ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ARCANA The Magus Cypher ΓΙΑ ΤΟΝ Rubick

Frosthaven: ΜΙΑ Frostivus ΙΣΤΟΡΙΑ

Ξετρελαμένος από ζήλο να αποκαλύψει και να αναδιαμορφώσει τις απόκρυφες ενέργειες, ο Grand Magus οδηγεί έναν όχλο στο Frosthaven, αποφασισμένος να ξεριζώσει το αρχικό δέντρο του Frostivus για να εξερευνήσει το μυστικό της δύναμης πίσω του. Για να σταματήσουν τον παραλογισμένο μάγο, πέντε ήρωες πρέπει να αμυνθούν για να προστατεύσουν το αρχαίο δέντρο—και να πολεμήσουν για να κρατήσουν το Πνεύμα του Frostivus ζωντανό!

19 Δεκεμβρίου - 7 Ιανουαρίου

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

Υπερασπιστείτετο αρχαίο δέντρο από κάθε εχθρικό κύμα. Συνεργαστείτε για να κερδίσετε την απαιτούμενη εμπειρία και χρυσό για να επιβιώσετε. Τα κτήρια και η ζωή αναπληρώνονται μετά από κάθε κύμα, οπότε αναστήστε πεσμένους φίλους και χρησιμοποιήστε τα shrine σοφά για να κρατήσετε την ομάδα σας στην μάχη.

ΝΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τέσσερα νέα εργαλεία έρχονται στην τσάντα των εφοδίων σας. Ξεπακετάρετε το πακέτο αναλώσιμων αντικειμένων συμβάντος σας και προσθέστε τα στο οπλοστάστιο του Frosthaven σας. Μπορείτε ακόμα να μεταφέρετε την εορταστική διασκέδαση στα κανονικά παιχνίδια σας, χωρίς κάποιες από τις πιο... επιβλαβείς επιδράσεις.

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κάθε αγώνας Frosthaven θα απονείμει πόντους βάσει του πόσους πολλούς γύρους επιβιώσατε. Οι πόντοι σας βοηθούν να προοδεύσετε στη γραμμή ανταμοιβών για να κερδίσετε περισσότερα αναλώσιμα, ηχητικά ροδέλας συνομιλίας και δώρα γύρω από το αρχικό δέντρο του Frostivus.

Gingerbread Baby Roshan

Ανάμεσα στις ανταμοιβές του Frosthaven υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να κερδίσετε ένα απερίγραπτα σπάνιο—και διαβολικά αξιολάτρευτο—Immortal μεταφορέα Gingerbread Baby Roshan. Μπορεί να το παίζει τρομερός, αλλά αυτός ο μικρός τύπος είναι τέρμα γλυκούλης.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Arcana ΓΙΑ ΤΟΝ Rubick

ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΥΠΕΡΟΧΗ...

Οι περισσότεροι Μάγοι πίστευαν ότι ο γρίφος του Perplex ήταν απλά κάτι το παράξενο. Όμως γενιές μάγων είχαν σπάσει προσπαθώντας να τον λύσουν. Ακόμα και αφού ο Μεγάλος Μάγος νόμιζε ότι είχε επιτέλους κατανοήσει την καρδιά του μυστικού του, η επιφοίτηση για το πραγματικό του νόημα ήρθε πολύ αργότερα--ότι η γνώση στην καρδιά του Perplex μπορεί να του επιτρέψει να αλλάξει αυτά καθεαυτά τα θεμέλια της ίδιας της μαγείας. Τώρα, μη όντας πια περιορισμένος σε αριστοτεχνικές μιμήσεις, ο Rubick φλερτάρει με τα όρια της απόκρυφης δεξιοτεχνίας, αναδιαμορφώνοντας τον κόσμο της μαγείας όπως νομίζει καλύτερα· πάντα πεινασμένος για νέα υπερφυσικά μυστήρια να ξετυλίξει και να ξανατυλίξει και τα κρυφά βασιλεία μαγείας που μπορούν να αποκαλύψουν.

ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ 115 ΕΦΕ
ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΞΟΡΚΙΩΝ
Καθώς ο Rubick κλέβει ξόρκια, το Magus Cypher θα λαμβάνει μια νέα απόκρυφη χρωματιστή υπογραφή ανάλογα με τον αρχικό εκτελεστή. Καθώς κερδίζετε παιχνίδια με τον Rubick, θα μαθαίνει επίσης το πώς να προσθέτει τη δική του απόκρυφη υπογραφή σε 115 διαφορετικές ικανότητες, δίνοντας σε κάθε μία μια ξεχωριστή λάμψη μάγου.
Doom
Macropyre
Chaotic Offering
Ravage
Black Hole
Supernova
Freezing Field
Finger of Death
Chaos Meteor
Chronosphere
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΙΜΟ ΕΦΕ ΕΔΑΦΟΥΣ
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Rubick ΓΙΑ 115 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΞΟΡΚΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Immortal «Crux of Perplex»

Το Immortal αντικείμενο ώμου του Rubick' από το πιο πρόσφατο Trove Carafe διαθέτει πλέον ένα εναλλακτικό στιλ που του επιτρέπει να λαμβάνει την ίδια απόκρυφη χρωματιστή υπογραφή με το αντικείμενο Arcana όταν ο Grand Magus κλέβει ένα ξόρκι.

ΤΟ Arcana ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
ΟΤΑΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ Rubick:
- Ένα σύστημα προόδου εμφάνισης που έχει προσαρμοσμένα εφέ για 115 κλεμμένες ικανότητες -
- Προσαρμοσμένα δυναμικά εφέ χρωμάτων στην κάπα που αλλάζουν με βάση τις κλεμμένες ικανότητες -
- Ένα ολοκληρωμένο σύνολο ολοκαίνουργιων κινήσεων, συμπεριλαμβανομένων κινήσεων εκτέλεσης, θανάτου, τρεξίματος, μοναδικών κινήσεων κλοπής ικανοτήτων και άλλα -
- Νέο βασικό μοντέλο, υφή και προσαρμοσμένο κινούμενο βάθρο -
- Νέο εφέ και ήχος για το Spell Steal -
- Υποστήριξη για δυναμικά εφέ χρωμάτων στο Immortal αντικείμενο Crux of Perplex -
- Προσαρμοσμένο εφέ εδάφους για παίκτες που ολοκληρώνουν την πρόοδο εμφανίσεων-
- Νέα βελτιωμένη φωνή -
- Προσαρμοσμένο πορτρέτο ήρωα, εικονίδιο χάρτη και εφέ περιγράμματος της κλεμμένης ικανότητας -
- Προσαρμοσμένο emoticon -
- Ποιότητα αντικειμένου EXALTED σε όλες τις αγορές που θα γίνουν μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2019 -
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