WINTER WYVERN

ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΡΥΟ ΑΝΕΜΟ,
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΗΡΑΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ

Μπορεί να αλλάζει η εποχή, μα το κρύο παραμένει ακόμα διαπεραστικό. Η Winter Wyvern έφτασε, έτοιμη να σας αφήσει να καλύψετε το πεδιό της μάχης με την παγερή σκιά της. Πετάξτε ψηλά για να προσπεράσετε εμπόδια και να απομυζήσετε τη δύναμη του εχθρού από μακριά, ή τρυπήστε συγκεντρωμένους εχθρούς με θρύψαλα εύθραστου πάγου. Αλλιώς καλύψτε τους συμμάχους σας με πάγο και αφήστε τους να θεραπευτούν, καθώς εσείς θα κάνετε τους αντιπάλους σας να στρέφουν τα όπλα τους προς κάποιο δικό τους. Με τη Winter Wyvern στη μάχη, η ζεστασιά της άνοιξης μπορεί να μην έρθει ποτέ.

ARCTIC BURN

Πετάξτε πάνω από τα εμπόδια μέσα σε μια παγωμένη ριπή αέρα και χτυπήστε τους εχθρούς από μακριά με επιθέσεις που αφαιρούν ποσοστό της ζωής τους.

SPLINTER BLAST

Σπάστε ένα κομμάτι εύθραυστου πάγου πάνω σε έναν εχθρό, εκτοξεύοντας θραύσματα σε κοντινούς εχθρούς.

COLD EMBRACE

Καλύψτε ένα σύμμαχο με ένα θεραπευτικό περίβλημα πάγου, κάνοντάς τον άτρωτο σε φυσικές επιθέσεις.

WINTER'S CURSE

Παγώστε έναν εχθρό στο σημείο που είναι και ρίξτε στους κοντινούς του μια κατάρα που τους κάνει να επιτεθούν στον παγωμένο σύμμαχό τους.

FROST AVALANCHE

- Arcana για την Crystal Maiden -

Κάποιοι λένε ότι το ένδυμα ξεκίνησε ως το νυφικό μιας αρχαίας βασίλισσας. Άλλοι λένε ότι ήταν κάποτε ο πολεμικός μανδύας ενός δράκοντα του παγετού. Στην πραγματικότητα, το μαγεμένο αυτό ύφασμα είναι τόσο εύπλαστο όσο μια χιονοστιβάδα και μπορεί να πάρει διάφορες μορφές. Αυτή η μορφή προσέλκυσε ένα μοναχικό λυκάκι, που έγινε πλέον ένας σκληραγωγημένος και πιστός σύμμαχος.

Περιλαμβάνει το Aurora: Wolf Pup of Icewrack

Ένας πιστός σύντροφος εκτός μάχης που ακολουθά την Crystal Maiden στη μάχη. Το Aurora μπορεί να ενεργοποιηθεί ή απενεργοποιηθεί αλλάζοντας το στυλ του Arcana.

ΤΟ ARCANA ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

ΟΤΑΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ CRYSTAL MAIDEN ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

 • Προσαρμοσμένο εφέ ικανότητας για το Freezing Field
 • Το Aurora, το λυκάκι του Icewrack
 • Κινούμενο
  emoticon συνομιλίας λυκάκι
 • Νέες κινήσεις
 • Προσαρμοσμένη βασική εμφάνιση με ειδικά εφέ περιβάλλοντος
 • Προσαρμοσμένα εφέ θανάτου
 • Προσαρμοσμένη πόζα εξοπλισμού, εφέ και βάθρο
-20% Αγορά τώρα

Έκπτωση 20% μέχρι τις 2 Μαρτίου 2015.
Αν αγοραστεί μέχρι τις 2 Μαρτίου 2015 θα αποκτήσετε την ποιότητα «EXALTED» σε αυτό το αντικείμενο.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΧΑΡΤΗΣ NEW BLOOM

Το χάος της άνοιξης κατέφτασε. Καθώς λιώνουν τα χιόνια και τα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν, το πεδίο της μάχης είναι γεμάτο με χρώματα και ζωή. Φανάρια οδηγούν τώρα τους ήρωες μέσα από δασώδη μονοπάτια, καθοδηγώντας τους κάτω από τη σκιά των πύργων των δράκων τους προς τον πόλεμο για την υπερίσχυση. Με κάθε δύσκολη νίκη ή πικρή ήττα, πυροτεχνήματα είναι έτοιμα να εκτοξευτούν για να γιορταστεί το τέλος της μάχης.

