Include Compendiul „The International”
$1,600,000
Fondul de premiere actual
Battle Passul atinge un nou nivel
Nou în 2016
RECOMPENSELE DE LA SCOPURILE EXTINSE INCLUSE ACUM ȘI CU ACHIZIȚIA INIȚIALĂ
Plin de funcții și recompense exclusive, The International 2016 Battle Pass e aici pentru a ghida sezonul de vară al Dota de la prăpădul din Majors la lupta culminantă din Seattle. Deținătorii de Battle Pass pot să-și mărească nivelul bătăliei pentru a primi mai multe seturi de Immortal Treasure și alte recompense prin completarea de misiuni, căștigarea de pariuri, deblocarea de țeluri ale comunității și achiziția de pachete cu niveluri de bătălie.

25% din toate vânzările din Battle Pass vor fi adăugate fondului de premiere al The International 2016.

Cumpără Battle Pass
Cumpără niveluri

Level 1 $9.99 USD
Level 50 $26.99 USD
5 Levels $2.49 USD
11 Levels $4.99 USD
24 Levels $9.99 USD
Vei primi toate astea
Pe lângă pachetul inițial cu obiecte, toți deținătorii de Battle Pass vor primi și acces imediat la funcții speciale de sezon.
Pachetul inițial
Immortal Treasure I
Immortal Treasure II
Immortal Treasure III
Teren sezonier
Acest teren exclusiv este accesibil tuturor deținătorilor de Battle Pass și va fi disponibil până la expirarea Battle Passului.
Batjocură
Efect meteo
Pachet cu muzică
Pachet de cursoare
Ward care evoluează
Pachet cu emoticon
Curier care evoluează
INTERFAȚĂ
Ecrane de încărcare
Bloc pentru efigie
Pachet cu crainic
Misiuni
Înainte de fiecare meci, alege una dintre cele trei Căi care determină obiectivul tău actual. Finalizează misiunea şi câştigă meciul pentru a primi Puncte de Bătălie şi a trece la următoarea misiune. Câştigă suficiente puncte pentru a-ţi creşte Nivelul de Bătălie şi a debloca recompense noi. Poţi schimba selecţia în timpul fazei de alegere, în conformitate cu nevoile fiecărui joc.

NOU SISTEM DE CLASARE CU TREI STELE
Fiecare punct al fiecărei cărări are trei niveluri de dificultate, fiecare oferind o recompensă diferită a punctelor de bătălie. Completează orice rang pentru a termina misiunea și încearcă să completezi obiectivul de trei stele pentru a primi maximul de puncte de bătălie pentru acel punct.
NOU STILURI ALTERNATIVE PENTRU TREI STELE
Ultima misiune din fiecare cărare va debloca o recompensă de completare respectivă, fiecare cărare fiind capabilă de a oferă o îmbunătățire de stil pentru jucătorii care completează toate obiectivele de trei stele de pe acea cărare.

NOU CALE CU MISIUNI - POATE FI DEBLOCATĂ
Jucătorii care ating nivelul 225 nu numai că vor primi un obiect de prestigiu pentru Legion Commander, dar vor debloca și o cărare pentru misiuni creată special pentru ea. Cei care completează cărarea lui Tresdin vor primi o îmbunătățire vizuală unică pentru obiectul ei de prestigiu.
Pariere
În fiecare săptămână vei primi un număr de jetoane pe care le poţi folosi în sistemul de pariuri. Pune un pariu şi câştigă-l pentru a primi mai multe Puncte de Bătălie. Jetoanele nefolosite nu vor fi cumulate cu cele de săptămâna viitoare, deci pune-le la bătaie.

NOU BONUS PENTRU RISCURI MARI
Jucătorii pot primi acum încă 500 de jetoane pe săptămână atunci când Battle Passul acestora atinge nivelul 119, alte 500 la nivelul 235, iar 1000 la nivelul 395. În plus, toți jucătorii care primesc aceste îmbunătățiri vor putea de asemenea să parieze până la 500 de jetoane într-un singur meci.
