WINTER WYVERN

ВРЪЗ МРАЗОВИТИЯ ПОРИВ НА ВЯТЪРА,
ПРИИЖДА ЕЛДВРЪМ

Макар сезоните да се менят, студът все още има силна захапка. Winter Wyvern пристигна, дарявайки Ви възможността да покриете бойното поле с ледената ѝ сянка. Понесете се окрилени над препятствията и източете силата на враговете си отдалеч. Пронижете сбралите се неприятели с ледени късове. Или обвийте съюзниците си в мразовит пашкул, позволявайки им да се излекуват и зимуват, докато проклинате своите опоненти да насочат оръжията си към някой от самите тях. Когато Winter Wyvern е на бойното поле, пролетната топлина може нивга да не настъпи.

ARCTIC BURN

Извисете връз ледения порив, прелитайки над препятствията и поразите враговете си отдалеч с атаки, които премахват процент от здравето им.

SPLINTER BLAST

Разчупете къс от крехък лед върху противник, чийто отломъци хвръкват към враговете наблизо.

COLD EMBRACE

Обвийте съюзник в лечебен пашкул от лед, който ги прави недосегаеми за физически атаки.

WINTER'S CURSE

Замразете враг на място и поразете останалите около него с проклятие, което ги кара да атакува своя вцепенен съюзник.

FROST AVALANCHE

— Arcana за Crystal Maiden —

Някои твърдят, че одеждите водят своето начало от булчинската мантия на древна кралица. Според други, това нявга е било бойното наметало на мразовит великан човекоядец. В действителност, омагьосаната тъкан е ковка като лавина и може да се моделира в разнообразни форми. Тази ѝ форма е привлякла едно самотно вълче, което вече се е превърнало в един решителен и верен спътник.

Включва Aurora: Wolf Pup of Icewrack

Лоялен и безобиден любимец, който следва Crystal Maiden в сраженията. Аурора може да бъде включван или изключван чрез промяна на Arcana стила.

ARCANA ВКЛЮЧВА:

КОГАТО БЪДАТ ЕКИПИРАНИ, ТЕЗИ АРТИКУЛИ ПРЕДОСТАВЯТ СЛЕДНИТЕ ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПОДОБРЕНИЯ НА CRYSTAL MAIDEN:

 • Персонализиран ефект за заклинанието Freezing Field;
 • Аурора, вълче от Ледената пустош;
 • Анимирана
  емотикона
  на вълче;
 • Чисто нови анимации;
 • Персонализирана базова текстура със специални околни ефекти;
 • Персонализирани ефекти при смърт;
 • Персонализирана поза, ефекти и пиедестал.
-20% Купете сега

20% намаление до 2 март 2015.
Ако го закупите преди 2 март 2015, ще получите този артикул с качеството „EXALTED“.

СЪЩО ТАКА В ТОВА ОБНОВЛЕНИЕ

КАРТА ЗА NEW BLOOM

Хаосът на пролетта настъпи. Докато снеговете се топят и цветя започват да разцъфват, бойното поле е облято в багри и жизненост. Сега фенерите повеждат героите през горските алеи, напътствайки ги изпод сенките на драконовите им кули, целеустремени да се сражават във войната за надмощие. С всяка изстрадана победа или горчив разгром, фойерверките са подготвени, за да се отпразнува края на битката.

MERCURIAL'S CALL
АЛТЕРНАТИВНО ОЗВУЧАВАНЕ ЗА SPECTRE

Никой не може да се скрие от Spectre, а сега всички ще узнаят това! Ако сте закупили Compendium за The International през миналото лято, ще откриете нов артикул, очакващ Ви в оръжейницата. Mercurial's Call е нова интерпретация за гласа на Spectre. Това ѝ предоставя понятна индивидуалност, която въвежда стотици нови начини за сплашване на нейните врагове.

ПРЕРАБОТЕНО ПАДАНЕ НА АРТИКУЛИ И ПОДАРЯВАНЕ

Заявете полагащия Ви се дял от военната плячка! Бяха извършени редица промени по системата за падане на артикули. Първата такава е повишената честота, с която става това от вече наличната система за изключително редки артикули. Която включва пълни набори, комплекти, съкровища и още други. Редом с нея добавяме нова система за падане, което ще предоставя единични артикули значително по-често. Артикулите, които се падат, са непродаваеми, но всеки от тях може да бъде еднократно подарен на приятел.

Освен това, наборите от съкровища вече ще са подаряеми по същия способ, докато трае първоначалният ограничителен срок за търгуване и обявяване на пазара. Затова, ако искате да дадете на някой приятел артикул за любимия му герой, ще сте способни да използвате обновената подаръчна система.

РЕЦИКЛИРАНЕ НА АРТИКУЛИ

Време е за малко пролетно почистване. Рециклирането на артикули вече е достъпно, така че да преправите нежеланите от тях в нови благоприятни такива. За да рециклирате артикул, отворете „Оръжейницата“ и изберете „Рециклиране на артикули“. След което кликнете и провлечете артикулите, които искате да рециклирате.

След като сте избрали 10 артикула за рециклиране, натиснете „Подаване“. Така ще ги разтопите, за да създадете Charm of the Crucible Jewel. Използвайте го преди звука от рога, оповестяващ началото на битката, за да предречете своята победа.

Предскажете правилно 3 победи и ще бъдете възнаградени с Treasure of the Crucible Jewel. То ще съдържа един от няколко дузини възможни набори за герой и изключително рядък шанс да намерите Arcana артикул!

