Включва Compendium за International
$1,600,000
Текущ награден фонд
Нивото на бойния пропуск се повишава
Ново за 2016
ТРАДИЦИОННИТЕ НАГРАДИ ОТ ЕТАПНИТЕ ЦЕЛИ ВЕЧЕ СА ВКЛ. В НАЧАЛНАТА ПОКУПКА
Зареден с куп ексклузивни функции и награди, бойният пропуск за International 2016 е вече тук, водейки летния Dota сезон от поразиите през Majors до кулминационната битка в Сиатъл. Притежателите му могат да повишат своите „Бойни нива“, печелейки допълнителни Immortal съкровища и др. награди, ако завършват приключения, печелят облози, отключват обществени цели или купуват комплекти с бойни нива.

25% от приходите при всички продажби отиват директно към наградния фонд за International 2016.

Купете боен пропуск
Купете нива

Level 1 $9.99 USD
Level 50 $26.99 USD
5 Levels $2.49 USD
11 Levels $4.99 USD
24 Levels $9.99 USD
Получавате всичко това
Всички притежатели на бойни пропуски ще се сдобият с незабавен достъп до специални сезонни функции, допълващи първоначалния комплект от артикули.
Първоначалният комплект
Immortal Treasure I
Immortal Treasure II
Immortal Treasure III
Сезонен терен
Този ексклузивен терен е достъпен за всички собственици на боен пропуск. Той ще бъде достъпен до изтичането на бойния Ви пропуск.
Присмех
Атмосферен ефект
Музикален пакет
Пакет с курсори
Еволюиращ Ward
Пакет с емотикони
Еволюиращ куриер
Проекционен дисплей
Екрани при зареждане
Effigy Block
Пакет за говорител
Приключения
Преди началото на всяка игра избирате един от трите курса, за да се определи текущата Ви цел. Завършете заданието и спечелете мача, за да се сдобиете с бойни точки и преминете към следващото приключение. Спечелете достатъчно точки, за да повишите бойното си ниво и ще отключите нови награди. Можете да промените избора си по време на фазата за подбора, така че да се напаснете към необходимото във всяка игра.

НОВО ТРИЗВЕЗДНА ЕТАПНА СИСТЕМА
Всяка връзка в курсовете има три етапа на трудност. Всяка от които предлага различен брой бойни точки награда. Изпълнете някой етап, за да завършите приключението и се устремете към тризвездната цел. Така ще спечелите максималния брой бойни точки за тази връзка.
НОВО ТРИЗВЕЗДНИ АЛТЕРНАТИВНИ СТИЛОВЕ
Финалното приключение на всеки курс ще отключва съответна награда за завършване. Тя ще е уникална за този курс. Всяка такава награда също може да получи подобрение на стила. То ще е достъпно за играчите, които завършат всички цели по дадения курс.

НОВО ОТКЛЮЧВАНЕ НА ПРИКЛЮЧЕНСКИ КУРС
Играчите, които достигнат ниво 225 не само ще получат специален престижен артикул за Legion Commander, а и ще отключат курс с приключение, специално проектирано за Тресдин. Онези, които го завършат ще получат уникално подобрение за визията на престижния ѝ артикул.
Обзалагане
Всяка седмица ще получавате салдо от жетони, които да ползвате в системата за облози. Поставете залог и го подкрепете с победа, за да спечелите допълнителни бойни точки. Неизразходваните жетони няма да бъдат прехвърлени към салдото за следващата седмица, така че не ги жалете.

НОВО БОНУС ЗА ГОЛЕМИ ОБЛОЗИ
Сега играчите могат да получават допълнителни 500 жетона за седмица, когато бойният им пропуск достигне ниво 119. Още 500 при ниво 235. А когато достигнат ниво 395 — 1 000 жетона. Плюс това, всички играчи, които получат някое от тези подобрения ще са способни да залагат до 500 жетона в дадена игра.