MERCURIAL'S CALL
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SPECTRE

Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από την Spectre και τώρα όλοι θα το μάθουν! Αν αγοράσατε το Compendium του περασμένου καλοκαιριού για το The International, θα ανακαλύψετε ένα νέο αντικείμενο να σας περιμένει στο οπλοστάσιό σας. Το Mercurial's Call δίνει νέα χροιά στη φωνή της Spectre, χαρίζοντάς της μια κατανοητή προσωπικότητα, και κατά συνέπεια εκατοντάδες νέους τρόπους να απειλεί τους εχθρούς της.

ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΕΥΡΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ

Πάρτε το μερίδιό σας από τα λάφυρα του πολέμου! Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο σύστημα εύρεσης αντικειμένων. Η πρώτη αλλαγή είναι η αύξηση του συντελεστή του υπάρχοντος συστήματος εύρεσης απίστευτα σπάνιων αντικειμένων, που περιλαμβάνει πλήρη πακέτα, θησαυρούς και άλλα. Εκτός από αυτό το σύστημα, θα προσθέσουμε ένα καινούριο με μεγαλύτερη συχνότητα για μονά αντικείμενα. Τα αντικείμενα που βρίσκετε δεν είναι εμπορεύσιμα, αλλά το καθένα μπορεί να δωριστεί μια φορά προς ένα φίλο.

Επιπροσθέτως, πακέτα προερχόμενα από θησαυρούς μπορούν να δωριστούν με τον ίδιο τρόπο με εκείνον κατά τη διάρκεια του αρχικού περιορισμού πώλησης/ανταλλαγής τους, επομένως αν θέλετε να κάνετε στους φίλους σας δώρο ένα αντικείμενο για τους αγαπημένους τους ήρωες, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αναβαθμισμένο σύστημα δώρων.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Ήρθε η ώρα για λίγο ανοιξιάτικο καθαρισμό. Η ανακύκλωση αντικειμένων είναι πια διαθέσιμη, ώστε να σφυρηλατήσετε νέες ευκαιρίες από τα αχρείαστα αντικείμενά σας. Για να ανακυκλώσετε ένα αντικείμενο, ανοίξτε το Οπλοστάσιό σας και επιλέξτε «Ανακύκλωση αντικειμένων». Στη συνέχεια επιλέξτε και σύρτε τα αντικείμενα που θέλετε να ανακυκλώσετε.

Όταν επιλέξετε 10 αντικείμενα για ανακύκλωση, πατήστε "Υποβολή" για να εκκαμινεύσετε τα αντικείμενά σας και να δημιουργήσετε ένα Charm of the Crucible Jewel. Χρησιμοποιήστε το φυλακτό πριν ηχήσει το κέρας της μάχης για να προβλέψετε τη νίκη σας.

Προβλέψτε σωστά 3 νίκες και θα ανταμειφθείτε με ένα Treasure of the Crucible Jewel, που περιέχει ένα από διάφορα πιθανά σετ αντικειμένων ηρώων, καθώς και την ευκαιρία να βρείτε ένα απίστευτα σπάνιο αντικείμενο Arcana!

Κάντε 2 λανθασμένες προβλέψεις και θα λάβετε μερικά Charm Fragments για να αποκτήσετε προβάδισμα την επόμενη φορά που θα θελήσετε να ανακυκλώσετε τα αντικείμενά σας. Τα δώρα που λάβατε μέσω του Charm of the Crucible Jewel είναι μη ανταλλάξιμα.

ΝΕΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ NEW BLOOM

Δημιουργήθηκε και επιλέχθηκε από
την Kοινότητα του Dota

Οι τεχνίτες του Εργαστηρίου Dota 2 έχουν μοχθήσει για βδομάδες για να σφυρηλατήσουν αντικείμενα που θα συμπεριληφθούν στο New Bloom Festival. Σύντομα η σκληρή δουλειά τους θα αρχίσει να εμφανίζεται στο κατάστημα Dota, φέρνοντας απίθανες νέες εμφανίσεις σε αρκετούς ήρωες.