BACȘIȘURI LA SFÂRȘIT DE JOC
După ce distrugi Ancientul inamic, recompensează un aliat util sau un inamic viclean folosind căștigurile tale. Având în vedere că vor fi mai multe triumfuri în viitor, vistieria ta sigur va fi plină.
NOU
Provocarea
Comunităţii
De-a lungul duratei Battle Passului, un număr de misiuni ale comunității vor fi disponibile tuturor deținătorilor de Battle Pass. Completarea obiectivelor provocărilor prin meciurile tale căștigate vor contribui la bara de progres a comunității. Când comunitatea completează în mod colectiv această bară, toți deținătorii de Battle Pass vor primi trei bile de foc pe care să le arunce în Flacăra de luptă a Linei, pentru a avea o șansă de a câștiga puncte de bătălie suplimentare. Pentru a-ți scânteia interesul, vei porni cu trei bile de foc gratuite.
The International 2016
Fond de premiere
NOU LIMITE MARI ALE PREMIILOR
În fiecare an, fanii Dota 2 din jurul lumii se întrunesc pentru a strânge cel mai mare fond de premii din esporturi. De data aceasta, dacă fondul depășește totalul de 18.429.613$ de anul trecut, fiecare deținător de Battle Pass va primi trei comori 'Trust of the Benefactor' drept recompensă. Fiecare dintre aceste comori noi îți va oferi șansă să primești 2016 Immortal Treasure, un set aleator pentru erou, un set Arcana, sau o șansă ultra rară la unul dintre premiile limitate de mai jos:
200 x Fire Lotus Belt
200 x Golden Ornithomancer Mantle
200 x Dragonclaw Hook
200 x Rainmaker
200 x Pipe of Dezun
200 x Perceptions of the Eternal Mind
200 x Kantusa The Script Sword
200 x Shattered Greatsword
200 x Golden Gravelmaw
100 x Drodo the Druffin
100 x Golden Grasping Bludgeon
100 x Golden Shards of Exile
100 x Golden Staff of Perplex
100 x Golden Huntling
100 x Golden Severing Crest
100 x Golden Sullen Hollow
100 x Golden Lamb to the Slaughter
100 x Lockjaw the Boxhound
50 x Golden Doomling
50 x Murrissey the Smeevil
50 x Ice Baby Roshan
50 x Fire Baby Roshan
25 x Guard of the Red Mist
25 x Axe of Phractos
25 x Monarch Bow
25 x Burning Fiend
25 x ???
NOU PREZICE TOTALUL
Crezi că poți să știi până unde va ajunge fondul de premiere pentru The International 2016? Fă o predicție a sumei finale în Battle Passul tău și obține până la zece niveluri de bătălie dacă predicția ta este corectă.
NOU
GĂSEȘTE-ȚI RANGUL MAXIM
Ca deținător de Battle Pass, vei putea să te alături la meciuri cu alți jucători care se dedică să atingă cel mai mare potențial al lor. Luptă-te din greu și urmărește cum progresează MMR-ul tău pe noile tabele pentru prieteni și globale, și vezi cât de sus te poți duce.

La terminarea finalelor din The International 2016, vei primi un trofeu al realizării inscripționat digital cu recordul tău MMR din acest sezon, precum și opțiunea de a afișa recordul tău absolut pe profilul tău pentru anul următor.

Alătură-te listei contorizate pentru The International pentru a-ți începe calibrarea. Joacă peste 40 de meciuri și vei avea și opțiunea de a-ți înlocui MMR-ul contorizat cu noul și din greu obținutul MMR al sezonului, odată ce The International 2016 a luat sfârșit.
Sezonul începe in iunie
NOU
Weekend
Cupă a Bătăliilor
Dând startul sezonului The International, cei mai buni jucători profesionști din lume se pregătesc să-și croiască drumul în grupele turneului de vară. În curând, aceleași provocări și emoții modului competitiv din Dota vor fi disponibile pentru toți, odată cu lansarea Cupei Bătăliilor de weekend.