Направете 2 неправилни прогнози и ще получите цяла шепа Charm Fragments. Те ще Ви предоставят преднина при следващия път, когато желаете да рециклирате артикулите си. Спечелените награди чрез Charm of the Crucible Jewel не могат да бъдат търгувани.

НОВА ЕКИПИРОВКА ЗА NEW BLOOM

Създадено и избрано от
общността на Dota

Занаятчиите от Dota 2 работилницата се трудят седмици наред изковавайки артикули, които да бъдат включени във фестивала на „Новия разцвет“ (New Bloom). Скоро усърдният им труд ще започне да се появява в Dota магазина, поднасяйки невероятни нови облици за редица герои.

Наборите и съкровищата за „Новия разцвет“ ще са в Dota магазина към края на идната седмица, а дори още ще станат достъпни през по-следващата! Уверете се, че проверявате често магазина, за да видите какви нови творения са били добавени.

НОВО В DOTA МАГАЗИНА

БЛОК ЗА СТАТУЯ ОТ НЕФРИТ

Отпразнувайте „Новия разцвет“ (New Bloom) с капка зелено! С този нов материал за статуи ще сте способни да изваете любимия си герой като статуя от полиран нефрит, поднасяйки процъфтяващата растителност на променящия се сезон в база на Вашия отбор.

МУЗИКАЛЕН ПАКЕТ „HARMONIES OF NEW BLOOM“

                                                   Пристигна първият музикален пакет създаден от общността! Композиран от Pumodi, музикалният пакет Harmonies of New Bloom поднася свежа поредица от епични химни, които да озвучават войната Ви.

КОМПЛЕКТ С ЕКРАНИ ПРИ ЗАРЕЖДАНЕ
„LEGACY OF THE YEAR BEAST“

С пропукването на всяка пролет, тъкмо щом студът почне да зачезва, една свирепа мощ нараства. Надзърнете в историята на битката срещу Годишния звяр с нов комплект екрани при зареждане, включващи творчеството на обществения сътрудник Danidem.

NEW BLOOM ПРИ WELOVEFINE

Не сме единствените, които празнуват „Новия разцвет“ (New Bloom). Бяха обявени победителите в дизайнерския конкурс за Dota 2 New Bloom на WeLoveFine. Помнете да прегледате всички нови тениски, плакати, чанти, плюшени играчки и скулптури създадени от Dota общност в сайта на WeLoveFine.

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРОМЕНИ

6.83c

 • — Phantom Lancer е включен в Captain's Mode; [?]
  Ще бъде достъпен в основния клиент през следващата седмица.
 • — Juggernaut: нарастването на ловкостта е понижено от 2,85 на 2,4;
 • — Juggernaut: нужната мана за Healing Ward е пропорционално коригирана от 80/100/120/140 на 120/125/130/135;
 • — Juggernaut: нужната мана за Bladefury е пропорционално коригирана от 110 на 120/110/100/90;
 • — Axe: Berserker's Call вече не влияе на неуязвими единици (като Cycloned единиците);
 • — Axe: Berserker's Call вече не поддържа целите преустановени, ако Axe умре, докато целта все още има този дебъф;
 • — Axe: прага за убийство чрез Culling Blade е намален от 250/350/450 на 250/325/400 (със Scepter от 300/450/625 на 300/425/550);
 • — Vengeful Spirit: времетраенето на Wave of Terror е понижено от 20 на 15 секунди;
 • — Lion: скоростта за движението на Hex единиците е увеличена от 100 на 140 (подобно на Scythe of Vyse);
 • — Dire Ancients: ограничителната площ за прераждане вече е малко намалена.

ОБЩИ

 • — Разнообразни поправки и подобрения;
 • — Поправена е невъзможността да се пускат игри с ботове, когато сте извън линия;
 • — Интерфейсът за готовността на откупуване вече отчита колко злато ще загубите, когато умрете;
 • — Паузирането вече е непозволено в All Pick без класации, ако отбора Ви е свързан и героите не са избрани;
 • — Паузирането в игри започнати чрез търсене на мачове вече има брояч. Той отчитащ времето преди започването на паузата;
 • — Поправени са разнообразни ефекти за частиците на „снарядите“, които бяха видими във Fog of War;
 • — Текстът при убийство е преместен по-надолу, така че да не се блокира посредством екрана „Бяхте убити от“;
 • — Поправено е неуспешното доставяне на предмети от куриера, ако съответният клавиш бъде натиснат скоро, след като дадения предмет е бил закупен;

 • — Диаграмата за капитала вече се обновява автоматично след убийството на герой, вместо да има забавяне;
 • — Alt+кликване вече работи върху вражеските бъфове;
 • — Повторенията вече започват да се записват само след като играчите като приключат със зареждането;
 • — Действията от ляв клик в мини картата вече не игнорират въведеното през първите 0,2 секунди;
 • — Добавена е нова команда за помощ при отстраняване на грешки и/или анализ (dota_show_spectated_unit_orders). Тя онагледява въвежданото от играча, когато се наблюдава повторение или мач на живо;
 • — Поправено е, че Hill Troll Priest в малкия лагер понякога не се движеше, когато останалата част от лагера бъде изтеглена при поемане на щети;
 • — Поправен е проблем с неутралните крийпове и Roshan, при който те ставаха бездействащи, когато бъдат заглушени;
 • — Поправени са Bear's Necronomicon Warriors на Lone Druid, чийто убийства не се приписваха на Lone Druid;
 • — Всички звукови директории са добавени към „белия списък“ при -enable_addons;
 • — Корекции и поправки на няколко описания за умения.