ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Feast of Abscession
 

ΑΓΑΘΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΑ, ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΑ...

Αιώνες πριν, η Crella, η ιέρεια του Rumusque, σφυρηλάτησε άρρηκτα δεσμά με γάντζο και αλυσίδα για να δεσμεύσει τους πιο ισχυρούς υπηρέτες του Νεκρού Θεού. Αλλά η διαφθορά του Νεκρού Θεού έγινε πολύ ισχυρή ακόμα και για τα αξιοθαύμαστα ξόρκια της Crella. Μαγεμένες από τον ρυθμό του Θρήνου, οι αλυσίδες της εγκατέλειψαν τις διαταγές τους, στρεφόμενες αντ' αυτού προς την καταστροφή της πατρίδας της Crella με εντολή του Νεκρού Θεού. Τώρα, έχοντας υπηρετήσει τον ελεεινό σκοπό τους, οι Αλυσίδες του Αποστήματος ορκίστηκαν να υπηρετούν έναν νέο αφέντη... και τις απολαύσεις του σφαγιασμού.

ΣΤΙΛ 2
Grand Abscession
Γιορτάστε το λεπτό περιθώριο της νίκης του Pudge έναντι του Rubick κατά την ψηφοφορία Arcana με ένα δεύτερο ξεκλειδώσιμο στιλ, με εμφάνιση σαν αυτή του Grand Magus — απλά κερδίστε 12 παιχνίδια με Rubick στην εχθρική ομάδα για να αποκτήσετε το δεύτερο στιλ.
ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΣΕΡΙ ΓΑΝΤΖΩΜΑΤΩΝ
Καθώς ο Pudge κατορθώνει διαδοχικά γαντζώματα χωρίς να αστοχεί, ο μετρητής σερί γαντζωμάτων του θα εμφανίζεται από πάνω του. Αλλά γαντζώστε με προσοχή. Αν και ο Pudge ενθουσιάζεται όλο και περισσότερο με κάθε επιτυχία—και τα εορταστικά μπάνερ ανταποκρίνονται αντίστοιχα—δεν του αρέσει να χάνει κρέας και τα σερί του.
ΤΟ Arcana ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ PUDGE
- Νέο βασικό μοντέλο, υφή και προσαρμοσμένο βάθρο -
- Ολοκαίνουριες κινήσεις σε: Εξόπλιση, εναλλακτικό τρέξιμο, σπάνια αδράνεια, Dismember κοντινής και μακρινής εμβέλειας, σερί Hook και άλλα-
- Προσαρμοσμένα εφέ ορόσημων του μετρητή για σερί Hook -
- Προσαρμοσμένα εφέ σάρκας στο Dismember για διαφορετικούς ήρωες -
- Αλλαγμένη φωνή με εκατοντάδες νέες αποκρίσεις -
- Προσαρμοσμένο πορτρέτο ήρωα, εικονίδια ικανότητας και εικονίδιο μικρού χάρτη -
- Ολοκαίνουρια κίνηση χλευασμού «Skip to the Good Stuff!» -
- Εναλλακτικό ξεκλειδώσιμο στιλ «Grand Abscession» -
- Προσαρμοσμένη φατσούλα -
- Ποιότητα αντικειμένου «EXALTED» σε όλες τις αγορές που γίνονται πριν τις 4 Μαΐου 2018 -
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