Titokzatos tárgy Earthshaker számára
Oldd fel a Földet Érést a 375. szinten
Az, ki egykor egy volt e föld lelkével, most összeolvadt egy másik világból származó szilánkkal.
Egy széthasadt táj távoli emlékeivel elárasztva, Earthshaker már találkozott egy csillagközi utazóval, melynek célja a benne ébredező világ újjászületett erejének eltörlése volt, és legyőzéséért nagy árat fizetett. Most pedig érzi, hogy hamarosan újabb sötét erők érkeznek a feladat befejezésére. Életében most először érez arra vágyat, hogy a mennyek felé tekintsen, és valahogy megértse azt az apokaliptikus véget, ami testvérföldjére is rátalált... és bármibe is kerül, de megbosszulja elmúlását.
Mutasd meg erődet
Használd képességeidet rövid időn belül, sorozatban ellenségeid ellen, hogy növeld a kombószámlálót, ami csak a Titokzatost felszerelve jelenik meg. Miután a kombód véget ér, látni fogod az összecsapás során okozott teljes sebzést, és személyes sebzés és kombó rekordod bele lesz vésve magába a tárgyba.
Feloldható második stílus
Izzó Örökség
Elszakadva ettől a világtól, Earthshaker atmoszférikus örökségtől izzik.
Szerezz 500 ölést vagy segítést Echo Slammel az Izzó Örökség alternatív stílus feloldásához ehhez a Titokzatoshoz, ami másik színváltozatú témát tartalmaz az ultimate effektjeihez.
Az Elesettek Ítélete
Earthshaker Az Elesettek Ítélete Halhatatlan toteme az idei év Csatabelépőjéből mostantól egy további stílussal rendelkezik, aminek hatására ugyanazt a misztikus színt fogja felvenni, mint a Titokzatos tárgyon kiválasztott stílus.
A Titokzatos tartalma:
Vadiúj modell és talapzat
Earthshaker modellje és tárgykiosztási talapzata az alapoktól lett újratervezve, hogy tükrözze az égi adományokat, amiket kapott, és az árat, amit azok követeltek.
Egyedi animációk és effektek
Vadiúj animációkat, kombószámlálót, új Echo Slam effekteket, egyedi haláleffektet az Echo Slammel megölt hősöknek, új környezeti effekteket, fejlesztett Scepteres Enchant Totem effekteket, egyedi Blink Dagger effektet és egyedi bénítási effektet vonultat fel.
Egyedi hőselemek
Vadiúj hősportrét, képességikonokat és minitérkép ikont tartalmaz mindkét stílushoz.
Több mint 500 új Titokzatos-exkluzív szöveg
Kattints a lejátszáshoz
Egyedi Blink Dagger ikon
Feloldható második stílus
Szerezz 500 ölést vagy segítést Echo Slammel az Izzó Örökség alternatív stílus feloldásához.
Oldd fel a Földet Érést a 375. szinten