Περιλαμβάνει το International Compendium
$1,600,000
ΤΡΕΧΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ
Τα πάσο μάχης αναβαθμίζεται
Νέα για το 2016
ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΣΤΟΧΩΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ
Φορτωμένο με αποκλειστικές νέες λειτουργίες και ανταμοιβές, το πάσο μάχης The International 2016 είναι εδώ για να καθοδηγήσει την καλοκαιρινή σεζόν Dota από το χάος των Major στην κρίσιμη μάχη στο Seattle. Οι κάτοχοι πάσου μάχης μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα μάχης τους για να αποκτήσουν επιπλέον Immortal θησαυρούς και άλλες ανταμοιβές ολοκληρώνοντας αποστολές, κερδίζοντας στοιχήματα, ξεκλειδώνοντας στόχους κοινότητας ή αγοράζοντας πακέτα επιπέδων μάχης.

Το 25% όλων των πωλήσεων πάσων μάχης πηγαίνει απευθείας στο χρηματικό έπαθλο του The International 2016.

ΑΓΟΡΑ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ
ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Level 1 $9.99 USD
Level 50 $26.99 USD
5 Levels $2.49 USD
11 Levels $4.99 USD
24 Levels $9.99 USD
ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
Όλοι οι κάτοχοι πάσου μάχης θα λάβουν άμεση πρόσβαση σε ειδικές εποχιακές λειτουργίες εκτός από το αρχικό πακέτο αντικειμένων τους.
ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ
Immortal Treasure I
Immortal Treasure II
Immortal Treasure III
Εποχιακό πεδίο μάχης
Αυτό το αποκλειστικό πεδίο μάχης δίνεται σε όλους τους κατόχους πάσου μάχης και θα είναι διαθέσιμο μέχρι να λήξει το πάσο μάχης σας.
Χλευασμός
Εφέ καιρού
ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ
Πακέτo κερσόρων
Εξελισσόμενο Ward
Πακέτο φατσούλων
Εξελισσόμενος μεταφορέας
HUD
Εικόνες φόρτωσης
Κομμάτι ομοιώματος
Πακέτο εκφωνητή
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Πριν από κάθε παιχνίδι, επιλέξτε ένα μονοπάτι για να καθορίσετε τον τρέχον στόχο σας. Ολοκληρώστε την αποστολή και κερδίστε τον αγώνα για να κερδίσετε πόντους μάχης και να προχωρήσετε στην επόμενη αποστολή. Κερδίστε αρκετούς πόντους για να αυξήσετε το επίπεδο μάχης σας και να ξεκλειδώσετε νέες ανταμοιβές. Μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας κατά τη διάρκεια της φάσης επιλογής ώστε να ταιριάζει με τις ανάγκες του κάθε αγώνα.

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ
Κάθε κόμβος σε κάθε μονοπάτι έχει τρεις βαθμίδες δυσκολίας, και καθεμιά προσφέρει μια διαφορετική ανταμοιβή πόντων μάχης. Ολοκληρώστε οποιαδήποτε βαθμίδα για να ολοκληρώσετε την αποστολή και προσπαθήστε τον στόχο τριών αστεριών για να αποκτήσετε το μέγιστο αριθμό πόντων μάχης για τον εκάστοτε κόμβο.
ΝΕΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΥΛ ΤΡΙΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ
Η τελική αποστολή κάθε μονοπατιού θα ξεκλειδώσει μια σχετική ανταμοιβή ολοκλήρωσης μοναδική για εκείνο το μονοπάτι, καθένα από τα οποία μπορεί επίσης να λάβει μια αναβάθμιση στυλ για τους παίκτες που ολοκληρώνουν όλους τους στόχους τριών αστεριών στο μονοπάτι.

ΝΕΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΙΜΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
Οι παίκτες που φτάσουν στο επίπεδο 225 όχι μόνο θα λάβουν ένα ειδικό αντικείμενο κύρους Legion Commander, αλλά θα ξεκλειδώσουν και ένα μονοπάτι αποστολών σχεδιασμένο ειδικά για αυτή. Όσοι ολοκληρώσουν το Tresdin's Path θα λάβουν μια μοναδική οπτική βελτίωση για το αντικείμενο κύρους της.
