A
Frissítés
Tartalmazza A Mágus Titkosírása Rubick Titokzatost

Fagymenedék: Egy Frostivus történet

Elragadtatva a titokzatos energiák felfedésének és átformálásának lelkesedésétől Rubick Főmágus hatalmas tömeg élén bemasírozik Fagymenedékbe, az eredeti Frostivus fa kidöntésének szándékával, hogy felfedezze az alatta levő rejtelmes energiaforrást. Az utat tévesztett mágus megállítására öt hősnek kell kiállnia az ősi fa védelmére és a Frostivus szellemének életben tartására!

December 19. - január 7.

Az ünnep utolsó reménye

Védjétek meg az ősi fát az ellenségek összes hullámától. Működjetek együtt a túléléshez szükséges TP és arany megszerzésére. Az épületek és az életerő minden hullám után helyreállnak, ezért élesszétek újra elesett barátaitokat, és használjátok okosan az oltárokat.

Új eszközök a feladathoz

Négy új eszköz került ellátmányos zsákodba. Bontsd ki elfogyasztható eseménytárgy-csomagodat, hogy Fagymenedék-arzenálodhoz add őket. Még normál játékaidba is átviheted az ünnepi mókát, az... ártalmasabb hatások némelyikét kivéve.

Ajándék mindenkinek

Minden Fagymenedék meccs pontokat ad az alapján, hány kört éltetek túl. A pontokkal haladsz előre a jutalmak során, hogy további elfogyasztható tárgyakat, csevegőkorong-hangokat és ajándékokat kapj az eredeti Frostivus fa alól.

Mézeskalács Kicsi Roshan

A Fagymenedék jutalmak között található számos esély a leírhatatlanul ritka, és ördögien aranyos Halhatatlan Mézeskalács Kicsi Roshan megnyerésére. Ugyan ijesztően viselkedik, de nincs édesebb ennél a kis fickónál.

Titokzatos tárgy Rubick számára

Immár közel a valódi titokzatos uralom...

A mágusok többsége csupán holmi érdekességnek vélte az Összezavarás Feladványát. Mégis, varázslók generációi tették tönkre magukat, próbálván megoldani azt. És még az után is, hogy a Főmágus úgy gondolta, végre megértette titkának lényegét, az igazi jelentés epifániája csak sokkal később jött el: az, hogy az Összezavarás szívében rejtőző tudás talán lehetővé teszi számára, hogy alapjaiban változtassa meg magát a mágiát. Most, immár nem korlátozódva csupán mesteri utánzásra, Rubick a titokzatos tanok határaival játszadozik, kedve szerint formálva át a mágia világát; folytonosan áhítva új természeten túli rejtelmek kibontakozását és újraszövődését, és a mágia azon még ismeretlen birodalmait, amelyeket felfedhetnek.

Felold 115 lopott
varázslat-effektet
Ahogy Rubick varázslatokat lop, a Mágus Titkosírása új misztikus színmintázatokat ölt fel, az eredeti varázslótól függően. Ahogy játékokat nyersz Rubickkal, azt is megtanulja majd, hogyan adja saját titokzatos mintázatát 115 különféle képességhez, mindegyikhez jellegzetes mágikus pompát adva.
Doom
Macropyre
Chaotic Offering
Ravage
Black Hole
Supernova
Freezing Field
Finger of Death
Chaos Meteor
Chronosphere
Feloldható talajeffekt
Oldd fel Rubick egyedi Misztikus Mintázatát 115 ELLOPOTT VARÁZSLATHOZ

Az Összezavarás Kulcspontja Halhatatlan frissítés

Rubick Halhatatlan váll tárgya a legutóbbi Kancsóleletből mostantól egy további stílussal rendelkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy felvegye ugyanazokat a titokzatos színmintákat, mint a Titokzatos tárgy, amikor a Főmágus ellop egy varázslatot.

A Titokzatos tartalma:
E tárgy felszerelve a következő egyedi fejlesztéseket adja Rubicknak:
- Stílus-előrehaladási rendszer, amely egyedi effekttel rendelkezik 115 ellopott képességhez. -
- Egyedi dinamikus színeffektek a paláston, amelyek a lopott varázslatoktól függően változnak. -
- Egy teljes készlet vadonatúj animáció, köztük varázslási, halál és futásanimáció, egyedi lopott varázslat animációk és sok más. -
- Új alapmodell, textúra és egyedi animált talapzat. -
- Új effekt és hang a Spell Stealhez. -
- Dinamikus színeffektek támogatása az Összezavarás Kulcspontja Halhatatlan tárgyon. -
- Egyedi talajeffekt a stílus-előrehaladást teljesítő játékosoknak. -
- Újrakevert hang. -
- Egyedi hősportré, minitérkép ikon és lopott varázslat ikonszegély effekt. -
- Egyedi hangulatjel. -
- A 2019. január 21. előtti összes vásárlásnál FENNKÖLT tárgyminőség. -
Megveszem