WINTER WYVERN

FAGYOS SZÉLEN
JŐ AZ ELDWURM

Lehet hogy új évszak jön, de még csípős a hideg. Winter Wyvern megérkezett, s kész hagyni, hogy jeges árnyékával takard be a csatateret. Kapj szárnyra, hogy akadályok fölött repülj át, és szívd el messziről egy ellenség erejét, vagy döfj át összegyűjtött ellenségeket törékeny jégszilánkokkal. Vagy burkold szövetségeseid fagyos gubóba, hogy téli álmot aludva gyógyuljanak, míg te megátkozod ellenfeleidet, hogy egyik társuk ellen fordítsák fegyvereiket. Winter Wyvernnel a csatatéren a tavasz melege tán sosem jön el.

ARCTIC BURN

Szárnyalj jeges fuvallaton, hogy akadályokon repülj át, és csapj le a távolból az ellenségekre olyan támadásokkal, melyek elveszik életerejük bizonyos százalékát.

SPLINTER BLAST

Zúzz szét egy törékeny jégtömböt egy ellenfélen, ami szilánkokat szór a közeli ellenségekre.

COLD EMBRACE

Burkolj egy szövetségest gyógyító jéggubóba, ami immunissá teszi a fizikai támadásokkal szemben.

WINTER'S CURSE

Fagyassz le egy ellenséget, majd vess átkot a körülötte levőkre, amitől azok fagyott szövetségesüket támadják.

FAGYLAVINA

- Titokzatos tárgyak Crystal Maiden számára -

Némelyek szerint egy ősi királynő esküvői ruhájaként készült az öltözék. Mások szerint hajdan egy jégóriás csataköpenye volt. Az igazság az, hogy a megbűvölt anyag oly képlékeny, mint egy lavina, és különféle alakokra formázható. Eme alak magához csalogatott egy magányos farkaskölyköt, aki mostanra szilaj és hűséges társsá vált.

Auróra, a Jégtönk Farkaskölyke

Egy hű nem harci kisállat, mely követi Crystal Maident a harcba. Auróra a Titokzatos stílusának változtatásával kapcsolaható be és ki.

A TITOKZATOS TARTALMA:

EZEK A TÁRGYAK FELSZERELVE A KÖVETKEZŐ EGYEDI FEJLESZTÉSEKET BIZTOSÍTJÁK CRYSTAL MAIDEN SZÁMÁRA

 • Egyedi varázslat-effektek a Freezing Fieldhez
 • Auróra, a Jégtönk Farkaskölyke
 • Animált farkaskölyök csevegés-
  hangulatjel
 • Teljesen új animációk
 • Egyedi alap külső speciális környezeti effektekkel
 • Egyedi halál-effektek
 • Egyedi tárgykiosztás-póz, effektek és talpazat
-20% Vedd meg

20% kedvezmény 2015. március 2-ig.
Ha 2015. március 2-ig vásárolod meg, 'FENNKÖLT' minőséget kapsz erre a tárgyra.

SZINTÉN E FRISSÍTÉSBEN

ÚJ VIRÁGZÁS PÁLYA

Megérkezett a tavasz káosza. Ahogy olvad a hó és nyílnak a virágok, a csataterek színekben és életben fürdenek. Lámpások vezetik a hősöket az erdei ösvényeken, utat mutatva nekik sárkánytornyaik árnyékában, ahogy a fennhatóságért vívott háborúba tartanak. Minden kiérdemelt győzelemnél vagy keserű vereségnél tűzijáték várja, hogy megünnepeljék a csata végét.

MERCURIAL HÍVÁSA
ALTERNATÍV HANG SPECTRE SZÁMÁRA

Spectre elől senki sem bújhat el, és most már tudni is fogja ezt mindenki! Ha megvásároltad a tavaly nyári International Összefoglalót, egy új rád váró tárgyat fogsz felfedezni a fegyvertáradban. A Mercurial's Call újragondolja Spectre hangját, megérthető személyiséget adva neki, ami olyan új módok százait mutatja be, melyekkel fenyegetheti ellenségeit.

