Feast of Abscession-
uppdateringen

Smidd i välvillighet, återfödd i blod...

För hundratals år sedan smidde Rumusque-prästinnan Crella obrytbara länkar av krok och kedja för att binda fast den Döda Gudens kraftfullaste tjänare. Men den Döda Gudens fördärv växte sig för stark till och med för Crellas vördade förtrollningar. Hennes kedjor föll för Sorgesångens rytm och började istället följa den Döda Gudens kommando och fullgjorde undergången för Crellas hemland. Nu när Abscesskedjorna sedan länge har tjänat sitt vidriga syfte, har de börjat tjäna en ny herre... och slaktens nöjen.

Stil 2
Grand Abscession
Fira Pudges knappa seger i Arcana-omröstningen mot Rubick med den alternativa upplåsbara stilen som utformats efter Grand Magus — vinn helt enkelt 12 matcher med en Rubick i fiendelaget för att låsa upp den andra stilen.
Hook Streak-räknare
När Pudge träffar flera krokar utan att missa, visas en Hook Streak-räknare ovanför honom. Men kroka försiktigt. Pudge blir visserligen mer och mer upphetsad för varje träff (och räknaren blir allt mer festlig), men han tar illa upp om han plötsligt skulle missa och förlora sin serie.
Arcana inkluderar:
När föremålet utrustas ges följande specialuppgraderingar till PUDGE
- Ny grundmodell, -textur och anpassad piedestal -
- Helt nya animationer för: Utrustning, springande, sällsynt passiv, Dismember på korta och långa avstånd, Hook Streaks, m.m.-
- Specialeffekter för Hook Streaks -
- Anpassade effekter för Dismember på olika hjältar -
- Förändrad röst med hundratals nya fraser -
- Anpassade hjälteporträtt, förmågeikoner och minikarta-ikon -
- Helt nytt hån: "Skip to the Good Stuff!" -
- Alternativ upplåsbar stil: "Grand Abscession'" -
- Anpassad uttryckssymbol -
- 'EXALTERAD' föremålskvalitet på alla köp som görs innan 4 maj, 2018 -
Köp nu