MULTIPLE NIVELURI DE ABILITĂȚI ÎN PATRU DIVIZII
În cadrul evenimentelor programate săptămânal, participanții se pot grupa și lupta în grupe eliminatorii de opt echipe. Echipele, în funcție de pricepere, sunt puse față în față cu oponenți de rangul lor și concurează în una dintre cele patru divizii geografice.
Căștigurile de război
Pe lângă satisfacția obținerii unei victorii contestate, premiul Cupei Bătăliilor conține și puncte de bătălie, un trofeu de turneu pentru profilul tău și un obiect special disponibil în joc pentru a-ți afișa triumfurile viitorilor coechipieri și inamici.
Bătălia începe
Toți deținătorii de Battle Pass vor primi un bilet de intrare, mai multe bilete fiind disponibile în magazinul Dota 2. Primește cinci bilete pentru Cupa Bătăliilor la nivelul 137. Sezonul Cupei Bătăliilor de weekend va avea loc de-a lungul Battle Passului curent și primul weekend al turneului începe în iunie. Fii pregătit și așteaptă mai multe detalii.
Vot Arcana
Participă în democrația Dota și votează care erou crezi că ar trebui să primească următorul set Arcana, fiind incluși 130 de eroi candidați. Fiecare deținător de Battle Pass va începe cu șaisprezece voturi, care sunt reîmprospătate după fiecare rundă. Folosește toate voturile tale pe un erou sau împarte-le la mai mulți eroi. După ce se numără toate voturile finale, eroul care câștigă va fi anunțat la The International 2016.
NOU
Jurnal de luptă
Ai completat mai multe obiective într-un singur meci? Nu ești sigur de unde au apărut acele puncte în plus? Verifică istoricul complet al progresului tău Battle Points în Jurnalul de puncte Battle Pass pentru a vedea datele, nivelurile obținute și totalul de puncte al realizărilor tale.
Compendiu
Toți deținătorii de Battle Pass vor primi și Compendiul The International 2016. Pe lângă obișnuitele predicții și profile, Compendiul include și noi facilități și activități care ajută la crearea celei mai interactive ediții de până acum. Până atunci, câștigă puncte de bătălie în plus cu ajutorul predicțiilor din Manila Major.

În curând
RECOMPENSE PENTRU NIVELUL DE BĂTĂLIE
Crește-ți nivelul de bătălie pentru a debloca un număr și mai mare de recompense exclusive.
Îți poți crește nivelul completând obiectivele din Battle Pass sau cumpărând direct pachete cu niveluri de bătălie. Du-ți nivelul la maxim și obține comori nemuritoare în plus, un nou teren care poate fi echipat, emoticonuri, batjocuri pentru eroi și altele.
Immortal Treasures
Primești câte o comoară de fiecare tip când îți cumperi Battle Pass, iar apoi primești mai multe comori în timp ce îți mărești nivelul de bătălie.
