Indeholder International-kompendiet
$1,600,000
Nuværende præmiepulje
Battle Pass byder på nye belønninger
Nyt for 2016
TRADITIONELLE MILEPÆLSBELØNNINGER MEDFØLGER VED KØB AF BATTLE PASS
Fuld af nye funktioner og belønninger – The International 2016 Battle Pass er ankommet og er parat til at lede Dotas sommersæson lige fra Major-turneringernes kaos til de kulminerende kampe i Seattle. Battle Pass-ejere kan øge deres Battle Level for at optjene flere Udødelige skatte og andre belønninger, ved at gennemføre opgaver, vinde væddemål, låse op for fællesskabsmål eller ved at købe Battle Levels.

25% af alle Battle Pass-salgene går direkte til The International 2016's samlede præmiepulje.

Køb Battle Pass
Køb levels

Level 1 $9.99 USD
Level 50 $26.99 USD
5 Levels $2.49 USD
11 Levels $4.99 USD
24 Levels $9.99 USD
Du modtager alt dette
Alle Battle Pass-ejere får øjeblikkeligt adgang til særlige årstidsspecialiteter udover dem i startbundtet.
Startbundtet
Immortal Treasure I
Immortal Treasure II
Immortal Treasure III
Årstidsterræn
Dette eksklusive terræn kan bruges af alle Battle Pass-ejere og er tilgængeligt indtil dit Battle Pass udløber.
Hån
Vejreffekt
Musikpakke
Markørpakke
Udviklende Ward
Emotikonpakke
Udviklende kurér
HUD
Indlæsningsskærme
Statueblok
Kommentatorpakke
Opgaver
Før hvert spil kan du vælge blandt tre stier for at bestemme dit nuværende mål. Gennemfør opgaven og vind kampen for at optjene Battle Points og fortsætte til næste opgave. Optjen nok point til at øge dit Battle Level for at låse op for nye belønninger. Du kan skifte dit valg af sti i løbet af spillets valgfase, så du kan vælge den rette sti til den rette rolle i hvert spil.

NYT TRE-STJERNESYSTEM
Hver opgave i hver sti har tre sværhedsgradsniveauer, som hver byder på en forskellig Battle Point-belønning. Opfyld opgaven med enhver sværhedsgrad for at gennemføre den, og gennemfør opgaven med alle tre stjerner for at optjene det maksimale antal Battle Point for den opgave.
NYT ALTERNATIVE STILE MED TRE-STJERNESYSTEMET
Den sidste opgave, i hver sti, låser op for en relateret gennemførelsesbelønning, der er unik for den sti. Gennemførelsesbelønningen har også en stilopgradering, der kan låses op for ved at gennemføre alle stiens opgaver med tre stjerner.

NYT OPLÅSELIG OPGAVESTI
Spillere der opnår level 225 vil ikke blot modtage en særlig prestigegenstand til Legion Commander, de modtager også en opgavesti designet særligt til hende. De, der gennemfører Tresdins sti, vil modtage en unik visuel forbedring til hendes prestigegenstand.
Væddemål
Hver uge modtager du en saldo af poletter, du kan bruge i væddemålssystemet. Væd dine poletter, og følg op med en sejr for at optjene ekstra Battle Points. Ubrugte poletter overføres ikke til næste uges saldo, så husk at bruge dem.

NYT STORSPILLERBONUS
Spillere modtager nu 500 ekstra poletter per uge, når deres Battle Pass når level 119, yderligere 500 poletter ved level 235 og 1000 poletter ved level 395. Derudover vil alle spillere, der låser op for hvilken som helst af disse opgraderinger, kunne vædde op til 500 poletter i hvert spil.
TIP EFTER SPILLET
Efter at have destrueret fjendens Ancient kan du belønne en handlekraftig holdkammerat eller snedig modstander med noget af din gevinst. Idet sejrene ophober sig, vil din rigdom med sikkerhed stige.
