Oppdatering
 
Inneholder «Magus Cypher»-arkana for Rubick

Frosthaven: Et eventyr om Frostivus

I iveren etter å forstå og gjenskape mystiske energier, sender stormageren Rubick en mobb inn i Frosthaven, fast bestemt på å rykke opp det opprinnelige Frostivus-treet med rota og utforske den mystiske kraftkilden som skjuler seg i røttene. Bare fem modige helter kan forsvare det eldgamle treet fra den uvørne mageren – og kjempe for å holde Frostivus' ånd i live!

19. desember – 7. januar

Høytidens siste håp

Forsvar det eldgamle treet fra fiendtlige bølger. Samarbeid for å få erfaringen og gullet som trengs for å overleve. Bygninger og helse gjenopprettes etter hver bølge, så gjenoppliv falne venner og bruk alter med omhu for å holde laget inne i kampen.

Nye verktøy for oppgaven

Du har fire nye verktøy blant forsyningene. Pakk ut forbruksgjenstander til arrangementet for å legge dem til i arsenalet for Frosthaven. Du kan til og med ta med den festlige moroen i de vanlige kampene, unntatt noen av de mer ... ødeleggende effektene.

Gaver til alle

Hver Frosthaven-kamp gir deg poeng basert på hvor mange runder du overlever. Poeng gir deg fremgang langs rekken med belønninger så du får flere forbruksvarer, lyder til samtalehjulet og gaver som ligger rundt det opprinnelige Frostivus-treet.

Gingerbread Baby Roshan

Blant belønningene fra Frosthaven finnes det flere sjanser til å vinne en ubeskrivelig sjelden og djevelsk bedårende kurer – Udødelig Gingerbread Baby Roshan. Han kan virke skremmende, men denne lille fyren er en søtsak.

Arkana-gjenstand for Rubick

Sann mystisk suverenitet er nå innen rekkevidde...

De fleste magere trodde flokens gåte bare var en kuriositet. Likevel hadde generasjoner av trollmenn ødelagt seg selv i forsøket på å løse den. Og selv etter at stormageren trodde han endelig hadde nådd hemmelighetens kjerne, kom åpenbaringens sanne mening mye senere – at kunnskapen i hjertet av floken kunne la ham endre selve magiens grunnlag. Nå, ikke lenger begrenset til mesterlig etterligning, leker Rubick med den mystiske kunstens regler, og former magiens verden slik det passer ham; alltid sulten på nye overnaturlige mysterier han kan løse, og de uoppdagede, magiske rikene det også kan avsløre.

Lås opp 115 stjålne
formeleffekter
Når Rubick stjeler formler, får Magus Cypher nå en ny karakteristisk arkana-farge avhengig av den opprinnelige eieren av formelen. Etter hvert som du vinner kamper som Rubick, lærer han seg også hvordan han kan legge til arkana-kjennemerket på 115 ulike evner, noe som gir hver av dem samme karakteristiske stil.
Doom
Macropyre
Chaotic Offering
Ravage
Black Hole
Supernova
Freezing Field
Finger of Death
Chaos Meteor
Chronosphere
Bakkeeffekt som kan låses opp
Lås opp Rubicks unike arkana-kjennemerke for 115 STJÅLNE FORMLER

Oppdatering av Crux of Perplex (udødelig)

Rubicks skuldergjenstand fra den siste Trove Carafe, har fått en ny stil som lar den bruke samme farge som arkana-gjenstanden, når Grand Magus stjeler en formel.

Arkanaen inneholder:
Denne gjenstanden gir følgende tilpasninger til Rubick når den er utstyrt:
– Muligheten til å låse opp spesielle effekter for 115 stjålne evner.
– Tilpassede, dynamiske fargeeffekter på kappen som endres avhengig av stjålne formler.
– Et komplett sett med helt nye animasjoner, slik som kasteanimasjoner, dødsanimasjoner, løpeanimasjoner, unike animasjoner for stjålne formler og mer.
– Ny grunnmodell, teksturer og tilpasset animert pidestall.
– Ny effekt og lyd for Spell Steal-evnen.
– Støtte for dynamiske fargeeffekter på den udødelige gjenstanden Crux of Perplex.
– Tilpasset bakkeeffekt for spillere som har låst opp alt.
– Gjenskapt stemme.
– Tilpasset helteportrett, minikartikon og ikonramme for stjålne formler.
– Tilpasset uttrykksikon.
– Gjenstanden kommer i EDEL kvalitet hvis den kjøpes før 21. januar 2019.
Kjøp nå