Comoara I
  |  
Comoara II
  |  
Comoara III
Fiecare comoară conține un obiect Immortal și mai poate să conțină un obiect bonus rar, foarte rar sau ultrarar
Enchantress: Virga’s Arc
Suliță cu efect și sunet personalizat pentru Impetus
Omniknight: Adoring Wingfall
Ciocan cu un efect și sunet personalizat pentru Purification
Timbersaw: Controlled Burn
Armă cu efect și sunet personalizat pentru Timberchain
Juggernaut: Fortune’s Tout
Efect și Healing Ward personalizat
Phantom Lancer: Phantom Concord
Suliță cu efect și sunet personalizat pentru Spirit Lance
Weaver: Crimson Pique
Obiect pentru cap cu efect și sunet personalizat pentru Shukuchi
Phoenix: Solar Forge
Cască cu un efect personalizat pentru Sunray
Juggernaut: Golden Fortune’s Tout
Efect și Healing Ward personalizat
Faceless Void: Mace of Aeons
Buzdugan cu un efect și sunet personalizat pentru Chronosphere
Windranger: Peregrine Flight
Arc cu efect și sunet personalizat pentru Powershot
Undying: Pale Augur
Brățară cu un efect și sunet personalizat pentru Decay
Riki: Shadow Masquerade
Pelerină cu efect și sunet personalizat pentru Blink Strike
Morphling: Crown of Tears
Coroană cu un efect personalizat pentru Waveform
Lich: Shearing Deposition
Guler și lanțuri cu efect și sunet personalizat pentru Frost Blast
Earthshaker: Bracers of the Cavern Luminar
Brățări cu un efect și sunet personalizat pentru Aftershock
Mirana: Pulsar Remnant
Arc cu efect și sunet personalizat pentru Starstorm
Riki: Golden Shadow Masquerade
Pelerină cu efect auriu și sunet personalizat pentru Blink Strike
Invoker: Dark Artistry
Set complet de obiecte cu două stiluri pentru păr și efecte personalizate pentru Deafening Blast și Tornado.
Slark: Hydrakan Latch
Două arme cu efecte personalizate pentru Pounce și Essence Shift
Earth Spirit: Jade Reckoning
Armă cu un efect și sunet personalizat pentru Rolling Boulder
Bane: Slumbering Terror
Obiect pentru umăr cu efect personalizat pentru Nightmare
Ogre Magi: Auspice of the Whyrlegyge
Obiect pentru spate cu un efect personalizat pentru Multicast
Razor: Severing Lash
Armă cu un efect și sunet personalizate pentru Plasma Field
Medusa: Daughters of Hydrophiinae
Armură cu un efect personalizat pentru Mana Shield
The International 2016 - 50 de niveluri Battle Pass
Îmbunătățește-ți International 2016 Battle Passul cu 50 de niveluri Battle Pass
Slark: Golden Hydrakan Latch
Două arme aurite cu efecte personalizate pentru Pounce și Essence Shift
Lina: Disciple of the Wyrmwrought Flame
Obiect pentru gât cu efect și sunet personalizat pentru Laguna Blade
Bonus obiect rar Immortal
Obiect bonus Immortal foarte rar
Obiect bonus Immortal ultra rar
Bonus obiect rar Immortal
Obiect bonus Immortal foarte rar
Obiect bonus Immortal ultra rar
Bonus obiect rar Immortal
Obiect bonus Immortal foarte rar
Obiect bonus Immortal ultra rar
Câștigă cutii Immortal Treasure la aceste niveluri:
Treasure I: 1, 10, 22, 34, 46, 80, 220 (se repetă la fiecare 30 de niveluri)
Treasure II: 1, 98, 113, 128, 140, 152, 230 (se repetă la fiecare 30 de niveluri)
Treasure III: 1, 167, 179, 191, 200, 210, 240 (se repetă la fiecare 30 de niveluri)
Teren
Grădini nemuritoare
Acest teren nu expiră
Nivel
125
Vânează-ți inamicii prin grădinile antice ale zeilor. Toți deținătorii de Battle Pass care ating nivelul de bătălie 125 vor primi permanent Immortal Gardens Terrain.
ONIBI
Curierul care evoluează
Această entitate a spiritelor din sălcii nu este mesager unic, ci o delegație impresionantă. Cu 21 de stiluri care pot fi deblocate, poți crește nivelul lui Onibi pentru a invoca spirite aliate care să servească cauzei curierului.