NYT
Fællesskabs-
udfordring
I løbet af Battle Pass-perioden vil der være en række fællesskabsopgaver tilgængelige for alle ejeret af passet. At gennemføre udfordringsmålene i vundne kampe vil bidrage til fællesskabets fremskridtsbjælke. Når fællesskabet sammen gennemfører nok udfordringer til at fylde bjælken, modtager alle Battle Pass-ejere tre ildkugler til at smide i Linas Kampild, hvor de kan vinde ekstra Battle Points. For at fremme interessen modtager du også tre gratis ildkugler.
The International 2016
Præmiepulje
NYT HØJDEPUNKT
Hvert år slutter Dota 2 fans fra hele verden sig sammen for at indsamle den største præmiepulje i e-sportens historie. Hvis præmiepuljen denne gang overgår forrige års samlede sum på 18.429.613$, så modtager alle Battle Pass-ejere tre "Trust of the Benefactor"-skattebelønninger. Hver af disse nye skatte har en chance for at indeholde en Udødelig skat 2016, et tilfældigt heltesæt, et Arcana-sæt eller en ultrasjælden chance for at indeholde én af følgende begrænsede gevinster:
200 x Fire Lotus Belt
200 x Golden Ornithomancer Mantle
200 x Dragonclaw Hook
200 x Rainmaker
200 x Pipe of Dezun
200 x Perceptions of the Eternal Mind
200 x Kantusa The Script Sword
200 x Shattered Greatsword
200 x Golden Gravelmaw
100 x Drodo the Druffin
100 x Golden Grasping Bludgeon
100 x Golden Shards of Exile
100 x Golden Staff of Perplex
100 x Golden Huntling
100 x Golden Severing Crest
100 x Golden Sullen Hollow
100 x Golden Lamb to the Slaughter
100 x Lockjaw the Boxhound
50 x Golden Doomling
50 x Murrissey the Smeevil
50 x Ice Baby Roshan
50 x Lava Baby Roshan
25 x Guard of the Red Mist
25 x Axe of Phractos
25 x Monarch Bow
25 x Burning Fiend
25 x ???
NYT FORUDSIG PRÆMIEPULJEN
Tror du, du kan forudse præmiesummen for The International 2016? Forudsig den endelige sum i dit Battle Pass og modtag ti Battle Levels, hvis du gætter korrekt.
NYT
FIND DIN TOPRANG
Som en Battle Pass-ejer vil du kunne spille kampe med andre engagerede spillere, der stræber efter at nå deres højeste potentiale. Kæmp hårdt og hold øje med dine MMR-fremskridt vha. de nye globale og venneførertavler for at se hvor højt, du kan nå op.

Ved slutningen af The International 2016's storfinale modtager du et præstationstrofæ, der har din højeste opnåede sæson-MMR digitalt indgraveret, såvel som muligheden for at vise din højeste rekord på din profil året efter.

Deltag i International Rangeret for at påbegynde kalibrering af din MMR. Hvis du spiller over 40 spil, får du også muligheden for at erstatte din almindelige rangerede MMR med din nye, velfortjente sæson-MMR, når The International 2016 er overstået.
Sæsonen starter denne juni
NYT
Weekend
Battle Cup
Mens vi sætter sæsonen for The International godt i gang, forbereder de bedste professionelle spillere i verden sig på at kæmpe sig ind i sommerturneringens turneringsgrupper. Med lanceringen af Weekend Battle Cup vil udfordringerne og spændingen ved konkurrencepræget Dota snart være tilgængelig for alle.

ADSKILLIGE FÆRDIGHEDSNIVEAUER PÅ TVÆRS AF FIRE DIVISIONER
I løbet af fastsatte, ugentlige begivenheder kan deltagere samle sig i hold og kæmpe mod grupper af otte hold i enkelt-elimineringskampe. Alle hold anbringes i et færdighedsniveau og kommer mod lige gode modstandere, der konkurrerer i én blandt fire geografiske divisioner.