Στοιχήματα
Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνετε μάρκες για να τις χρησιμοποιείτε σε στοιχήματα. Βάλτε ένα στοίχημα και ταυτόχρονα κερδίστε για να κερδίσετε περισσότερους πόντους μάχης. Οι μάρκες που δεν ξοδεύετε δεν θα μεταφέρονται στην επόμενη εβδομάδα, οπότε ποντάρετέ τις.

ΝΕΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΤΟΛΜΙΑΣ
Οι παίκτες μπορούν πλέον να λαμβάνουν 500 επιπλέον μάρκες την εβδομάδα όταν το πάσο μάχης τους φτάσει στο επίπεδο 119, άλλες 500 στο επίπεδο 235 και 1000 στο επίπεδο 395. Επιπλέον, όλοι οι παίκτες που θα λάβουν οποιαδήποτε από αυτές τις αναβαθμίσεις, θα μπορούν επίσης να στοιχηματίζουν έως και 500 μάρκες σε ένα παιχνίδι.
ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Αφού καταστρέψετε το εχθρικό Αρχαίο, ανταμείψτε έναν επινοητικό συμπαίκτη ή έναν πονηρό αντίπαλο με λίγα από τα κέρδη σας. Με περισσότερους θριάμβους να έρχονται, τα σεντούκια σας σίγουρα θα ξεχειλίσουν.
ΝΕΟ
Πρόκληση
Κοινότητας
Κατά τη διάρκεια του πάσου μάχης, μια σειρά αποστολών κοινότητας θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους πάσου. Ολοκληρώνοντας τους στόχους προκλήσεων στους νικητήριους αγώνες σας θα συνεισφέρετε στην μπάρα προόδου κοινότητας. Όταν η κοινότητα ολοκληρώσει συλλογικά αρκετές προκλήσεις για να γεμίσει η μπάρα, όλοι οι κάτοχοι πάσου μάχης θα λάβουν τρεις πύρινους βόλους για ρίψη στην «Πίστα της Lina» για μια πιθανότητα να κερδίσουν επιπλέον πόντους μάχης. Για να σας κινήσει το ενδιαφέρον, θα ξεκινήσετε με τρεις πύρινους βόλους.
The International 2016
Έπαθλο
ΝΕΟ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ
Κάθε χρόνο, οπαδοί του Dota 2 από όλο τον κόσμο μαζεύονται για να αυξήσουν το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο σε όλο τον ηλεκτρονικό αθλητισμό. Αυτή τη φορά, αν το χρηματικό έπαθλο ξεπεράσει το περσινό συνολικό ποσό των $18,429,613, κάθε κάτοχος πάσου μάχης θα λάβει τρεις θησαυρούς «Trust of the Benefactor» ως ανταμοιβή. Κάθε ένας από αυτούς τους θησαυρούς προσφέρει μια ευκαιρία να λάβετε ένα Immortal θησαυρό 2016ένα Τυχαίο σετ ήρωα, ένα Σετ Arcana ή μια πολύ σπάνια πιθανότητα για ένα από τα παρακάτω συλλεκτικά βραβεία:
200 x Fire Lotus Belt
200 x Golden Ornithomancer Mantle
200 x Dragonclaw Hook
200 x Rainmaker
200 x Pipe of Dezun
200 x Perceptions of the Eternal Mind
200 x Kantusa The Script Sword
200 x Shattered Greatsword
200 x Golden Gravelmaw
100 x Drodo the Druffin
100 x Golden Grasping Bludgeon
100 x Golden Shards of Exile
100 x Golden Staff of Perplex
100 x Golden Huntling
100 x Golden Severing Crest
100 x Golden Sullen Hollow
100 x Golden Lamb to the Slaughter
100 x Lockjaw the Boxhound
50 x Golden Doomling
50 x Murrissey the Smeevil
50 x Ice Baby Roshan
50 x Fire Baby Roshan
25 x Guard of the Red Mist
25 x Axe of Phractos
25 x Monarch Bow
25 x Burning Fiend
25 x ???
ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΕΨΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ
Νομίζετε ότι ξέρετε πού θα φτάσει τελικά το χρηματικό έπαθλο του The International 2016; Κάντε μια πρόβλεψη του τελικού ποσού στο πάσο μάχης σας και αποκτήστε δέκα επίπεδα μάχης εάν είστε σωστοί.
ΝΕΟ
ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Ως κάτοχος πάσου μάχης, θα μπορείτε να συνδέεστε σε αγώνες με άλλους αφοσιωμένους παίκτες που παλεύουν να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Πολεμήστε σκληρά και καταγράψτε την πρόοδο του MMR σας μέσω των νέων κατατάξεων φίλων και παγκόσμιων κατατάξεων για να δείτε πόσο ψηλά μπορείτε να φτάσετε.

Στη λήξη του μεγάλου τελικού του The International 2016, θα λάβετε ένα τρόπαιο επιτεύγματος με το κορυφαίο MMR σας αυτή τη σεζόν και την επιλογή να προβάλετε το υψηλότερο ρεκόρ σας στο προφίλ σας την ακόλουθη χρονιά.

Συνδεθείτε στην ουρά κατάταξης του The International για να ξεκινήσει η βαθμονόμησή σας. Παίξτε 40+ παιχνίδια και θα έχετε την επιλογή να αντικαταστήσετε το κανονικό MMR κατάταξής σας με το νέο σας, αποκτημένο με κόπο MMR της σεζόν μόλις ολοκληρωθεί το The International 2016.
Η σεζόν ξεκινάει αυτόν τον Ιούνιο
ΝΕΟ
Weekend
Battle Cup
Καθώς ξεκινάμε τη σεζόν του International, οι καλύτεροι επαγγελματίες παίκτες του κόσμου προετοιμάζονται να χτίσουν την κληρονομιά τους στους ομίλους του καλοκαιρινού τουρνουά. Σύντομα, οι ίδιες προκλήσεις και η έξαψη του ανταγωνιστικού Dota θα είναι διαθέσιμες σε όλους, με την έναρξη των Weekend Battle Cup.

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
Κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων, εβδομαδιαίων διοργανώσεων, οι συμμετέχοντες μπορούν να δημιουργούν ομάδες και να μάχονται σε ομίλους οκτώ ομάδων, μονού νοκ άουτ. Οι ομάδες τοποθετούνται σε μια βαθμίδα ικανοτήτων ενάντια σε ισοδύναμες ομάδες που ανταγωνίζονται σε μία από τις τέσσερις γεωγραφικές περιοχές.
ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Εκτός από την ικανοποίηση της δύσκολης νίκης, το έπαθλο του Battle Cup περιλαμβάνει πόντους μάχης, ένα τρόπαιο τουρνουά για το προφίλ σας και ένα ειδικό αντικείμενο παιχνιδιού για να επιδεικνύετε τους θριάμβους σας σε μελλοντικούς συμπαίκτες και εχθρούς.
Ετοιμαστείτε για μάχη
Όλοι οι κάτοχοι πάσου μάχης θα παραλάβουν ένα δωρεάν εισιτήριο, με επιπρόσθετα εισιτήρια να είναι διαθέσιμα στο κατάστημα του Dota 2. Κερδίστε πέντε ακόμα εισιτήρια κυπέλλου μάχης στο επίπεδο 137. Η σεζόν κυπέλλου μάχης θα διαρκέσει καθ'όλη τη διάρκεια του τρέχοντος πάσου μάχης, και το πρώτο τουρνουά σαββατοκύριακου ξεκινάει τον Ιούνιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.
Ψηφοφορία Arcana
Λάβετε μέρος στη δημοκρατία του Dota και ψηφίστε τον ήρωα που πιστεύετε ότι πρέπει να λάβει το επόμενο σετ Arcana ανάμεσα σε 103 ήρωες. Κάθε κάτοχος πάσου μάχης θα ξεκινήσει με 16 ψήφους που ανανεώνονται κάθε γύρο. Χρησιμοποιήστε όλες τις ψήφους σας σε έναν ήρωα, ή χωρίστε τες σε πολλούς. Μόλις οι τελικές ψήφοι καταμετρηθούν, ο νικητής θα ανακοινωθεί στο The International 2016.
