Ifjú Invoker hősavatár
Feloldható a 305. szinten
Az Idő Archívuma
Eónokkal azelőtt, hogy a legveszélyesebb élő mágusként ismerték volna el -- a misztikus mesterség kortalan mestereként -- Invoker serdülő sztárdiákként viselte a tanulóéletet egy ősi varázslóakadémián. Noha kimagaslott minden elé állított feladatban, és fürdött az ily rátermettség miatti méltatásban, az ifjú Invoker olyan jövőről álmodott, ahol csak a maga uraként végre saját belátása szerint, szabadon használhatja növekvő erejét.

Most, az igazgató titkos archívumából elcsent veszélyes varázslatokkal, az ifjú Carl felfedezte a módját, hogyan utazhat előre a saját idővonalán. Égve a vágytól, hogy idejekorán megélhesse legnagyobb diadalának pillanatát, Carl elszánta magát, hogy bebizonyítja a világnak, idős vagy sem, Invoker kiváló varázsmesterségével senki nem versenyezhet.

Noha biztos abban, hogy dicső kaland felé tart, ha elolvasta volna a varázslat teljes leírását, mielőtt használja azt, a fiatal mágus tudná, hogy ha kudarcot vall idősebb önmaga sorsszerű küldetésének véghezvitelében, az mindkét idővonal biztos pusztulását fogja eredményezni.
Vadonatúj hősavatár
Bemutatjuk a legelső hősavatárt, egy klasszikus hős teljes látványbeli és tematikus újraértelmezését. Vadonatúj modellekkel, animációkkal, hanggal és tárgyhelyekkel későbbi testreszabáshoz az 'Elveszett Mesterségek Akolitusa' hősavatár felidézi a kortalan Invoker legkorábbi napjait, amikor a varázsmesterséget tanulmányozta. Minden legendának van eredete, és az Arzenál Mágus sem kivétel.
E hősavatár tartalma:
Vadonatúj modell és Forged Spirit
Invoker, képességgömbjei és Forged Spiritje egyaránt le lett cserélve ifjú énje legkorábbi mágusmesteri napjaiból származó változataikra.
Egyedi animációk és támadási részecskék
Ez a hősavatár vadonatúj animációkkal rendelkezik, hogy néhány évezreddel visszaforgassa az idő kerekét, és segítsen az Ijfú Invokert fürgén és csatára készen tartani. Fékezhetetlen, nagy hatalmú mágiával felfegyverezve olyan egyedi támadási részecskékkel is rendelkezik, amelyek attól függően változnak, mely képességgömbök aktívak.
Egyedi hőselemek
Vadonatúj hősportrékat, képességikonokat és minitérképikont tartalmaz.
Új beszédhang
Kattints a lejátszáshoz
Feloldható a 305. szinten