Krigsbyttet
Ud over tilfredsstillelsen fra velfortjente sejre, indeholder Battle Cup-præmiepuljen også Battle Points, et turneringstrofæ til din profil og en særlig genstand i spillet til at vise dine trumfer til både fremtidige holdkammerater og modstandere.
Kampen begynder
Alle Battle Pass-ejere vil modtage én gratis adgangsbillet, med yderligere billetter tilgængelig i Dota 2-butikken. Modtag fem flere Battle Cup-billetter ved level 137. Weekend Battle Cup-sæsonen vil vare lige så længe som det nuværende Battle Pass, og den første weekendturnering begynder i juni. Flere detaljer følger.
Arcana-afstemning
Deltag i Dota-demokratiet og stem på den helt, du synes skal modtage det næste Arcana-sæt i dette valg blandt 103 helte. Hver Battle Pass-ejer starter med seksten stemmer, som fornys hver runde. Du kan bruge alle dine stemmer på én helt eller bruge dem på tværs af flere helte. Efter alle stemmerne er talt sammen, offentliggøres den vindende helt af afstemningen ved The International 2016.
NYT
Battle Point-log
Gennemførte du flere udfordringer i løbet af en kamp? Er du ikke sikker på, hvor de der ekstra point kom fra? Se hele historikken over dine Battle Points i Battle Point-loggen der både holder øje med datoer, levels opnået og alle dine gennemførelsers samlede pointgevinster.
Kompendium
Alle Battle Pass-ejere modtager også kompendiet til The International 2016. Ud over de sædvanlige forudsigelser og profiler vil kompendiet indeholde nye funktioner og aktiviteter, der bidrager til at gøre dette den mest interaktive udgave af kompendiet nogensinde. Indtil da kan du tjene ekstra Battle Points ved at lave forudsigelser til Manila Major-turneringen.

Kommer snart
BATTLE LEVEL-BELØNNINGER
Øg dit Battle Level for at låse op for flere og flere eksklusive belønninger.
Level op ved at gennemføre Battle Pass-udfordringer eller ved at købe Battle Levels direkte. Med et højt nok level vil du modtage ekstra Udødelige skatte, et nyt udstyrbart terræn, emotikoner, heltehån og mere.
Udødelige skatte
Modtag én af hver skat når du køber et Battle Pass. Modtag derefter yderligere skatte, når du øger dit Battle Level.
Skat I
  |  
Skat II
  |  
Skat III
Hver skat indeholder én Udødelig genstand og kan også indeholde en sjælden, meget sjælden eller ultrasjælden bonus-genstand
Enchantress: Virga’s Arc
Spyd med tilpasset Impetus-effekt og lyd
Omniknight: Adoring Wingfall
Hammer med tilpasset Purification-effekt og lyd
Timbersaw: Controlled Burn
Våben med tilpasset Timberchain-effekt og lyd
Juggernaut: Fortune’s Tout
Tilpasset Healing Ward og effekt
Phantom Lancer: Phantom Concord
Lanse med tilpasset Spirit Lance-effekt og lyd
Weaver: Crimson Pique
Hovedgenstand med tilpasset Shukuchi-effekt og lyd
Phoenix: Solar Forge
Hjelm med tilpasset Sunray-effekt og lyd
Juggernaut: Golden Fortune’s Tout
Tilpasset Healing Ward og effekt
Faceless Void: Mace of Aeons
Morgenstjerne med tilpasset Chronosphere-effekt og lyd
Windranger: Peregrine Flight
Bue med tilpasset Powershot-effekt og lyd
Undying: Pale Augur
Armbeskyttelse med tilpasset Decay-effekt og lyd
Riki: Shadow Masquerade
Kappe med tilpasset Blink Strike-effekt og lyd
