ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Arcana ΓΙΑ Earthshaker
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ Planetfall ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 365
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΡΑ ΣΥΧΓΩΝΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΥΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ
Πλημμυρισμένος με μακρινές μνήμες μιας σπασμένης χώρας, ο Earthshaker έχει ήδη συναντήσει ένα διαστρικό ταξιδευτή—που νίκησε με μεγάλο κόστος—που αναζητούσε να να εξαλείψει την αναγεννημένη δύναμη του κόσμου που ξυπνάει μέσα τους και νιώθει πως θα φτάσουν σύντομα περισσότερες σκοτεινές δυνάμεις αποφασισμένες να τελειώσουν την αποστολή. Για πρώτη φορά στη ζωή του, νιώθει μια λαχτάρα να κοιτάξει στα ουράνια, να καταλάβει κάπως το αποκαλυπτικό τέλος που βρήκε την αδερφή γη του... και να κάνει ό,τι χρειάζεται για να εκδικηθεί το χαμό της.
ΔΕΙΞΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ
Συνδυάστε ικανότητες εναντίον των εχθρών σας σε σύντομο χρονικό διάστημα για να αυξήσετε το μετρητή συνδυασμού, που εμφανίζεται μόνο όταν είναι εξοπλισμένο το Arcana. Μόλις ολοκληρωθεί ο συνδυασμός σας, θα δείτε την ολική ζημιά που προκαλέσατε και το προσωπικό καλύτερο ρεκόρ σας για ζημιά και πλήθος συνδυασμών είναι εγγεγραμμένα στο ίδιο το αντικείμενο.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΥΛ ΓΙΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ
Burning Descent
Απελευθερωμένος από αυτή τη γη, ο Earthshaker λάμπει από την ατμοσφαιρική κατάβαση
Κατορθώστε 500 σκοτωμούς ή βοήθειες με Echo Slam για να ξεκλειδώσετε το εναλλακτικό στυλ Burning Descent για αυτό το Arcana, που διαθέτει ένα διαφορετικό θέμα χρωμάτων για τα απόλυτα εφέ του.
Judgement of the Fallen
Το Immortal τοτέμ αντικείμενο του Earthshaker Judgement of the Fallen από το φετινό πάσο μάχης τώρα διαθέτει ένα επιπλέον στυλ που το προκαλεί να πάρει το ίδιο απόκρυφο χρώμα όπως με το στυλ που επιλέχθηκε στο αντικείμενο Arcana.
ΤΟ Arcana ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Ολοκαίνουργιο μοντέλο και βάθρο
Το μοντέλο του Earthshaker και το βάθρο φόρτωσης σχεδιάστηκαν ξανά από το μηδέν, αντανακλώντας τα ουράνια δώρα που έλαβε και το αντίτιμο που απαιτεί τέτοιο χάρισμα.
Προσαρμοσμένες κινήσεις & εφέ
Διαθέτει ολοκαίνουργιες κινήσεις, μετρητή συνδυασμών, νέα εφέ Echo Slam, ένα προσαρμοσμένο εφέ σκοτωμού για ήρωες που σκοτώνονται με το Echo Slam, νέα εφέ περιβάλλοντος, ενισχυμένα εφέ Echant Totem με Aghanim's Scepter, προσαρμοσμένο εφέ Blink Dagger και ένα προσαρμοσμένο εφέ σαστίσματος.
Προσαρμοσμένα στοιχεία ήρωα
Περιλαμβάνει ολοκαίνουργιο πορτρέτο ήρωα, εικονίδια αντικειμένων και ένα αντικείμενο μικρού χάρτη και για τα δύο στυλ.
500+ νέες ατάκες αποκλειστικές σε Arcana
Πατήστε για αναπαραγωγή
Προσαρμοσμένο εικονίδιο Blink Dagger
Δεύτερο στυλ για ξεκλείδωμα
Κατορθώστε 500 σκοτωμούς ή βοήθειες με το Echo Slam για να ξεκλειδώσετε το εναλλακτικό στυλ Burning Descent.
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ Planetfall ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 365