Stil
0
Nivel
1
Stil
1
Nivel
5
Stil
2
Nivel
12
Stil
3
Nivel
18
Stil
4
Nivel
30
Stil
5
Nivel
40
Stil
6
Nivel
62
Stil
7
Nivel
74
Stil
8
Nivel
101
Stil
9
Nivel
116
Stil
10
Nivel
134
Stil
11
Nivel
185
Stil
12
Nivel
205
Stil
13
Nivel
255
Stil
14
Nivel
285
Stil
15
Nivel
315
Stil
16
Nivel
525
Stil
17
Nivel
625
Stil
18
Nivel
725
Stil
19
Nivel
825
Stil
20
Nivel
925
Stil
21
Nivel
2000
Legacy Of The Fallen Legion
OBIECT DE PRESTIGIU PENTRU LEGION COMMANDER
Nivel
225
Include o nouă cale pentru misiuni și un stil care poate fi deblocat
Ducându-ți Battle Passul la nivelul 255 vei primi obiect viitor, denumit Legion Commander Prestige, dar vei debloca și o nouă serie de misiuni. Termină calea lui Tresdin și vei primi o deblocare de stil pentru obiectul de prestigiu. Potrivit unor astfel de veșminte de luptă, vom împărtăși și câteva dintre întâmplările Legiunii de Bronz, printr-o nouă bandă desenată Dota 2.
Citește banda desenată
STICLUȚE DE RÂU
ÎNCEPE LA NIVELUL
89
Fiolă cu crom
ÎNCEPE LA NIVELUL
158
Fiolă uscată
ÎNCEPE LA NIVELUL
325
Fiolă cu mâzgă
ÎNCEPE LA NIVELUL
575
Fiolă cu ulei
ÎNCEPE LA NIVELUL
735
Fiolă de electrificare
ÎNCEPE LA NIVELUL
1250
Fiolă cu poțiune
ÎNCEPE LA NIVELUL
2500
Fiolă cu sânge
Râul devine sângeriu...sau verde sau mov! Începând cu nivelul de bătălie 85, vei primi fiole mistice care îi permit eroului tău să schimbe substanța și culoarea râului pentru toți cei din joc. O fiolă poate fi echipată revendicând-o din magazinul din joc și nu poate fi aplicată unui râu deja modificat. Odată ce crești în nivel, vei avea acces la noi tipuri de fiole, dar și la posibilitatea de a-ți reîncărca stocul de fiole precedente. Fiecare fiolă vine cu zece utilizări care durează câte zece minute fiecare. Fiola supremă, care transformă râul în sângeriu, este disponibilă la nivelul 2.500 și include 50 de utilizări.
EFECTE SPECIALE
Deblochează efecte de sezon în joc când ajungi la aceste niveluri de bătălie:
Nivel
2
Efect pentru fântână 1
Nivel
6
Efect pentru teleportare 1
Nivel
16
Efect pentru Blink 1
Nivel
68
Efect pentru teleportare 2
Nivel
77
Efect pentru fântână 2
Nivel
131
Efect pentru nivelul 1
Nivel
146
Efect pentru fântână 3
Nivel
155
Efect pentru Blink 2
Nivel
161
Efect pentru Bottle 1
Nivel
176
Efect pentru Eul's 1
Nivel
194
Efect pentru Force Staff 1
Nivel
197
Efect pentru teleportare 3
Nivel
265
Efect pentru Mekansm
Nivel
535
Efect pentru Maelstrom și Mjollnir
Nivel
675
Efect pentru Radiance
Nivel
775
Efect pentru Phase Boots
Batjocuri
Uneori e nevoie și de ceva neseriozitate pentru a face față ceții de război. Cu opt noi batjocuri disponibile pentru eroi, în curând vei putea dansa, jongla, sălta și țopăi de-a lungul drumurilor pline de veselie.
"The Royal Raspberry"
Vengeful Spirit
"RazorFlip!"
Slark
"Ogre Hop"
Alchemist
"To Hell and Back!"
Lion
"Make It Rain"
Nature's Prophet
"The Master Juggles"
Invoker
"Party On? Party Off!"
Leshrac
"You Prefer Arrows?"