ΝΕΟ
Αρχείο μάχης
Ολοκληρώσατε πολλαπλούς στόχους σε έναν αγώνα; Δεν ξέρετε από πού ήρθαν οι επιπλέον πόντοι; Δείτε ολόκληρο το ιστορικό προόδου των πόντων μάχης σας στο αρχείο πόντων του πάσου μάχης για να δείτε τις ημερομηνίες, αποκτημένα επίπεδα και σύνολα πόντων όλων των επιτευγμάτων σας.
Compendium
Όλοι οι κάτοχοι πάσου μάχης θα λάβουν επίσης το The International 2016 Compendium. Μαζί με τις συνηθισμένες προβλέψεις και προφίλ, το Compendium θα περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά και δραστηριότητες για να γίνει η πιο διαδραστική έκδοση ως τώρα. Ως τότε, κερδίστε επιπλέον πόντους μάχης κάνοντας προβλέψεις για το The Manila Major.

Προσεχώς
ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΧΗΣ
Ανεβάστε το επίπεδο μάχης σας για να ξεκλειδώσετε όλο και περισσότερες αποκλειστικές ανταμοιβές.
Ανεβείτε επίπεδο ολοκληρώνοντας αποστολές πάσου μάχης ή αγοράζοντας απευθείας πακέτα πόντων μάχης. Ανεβείτε αρκετά επίπεδα και θα κερδίσετε επιπλέον θησαυρούς, ένα νέο πεδίο μάχης, emoticon, χλευασμούς ηρώων και πολλά ακόμα.
Immortal θησαυροί
Λάβετε έναν από κάθε θησαυρό όταν αγοράσετε το πάσο μάχης και μετά κερδίστε επιπλέον θησαυρούς όσο αυξάνετε το επίπεδο μάχης σας.
ΘΗΣΑΥΡΟΣ I
  |  
ΘΗΣΑΥΡΟΣ II
  |  
ΘΗΣΑΥΡΟΣ III
Κάθε θησαυρός περιέχει ένα Immortal αντικείμενο και μπορεί επίσης να περιέχει ένα επιπλέον σπάνιο, πολύ σπάνιο ή εξαιρετικά σπάνιο αντικείμενο
Enchantress: Virga’s Arc
Δόρυ με προσαρμοσμένο εφέ Impetus και ήχο
Omniknight: Adoring Wingfall
Σφυρί με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Purification
Timbersaw: Controlled Burn
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ Timberchain και ήχο
Juggernaut: Fortune’s Tout
Προσαρμοσμένο Healing Ward και εφέ
Phantom Lancer: Phantom Concord
Λόγχη με προσαρμοσμένο εφέ Spirit Lance και ήχο
Weaver: Crimson Pique
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ Shukuchi και ήχο
Phoenix: Solar Forge
Κράνος με προσαρμοσμένο εφέ Sunray και ήχο
Juggernaut: Golden Fortune’s Tout
Προσαρμοσμένο Healing Ward και εφέ
Faceless Void: Mace of Aeons
Απελατίκι με προσαρμοσμένο εφέ Chronosphere και ήχο
Windranger: Peregrine Flight
Τόξο με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Powershot
Undying: Pale Augur
Περικάρπιο με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Decay
Riki: Shadow Masquerade
Κάπα με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο για το Blink Strike
Morphling: Crown of Tears
Στέμμα με προσαρμοσμένο εφέ για το Waveform
Lich: Shearing Deposition
Κολλάρο και αλυσίδες με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο για το Frost Blast
Earthshaker: Bracers of the Cavern Luminar
Περικάρπια με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο για το Enchant Totem
Mirana: Pulsar Remnant
Τόξο με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο για το Starstorm
Riki: Golden Shadow Masquerade
Κάπα με προσαρμοσμένο χρυσό εφέ και ήχο για το Blink Strike
Invoker: Dark Artistry
Πλήρες σετ αντικειμένων με δύο στυλ μαλλιών και προσαρμοσμένα εφέ για το Deafening Blast και το Tornado
Slark: Hydrakan Latch
