Invoker — млада личност на героя
Архивите на времето
Еони, преди да бъде признат за най-опасния жив магьосник, неостаряващ майстор на тайнствените изкуства, Invoker издържал схоластичен живот като звезден юношески ученик в антична магьосническа академия. Дори докато надминавал очакванията при изпълняването на задание, поставяно пред него, и се наслаждавал на похвалите, заслужаващи подобни способности, младият Invoker мечтаел за бъдеще, в което не отговаряше на никого, освен на себе си. Миг, в който най-сетне можел да бъде свободен да борави със своята нарастваща мощ, както той счете за удачно.

Сега, овладявайки опасни магии, пооткраднати от тайните архиви на директора, младият Карл открил средствата да напредне в своя собствен график. Нямащ търпение да се вмъкне преждевременно в момента на своя най-голям триумф, Карл бил решен да докаже на света, че съзрял или не, знатните изкуства на Invoker не могат да бъдат надвити от никого.

Макар да бил уверен, че неминуемо му е писано триумфално приключение, ако бе прочел цялото описание на заклинанието, преди да го изпълни, младият маг щял да знае, че провалът да постигне ориста на своето по-старшо аз, щяла да доведе до сигурната кончина на всяка времева линия.
Чисто нова личност на героя
Представяме първата личност на герой. Напълно различен визуален и тематичен прочит на класически герой. Включващ съвсем нови модели, анимации, изпълнение на озвучаването, и слотове за бъдеща персонализация с артикули. „Acolyte of the Lost Arts“ запраща неостаряващия Invoker обратно в най-ранните му дни, когато е изучавал вълшебните изкуства. Всяка легенда си има начало и Arsenal Magus не е изключение.
Личността включва:
Чисто нов модел и Forged Spirit
Моделите за Invoker, кълбата на уменията и неговия Forged Spirit са заменени с версиите от най-ранните дни на младото му аз като майстор магьосник.
Персонализирани анимации и частици за атаките
Тази личност включва съвсем нови анимации, за да върне часовника назад с няколко хилядолетия, така че Kid Invoker да бъде пъргав и готов за битка. Въоръжен с могъщи магии, които не могат да бъдат удържани, той също има персонализирани частици за атаките, които се променят в зависимост от това кои кълба на уменията са активни.
Персонализирани активи за герой
Включва чисто нови портрети за героя, икони за уменията и мини картата.
Ново изпълнение на озвучаването
Кликнете, за да пуснете