Windranger
Binecuvântarea lui Rylai
în bătălie
Pe măsură ce crești nivelul de bătălie, vei primi învârtiri pentru roata lui Rylai cu binecuvântare din bătălie—cu seturi pentru eroi, curieri și comori, singurul lucru de care ai nevoie pentru a câștiga e să învârți roata.

Rotirile sunt dobândite la nivelurile: 3, 8, 20, 26, 32, 42, 48, 53, 71, 83, 92, 107, 149, 164, 173, 182, 188, 345, 365, 385, 425, 445, 465, 485, 505, 545, 565, 585, 615, 645, 665, 685, 715, 745, 765, 795, 815, 845, 865, 885
Aegis de nivel 1000
Comemorează finalul evenimentului competitiv de sezon revendicându-ți propriul Aegis of Champions. Acele legende făurite în luptă care ajund la nivelul 1000 nu vor primi doar un efect luminos special pentru fântâna Aegis din joc, dar vor fi și invitați să primească Aegisul de colecționar The International 2016, o replică metalică la scală de 1/5 a premiului faimos pentru campion.
Nivel
1000
Cumpără Battle Pass
Cumpără niveluri

Level 1 $9.99 USD
Level 50 $26.99 USD
5 Levels $2.49 USD
11 Levels $4.99 USD
24 Levels $9.99 USD
Afișează lista completă de recompense Battle Pass
 • 2 - Fountain Effect Level 1
 • 3 - Rylai's Battle Blessing
 • 4 - Portfolio of Heroes Ascendant
 • 5 - Onibi Upgrade Style 1
 • 6 - Teleport Effect Level 1
 • 7 - Taunt: RazorFlip!
 • 8 - Rylai's Battle Blessing
 • 9 - Sixteen Additional Arcana Votes
 • 10 - Immortal Treasure I 2016
 • 12 - Onibi Upgrade Style 2
 • 14 - Taunt: Ogre Hop
 • 16 - Blink Effect Level 1
 • 18 - Onibi Upgrade Style 3
 • 20 - Rylai's Battle Blessing
 • 22 - Immortal Treasure I 2016
 • 24 - The International 2016 Emoticon Pack II
 • 26 - Rylai's Battle Blessing
 • 28 - Sixteen Additional Arcana Votes
 • 30 - Onibi Upgrade Style 4
 • 32 - Rylai's Battle Blessing
 • 34 - Immortal Treasure I 2016
 • 36 - Smeevil's Penance Upgrade Style 1
 • 38 - Taunt: To Hell and Back!
 • 40 - Onibi Upgrade Style 5
 • 42 - Rylai's Battle Blessing
 • 44 - Portfolio of Heroes Ascendant
 • 46 - Immortal Treasure I 2016
 • 48 - Rylai's Battle Blessing
 • 50 - Weather Spring
 • 53 - Rylai's Battle Blessing
 • 56 - Smeevil's Penance Upgrade Style 2
 • 59 - The International 2016 Multikill Banner
 • 62 - Onibi Upgrade Style 6
 • 65 - Effigy Block of The International 2016 II
 • 68 - Teleport Effect Level 2
 • 71 - Rylai's Battle Blessing
 • 74 - Onibi Upgrade Style 7
 • 77 - Fountain Effect Level 2
 • 80 - Immortal Treasure I 2016
 • 83 - Rylai's Battle Blessing
 • 86 - Smeevil's Penance Upgrade Style 3
 • 89 - River Vial: Chrome (10 charges)
 • 92 - Rylai's Battle Blessing
 • 95 - Taunt: Make It Rain
 • 98 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased
 • 101 - Onibi Upgrade Style 8
 • 104 - Smeevil's Penance Upgrade Style 4
 • 107 - Rylai's Battle Blessing
 • 110 - Taunt: The Master Juggles
 • 113 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased
 • 116 - Onibi Upgrade Style 9
 • 119 - High Roller - 500 Token Increase
 • 122 - River Vial: Chrome (10 charges)
 • 125 - Immortal Gardens
 • 128 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased
 • 131 - Level Up Effect
 • 134 - Onibi Upgrade Style 10
 • 137 – Weekend Battle Cup Ticket (5 tickets)