Morphling: Crown of Tears
Krone med tilpasset Waveform-effekt
Lich: Shearing Deposition
Krave og kæder med tilpasset Frost Blast-effekt og lyd
Earthshaker: Bracers of the Cavern Luminar
Armbeskyttelse med tilpasset Aftershock-effekt og lyd
Mirana: Pulsar Remnant
Bue med tilpasset Starstorm-effekt og lyd
Riki: Golden Shadow Masquerade
Kappe med tilpasset gylden Blink Strike-effekt og lyd
Invoker: Dark Artistry
Fuldt genstandssæt med to hårstile og tilpassede Deafening Blast- og Tornado-effekter
Slark: Hydrakan Latch
Dobbelte våben med tilpassede Pounce- og Essence Shift-effekter
Earth Spirit: Jade Reckoning
Våben med tilpasset Rolling Boulder-effekt og lyd
Bane: Slumbering Terror
Skuldergenstand med tilpasset Nightmare-effekt
Ogre Magi: Auspice of the Whyrlegyge
Ryggenstand med tilpasset Multicast-effekt
Razor: Severing Lash
Våben med tilpasset Plasma Field-effekt og lyd
Medusa: Daughters of Hydrophiinae
Rustning med tilpasset Mana Shield-effekt
The International 2016 - 50 Battle Pass-levels
Opgrader dit International 2016-Battle Pass med 50 Battle Pass-levels
Slark: Golden Hydrakan Latch
Gyldne dobbelte våben med tilpassede Pounce- og Essence Shift-effekter
Lina: Disciple of the Wyrmwrought Flame
Halsgenstand med tilpasset Laguna Blade-effekt og lyd
Sjælden Udødelig bonus-genstand
Meget sjælden Udødelig bonus-genstand
Ultrasjælden Udødelig bonus-genstand
Sjælden Udødelig bonus-genstand
Meget sjælden Udødelig bonus-genstand
Ultrasjælden Udødelig bonus-genstand
Sjælden Udødelig bonus-genstand
Meget sjælden Udødelig bonus-genstand
Ultrasjælden Udødelig bonus-genstand
Modtag udødelige skatte ved disse levels:
Skat I: 1, 10, 22, 34, 46, 80, 220 (gentager hvert 30. level)
Skat II: 1, 98, 113, 128, 140, 152, 230 (gentager hvert 30. level)
Skat III: 1, 167, 179, 191, 200, 210, 240 (gentager hvert 30. level)
Terræn:
Immortal Gardens
Dette terræn udløber ikke
Level
125
Jagt dine fjender igennem gudernes forhistoriske have. Alle Battle Pass-ejere, der opnår Battle Level 125, modtager Immortal Gardens-terrænet permanent.
ONIBI
Den udviklende kurér
Denne agent fra pilealferne er ikke blot én enkel emissær, men en samlet delegation. Med sine 21 ekstra stile at låse op for kan du øge Onibis level for at hidkalde flere alfer, der kan bidrage til kurérnes arbejde.
Stil
0
Level
1
Stil
1
Level
5
Stil
2
Level
12
Stil
3
Level
18
Stil
4
Level
30
Stil
5
Level
40
Stil
6
Level
62
Stil
7
Level
74
Stil
8
Level
101
Stil
9
Level
116
Stil
10
Level
134
Stil
11
Level
185
Stil
12
Level
205
Stil
13
Level
255
Stil
14
Level
285
Stil
15
Level
315
Stil
16
Level
525
Stil
17
Level
625
Stil
18
Level
725
Stil
19
Level
825
Stil
20
Level
925
Stil
21
Level
2000
Legacy Of The Fallen Legion
PRESTIGEGENSTAND TIL LEGION COMMANDER
Level
225
Inkluderer ny opgavesti og opgraderingsstil
Hvis dit Battle Pass når level 225, tildeles du den kommende prestigegenstand til Legion Commander og låser desuden op for en ny opgavesti. Gennemfør Tresdins sti for at modtage en stilopgradering til prestigegenstanden. Til sådanne kronregalier har vi også tænkt os at dele noget af bronzelegionens tidligere bedrifter i en helt ny Dota 2-tegneserie.