Διπλά όπλα με προσαρμοσμένα εφέ Essence Shift
Earth Spirit: Jade Reckoning
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Rolling Boulder
Bane: Slumbering Terror
Αντικείμενο ώμου με προσαρμοσμένο εφέ Nightmare
Ogre Magi: Auspice of the Whyrlegyge
Αντικείμενο πλάτης με προσαρμοσμένο εφέ Multicast
Razor: Severing Lash
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Plasma Field
Medusa: Daughters of Hydrophiinae
Πανοπλία με προσαρμοσμένο εφέ Mana Shield
The International 2016 - 50 επίπεδα πάσου μάχης
Αναβαθμίστε το πάσο μάχης International 2016 σας με 50 επίπεδα πάσου μάχης
Slark: Golden Hydrakan Latch
Χρυσά διπλά όπλα με προσαρμοσμένα εφέ Pounce και Essence Shift
Lina: Disciple of the Wyrmwrought Flame
Αντικείμενο λαιμού με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Laguna Blade
Επιπλέον σπάνιο Immortal αντικείμενο
Επιπλέον πολύ σπάνιο Immortal αντικείμενο
Επιπλέον υπερβολικά σπάνιο Immortal αντικείμενο
Επιπλέον σπάνιο Immortal αντικείμενο
Επιπλέον πολύ σπάνιο Immortal αντικείμενο
Επιπλέον υπερβολικά σπάνιο Immortal αντικείμενο
Επιπλέον σπάνιο Immortal αντικείμενο
Επιπλέον πολύ σπάνιο Immortal αντικείμενο
Επιπλέον υπερβολικά σπάνιο Immortal αντικείμενο
Αποκτήστε Immortal θησαυρούς σε αυτά τα επίπεδα:
Θησαυρός I: 1, 10, 22, 34, 46, 80, 220 (επαναλαμβάνεται κάθε 30 επίπεδα)
Θησαυρός II: 1, 98, 113, 128, 140, 152, 230 (επαναλαμβάνεται κάθε 30 επίπεδα)
Θησαυρός III: 1, 167, 179, 191, 200, 210, 240 (επαναλαμβάνεται κάθε 30 επίπεδα)
Πεδίο μάχης
Immortal Gardens
Αυτό το πεδίο μάχης δε λήγει
Επίπεδο
125
Κυνηγήστε τους εχθρούς σας μέσα στους αρχαίους κήπους των θεών. Όλοι οι κάτοχοι πάσου μάχης που φτάνουν στο επίπεδο 125 θα λάβουν μόνιμα το Πεδίο μάχης - Immortal Gardens.
ONIBI
Ο εξελισσόμενος μεταφορέας
Αυτός ο πράκτορας των ξωτικών της ιτιάς δεν είναι ένας απλός απεσταλμένος, αλλά ολόκληρη επιτροπή. Με 21 πρόσθετα στυλ για να ξεκλειδώσετε, μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο του Onibi για να καλέσετε συντροφικά ξωτικά για να βοηθήσουν στις μεταφορές.
Στυλ
0
Επίπεδο
1
Στυλ
1
Επίπεδο
5
Στυλ
2
Επίπεδο
12
Στυλ
3
Επίπεδο
18
Στυλ
4
Επίπεδο
30
Στυλ
5
Επίπεδο
40
Στυλ
6
Επίπεδο
62
Στυλ
7
Επίπεδο
74
Στυλ
8
Επίπεδο
101
Στυλ
9
Επίπεδο
116
Στυλ
10
Επίπεδο
134
Στυλ
11
Επίπεδο
185
Στυλ
12
Επίπεδο
205
Στυλ
13
Επίπεδο
255
Στυλ
14
Επίπεδο
285
Στυλ
15
Επίπεδο
315
Στυλ
16
Επίπεδο
525
Στυλ
17
Επίπεδο
625
Στυλ
18
Επίπεδο
725
Στυλ
19
Επίπεδο
825
Στυλ
20
Επίπεδο
925
Στυλ
21
Επίπεδο
2000
Legacy Of The Fallen Legion
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΥΡΟΥΣ ΤΗΣ LEGION COMMANDER
Επίπεδο
225
Περιλαμβάνει νέο μονοπάτι αποστολών και στυλ που μπορεί να ξεκλειδωθεί
Εάν ανεβάσετε το πάσο μάχης σας στο επίπεδο 225 θα λάβετε ένα επερχόμενο αντικείμενο κύρους για την Legion Commander και επίσης θα ξεκλειδώσετε ένα νέο μονοπάτι αποστολών. Ολοκληρώστε το μονοπάτι της Tresdin για να ξεκλειδώσετε ένα στυλ εμφάνισης για το αντικείμενο κύρους. Όπως αρμόζει σε τέτοια εμβλήματα μάχης, θα μοιραστούμε μαζί σας μερικές από τις παλιές περιπέτειες της χάλκινης λεγεώνας σε ένα ολοκαίνουργιο κόμικ Dota 2.