ДАВАНЕ НА БАКШИШ СЛЕД ПРИКЛЮЧЕНА ИГРА
След като унищожите вражеския Ancient, възнаградете някой находчив съотборник или умел опонент с част от печалбата си. Имайки предвид предстоящите триумфи, хазната Ви със сигурност ще е пълна до пръсване.
НОВО
Обществено
предизвикателство
Докато трае продължителността на бойния пропуск, за всички негови притежатели, ще бъде достъпна поредица от обществени приключения. Завършването на целите им, в спечелените от Вас мачове, ще допринася към лентата за обществения напредък. Когато общността колективно завърши достатъчно предизвикателства, за да запълни лентата — всички притежатели на боен пропуск ще получат три огнени топки. Те могат да бъдат пуснати в „Бойните пламъци на Lina“, така ще имате шанс за спечелване на допълнителни бойни точки. С цел да разпалим интереса, Вие също започвате с три огнени топки.
The International 2016
Награден фонд
НОВО КУЛМИНАЦИОННА ТОЧКА
Всяка година почитателите на Dota 2 от целия свят се обединяват, за да повишат най-големия награден фонд във всички електронни спортове. Този път, ако той надмине миналогодишната обща сума от 18 429 613 $ щатски долара, за всички притежатели на бойния пропуск ще бъдат осигурени три награди „Trust of the Benefactor“ съкровища. Всяко от тях ще предлага шанс да се сдобиете с 2016 Immortal съкровище, произволен набор за герой, Arcana набор или ултра рядък шанс за някоя от следните награди в ограничена наличност:
200 x Fire Lotus Belt
200 x Golden Ornithomancer Mantle
200 x Dragonclaw Hook
200 x Rainmaker
200 x Pipe of Dezun
200 x Perceptions of the Eternal Mind
200 x Kantusa The Script Sword
200 x Shattered Greatsword
200 x Golden Gravelmaw
100 x Drodo the Druffin
100 x Golden Grasping Bludgeon
100 x Golden Shards of Exile
100 x Golden Staff of Perplex
100 x Golden Huntling
100 x Golden Severing Crest
100 x Golden Sullen Hollow
100 x Golden Lamb to the Slaughter
100 x Lockjaw the Boxhound
50 x Golden Doomling
50 x Murrissey the Smeevil
50 x Ice Baby Roshan
50 x Fire Baby Roshan
25 x Guard of the Red Mist
25 x Axe of Phractos
25 x Monarch Bow
25 x Burning Fiend
25 x ???
НОВО ПРЕДСКАЖЕТЕ ОБЩАТА СТОЙНОСТ
Мислите, че знаете до къде стигне наградният фонд на International 2016? Направете прогноза за крайната стойност в своя боен пропуск и ще спечелите десет бойни нива, ако познаете.
НОВО
РАЗБЕРЕТЕ СВОЯ ПИКОВ РАНГ
Като притежател на боен пропуск, ще сте способни да се присъединявате към мачове с други отдадени играчи, които са устремени да достигнат висините на потенциала си. Бийте се усърдно и следете своя рейтинг (MMR) посредством новите глобални и приятелски класации, така ще видите до къде можете да се издигнете.

При приключването на гранд финалите за International 2016, ще получите трофей. Той ще е гравиран с пиковия Ви рейтинг през този сезон, както и опцията да изложите своя рекорд на профила си през следващата година.

Присъединете се към опашката с класиране за International и започнете своята калибрация. Изиграйте 40+ мача и ще Ви бъде предоставена опцията да замените нормалния си рейтинг с новия трудемък сезонен такъв, след като International 2016 завърши.
Сезонът започва този юни
НОВО
Седмична
Бойна купа
С началото на сезона за International, най-добрите професионални играчи в света се подготвят да изваят своите завети в скобите на летния турнир. Скоро всички предизвикателства и вълнения на съревнователната Dota ще бъдат достъпни за всички, с пускането на седмичната бойна купа.

