WINTER WYVERN

GEDRAGEN DOOR EEN KOUDE WIND,
DE ELDWURM KOMT ERAAN

Het seizoen mag dan veranderen, maar de kou heeft nog steeds de kracht om te bijten. Winter Wyvern is aangekomen, klaar om je het slagveld in haar ijzige schaduw te laten bedekken. Stijg op om over obstakels heen te zweven en ondermijn de kracht van een vijand vanuit de verte, of doorboor verzamelde vijanden met scherven van fragiel ijs. Of wikkel je bondgenoten in een bevroren cocon om hen te laten slapen en te genezen, terwijl jij je tegenstanders vervloekt om hun wapens in te zetten tegen één van henzelf. Met Winter Wyvern op het veld kan de warmte van de lente nooit komen.

ARCTIC BURN

Stijg op met een ijzige windvlaag om over obstakels heen te vliegen en tref vijanden van veraf met aanvallen die een percentage van hun gezondheid verwijderen.

SPLINTER BLAST

Verbrijzel een blok fragiel ijs op een tegenstander zodat het splinters lanceert richting vijanden in de buurt.

COLD EMBRACE

Omhul een bondgenoot met een helende cocon van ijs die hem immuun maakt voor fysieke aanvallen.

WINTER'S CURSE

Bevries een vijand waar hij staat en vervloek degenen om hem heen zodat ze hun bevroren bondgenoot aanvallen.

FROST AVALANCHE

- Arcana voor Crystal Maiden -

Sommigen zeggen dat het kledingstuk begon als de bruidsjurk van een oude koningin. Anderen zeggen dat het ooit een strijdmantel was van een vorst-ogre. In werkelijkheid is de betoverde stof zo kneedbaar als een lawine en kan het zich ontplooien tot verschillende vormen. Deze vorm heeft een eenzame wolvenwelp aangetrokken, die nu is uitgegroeid tot een sterke en trouwe metgezel.

Bevat Aurora: Wolf Pup of Icewrack

Een loyale, vreedzame metgezel die Crystal Maiden volgt in de strijd. Aurora kan in- en uitgeschakeld worden door de stijl van de Arcana te wijzigen.

ARCANA BEVAT:

WANNEER UITGERUST, VERLENEN DEZE ITEMS DE VOLGENDE AANGEPASTE UPGRADES AAN CRYSTAL MAIDEN

 • Aangepast effect voor Freezing Field
 • Aurora, wolfsjong van Icewrack
 • Geanimeerde wolfsjong-
  emoticon
 • Geheel nieuwe animaties
 • Aangepaste basisskin met speciale sfeereffecten
 • Aangepaste sterfeffecten
 • Aangepaste uitrustingspose, effecten en voetstuk
-20% Nu kopen

20% korting tot 2 maart 2015.
Als je dit item voor 2 maart 2015 koopt, ontvang je het in de 'Verheven'-kwaliteit.

OOK IN DEZE UPDATE

NEW BLOOM-MAP

De chaos van de lente is aangebroken. Als sneeuw smelt en de bloemen beginnen te bloeien, baadt het slagveld in kleur en leven. Lantaarns leiden nu helden langs de bospaden, begeleiden hen in de schaduw van hun drakentorens op hun weg om te vechten in de oorlog om de heerschappij. Bij elke zuurverdiende overwinning of bittere nederlaag staat vuurwerk klaar om het einde van de strijd te vieren.

MERCURIAL'S CALL
ALTERNATIEVE STEM VOOR SPECTRE

Niemand kan zich verbergen voor Spectre, en nu zal iedereen het weten! Als je afgelopen zomer het compendium voor The International hebt gekocht, zul je een nieuw item in je arsenaal ontdekken. Mercurial's Call geeft Spectre een nieuwe stem en geeft haar een begrijpelijke persoonlijkheid die honderden nieuwe manieren introduceert voor haar om haar vijanden te bedreigen.

ITEMDROPS EN GESCHENKEN HERZIEN

Maak aanspraak op de oorlogsbuit! In het systeem voor het vinden van items zijn diverse wijzigingen aangebracht. De eerste verandering is het verhogen van de frequentie van het bestaande systeem voor het vinden van uiterst zeldzame items, dat volledige sets, bundels, schatten en nog veel meer omvat. Naast dat systeem voegen we een nieuw systeem toe voor het vinden van enkelvoudige items die aanzienlijk vaker gevonden zullen worden. Items die worden gevonden zijn niet verhandelbaar, maar kunnen ieder één keer aan een vriend worden geschonken.

Daarnaast zijn sets van schatten nu ook op dezelfde manier te schenken tijdens hun initiële handelsbeperkingsdatum, dus als je een vriend een item voor zijn favoriete held wilt geven kun je daarvoor het bijgewerkte geschenkensysteem gebruiken.

ITEMS RECYCLEN

Het is tijd voor een kleine voorjaarsschoonmaak. Items recyclen is nu beschikbaar om je ongewenste items om te smeden naar nieuwe kansen. Om een item te recyclen, open je je arsenaal en selecteer je "Items recyclen". Klik en sleep vervolgens de items die je wilt recyclen.

