WINTER WYVERN

CU UN VÂNT GEROS
VINE ELDWURM

Chiar dacă se schimbă anotimpul, frigul încă are puterea de a mușca. Winter Wyvern a sosit, pregătită să te lase să acoperi câmpul de luptă cu umbra sa glacială. Ia-ți zborul pentru a te avânta peste obstacole, pentru a vlăgui puterea inamicilor de la depărtare sau pentru a-i străpunge cu bucăți de gheață fragilă pe inamicii adunați la un loc. Sau închide-ți aliații într-un cocon înghețat pentru a-i lăsa să hiberneze și să se vindece, în timp ce tu îți blestemi inamicii pentru a întoarce armele împotriva semenilor lor. Cu Winter Wyvern pe câmpul de luptă, căldura primăverii s-ar putea să nu mai vină niciodată.

ARCTIC BURN

Avântă-te pe o rafală îngheţată pentru a zbura peste obstacole, lovind inamicii de la distanţă cu atacuri care le iau un procent din viaţă.

SPLINTER BLAST

Sfărâmă un bloc de gheaţă fragilă pe un inamic şi lansează fragmente în inamicii din apropiere.

COLD EMBRACE

Împrejmuieşte un aliat într-un cocon vindecător de gheaţă care îl face imun la atacuri fizice.

WINTER'S CURSE

Îngheață un inamic și lovește-i pe cei din jur cu un blestem ce îi determină să își atace aliatul înghețat.

AVALANȘĂ DE GHEAȚĂ

- Arcana pentru Crystal Maiden -

Unii spun că veșmântul a început ca o rochie de mireasă pentru o regină din antichitate. Alții spun că a fost costumul de luptă al unui căpcăun de gheață. Adevărul este că materialul fermecat este maleabil ca o avalanșă și se poate mula după diferite forme. Această formă a atras un pui de lup singuratic, care acum a devenit un companion puternic și loial.

Include Aurora: Wolf Pup of Icewrack

Un animăluț loial, non-combat, ce o urmează pe Crystal Maiden la luptă. Aurora poate fi pornită sau oprită prin schimbarea Stilului Arcanei.

ARCANA INCLUDE:

CÂND SUNT ECHIPATE, ACESTE OBIECTE ÎI OFERĂ LUI CRYSTAL MAIDEN URMĂTOARELE ÎMBUNĂTĂŢIRI

 • Efecte personalizate pentru abilitatea Freezing Field
 • Aurora, puiul de lup din Icewrack
 • Chat animat pentru puiul de lup
  emoticon
 • Noi animații
 • O înfățișare de bază personalizată cu efecte ambientale speciale
 • Efecte personalizate pentru moarte
 • Pictogramă, efecte și un piedestal, toate personalizate
-20% Cumpără acum

20% reducere până în 2 martie 2015.
Dacă e achiziționat până în 2 martie 2015, vrei primi o calitate "EXALTED" la acest obiect.

DE ASEMENEA ÎN ACEASTĂ ACTUALIZARE

HARTĂ NEW BLOOM

Haosul primăverii a sosit. În timp ce zăpada se topește și florile încep să înmugurească, câmpul de luptă este scăldat în culoare și viață. Lămpile conduc eroii prin potecile din pădure, ghidându-i pe sub umbrele turnurilor sub forma unor dragoni, în drum spre războiul pentru supremație. Cu fiecare victorie câștigată cu greu sau înfrângere amară, artifiile sunt pregătite pentru a sărbători sfârșitul luptei.

MERCURIAL'S CALL
VOCE ALTERNATIVĂ PENTRU SPECTRE

Nimeni nu se poate ascunde de Spectre și acum toți vor afla asta! Dacă ai cumpărat Compendiul pentru International de vara trecută, vei descoperi că un nou obiect te așteaptă în arsenal. Mercurial's Call recreează vocea lui Spectre, oferindu-i o personalitate inteligibilă, care introduce sute de noi moduri prin care îi amenință pe inamici.

MODIFICAREA OBȚINERII DE OBIECTE & CADOURI

Revendică-ți prada de război! Câteva schimbări pentru sistemul de obținere a obiectelor au sosit. Prima schimbare este creşterea ratei de obținere a obiectelor ultrarare, incluzând aici seturile complete, pachetele, comorile și altele. Pe lângă actualul sistem de obținere a obiectelor, adăugăm un nou sistem care va oferi obiecte individuale cu o frecvență semnificativă. Obiectele care vor fi primite nu vor putea fi vândute, dar pot fi oferite cadou unui prieten.

În plus, seturile din comori vor putea fi, de asemenea, oferite cadou în același fel, chiar și în timpul restricției pentru piață și schimb, deci, dacă vrei să faci cadou un obiect pentru eroul preferat al prietenului tău, vei putea face acest lucru folosind sistemul actualizat pentru cadouri.

RECICLARE DE OBIECTE

Este timpul pentru puțină curățenie de primăvară. Reciclarea de obiecte este acum diponibilă pentru a-ți transforma obiectele nedorite în noi oportunități. Pentru a recicla un obiect, deschide Arsenalul și selectează "Reciclare de obicte". Apoi ține apăsat și trage obiectele pe care dorești să le reciclezi.

Odată ce ai selectat 10 obiecte pentru reciclat, apasă "Trimite" pentru a topi obiectele și a crea un Charm of the Crucible Jewel. Folosește acest Charm înaintea bătăliei pentru a-ți prezice victoria.

Dacă prezici corect 3 victorii, vei fi recompensat cu Treasure of the Crucible Jewel, care va conține unul dintre zecile de seturi pentru eroi și o șansă foarte rară de a găsi un obiect Arcana!