МНОЖЕСТВО КЛАСОВЕ НА УМЕНИЯ ПРЕЗ ЧЕТИРИ ДИВИЗИИ
По време на насрочените седмични събития, участниците могат да сформират дружина и да се борят през скоби с осем отбора при директни елиминации. Отборите се съпоставят по клас на умение срещу равностойни противници в една от четири географски дивизии.
Военната плячка
Освен самото удовлетворение от заслужената победа, наградният фонд на бойната купа включва: бойни точки, турнирен трофей за профила Ви и специален артикул в мачовете, който да показва триумфите Ви на бъдещи съотборници и врагове.
Пригответе се за битка
Всички притежатели на боен пропуск ще получат един безплатен билет за участие, а допълнителни такива ще са достъпни в Dota 2 магазина. Получавате още пет билета за бойната купа при ниво 137. Сезонът за седмичната бойна купа ще се провежда, докато трае текущия боен пропуск. Първият седмичен турнир започва през юни. Очаквайте още подробности скоро.
Вот за Arcana артикул
Вземете участие в демократичната Dota. Дайте вот за това кой герой смятате, че трябва да получи следващия Arcana набор в този решителен балотаж за 103 герои. Всеки притежател на боен пропуск ще започва с шестнадесет вота, които се подновяват в следващия рунд. Използвайте всичките си вотове за един герой или разпределете между няколко. След окончателното преброяване на вота, печелившият герой ще бъде обявен през International 2016.
НОВО
Бойна хронология
Завършили сте множество цели в един мач? Не сте сигурни откъде са тези допълнителни точки? Проверете пълната история за напредъка Ви по бойните точки. Това става чрез „Хронологията за точки от бойния пропуск“ оттам ще видите дати, придобити нива и общи стойности на точките за всичките Ви постижения.
Compendium
Всички притежатели на бойния пропуск ще получат и International 2016 Compendium. Редом с познатите прогнози и профили, Compendium ще включва нови функции и дейности, с цел това да бъде неговото най-интерактивно досегашно издание. А до тогава, печелете допълнителни бойни точки, правейки прогнози за Manila Major.

Очаквайте скоро
БОЙНО НИВО — НАГРАДИ
Повишавайте своето бойно ниво. Отключете нарастващ брой ексклузивни награди.
Сторете го изпълнявайки цели в бойния пропуск или чрез директна покупка на комплекти с нива. Изтласкайте го достатъчно високо и ще печелите допълнителни Immortal съкровища, нов терен, емотикони, присмехи и още др.
Immortal съкровища
Получавате едно от всяко съкровище, когато закупите боен пропуск. В последствие печелите допълнителни съкровища, когато повишавате бойното си ниво.
Съкровище I
  |  
Съкровище II
  |  
Съкровище III
Всяко съкровище съдържа един Immortal артикул. Също така е вероятно да съдържа и бонус рядък, много рядък или ултра рядък артикул
Enchantress: Virga’s Arc
Копие с персонализиран ефект и озвучаване за Impetus
Omniknight: Adoring Wingfall
Чук с персонализиран ефект и озвучаване за Purification
Timbersaw: Controlled Burn
Оръжие с персонализиран ефект и озвучаване за Timberchain
Juggernaut: Fortune’s Tout
Персонализиран Healing Ward и ефект
Phantom Lancer: Phantom Concord
Пика с персонализиран ефект и озвучаване за Spirit Lance
Weaver: Crimson Pique
Артикул за главата с персонализиран ефект и озвучаване за Shukuchi
Phoenix: Solar Forge
Шлем с персонализиран ефект и озвучаване за Sunray
Juggernaut: Golden Fortune’s Tout
Персонализиран Healing Ward и ефект
Faceless Void: Mace of Aeons
Боздуган с персонализиран ефект и озвучаване за Chronosphere
Windranger: Peregrine Flight