Læs tegneserien
FLODHÆTTTEGLAS
STARTER VED LEVEL
89
Hætteglas: Krom
STARTER VED LEVEL
158
Hætteglas: Udtørret
STARTER VED LEVEL
325
Hætteglas: Slim
STARTER VED LEVEL
575
Hætteglas: Olie
STARTER VED LEVEL
735
Hætteglas: Elektrificeret
STARTER VED LEVEL
1250
Hætteglas: Trylledrik
STARTER VED LEVEL
2500
Hætteglas: Blod
Floden skifter farve... rød, grøn og flere! Fra Battle Level 85 og videre modtager du mystiske flodhætteglas der gør din helt i stand til at skifte flodens substans og farve, som kan ses af alle i kampen. Et hætteglas kan tages i brug ved at hente den fra butikken i spillet og kan ikke anvendes på en flod, der allerede er påvirket af et hætteglas. I det du stiger i level, får du adgang til nye typer hætteglas og genopfylder også dine forrige hætteglas. Hvert hætteglas har ti ladninger, som hver varer i ti minutter. Det ultimative hætteglas som gør floden til blod, tildeles ved level 2500 og har 50 ladninger.
SÆRLIGE EFFEKTER
Lås op for sæsoneffekter i spillet, når du opnår følgende Battle Levels:
Level
2
Springvandseffekt 1
Level
6
Teleport-effekt 1
Level
16
Blink-effekt 1
Level
68
Teleport-effekt 2
Level
77
Springvandseffekt 2
Level
131
Level-effekt 1
Level
146
Springvandseffekt 3
Level
155
Blink-effekt 2
Level
161
Bottle-effekt 1
Level
176
Eul's-effekt 1
Level
194
Force Staff-effekt 1
Level
197
Teleport-effekt 3
Level
265
Mekansm-effekt
Level
535
Maelstrom- og Mjollnir-effekt
Level
675
Radiance-effekt
Level
775
Phase Boots-effekt
Hån
Nogle gange har man bare brug for en smule ubekymrethed for at turde bevæge sig ind i krigstågen. Med otte nye tilgængelige heltehån, vil du snart jamme, jonglere, slå kolbøtter og hinke ind i kampen i morskab.
"The Royal Raspberry"
Vengeful Spirit
"RazorFlip!"
Slark
"Ogre Hop"
Alchemist
"To Hell and Back!"
Lion
"Make It Rain"
Nature's Prophet
"The Master Juggles"
Invoker
"Party On? Party Off!"
Leshrac
"You Prefer Arrows?"
Windranger
Rylais
Kampvelsignelse
Når du øger dit Battle Level, får du lov til at dreje Rylais Kampvelsignelseshjul. Med mulighed for at vinde heltesæt, kurérer og skatte skal du blot dreje for at vinde.

Du får lov til at dreje kamphjulet i level: 3, 8, 20, 26, 32, 42, 48, 53, 71, 83, 92, 107, 149, 164, 173, 182, 188, 345, 365, 385, 425, 445, 465, 485, 505, 545, 565, 585, 615, 645, 665, 685, 715, 745, 765, 795, 815, 845, 865, 885
Level 1000 Aegis
Fejr den konkurrenceprægede sæsons kåringsbegivenhed ved at gøre krav på din egen Aegis of Champions. De kamphærdede legender, der når level 1000, modtager ikke kun en særlig glødeeffekt til springvandet i spillet men inviteres også til at modtage The International 2016 Collector's Aegis, en eksklusiv kopi af det berømte turneringstrofæ i målestoksforholdet 1:5.