Διαβάστε το κόμικ
ΦΙΑΛΕΣ ΠΟΤΑΜΙΟΥ
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
89
Φιάλη ποταμιού: Chrome
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
158
Φιάλη ποταμιού: Dry
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
325
Φιάλη ποταμιού: Slime
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
575
Φιάλη ποταμιού: Oil
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
735
Φιάλη ποταμιού: Electrify
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
1250
Φιάλη ποταμιού: Potion
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
2500
Φιάλη ποταμιού: Blood
Το ποτάμι κυλάει κόκκινο... ή πράσινο ή μωβ! Ξεκινώντας από το επίπεδο μάχης 85, θα λάβετε μαγικά φιαλίδια ποταμιού που θα επιτρέπουν στον ήρωά σας να αλλάξει την ουσία και το χρώμα του ποταμιού για όλους όσους βρίσκονται στο παιχνίδι. Μπορείτε να εξοπλίσετε ένα φιαλίδιο αποκτώντας το από το μαγαζί εντός παιχνιδιού και δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ήδη τροποποιημένο ποτάμι. Καθώς το επίπεδό σας αυξάνεται, θα έχετε πρόσβαση σε καινούριους τύπους φιαλιδίων καθώς επίσης θα αναπληρώνετε τα ήδη υπάρχοντα φιαλίδια σας. Το κάθε φιαλίδιο περιέχει δέκα φορτίσεις που διαρκούν από δέκα λεπτά έκαστη. Το απόλυτο φιαλίδιο, το οποίο μετατρέπει το ποτάμι σε αίμα, είναι διαθέσιμο στο επίπεδο 2500 και περιέχει 50 φορτίσεις.
ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ
Ξεκλειδώστε εποχιακά εφέ εντός παιχνιδιού όταν φτάσετε τα ακόλουθα επίπεδα μάχης:
Επίπεδο
2
Εφέ πηγής 1
Επίπεδο
6
Εφέ Τηλεμεταφοράς 1
Επίπεδο
16
Εφέ Blink 1
Επίπεδο
68
Εφέ Τηλεμεταφοράς 2
Επίπεδο
77
Εφέ πηγής 2
Επίπεδο
131
Εφέ επιπέδου 1
Επίπεδο
146
Εφέ πηγής 3
Επίπεδο
155
Εφέ Blink 2
Επίπεδο
161
Εφέ Bottle 1
Επίπεδο
176
Εφέ Eul 1
Επίπεδο
194
Εφέ Force Staff 1
Επίπεδο
197
Εφέ τηλεμεταφοράς 3
Επίπεδο
265
Εφέ Mekansm
Επίπεδο
535
Εφέ Maelstrom & Mjollnir
Επίπεδο
675
Εφέ Radiance
Επίπεδο
775
Εφέ Phase Boots
Χλευασμοί
Μερικές φορές χρειάζεται λίγη επιπολαιότητα για να αντιμετωπίσετε την ομίχλη του πολέμου. Με οκτώ νέους χλευασμούς ηρώων διαθέσιμους, θα τζαμάρετε, θα κάνετε ζογκλερικά και θα σαλτάρετε στις γεμάτες χαβαλέ λωρίδες.
«The Royal Raspberry»
Vengeful Spirit
«RazorFlip!»
Slark
«Ogre Hop»
Alchemist
«To Hell and Back!»
Lion
«Make It Rain»
Nature's Prophet
«The Master Juggles»
Invoker
«Party On? Party Off!»