Лък с персонализиран ефект и озвучаване за Powershot
Undying: Pale Augur
Гривна с персонализиран ефект и озвучаване за Decay
Riki: Shadow Masquerade
Наметало с персонализиран ефект и озвучаване за Blink Strike
Morphling: Crown of Tears
Корона с персонализиран ефект за Waveform
Lich: Shearing Deposition
Яка и вериги с персонализиран ефект и озвучаване за Frost Blast
Earthshaker: Bracers of the Cavern Luminar
Гривни с персонализиран ефект и озвучаване за Enchant Totem
Mirana: Pulsar Remnant
Лък с персонализиран ефект и озвучаване за Starstorm
Riki: Golden Shadow Masquerade
Наметало с персонализиран златен ефект и озвучаване за Blink Strike
Invoker: Dark Artistry
Пълен набор от артикули с два стила прически и персонализирани ефекти за Deafening Blast и Tornado
Slark: Hydrakan Latch
Чифт оръжия с персонализирани ефекти за Pounce и Essence Shift
Earth Spirit: Jade Reckoning
Оръжие с персонализиран ефект и озвучаване за Rolling Boulder
Bane: Slumbering Terror
Нараменник с персонализиран Nightmare ефект
Ogre Magi: Auspice of the Whyrlegyge
Артикул за гърба с персонализиран Multicast ефект
Razor: Severing Lash
Оръжие с персонализиран ефект и озвучаване за Plasma Field
Medusa: Daughters of Hydrophiinae
Броня с персонализиран ефект за Mana Shield
The International 2016 — 50 нива за бойния пропуск
Подобрете своя International 2016 боен пропуск с 50 нива.
Slark: Golden Hydrakan Latch
Чифт златни оръжия с персонализирани ефекти за Pounce и Essence Shift
Lina: Disciple of the Wyrmwrought Flame
Артикул за врата с персонализиран ефект и озвучаване за Laguna Blade
Бонус рядък Immortal артикул
Бонус много рядък Immortal артикул
Бонус ултра рядък Immortal артикул
Бонус рядък Immortal артикул
Бонус много рядък Immortal артикул
Бонус ултра рядък Immortal артикул
Бонус рядък Immortal артикул
Бонус много рядък Immortal артикул
Бонус ултра рядък Immortal артикул
Печелите Immortal съкровища при следните нива:
Treasure I: 1, 10, 22, 34, 46, 80, 220 (повтаря се на всеки 30 нива)
Treasure II: 1, 98, 113, 128, 140, 152, 230 (повтаря се на всеки 30 нива)
Treasure III: 1, 167, 179, 191, 200, 210, 240 (повтаря се на всеки 30 нива)
Терен „Безсмъртните
градини“
Достъпът до този терен не изтича
Ниво
125
Ловувайте своите врагове из античните градини на боговете. Всички притежатели на пропуск, които достигнат ниво 125, ще бъдат перманентно възнаградени с терена „Безсмъртните градини“ (Immortal Gardens).
ONIBI
Еволюиращият куриер
Този агент на горските духчета не е самостоятелен посланик, а цяла колективна делегация. С 21 допълнителни стила за отключване, можете да повишите нивото на Onibi, с цел призоваване на побратими духчета за куриерската кауза.
Стил
0
Ниво
1
Стил
1
Ниво
5
Стил
2
Ниво
12
Стил
3
Ниво
18
Стил
4
Ниво
30
Стил
5
Ниво
40
Стил
6
Ниво
62
Стил
7
Ниво
74
Стил
8
Ниво
101
Стил
9
Ниво
116
Стил
10
Ниво
134
Стил
11
Ниво
185
Стил
12
Ниво
205
Стил
13
Ниво
255
Стил
14
Ниво
285
Стил
15
Ниво
315
Стил
16
Ниво
525
Стил
17
Ниво
625
Стил
18
Ниво
725
Стил
19
Ниво
825
Стил
20
Ниво
925
Стил
21
Ниво
2000
Legacy Of The Fallen Legion
ПРЕСТИЖЕН АРТИКУЛ ЗА LEGION COMMANDER
Ниво
225
Вкл. нов приключенски курс и стил за отключване
Изтласкването на нивото за бойния си пропуск до 255 ще Ви предостави предстоящ престижен артикул за Legion Commander и нов приключенски курс за Тресдин. Завършете го и ще отключите стила на престижния артикул. Както подобава с такава разкошна бойна одежда, ще споделим и някои предни подвизи на Бронзовия Легион в съвсем нов Dota 2 комикс.