Level
1000
Køb Battle Pass
Køb levels

Level 1 $9.99 USD
Level 50 $26.99 USD
5 Levels $2.49 USD
11 Levels $4.99 USD
24 Levels $9.99 USD
Vis hele listen over Battle Pass-belønninger
 • 2 - Springvandseffekt level 1
 • 3 - Rylais Kampvelsignelse
 • 4 - Portfolio of Heroes Ascendant
 • 5 - Opgraderingsstil 1 til Onibi
 • 6 - Teleport-effekt level 1
 • 7 - Hån: RazorFlip!
 • 8 - Rylais Kampvelsignelse
 • 9 - Seksten ekstra Arcana-stemmer
 • 10 - Udødelig skat I 2016
 • 12 - Opgraderingsstil 2 til Onibi
 • 14 - Hån: Ogre Hop
 • 16 - Blink-effekt level 1
 • 18 - Opgraderingsstil 3 til Onibi
 • 20 - Rylais Kampvelsignelse
 • 22 - Udødelig skat I 2016
 • 24 - The International 2016-emotikonspakke II
 • 26 - Rylais Kampvelsignelse
 • 28 - Seksten ekstra Arcana-stemmer
 • 30 - Opgraderingsstil 4 til Onibi
 • 32 - Rylais Kampvelsignelse
 • 34 - Udødelig skat I 2016
 • 36 - Opgraderingsstil 1 til Smeevil's Penance
 • 38 - Hån: To Hell and Back!
 • 40 - Opgraderingsstil 5 til Onibi
 • 42 - Rylais Kampvelsignelse
 • 44 - Portfolio of Heroes Ascendant
 • 46 - Udødelig skat I 2016
 • 48 - Rylais Kampvelsignelse
 • 50 - Vejreffekt: Forår
 • 53 - Rylais Kampvelsignelse
 • 56 - Opgraderingsstil 2 til Smeevil's Penance
 • 59 - The International 2016 Multidrab-banner
 • 62 - Opgraderingsstil 6 til Onibi
 • 65 - Effigy Block of The International 2016 II
 • 68 - Teleport-effekt level 2
 • 71 - Rylais Kampvelsignelse
 • 74 - Opgraderingsstil 7 til Onibi
 • 77 - Springvandseffekt level 2
 • 80 - Udødelig skat I 2016
 • 83 - Rylais Kampvelsignelse
 • 86 - Opgraderingsstil 3 til Smeevil's Penance
 • 89 - Flodhætteglas: Krom (10 ladninger)
 • 92 - Rylais Kampvelsignelse
 • 95 - Hån: Make It Rain
 • 98 - Udødelig skat II 2016
 • 101 - Opgraderingsstil 8 til Onibi
 • 104 - Opgraderingsstil 4 til Smeevil's Penance
 • 107 - Rylais Kampvelsignelse
 • 110 - Hån: The Master Juggles
 • 113 - Udødelig skat II 2016
 • 116 - Opgraderingsstil 9 til Onibi
 • 119 - Storspiller - 500 poletters forøgelse
 • 122 - Flodhætteglas: Krom (10 ladninger)
 • 125 - Terræn: Immortal Gardens
 • 128 - Udødelig skat II 2016
 • 131 - Level op-effekt
 • 134 - Opgraderingsstil 10 til Onibi
 • 137 – Weekend Battle Cup-billet (5 billetter)
 • 140 - Udødelig skat II 2016
 • 143 - The International 2016-emotikonspakke III
 • 146 - Springvandseffekt level 3
 • 149 - Rylais Kampvelsignelse
 • 152 - Udødelig skat II 2016
 • 155 - Blink-effekt level 2
 • 158 - Flodhætteglas: Udtørret (10 ladninger)
 • 161 - Bottle-effekt
 • 164 - Rylais Kampvelsignelse
 • 167 - Udødelig skat III 2016
 • 170 - Effigy Block of The International 2016 III