Leshrac
«You Prefer Arrows?»
Windranger
Rylai's
Battle Blessing
Καθώς αυξάνετε το επίπεδο μάχης σας, θα κερδίζετε ευκαιρίες να γυρίσετε το Rylai's Wheel of Battle Blessing — με σετ ηρώων, μεταφορείς και θησαυρούς, το μόνο που πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε είναι να περιστρέψετε.

Κερδίζετε ευκαιρίες να γυρίσετε τον τροχό στα επίπεδα: 3, 8, 20, 26, 32, 42, 48, 53, 71, 83, 92, 107, 149, 164, 173, 182, 188, 345, 365, 385, 425, 445, 465, 485, 505, 545, 565, 585, 615, 645, 665, 685, 715, 745, 765, 795, 815, 845, 865, 885
Aegis επιπέδου 1000
Τιμήστε το λαμπρό γεγονός της αγωνιστικής σεζόν αποκτώντας το δικό σας Aegis of Champions. Οι σκληροτράχηλοι θρύλοι που θα φτάσουν στο επίπεδο 1000 θα λάβουν ένα ξεχωριστό εφέ φωτισμού για το σιντριβάνι Aegis εντός παιχνιδιού, καθώς και μια πρόσκληση για να παραλάβουν το The International 2016 Collector's Aegis, μια αποκλειστική μεταλλική ρεπλίκα του φημισμένου επάθλου των πρωταθλητών σε κλίμακα 1/5.
Επίπεδο
1000
ΑΓΟΡΑ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ
ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Level 1 $9.99 USD
Level 50 $26.99 USD
5 Levels $2.49 USD
11 Levels $4.99 USD
24 Levels $9.99 USD
Εμφάνιση πλήρους λίστας ανταμοιβών πάσου μάχης
 • 2 - Fountain Effect Level 1
 • 3 - Rylai's Battle Blessing
 • 4 - Portfolio of Heroes Ascendant
 • 5 - Onibi Upgrade Style 1
 • 6 - Teleport Effect Level 1
 • 7 - Taunt: RazorFlip!
 • 8 - Rylai's Battle Blessing
 • 9 - Sixteen Additional Arcana Votes
 • 10 - Immortal Treasure I 2016
 • 12 - Onibi Upgrade Style 2
 • 14 - Taunt: Ogre Hop
 • 16 - Blink Effect Level 1
 • 18 - Onibi Upgrade Style 3
 • 20 - Rylai's Battle Blessing
 • 22 - Immortal Treasure I 2016
 • 24 - The International 2016 Emoticon Pack II
 • 26 - Rylai's Battle Blessing
 • 28 - Sixteen Additional Arcana Votes
 • 30 - Onibi Upgrade Style 4
 • 32 - Rylai's Battle Blessing
 • 34 - Immortal Treasure I 2016
 • 36 - Smeevil's Penance Upgrade Style 1
 • 38 - Taunt: To Hell and Back!
 • 40 - Onibi Upgrade Style 5
 • 42 - Rylai's Battle Blessing
 • 44 - Portfolio of Heroes Ascendant
 • 46 - Immortal Treasure I 2016
 • 48 - Rylai's Battle Blessing
 • 50 - Weather Spring
 • 53 - Rylai's Battle Blessing
 • 56 - Smeevil's Penance Upgrade Style 2
 • 59 - The International 2016 Multikill Banner
 • 62 - Onibi Upgrade Style 6
 • 65 - Effigy Block of The International 2016 II
 • 68 - Teleport Effect Level 2
 • 71 - Rylai's Battle Blessing
 • 74 - Onibi Upgrade Style 7
 • 77 - Fountain Effect Level 2
 • 80 - Immortal Treasure I 2016
 • 83 - Rylai's Battle Blessing
 • 86 - Smeevil's Penance Upgrade Style 3
 • 89 - River Vial: Chrome (10 charges)
 • 92 - Rylai's Battle Blessing
 • 95 - Taunt: Make It Rain
 • 98 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased
 • 101 - Onibi Upgrade Style 8
 • 104 - Smeevil's Penance Upgrade Style 4
 • 107 - Rylai's Battle Blessing
 • 110 - Taunt: The Master Juggles
 • 113 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased
 • 116 - Onibi Upgrade Style 9
 • 119 - High Roller - 500 Token Increase
 • 122 - River Vial: Chrome (10 charges)
 • 125 - Immortal Gardens
 • 128 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased
 • 131 - Level Up Effect