Dacă prezici incorect de 2 ori, vei primi câteva Charm Fragments ca să fii pregătit data viitoare când vei dori să reciclezi obiectele. Premiile câștigate prin intermediul Charm of the Crucible Jewel nu pot fi date la schimb.

NOU ECHIPAMENT PENTRU NEW BLOOM

Creat şi ales de
comunitatea Dota

Artizanii din atelierul Dota 2 au muncit din greu săptămâni întregi pentru a crea obiecte care vor fi incluse în New Bloom Festival. În curând, rezultatele muncii lor își vor face apariția în Magazinul Dota, oferind noi înfățișări incredibile pentru anumiți eroi.

Seturile și comorile New Bloom vor apărea în Magazinul Dota la sfârșitul săptămânii viitoare, iar în săptămâna următoare vor fi introduse și mai multe! Asigură-te că verifici magazinul des pentru a vedea noile creații adăugate.

NOU ÎN MAGAZINUL DOTA

EFFIGY BLOCK OF JADE

Sărbătorește New Bloom cu ceva verde! Cu acest nou material, vei putea să-ți cioplești eroul preferat sub forma unei statui lustruite din jad și să scoţi în evidență, în baza echipei tale, opulența sezonului schimbător.

PACHET DE MUZICĂ HARMONIES OF NEW BLOOM

Primul pachet cu muzică creat de comunitate a sosit! Compus de Pumodi, Harmonies of New Bloom Music Pack aduce o serie proaspătă de imnuri pentru a-ți marca războiul.

LEGACY OF THE YEAR BEAST
PACHET CU ECRANE DE ÎNCĂRCARE

În fiecare primăvară, chiar când frigul începe să dispară, o putere sălbatică ia amploare. Afişează istoria luptei cu Year Beast cu un nou set cu ecrane de încărcare, care conţin artă semnată de Danidem, un membru al comunității.

NEW BLOOM LA WELOVEFINE

Nu suntem singurii care sărbătorim New Bloom. Câștigătorii Concursului de design WeLoveFine din Dota 2 au fost anunțați. Vezi toate noile tricouri, postere, accesoriile, jucăriile din pluș și figurinele pe care comunitatea Dota le-a creat în cadrul WeLoveFine.

CUMPĂRĂ ACUM

SCHIMBĂRI SUPLIMENTARE

6.83c

 • - Phantom Lancer a fost adăugat în Captain's Mode [?]
  Va fi disponibil în versiunea principală săptămâna viitoare.
 • - Juggernaut, câștigarea de agility redusă de la 2,85 la 2,4
 • - Juggernaut, Healing Ward, costul de mana modificat de la 80/100/120/140 la 120/125/130/135
 • - Juggernaut, Bladefury, costul de mana modificat de la 110 la 120/110/100/90
 • - Axe, Berserker's Call nu mai afectează unitățile invulnerabile (precum unitățile afectate de Cycloned)
 • - Axe, Berserker's Call nu mai menține țintele oprite dacă Axe moare cât timp ținta este în continuare afectată de debuff
 • - Axe, Culling Blade, pragul de ucideri redus de la 250/350/450 la 250/325/400 (Cu Sceptru de la 300/450/625 la 300/425/550)
 • - Vengeful Spirit, Wave of Terror, durata redusă de la 20 la 15 secunde
 • - Lion, viteza de mișcare a unităților afectate de Hex a fost crescută de la 100 la 140 (asemănător cu Scythe of Vyse)
 • - Dire Ancients, restricția zonei de apariție este acum mai mică

GENERAL

 • - Diverse îmbunătățiri aduse mersului
 • - S-a reparat neputința de a juca meciuri cu boți când ești offline
 • - Interfața pregătirii de răscumpărarea ia acum în calcul cât aur vei pierde când mori
 • - Întreruperea meciului nu mai este permisă în meciuri Necontorizate Toți Aleg dacă echipa ta este conectată și nu și-a ales eroii
 • - Întreruperea meciurilor din matchmaking are acum un cooldown înaintea începerii unei întreruperi
 • - S-au reparat diverse efecte ale particulelor unor proiectile care se puteau vedea prin Ceața de Război
 • - Textul pentru ucideri a fost mutat mai jos pentru a nu mai fi blocat de notificarea "Ucis de"
 • - S-a reparat curierul uneori eșuând să livreze obiectele când tasta a fost apăsată cu puțin timp după ce un obiect a fost cumpărat

 • - Graficul Valorii Nete se actualizează acum automat după ucideri de eroi în loc să mai aibă întârzieri
 • - Apăsând cu Alt funcționează acum cu buff-urile inamicului
 • - Reluările încep acum să fie înregistrate doar după ce jucătorii au terminat de încărcat
 • - Apăsând acțiunile cu clic stânga pe minihartă nu mai ignoră apăsările din primele 0,2 secunde de după
 • - A fost adăugată o nouă comandă pentru a ajuta debugging-ul/analiza (dota_show_spectated_unit_orders) arătând apăsările jucătorului când urmărește o reluare sau este spectator.
 • - S-a reparat Hill Troll Priest din tabăra mică uneori nemișcându-se când restul taberei a fost atrasă după damage
 • - S-a reparat o problemă cu creep-ii neutri și Roshan devenind inactivi când sunt amuțiți
 • - S-a reparat neacreditarea uciderii către Lone Druid când aceasta avea loc în urma Necronomicon Warriors, Bear
 • - Au fost adăugate toate sunetele, putând fi acum folosite cu -enable_addons
 • - Diverse ajustări și reparații pentru descrierile abilităților