 • 173 - Rylais Kampvelsignelse
 • 176 - Eul's Scepter-effekt
 • 179 - Udødelig skat III 2016
 • 182 - Rylais Kampvelsignelse
 • 185 - Opgraderingsstil 11 til Onibi
 • 188 - Rylais Kampvelsignelse
 • 191 - Udødelig skat III 2016
 • 194 - Force Staff-effekt
 • 197 - Teleport-effekt level 3
 • 200 - Udødelig skat III 2016
 • 205 - Opgraderingsstil 12 til Onibi
 • 210 - Udødelig skat III 2016
 • 215 - Vejreffekt: Aske
 • 220 - Udødelig skat I 2016 (gentages hvert 30. level)
 • 225 – Udødelig genstand og opgavesti til Legion Commander
 • 230 - Udødelig skat II 2016 (gentages hvert 30. level)
 • 235 - Større storspiller - 500 poletters forøgelse
 • 240 - Udødelig skat III 2016 (gentages hvert 30. level)
 • 245 - Flodhætteglas: Udtørret (10 ladninger)
 • 220 - Udødelig skat I 2016
 • 255 - Opgraderingsstil 13 til Onibi
 • 265 - Mekansm-effekt
 • 275 - Hån: Party On? Party Off!
 • 285 - Opgraderingsstil 14 til Onibi
 • 295 - Hån: You Prefer Arrows?
 • 315 - Opgraderingsstil 15 til Onibi
 • 325 - Flodhætteglas: Slim (10 ladninger)
 • 345 - Rylais Kampvelsignelse
 • 365 - Rylais Kampvelsignelse
 • 385 - Rylais Kampvelsignelse
 • 395 - Største storspiller - 1000 poletters forøgelse
 • 425 - Rylais Kampvelsignelse
 • 445 - Rylais Kampvelsignelse
 • 465 - Rylais Kampvelsignelse
 • 475 - Flodhætteglas Slim (10 ladninger)
 • 485 - Rylais Kampvelsignelse
 • 505 - Rylais Kampvelsignelse
 • 525 - Opgraderingsstil 16 til Onibi
 • 535 - Maelstrom- og Mjollnir-effekt
 • 545 - Rylais Kampvelsignelse
 • 565 - Rylais Kampvelsignelse
 • 575 - Flodhætteglas: Olie (10 ladninger)
 • 585 - Rylais Kampvelsignelse
 • 615 - Rylais Kampvelsignelse
 • 625 - Opgraderingsstil 17 til Onibi
 • 645 - Rylais Kampvelsignelse
 • 655 - Flodhætteglas: Olie (10 ladninger)
 • 665 - Rylais Kampvelsignelse
 • 675 - Radiance-effekt
 • 685 - Rylais Kampvelsignelse
 • 715 - Rylais Kampvelsignelse
 • 725 - Opgraderingsstil 18 til Onibi
 • 735 - Flodhætteglas: Elektrificeret (10 ladninger)
 • 745 - Rylais Kampvelsignelse
 • 765 - Rylais Kampvelsignelse
 • 775 - Phase Boots-effekt
 • 795 - Rylais Kampvelsignelse
 • 815 - Rylais Kampvelsignelse
 • 825 - Opgraderingsstil 19 til Onibi
 • 845 - Rylais Kampvelsignelse
 • 855 - Flodhætteglas: Elektrificeret (10 ladninger)
 • 865 - Rylais Kampvelsignelse
 • 885 - Rylais Kampvelsignelse
 • 925 - Opgraderingsstil 20 til Onibi
 • 1000 - The International 2016 - Battle Level 1000
 • 1250 - Flodhætteglas: Trylledrik (10 ladninger)
 • 1500 - Flodhætteglas: Trylledrik (10 ladninger)
 • 2000 - Opgraderingsstil 21 til Onibi
 • 2500 - Flodhætteglas: Blod (10 ladninger)