ÁTDOLGOZOTT TÁRGYDOBÁSOK ÉS AJÁNDÉKOZÁS

Szerezd meg a részed a hadizsákmányból! Számos új változás érkezett a tárgydobó rendszerhez. Az első a rendkívül ritka tárgyak jelenlegi dobási ütemének növelése, amibe a teljes szettek, csomagok, kincsek és sok más is tartozik. E dobási rendszer mellett beteszünk egy új dobási rendszert, ami jelentősen gyakrabban ad önálló tárgyakat. Az esett tárgyak nem értékesíthetők, de egyetlen alkalommal elajándékozhatók egy barátnak.

Ezen felül a kincsekből származó tárgyak immár ugyanilyen módon elajándékozhatók lesznek a kezdeti piaci- és cserekorlátozási periódusuk alatt, így ha adni akarsz egy tárgyat egy barátodnak kedvenc hőséhez, használni tudod majd a frissített ajándékozási rendszert.

TÁRGY-ÚJRAHASZNOSÍTÁS

Ideje egy kis tavaszi nagytakarításnak. Immár elérhető a Tárgy-újrahasznosítás, hogy új lehetőségeket kovácsolj haszontalan tárgyaidból. Egy tárgy újrahasznosításához nyisd meg Fegyvertárad és válaszd a „Tárgy-újrahasznosítást”, majd húzd oda az újrahasznosítani kívánt tárgyakat.

Miután kiválasztottál 10 tárgyat újrahasznosításra, kattints az „Elküld” gombra tárgyaid beolvasztásához és egy új Olvasztótégely Ékköve Talizmán létrehozásához. Használd ezt a talizmánt a csatakürt előtt győzelmetek előre jelzéséhez.

Jelezz előre helyesen három győzelmet, és egy Olvasztótégely Ékkövének Kincse lesz a jutalmad, ami egyet tartalmaz több tucat lehetséges hős-szettből, valamint esélyt egy rendkívül ritka Titokzatos tárgy találására.

Két helytelen előrejelzéskor egy marék Talizmántöredéket kapsz, melyekkel előnyre teszel szert, amikor legközelebb tárgyakat akarsz újrahasznosítani. Az Olvasztótégely Ékkövének Talizmánjával szerzett tárgyakat nem lehet elcserélni.

ÚJ FELSZERELÉS AZ ÚJ VIRÁGZÁSRA

Készítette és kiválasztotta
a Dota Közösség

A Dota 2 Műhely kézművesei heteken át fáradtak, hogy tárgyakat kovácsoljanak az Új Virágzás Fesztiválra. Kemény munkájuk gyümölcse hamarosan elkezd megjelenni a Dota Áruházban, hihetetlen új külsőt hozva el számos hősnek.

Új Virágzás szettek és kincsek fognak elkezdeni megjelenni a Dota Áruházban a jövő hét vége felé, és még több válik elérhetővé az azt követő héten! Ne felejtsétek gyakran megnézni az áruházat, hogy lássátok, milyen új alkotások lettek hozzáadva.

ÚJDONSÁG A DOTA ÁRUHÁZBAN

A JÁDE KÉPMÁSTÖMBJE

Ünnepeld az Új Virágzást egy kis zölddel! Ezzel az új képmás-anyaggal csiszolt jádéba faraghatod kedvenc hősöd, és elhozhatod csapatod bázisára a változó évszak rügyező növekedését.

AZ ÚJ VIRÁGZÁS HARMÓNIÁI

Megérkezett az első közösség készítette zenecsomag! A Pumodi szerezte Új Virágzás Harmóniái Zenecsomag eposzi himnuszok friss sorát hozza magával háborúd aláfestésére.

AZ ÉVI BESTIA ÖRÖKSÉGE
BETÖLTŐKÉPERNYŐ CSOMAG

Minden tavasszal, ahogy a hideg múlni kezd, egy vad erő ölt alakot. Pillants bele az Évi Bestiával vívott harc történetébe egy új betöltőképernyő-csomaggal, mely a közösségi tartalomkészítő, Danidem műveit tartalmazza.

