugged colors, etc) have been preserved as color gems. If you want, you can smash the courier to recover the legacy color gem and use it on some other courier or effect combination.
  • All unusual paint items on the Steam Community Market have been delisted. You can relist the Color Gem Packs.
  • All non-legacy colors (colors that drop normally from Treasure Chests) now have specific names (i.e.: "Verdant Green"). Legacy colors will have the name "Legacy (R G B)". (Most Legacy Colors are completely unique, but there are a few where more than one of that color exist.)
  • New colors will appear on Treasure Chest unusuals from time to time moving forward. While we will avoid selecting legacy colors we cannot completely guarantee that new colors will not sometimes be similar. The 800 or so unique legacy colors in existence cover a large amount of color space.