 • 140 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased
 • 143 - The International 2016 Emoticon Pack III
 • 146 - Fountain Effect Level 3
 • 149 - Rylai's Battle Blessing
 • 152 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased
 • 155 - Blink Effect Level 2
 • 158 - River Vial: Dry (10 charges)
 • 161 - Bottle Effect
 • 164 - Rylai's Battle Blessing
 • 167 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased
 • 170 - Effigy Block of The International 2016 III
 • 173 - Rylai's Battle Blessing
 • 176 - Eul's Scepter Effect
 • 179 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased
 • 182 - Rylai's Battle Blessing
 • 185 - Onibi Upgrade Style 11
 • 188 - Rylai's Battle Blessing
 • 191 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased
 • 194 - Force Staff Effect
 • 197 - Teleport Effect Level 3
 • 200 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased
 • 205 - Onibi Upgrade Style 12
 • 210 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased
 • 215 - Weather Ash
 • 220 - Immortal Treasure I 2016 (Repeats every 30 levels)
 • 225 – Legion Commander Immortal Item and Quest
 • 230 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased (Repeats every 30 levels)
 • 235 - Higher Roller - 500 Token Increase
 • 240 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased (Repeats every 30 levels)
 • 245 - River Vial: Dry (10 charges)
 • 220 - Immortal Treasure I 2016
 • 255 - Onibi Upgrade Style 13
 • 265 - Mekansm Effect
 • 275 - Taunt: Party On? Party Off!
 • 285 - Onibi Upgrade Style 14
 • 295 - Taunt: You Prefer Arrows?
 • 315 - Onibi Upgrade Style 15
 • 325 - River Vial: Slime (10 charges)
 • 345 - Rylai's Battle Blessing
 • 365 - Rylai's Battle Blessing
 • 385 - Rylai's Battle Blessing
 • 395 - Highest Roller - 1000 Token Increase
 • 425 - Rylai's Battle Blessing
 • 445 - Rylai's Battle Blessing
 • 465 - Rylai's Battle Blessing
 • 475 - River Vial: Slime (10 charges)
 • 485 - Rylai's Battle Blessing
 • 505 - Rylai's Battle Blessing
 • 525 - Onibi Upgrade Style 16
 • 535 - Maelstrom & Mjollnir Effect
 • 545 - Rylai's Battle Blessing
 • 565 - Rylai's Battle Blessing
 • 575 - River Vial: Oil (10 charges)
 • 585 - Rylai's Battle Blessing
 • 615 - Rylai's Battle Blessing
 • 625 - Onibi Upgrade Style 17
 • 645 - Rylai's Battle Blessing
 • 655 - River Vial: Oil (10 charges)
 • 665 - Rylai's Battle Blessing
 • 675 - Radiance Effect
 • 685 - Rylai's Battle Blessing
 • 715 - Rylai's Battle Blessing
 • 725 - Onibi Upgrade Style 18
 • 735 - River Vial: Electric (10 charges)
 • 745 - Rylai's Battle Blessing
 • 765 - Rylai's Battle Blessing
 • 775 - Phase Boots Effect
 • 795 - Rylai's Battle Blessing
 • 815 - Rylai's Battle Blessing
 • 825 - Onibi Upgrade Style 19
 • 845 - Rylai's Battle Blessing
 • 855 - River Vial: Electric (10 charges)
 • 865 - Rylai's Battle Blessing
 • 885 - Rylai's Battle Blessing
 • 925 - Onibi Upgrade Style 20
 • 1000 - The International 2016 - Battle Level 1000
 • 1250 - River Vial: Potion (10 charges)
 • 1500 - River Vial: Potion (10 charges)
 • 2000 - Onibi Upgrade Style 21
 • 2500 - River Vial: Blood (50 charges)