ÚJ VIRÁGZÁS A WELOVEFINE-ON

Nem csak mi ünnepeljük az Új Virágzást. Bejelentették a WeLoveFine Dota 2 Új Virágzás Tervezőversenyének győzteseit. Ne feledd megnézni az összes új pólót, plakátot, sporttáskát, plüssfigurát és szobrot, ammiket a Dota közösség készített odaát a WeLoveFine-nál.

VÁSÁROLJ MOST

TOVÁBBI VÁLTOZTATÁSOK

6.83c

 • - Phantom Lancer engedélyezve a Captains Mode-ban. [?]
  A főkliensben jövő héten lesz elérhető.
 • - Juggernaut ügyességnövekedése 2,85-ről 2,4-re csökkentve.
 • - Juggernaut Healing Ward képességének manaköltsége 80/100/120/140-ről 120/125/130/135-re alakítva.
 • - Juggernaut Bladefury képességének manaköltsége 110-ről 120/110/100/90-re alakítva.
 • - Axe Berserker's Call képessége mostantól nem hat a sebezhetetlen egységekre (mint például a Cyclone hatása alatt állók).
 • - Axe Berserker's Call képessége mostantól nem tartja magatehetetlenül a célpontokat, ha Axe meghal, miközben a célpontokon még rajta van a gyengítés.
 • - Axe Culling Blade képességének ölési küszöbe 250/350/450-ről 250/325/400-ra csökkentve. (Scepterrel 300/450/625-ről 300/425/550-re csökkentve.)
 • - Vengeful Spirit Wave of Terror képességének időtartama 20-ról 15 másodpercre csökkentve.
 • - A Lion Hex képességének hatása alatt álló egységek mozgási sebessége 100-ról 140-re növelve (megegyezik a Scythe of Vyse hatásával).
 • - A Dire ősi creepek születési négyzete mostantól egy kicsit kisebb.

ÁLTALÁNOS

 • - Különféle ösvényjavítások.
 • - Javítottuk, hogy offline nem lehetett bot játékokat játszani.
 • - A visszavétel elérhetőségének felhasználói felülete mostantól figyelembe veszi, hogy mennyi aranyat fogsz veszíteni, amikor meghalsz.
 • - A szüneteltetés mostantól nem megengedett rangsorolatlan All Pickben, ha a csapatod csatlakozott, de nem választott hősöket.
 • - Játékkereséses meccseken a szüneteltetésnek mostantól visszaszámlálása van, mielőtt szünetet indítana.
 • - Javítottunk különféle lövedékrészecske-effekteket, amik láthatóak voltak a háború ködében.
 • - Lejjebb vittük az ölési szöveget, hogy ne takarja ki a „Megölt:” képernyő.
 • - Javítottuk, hogy a futár néha nem szállította ki a tárgyakat, ha a kiszállítás gombja nem sokkal a tárgy megvétele után lett megnyomva.

 • - A nettó érték grafikonja mostantól automatikusan frissül a hősölések után, nem csak késéssel.
 • - Az Alt-kattintás mostantól működik az ellenséges erősítéseken.
 • - A visszajátszások mostantól csak azután kezdik a rögzítést, hogy a játékosok befejezték a betöltést.
 • - A minitérképen bal egérgombos kattintással kiadott utasítások mostantól nem hagyják figyelmen kívül a bevitelt az első 0,2 másodpercben.
 • - Hozzáadtunk egy új parancsot a hibakeresés/analízis segítésére (dota_show_spectated_unit_orders), ami mutatja a játékosok bevitelét visszajátszás vagy játék nézésekor.
 • - Javítottuk, hogy a Hill Troll Priest a kis táborban néha nem mozgott, amikor a tábor többi tagját sebezve csalták ki.
 • - Javítottunk egy problémát, aminél a semleges creepek és Roshan tétlenné váltak elhallgattatáskor.
 • - Javítottuk, hogy Lone Druid medvéjének Necronomicon Warriorja nem Lone Druidnak könyvelte el az ölést.
 • - Minden hangkönyvtár hozzáadva a fehér listához az „-enable_addons”-hoz.
 • - Számos képességleírás kiigazítva és javítva.