The
Обновлението
Включва Magus Cypher Rubick Arcana

Frosthaven — Frostivus история

Пометен от хъса да разнищи и преправи тайнствените енергии, великият маг Rubick крачи с тълпа във Frosthaven, устремен да изкорени първичното Frostivus дърво, за да проучи мистериозния източник на мощта под него. С цел да спрат заблудения маг, 5 герои ще се изправят и защитят античното дърво, сражавайки се да спасят духа на Frostivus!

19 декември — 07 януари

Надежда за празника

Бранете дървото от вражески вълни. Работете заедно. Печелете опит и злато. Сградите и здравето се възст. след всяка вълна. Съживявайте падналите другари. Ползвайте олтарите разумно. Останете в сражението.

Инструменти за заданието

4 нови инструмента към запасите Ви. Разопаковайте комплект консумативи за събитие и ги добавите към Frosthaven арсенала си. Пренесете забавата в обичайните си игри с изкл. на някои от… вредните ефекти.

Подаръци за всички

Всеки мач от Frosthaven връчва точки спрямо това колко рунда сте оцелели. Точките помагат да напредвате през наградите, печелейки още консумативи, звуци за чат рулетката и подаръци от първичното Frostivus дърво.

Gingerbread Baby Roshan

Измежду Frosthaven наградите има редица шансове да спечелите неописуемо редки и дяволски очарователен Immortal Gingerbread Baby Roshan куриер. Възможно е да се вържи страховито, но този дребосък е абсолютен сладур.

Arcana артикул за Rubick

True Arcane Supremacy Is Now At Hand...

Повечето магове вярвали, че пъзелът на озадачаването е просто любопитна рядкост. Въпреки това поколения магьосници се били пречупили, опитвайки да го разрешат. А дори след като великият маг считал, че най-сетне е схванал същността на тайна му, проникновението за истинския смисъл дошло много по-късно. Познанието в сърцето на озадачаването би могло да му позволи да променя същността на самата магия. Сега, след като вече не бил ограничен до майсторска мимикрия, Rubick си играел с границите на тайнствената артистичност, преправяйки света на магията, както той счете за удачно. Винаги жаден за нови озадачаващи мистерии, които да разнищи и разплете. Наред с неоткритите царства на магията, които тези мистерии също биха могли да разкрият.

Отключете 115 откраднати
ефекта за заклинания
Докато Rubick краде заклинания, Magus Cypher ще приема нов емблематичен тайнствен цвят в зависимост от изпълнителя на заклинанието. Докато печелите игри с Rubick, той ще се научи как да добавя своя почерк към 115 различни умения, придавайки на всяко от тях отличителния стил на мага.
Doom
Macropyre
Chaotic Offering
Ravage
Black Hole
Supernova
Freezing Field
Finger of Death
Chaos Meteor
Chronosphere
Наземен ефект за отключване
Отключете уникалния емблематичен тайнствен почерк на Rubick за 115 ОТКРАДНАТИ ЗАКЛИНАНИЯ

Обновление на Immortal артикула Crux of Perplex

Immortal артикулът за раменете на Rubick от най-скорошния Trove Carafe вече включва допълнителен стил, който позволява да приема същите емблематични тайнствени цветове като Arcana, когато великият маг открадне заклинание.

Arcana включва:
Когато е екипиран, този артикул предоставя следните персонализирани подобрения на Rubick:
— Система за напредък на стила, която включва персонализирани ефекти за 115 откраднати умения —
— Персонализирани динамични цветови ефекти върху пелерината, които се променят в зависимост от откраднатите заклинания —
— Пълен набор от съвсем нови анимации, включващи анимации за изпълняване, умиране, бягане, уникални такива при кражба на заклинания и още други —
— Нов базов модел, текстура и персонализирано анимиран пиедестал —
— Нов ефект и озвучаване за Spell Steal —
— Поддръжка за динамични цветови ефекти върху Immortal артикула Crux of Perplex —
— Персонализиран наземен ефект за играчите, които завършат поредицата за напредък на стила —
— Подобрено озвучаване —
— Персонализиран портрет за героя, мини картата и ръба на иконата за Stolen Spell —
— Персонализирана емотикона —
— EXALTED качество на артикула за всички покупки, направени преди 21 януари 2019 —
Купете сега