Прочетете комикса
РЕЧНИ МУСКАЛИ
ПОЧВА ОТ НИВО
89
Мускал — Хром
ПОЧВА ОТ НИВО
158
Мускал — Суша
ПОЧВА ОТ НИВО
325
Мускал — Слуз
ПОЧВА ОТ НИВО
575
Мускал — Масло
ПОЧВА ОТ НИВО
735
Мускал — Електрифициран
ПОЧВА ОТ НИВО
1250
Мускал — Отвара
ПОЧВА ОТ НИВО
2500
Мускал — Кръв
Реката ще почервенее… позеленее… или полилавее! Считано от бойно ниво 85, ще получавате мистични речни мускали, които позволяват на героя Ви да променя субстанцията и цвета на реката за всички в играта. Можете да екипирате мускал, като го употребите от магазина в играта, но не се позволява прилагането му върху вече изменена река. Когато повишавате нивото си ще се сдобивате с достъп до нови мускали. Също така ще подновявате предишните си запаси. Всеки мускал идва с десет заряда, всеки от които трае десет минути. Върховият мускал, който превръща реката в кръв, става достъпен при ниво 2 500 и идва с 50 заряда.
СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ
Отключва сезонни ефекти в играта, когато достигнете следните бойни нива:
Ниво
2
Ефект за фонтана 1
Ниво
6
Ефект при телепортиране 1
Ниво
16
Blink ефект 1
Ниво
68
Ефект при телепортиране 2
Ниво
77
Ефект за фонтана 2
Ниво
131
Ефект към новото 1
Ниво
146
Ефект за фонтана 3
Ниво
155
Blink ефект 2
Ниво
161
Bottle ефект 1
Ниво
176
Eul's Scepter ефект 1
Ниво
194
Force Staff ефект 1
Ниво
197
Ефект при телепортиране 3
Ниво
265
Mekansm ефект
Ниво
535
Maelstrom и Mjollnir ефект
Ниво
675
Radiance ефект
Ниво
775
Phase Boots ефект
Присмехи
Понякога на всеки му е нужно да опълчи срещу мъгливата неясност във войната с малко лекомислие. С достъпните осем нови присмехи за герои, скоро ще правите музикални импровизации, жонглиране, салта и подскоци по пътя Ви в изпълнените с веселие алеи.
„The Royal Raspberry“
Vengeful Spirit
„RazorFlip!“
Slark
„Ogre Hop“
Alchemist
„To Hell and Back!“
Lion
„Make It Rain“
Nature's Prophet
„The Master Juggles“
Invoker
„Party On? Party Off!“
Leshrac
„You Prefer Arrows?“
Windranger
Бойната благодат
на Райлай
Докато повишавате своето бойно ниво, ще печелите завъртания на „Колелото за бойната благодат на Райлай“. С предоставяните набори за герои, куриери и съкровища, е нужно само да завъртите колелото и ще спечелите.

Завъртания на колелото се придобиват при нива: 3, 8, 20, 26, 32, 42, 48, 53, 71, 83, 92, 107, 149, 164, 173, 182, 188, 345, 365, 385, 425, 445, 465, 485, 505, 545, 565, 585, 615, 645, 665, 685, 715, 745, 765, 795, 815, 845, 865, 885
Aegis ниво 1 000
Ознаменувайте коронното събитие на съревнователния сезон, като заявите свой собствен Aegis of Champions. Онези закоравели бойни легенди, които достигнат до ниво 1 000, не само ще получат ефект със специален блясък за Aegis на фонтана в играта. А и ще бъдат поканени да получат „Колекционерският International 2016 Aegis“, ексклузивна реплика от сплав в мащаб 1/5 на прославената шампионска награда.
