The
Feast of Abscession
Обновлението

Изковано от доброжелание, преродено в кръв…

Преди векове румската жрица Крела изковала неразрушими брънки от кука и верига, които да оковат най-могъщите слуги на Мъртвия бог. Но силата на неговата поквара надраснала дори почитаните магии на Крела. Подети от ритъма на погребалната песен, веригите ѝ изоставили своето бреме. Наместо това се изопачили, поднасяйки унищожение над родината на Крела, под повелята на Мъртвия бог. Сега, след като безчестната им отдавна е отслужена, Chains of Abscession са се заклели в служба на нов господар… и касапските наслади.

Стил 2
Grand Abscession
Отпразнувайте малката победна преднина на Pudge над Rubick по време на вота за Arcana с втори стил, позволяващ отключване, формиран по подобие на великия маг. Просто спечелете 12 игри, докато Rubick е от вражеския отбор, за да заявите втория стил.
Брояч за серии с Hook
Докато Pudge нанася последователни попадения с куката, без да пропуска, броячът му за поредни използвания на Hook ще се изобразява над него. Но използвайте куката внимателно. Въпреки че Pudge става все по-въодушевен след всеки успех, а честващите флагове откликват подобаващо, той никак не приема приветливо пропуснатото месо и загубените поредици.
Arcana включва:
Когато е екипиран, този артикул предоставя следните персонализирани подобрения на PUDGE
— Нов базов модел, текстура и персонализиран пиедестал —
— Съвсем нови анимации за: снаряжението, алтернативно бягане, рядко бездействие, наред с Dismember на къси/дълги разстояния, поредни ползвания на Hook и още —
— Персонализирани ефекти за брояча при поредни употреби на Hook —
— Персонализиран ефект за Dismember върху различни герои —
— Изменено озвучаване със стотици нови отклици —
— Персонализиран портрет за героя, иконите за умения и мини картата —
— Съвсем нова анимация за присмеха „Skip to the Good Stuff!“ —
— Алтернативен „Grand Abscession“ стил, позволяващ отключване —
— Персонализирана емотикона —
— „EXALTED“ качество на артикула за всички покупки, направени преди 04 май, 2018 —
Купете сега