Arcana артикул за Earthshaker
Отключете Planetfall при ниво 365
Тоз, що е бил в единство с духа на таз земя, сега се е слял с фрагмент от друг свят.
В прилива с далечни спомени за нявгашната разбита земя, Earthshaker вече е срещнал един междузвезден пътешественик, надвит при висока цена, който се мъчел да изкорени преродената мощ на световното пробуждане в него, а Earthshaker усеща, че скоро ще пристигнат още по-мрачни сили, целеустремени да изпълнят заданието. За пръв път през живота си той усеща копнеж да отправи взор към синевата, така че някак да прозре апокалиптичния край, който споходил посестримата му земя… и да стори каквото е необходимо, за да отмъсти кончината ѝ.
Покажете своята сила
Правете поредици от умения срещу враговете Ви в кратък период от време, за да увеличите брояча на своите комбинации, който се показва само когато Arcana е екипирана. След като комбинацията Ви приключи, ще видите общите щети, нанесена през цялото разтърсване. А личните Ви най-добри постижения за щети и броя на комбинациите са надписани върху самия артикул.
Втори стил за отключване
Burning Descent
Отприщен от оковите на тази земя, Earthshaker сияе от спускането в атмосферата
Постигнете 500 убийства или асистенции с Echo Slam, аз да отключите алтернативния стил Burning Descent за тази Arcana, включваща вариант на цветовата за ефектите на ултимата.
Judgement of the Fallen
Immortal тотема Judgement of the Fallen на Earthshaker от тазгодишния бойния пропуск вече включва допълнителен стил, който му причинява да придобива същите тайнствени цветови сигнатури като стила, избран в Arcana артикула.
Arcana включва:
Чисто нов модел и пиедестал
Моделът и пиедесталът на Earthshaker са преправени из основи, отразявайки небесните дарове, които е получил. Както и налога, изискван за подобен дар.
Персонализирани анимации и ефекти
Включва съвсем нови анимации; брояч за комбинации: нов ефект за Echo Slam; персонализиран ефект при смърт за герои, убити от Echo Slam; нови околни ефекти; подобрени ефекти на Enhannt Totem с Aghanim Scepter; персонализиран Blink Dagger ефект и ефект за зашеметяване.
Персонализирани активи за герой
Включва чисто нов портрет за героя, икони за уменията и мини картата на двата стила.
500+ нови ексклузивни Arcana реплики
Кликнете, за да пуснете
Персонализирана икона за Blink Dagger
Втори стил за отключване
Постигнете 500 убийства или асистенции с Echo Slam, аз да отключите алтернативния стил Burning Descent.
Отключете Planetfall при ниво 365