Πακέτα και θησαυροί New Bloom θα αρχίσουν να εμφανίζονται στο κατάστημα Dota στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, με ακόμα περισσότερα να γίνονται διαθέσιμα την ακόλουθη εβδομάδα! Μην ξεχνάτε να ελέγχετε τακτικά το κατάστημα για να δείτε τις καινούριες δημιουργίες που έχουν προστεθεί.

ΝΕΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ DOTA

EFFIGY BLOCK OF JADE

Γιορτάστε το New Bloom με μια νότα πράσινου! Με αυτό το νέο υλικό για ομοιώματα, θα μπορέσετε να σκαλίσετε τον αγαπημένο σας ήρωα σε άγαλμα από γυαλισμένο νεφρίτη, φέρνοντας έτσι την άνθηση της νέας εποχής στη βάση της ομάδας σας.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ HARMONIES OF NEW BLOOM

Το πρώτο μουσικό πακέτο κοινότητας έφτασε! Συντέθηκε από τον Pumodi, το μουσικό πακέτο Harmonies of New Bloom φέρνει μια νέα πνοή επικών ύμνων για να σας συνοδεύσει στον πόλεμο.

LEGACY OF THE YEAR BEAST
ΠΑΚΕΤΟ ΕΙΚΟΝΩΝ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Κάθε άνοιξη, με το που αρχίζει να υποχωρεί το κρύο, μια μοχθηρή δύναμη σχηματίζεται. Ρίξτε μια ματιά στην ιστορία της μάχης εναντίον του Year Beast με το νέο πακέτο οθονών φόρτωσης σχεδιασμένων από τον δημιουργό κοινότητας Danidem.

NEW BLOOM ΣΤΟ WELOVEFINE

We're not the only ones celebrating New Bloom. The winners of WeLoveFine's Dota 2 New Bloom Design Contest have been announced. Be sure to check out all the new t-shirts, posters, totes, plushies and figures the Dota community has built over at WeLoveFine.

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΓΕΣ

6.83c

 • - Enabled Phantom Lancer in Captain's Mode [?]
  Will be available in the main client next week.
 • - Juggernaut's agility growth reduced from 2.85 to 2.4
 • - Juggernaut's Healing Ward manacost rescaled from 80/100/120/140 to 120/125/130/135
 • - Juggernaut's Blade Fury manacost rescaled from 110 to 120/110/100/90
 • - Axe's Berserker's Call no longer affects invulnerable units (like Cycloned units)
 • - Axe's Berserker's Call no longer keeps the targets disabled if Axe dies while the targets still have the debuff
 • - Axe's Culling Blade kill threshold reduced from 250/350/450 to 250/325/400 (Scepter from 300/450/625 to 300/425/550)
 • - Vengeful Spirit's Wave of Terror duration reduced from 20 to 15 seconds
 • - Lion's Hex unit movement speed reduced from 100 to 140 (same as Scythe of Vyse)
 • - Dire Ancients spawn box restriction area is now a bit smaller

GENERAL

 • - Various Pathing Improvements
 • - Fixed being unable to play bot games when you are offline
 • - Buyback readiness UI now takes into account how much gold you will lose when dying
 • - Pausing is no longer allowed in Unranked All Pick if your team is connected and hasn't picked their heroes
 • - Pausing In matchmaking games now has a countdown timer before initiating a pause
 • - Fixed various projectile particle effects being visible in Fog of War
 • - Moved the kill text lower so it does not get blocked by the "Killed By" screen
 • - Fixed the courier sometimes failing to deliver items if the deliver key was pressed soon after an item was purchased

 • - Networth Graph now updates automatically after hero kills instead of with a delay
 • - Alt clicking now works on enemy buffs
 • - Replays now start recording only after players have finished loading
 • - Left clicking actions on the minimap no longer ignores input for the first 0.2 seconds
 • - Added a new command to help debugging/analysis (dota_show_spectated_unit_orders) by showing player inputs when watching a replay or spectating.
 • - Fixed the Hill Troll Priest in the small camp sometimes not moving when the rest of the camp was pulled by taking damage
 • - Fixed an issue with neutral creeps and Roshan becoming idle when silenced.
 • - Fixed Lone Druid's Bear's Necronomicon Warriors not giving kill credit to Lone Druid
 • - Added all sound directories to the whitelist for -enable_addons
 • - Several ability description adjustments and fixes