 • 134 - Onibi Upgrade Style 10
 • 137 – Weekend Battle Cup Ticket (5 tickets)
 • 140 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased
 • 143 - The International 2016 Emoticon Pack III
 • 146 - Fountain Effect Level 3
 • 149 - Rylai's Battle Blessing
 • 152 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased
 • 155 - Blink Effect Level 2
 • 158 - River Vial: Dry (10 charges)
 • 161 - Bottle Effect
 • 164 - Rylai's Battle Blessing
 • 167 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased
 • 170 - Effigy Block of The International 2016 III
 • 173 - Rylai's Battle Blessing
 • 176 - Eul's Scepter Effect
 • 179 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased
 • 182 - Rylai's Battle Blessing
 • 185 - Onibi Upgrade Style 11
 • 188 - Rylai's Battle Blessing
 • 191 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased
 • 194 - Force Staff Effect
 • 197 - Teleport Effect Level 3
 • 200 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased
 • 205 - Onibi Upgrade Style 12
 • 210 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased
 • 215 - Weather Ash
 • 220 - Immortal Treasure I 2016 (Repeats every 30 levels)
 • 225 – Legion Commander Immortal Item and Quest
 • 230 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased (Repeats every 30 levels)
 • 235 - Higher Roller - 500 Token Increase
 • 240 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased (Repeats every 30 levels)
 • 245 - River Vial: Dry (10 charges)
 • 220 - Immortal Treasure I 2016
 • 255 - Onibi Upgrade Style 13
 • 265 - Mekansm Effect
 • 275 - Taunt: Party On? Party Off!
 • 285 - Onibi Upgrade Style 14
 • 295 - Taunt: You Prefer Arrows?
 • 315 - Onibi Upgrade Style 15
 • 325 - River Vial: Slime (10 charges)
 • 345 - Rylai's Battle Blessing
 • 365 - Rylai's Battle Blessing
 • 385 - Rylai's Battle Blessing
 • 395 - Highest Roller - 1000 Token Increase
 • 425 - Rylai's Battle Blessing
 • 445 - Rylai's Battle Blessing
 • 465 - Rylai's Battle Blessing
 • 475 - River Vial: Slime (10 charges)
 • 485 - Rylai's Battle Blessing
 • 505 - Rylai's Battle Blessing
 • 525 - Onibi Upgrade Style 16
 • 535 - Maelstrom & Mjollnir Effect
 • 545 - Rylai's Battle Blessing
 • 565 - Rylai's Battle Blessing
 • 575 - River Vial: Oil (10 charges)
 • 585 - Rylai's Battle Blessing
 • 615 - Rylai's Battle Blessing
 • 625 - Onibi Upgrade Style 17
 • 645 - Rylai's Battle Blessing
 • 655 - River Vial: Oil (10 charges)
 • 665 - Rylai's Battle Blessing
 • 675 - Radiance Effect
 • 685 - Rylai's Battle Blessing
 • 715 - Rylai's Battle Blessing
 • 725 - Onibi Upgrade Style 18
 • 735 - River Vial: Electric (10 charges)
 • 745 - Rylai's Battle Blessing
 • 765 - Rylai's Battle Blessing
 • 775 - Phase Boots Effect
 • 795 - Rylai's Battle Blessing
 • 815 - Rylai's Battle Blessing
 • 825 - Onibi Upgrade Style 19
 • 845 - Rylai's Battle Blessing
 • 855 - River Vial: Electric (10 charges)
 • 865 - Rylai's Battle Blessing
 • 885 - Rylai's Battle Blessing
 • 925 - Onibi Upgrade Style 20
 • 1000 - The International 2016 - Battle Level 1000
 • 1250 - River Vial: Potion (10 charges)
 • 1500 - River Vial: Potion (10 charges)
 • 2000 - Onibi Upgrade Style 21
 • 2500 - River Vial: Blood (50 charges)