Als je 10 items hebt geselecteerd om te recyclen druk je op "Verzenden" om je items om te smelten en een Charm of the Crucible Jewel te maken. Gebruik dit amulet voordat een spel begint om je overwinning te voorspellen.

Voorspel drie overwinningen correct om een Treasure of the Crucible Jewel te verdienen. Deze schat bevat één van tientallen mogelijke heldensets en een uitzonderlijk zeldzame kans voor een Arcana-item!

Maak twee foute voorspellingen en je ontvangt een handvol Charm Fragments die je kunt gebruiken bij het recyclen van items. Prijzen verdiend door middel van de Charm of the Crucible Jewel kunnen niet geruild worden.

NIEUWE UITRUSTINGEN VOOR NEW BLOOM

Gemaakt en gekozen door
de Dota-community

Dota 2-workshopsmeden zijn weken keihard bezig geweest aan het creëren van nieuwe items voor het New Bloom Festival.

New Bloom-sets en -schatten zullen vanaf eind volgende week in de Dota-winkel beginnen te verschijnen, met nog meer in de daarop volgende week! Kijk dus regelmatig in de winkel om te zien welke nieuwe creaties zijn toegevoegd.

NIEUW IN DE DOTA-WINKEL

BEELTENISBLOK VAN JADE

Vier New Bloom met een beetje groen! Met deze nieuwe beeltenis kun je een gepolijst jaden beeld van je favoriete held maken en het ontluikende groen van de veranderende seizoenen naar je basis brengen.

HARMONIES OF NEW BLOOM-MUZIEKPAKKET

Het eerste door de community gemaakte muziekpakket is hier! Het Harmonies of New Bloom-muziekpakket, dat is gecomponeerd door Pumodi, brengt je een reeks epische hymnes voor op het slagveld.

LEGACY OF THE YEAR BEAST
LAADSCHERMBUNDEL

Elke lente, wanneer de kou begint te verdwijnen, vormt een barbaarse kracht. Bekijk de historische gevechten met de Year Beast met deze nieuwe laadschermenbundel, getekend door community-bijdrager Danidem.

NEW BLOOM BIJ WELOVEFINE

Wij zijn niet de enigen die New Bloom vieren. De winnaars van de WeLoveFine's Dota 2 New Bloom-ontwerpwedstrijd zijn aangekondigd. Neem eens een kijkje naar de nieuwe t-shirts, posters, knuffels en beeldjes die de Dota-community voor WeLoveFine heeft gemaakt.

NU WINKELEN

ANDERE WIJZIGINGEN

6.83c

 • - Enabled Phantom Lancer in Captain's Mode [?]
  Will be available in the main client next week.
 • - Juggernaut's agility growth reduced from 2.85 to 2.4
 • - Juggernaut's Healing Ward manacost rescaled from 80/100/120/140 to 120/125/130/135
 • - Juggernaut's Bladefury manacost rescaled from 110 to 120/110/100/90
 • - Axe's Berserker's Call no longer affects invulnerable units (like Cycloned units)
 • - Axe's Berserker's Call no longer keeps the targets disabled if Axe dies while the targets still have the debuff
 • - Axe's Culling Blade kill threshold reduced from 250/350/450 to 250/325/400 (Scepter from 300/450/625 to 300/425/550)
 • - Vengeful Spirit's Wave of Terror duration reduced from 20 to 15 seconds
 • - Lion's Hex unit movement speed increased from 100 to 140 (same as Scythe of Vyse)
 • - Dire Ancients spawn box restriction area is now a bit smaller

GENERAL

 • - Various Pathing Improvements
 • - Fixed being unable to play bot games when you are offline
 • - Buyback readiness UI now takes into account how much gold you will lose when dying
 • - Pausing is no longer allowed in Unranked All Pick if your team is connected and hasn't picked their heroes
 • - Pausing In matchmaking games now has a countdown timer before initiating a pause
 • - Fixed various projectile particle effects being visible in Fog of War
 • - Moved the kill text lower so it does not get blocked by the "Killed By" screen
 • - Fixed the courier sometimes failing to deliver items if the deliver key was pressed soon after an item was purchased

 • - Networth Graph now updates automatically after hero kills instead of with a delay
 • - Alt clicking now works on enemy buffs
 • - Replays now start recording only after players have finished loading
 • - Left clicking actions on the minimap no longer ignores input for the first 0.2 seconds
 • - Added a new command to help debugging/analysis (dota_show_spectated_unit_orders) by showing player inputs when watching a replay or spectating.
 • - Fixed the Hill Troll Priest in the small camp sometimes not moving when the rest of the camp was pulled by taking damage
 • - Fixed an issue with neutral creeps and Roshan becoming idle when silenced.
 • - Fixed Lone Druid's Bear's Necronomicon Warriors not giving kill credit to Lone Druid
 • - Added all sound directories to the whitelist for -enable_addons
 • - Several ability description adjustments and fixes