Ниво
1000
Купете боен пропуск
Купете нива

Level 1 $9.99 USD
Level 50 $26.99 USD
5 Levels $2.49 USD
11 Levels $4.99 USD
24 Levels $9.99 USD
Показване на пълния списък с награди от бойния пропуск
 • 2 — Ефект за фонтана ниво 1;
 • 3 — Бойната благодат на Райлай;
 • 4 — Portfolio of Heroes Ascendant;
 • 5 — Onibi подобрение на стила 1;
 • 6 — Ефект при телепортиране ниво 1;
 • 7 — Присмех — RazorFlip!;
 • 8 — Бойната благодат на Райлай;
 • 9 — Шестнадесет допълнителни вота за Arcana артикул;
 • 10 — Immortal съкровище I 2016;
 • 12 — Onibi подобрение на стила 2;
 • 14 — Присмех — Ogre Hop;
 • 16 — Blink ефект ниво 1;
 • 18 — Onibi подобрение на стила 3;
 • 20 — Бойната благодат на Райлай;
 • 22 — Immortal съкровище I 2016;
 • 24 — Пакет с емотикони The International 2016 II;
 • 26 — Бойната благодат на Райлай;
 • 28 — Шестнадесет допълнителни вота за Arcana артикул;
 • 30 — Onibi подобрение на стила 4;
 • 32 — Бойната благодат на Райлай;
 • 34 — Immortal съкровище I 2016;
 • 36 — Smeevil's Penance подобрение на стила 1;
 • 38 — Присмех — To Hell and Back!;
 • 40 — Onibi подобрение на стила 5;
 • 42 — Бойната благодат на Райлай;
 • 44 — Portfolio of Heroes Ascendant;
 • 46 — Immortal съкровище I 2016;
 • 48 — Бойната благодат на Райлай;
 • 50 — Атмосферен ефект — пролет;
 • 53 — Бойната благодат на Райлай;
 • 56 — Smeevil's Penance подобрение на стила 2;
 • 59 — The International 2016 знаме за масово убийство;
 • 62 — Onibi подобрение на стила 6;
 • 65 — Effigy Block of The International 2016 II;
 • 68 — Ефект при телепортиране ниво 2;
 • 71 — Бойната благодат на Райлай;
 • 74 — Onibi подобрение на стила 7;
 • 77 — Ефект за фонтана ниво 2;
 • 80 — Immortal съкровище I 2016;
 • 83 — Бойната благодат на Райлай;
 • 86 — Smeevil's Penance подобрение на стила 3;
 • 89 — Речен мускал — Хром (10 заряда);
 • 92 — Бойната благодат на Райлай;
 • 95 — Присмех — Make It Rain;
 • 98 — Immortal съкровище II 2016 — не излязло;
 • 101 — Onibi подобрение на стила 8;
 • 104 — Smeevil's Penance подобрение на стила 4;
 • 107 — Бойната благодат на Райлай;
 • 110 — Присмех — The Master Juggles;
 • 113 — Immortal съкровище II 2016 — не излязло;
 • 116 — Onibi подобрение на стила 9;
 • 119 — Големи облози — увеличаване на жетоните с 500;
 • 122 — Речен мускал — Хром (10 заряда);
 • 125 — Терен — Immortal Gardens;
 • 128 — Immortal съкровище II 2016 — не излязло;
 • 131 — Ефект при повишаване на ниво;
 • 134 — Onibi подобрение на стила 10;
 • 137 – Билет за седмичната бойна купа (5 броя);
 • 140 — Immortal съкровище II 2016 — не излязло;
 • 143 — Пакет с емотикони The International 2016 III;
 • 146 — Ефект за фонтана ниво 3;
 • 149 — Бойната благодат на Райлай;
 • 152 — Immortal съкровище II 2016 — не излязло;
 • 155 — Blink ефект ниво 2;
 • 158 — Речен мускал — Суша (10 заряда);
 • 161 — Bottle ефект;
 • 164 — Бойната благодат на Райлай;
 • 167 — Immortal съкровище III 2016 — не излязло;
 • 170 — Effigy Block of The International 2016 III;
 • 173 — Бойната благодат на Райлай;
 • 176 — Eul's Scepter ефект;
 • 179 — Immortal съкровище III 2016 — не излязло;
 • 182 — Бойната благодат на Райлай;
 • 185 — Onibi подобрение на стила 11;
 • 188 — Бойната благодат на Райлай;
 • 191 — Immortal съкровище III 2016 — не излязло;
 • 194 — Force Staff ефект;
 • 197 — Ефект при телепортиране ниво 3;
 • 200 — Immortal съкровище III 2016 — не излязло;
 • 205 — Onibi подобрение на стила 12;
 • 210 — Immortal съкровище III 2016 — не излязло;
 • 215 — Атмосферен ефект — пепел;
 • 220 — Immortal съкровище I 2016 (повтаря се на всеки 30 нива);
 • 225 – Legion Commander Immortal артикул и приключение;
 • 230 — Immortal съкровище II 2016 — не излязло (повтаря се на всеки 30 нива);
 • 235 — По-големи облози — увеличаване на жетоните с 500;
 • 240 — Immortal съкровище III 2016 — не излязло (повтаря се на всеки 30 нива);
 • 245 — Речен мускал — Суша (10 заряда);
 • 220 — Immortal съкровище I 2016;
 • 255 — Onibi подобрение на стила 13;
 • 265 — Mekansm ефект;
 • 275 — Присмех — Party On? Party Off!;
 • 285 — Onibi подобрение на стила 14;
 • 295 — Присмех — You Prefer Arrows?;
 • 315 — Onibi подобрение на стила 15;
 • 325 — Речен мускал — Слуз (10 заряда);
 • 345 — Бойната благодат на Райлай;
 • 365 — Бойната благодат на Райлай
 • 385 — Бойната благодат на Райлай
 • 395 — Най-големи облози — увеличаване на жетоните с 1 000;
 • 425 — Бойната благодат на Райлай
 • 445 — Бойната благодат на Райлай
 • 465 — Бойната благодат на Райлай
 • 475 — Речен мускал — Слуз (10 заряда);
 • 485 — Бойната благодат на Райлай
 • 505 — Бойната благодат на Райлай
 • 525 — Onibi подобрение на стила 16;
 • 535 — Maelstrom & Mjollnir ефект;
 • 545 — Бойната благодат на Райлай
 • 565 — Бойната благодат на Райлай
 • 575 — Речен мускал — Масло (10 заряда);
 • 585 — Бойната благодат на Райлай
 • 615 — Бойната благодат на Райлай
 • 625 — Onibi подобрение на стила 17;
 • 645 — Бойната благодат на Райлай
 • 655 — Речен мускал — Масло (10 заряда);
 • 665 — Бойната благодат на Райлай
 • 675 — Radiance ефект;
 • 685 — Бойната благодат на Райлай
 • 715 — Бойната благодат на Райлай
 • 725 — Onibi подобрение на стила 18;
 • 735 — Речен мускал — Електрифициран (10 заряда);
 • 745 — Бойната благодат на Райлай
 • 765 — Бойната благодат на Райлай
 • 775 — Phase Boots ефект;
 • 795 — Бойната благодат на Райлай
 • 815 — Бойната благодат на Райлай
 • 825 — Onibi подобрение на стила 19;
 • 845 — Бойната благодат на Райлай
 • 855 — Речен мускал — Електрифициран (10 заряда);
 • 865 — Бойната благодат на Райлай
 • 885 — Бойната благодат на Райлай
 • 925 — Onibi подобрение на стила 20;
 • 1 000 — The International 2016 — бойно ниво 1 000;
 • 1 250 — Речен мускал — Отвара (10 заряда);
 • 1 500 — Речен мускал — Отвара (10 заряда);
 • 2 000 — Onibi подобрение на стила 21;
 • 2 500 — Речен мускал — Кръв (50 заряда).