Bevat de International-compendium
$1,600,000
Huidige prijzenpot
De gevechtspas gaat een niveau omhoog
Nieuw voor 2016
TRADITIONELE DOELSTELLINGSBELONINGEN ZIJN NU BIJ JE AANKOOP INBEGREPEN
De gevechtspas voor The International 2016 zit vol met een exclusieve lading aan functies en beloningen. Het zal het zomerseizoen van Dota behoeden voor de chaos van de Majors tot de climax in Seattle. Eigenaars van een gevechtspas kunnen hun gevechtslevels verhogen om extra schatten met onsterfelijke items en andere beloningen te ontvangen, door quests te voltooien, weddenschappen te winnen, communitydoelstellingen te ontgrendelen of gevechtspasbundels te kopen.

25% van alle gevechtspasverkopen gaat direct naar de prijzenpot van The International 2016.

Gevechtspas kopen
Levels kopen

Level 1 $9.99 USD
Level 50 $26.99 USD
5 Levels $2.49 USD
11 Levels $4.99 USD
24 Levels $9.99 USD
Je ontvangt dit allemaal
Alle eigenaars van een gevechtspas ontvangen directe toegang tot speciale seizoensfuncties, naast de eerste bundel met items.
De eerste bundel
Immortal Treasure I
Immortal Treasure II
Immortal Treasure III
Seizoensterrein
Dit exclusieve terrein is toegankelijk voor alle eigenaars van een gevechtspas en zal beschikbaar zijn totdat je gevechtspas verloopt.
Bespotting
Weereffect
Muziekpakket
Cursorpakket
Evoluerende ward
Emoticonpakket
Evoluerende koerier
HUD
Laadschermen
Beeltenisblok
Omroeperspakket
Quests
Kies voorafgaand aan elk spel een van de drie paden om je huidige doel te bepalen. Voltooi de taak en win het spel om gevechtspunten te verdienen en door te gaan naar de volgende quest. Verdien genoeg punten om je gevechtslevel te verhogen en nieuwe beloningen te ontgrendelen. Je kunt de selectie wijzigen tijdens de keuzefase om te voldoen aan de behoeften van elk spel.

NIEUW DRIESTERRENSYSTEEM
Elk knooppunt van elk pad heeft drie moeilijkheidsgraden, die een verschillende gevechtspuntenbeloning bieden. Voltooi een willekeurige moeilijkheidsgraad om de quest te voltooien en ga voor het driesterrendoel om het maximale aantal gevechtspunten voor dat knooppunt te ontvangen.
NIEUW DRIESTERRENSYSTEEM - ALTERNATIEVE STIJLEN
De laatste quest van elk pad ontgrendelt een gerelateerde voltooiingsbeloning die uniek is voor dat pad. Voltooi alle driesterrendoelen op dat pad om tevens een stijlupgrade te ontvangen.

NIEUW ONTGRENDELBAAR QUESTPAD
Spelers die level 225 bereiken zullen niet enkel een speciaal prestige-item voor Legion Commander ontvangen, maar ze zullen ook een questpad ontgrendelen dat speciaal voor haar is ontworpen. Degenen die het pad van Tresdin voltooien zullen een visueel unieke verbetering voor haar prestige-item ontvangen.
Wedden
Elke week zul je een hoeveelheid fiches ontvangen om in het weddenschapssysteem te gebruiken. Plaats een weddenschap en win het spel om extra gevechtspunten te ontvangen. Niet-bestede fiches zullen niet worden overgedragen naar je saldo van de week erna, dus ga all-in.

NIEUW BONUS VOOR GROTE GOKKERS
Spelers kunnen nu 500 extra fiches per week ontvangen wanneer hun gevechtspas level 119 bereikt. Ditzelfde geldt voor level 235 (500 fiches) en level 395 (1000 fiches). Daarnaast zullen alle spelers die een van deze upgrades ontvangen maximaal 500 fiches in een enkel spel kunnen wedden.
FOOI NA SPEL
Beloon een vindingrijke teamgenoot of sluwe tegenstander met een deel van je winst nadat je de Ancient van de vijand hebt vernietigd. Naarmate je meer overwinningen boekt, zullen je schatkisten vast en zeker tot de rand toe gevuld zijn.
NIEUW
Community-
uitdaging
Tijdens de duur van de gevechtspas zullen er communityquests beschikbaar zijn voor alle eigenaars van een pas. Door de uitdagingsdoelen te voltooien in spellen die je wint, zul je bijdragen aan de communityvoortgangsbalk. Elke keer dat de community samen genoeg uitdagingen volbrengt om de balk te vullen, zullen eigenaars van een gevechtspas drie vuurballen ontvangen om in Lina's Battle Blaze te laten vallen. Elke vuurbal geeft je de kans om extra gevechtspunten te winnen en levelbeloningen te krijgen. Om je alvast op te warmen ontvang je al gelijk drie gratis vuurballen.
The International 2016
Prijzenpot
NIEUW VLOEDLIJN
Elk jaar komen Dota 2-fans uit de hele wereld samen om de grootste prijzenpot in de e-sportwereld in te zamelen. Deze keer zal elke gevechtspaseigenaar drie 'Trust of the Benefactor'-schatbeloningen ontvangen wanneer de pot het totaal van $ 18.429.613 van vorig jaar overschrijdt. Elke van deze nieuwe schatten biedt een kans om een onsterfelijke schat van 2016, een willekeurige heldset of een Arcana-set te ontvangen of een extreem zeldzame kans op een van de volgende prijzen met een beperkte oplage:
200 x Fire Lotus Belt
200 x Golden Ornithomancer Mantle
200 x Dragonclaw Hook
200 x Rainmaker
200 x Pipe of Dezun
200 x Perceptions of the Eternal Mind
200 x Kantusa The Script Sword
200 x Shattered Greatsword
200 x Golden Gravelmaw
100 x Drodo the Druffin
100 x Golden Grasping Bludgeon
100 x Golden Shards of Exile
100 x Golden Staff of Perplex
100 x Golden Huntling
100 x Golden Severing Crest
100 x Golden Sullen Hollow
100 x Golden Lamb to the Slaughter
100 x Lockjaw the Boxhound
50 x Golden Doomling
50 x Murrissey the Smeevil
50 x Ice Baby Roshan
50 x Fire Baby Roshan
25 x Guard of the Red Mist
25 x Axe of Phractos
25 x Monarch Bow
25 x Burning Fiend
25 x ???
NIEUW VOORSPEL HET TOTAAL
Denk je te weten waar de prijzenpot van The International 2016 zal blijven steken? Doe een voorspelling van het uiteindelijke bedrag in je gevechtspas en verdien tien gevechtslevels als je het goed hebt.
NIEUW
JE HOOGSTE RANG VINDEN
Als eigenaar van een gevechtspas kun je deelnemen aan spellen met andere toegewijde spelers die ernaar streven hun hoogste potentie te bereiken. Strijd hardvochtig en volg je MMR-voortgang via de nieuwe vriendenklassementen en wereldwijde klassementen om te kijken hoe hoog je kunt komen.

Wanneer de grote finale van The International 2016 is afgelopen, zul je een prestatietrofee ontvangen die digitaal is gegraveerd met je hoogste MMR tijdens dit seizoen en de optie om je record voor het komende jaar op je profiel weer te geven.

Doe mee aan de wachtrij voor International-ranked om te beginnen met je kalibratie. Speel meer dan 40 spellen en je zult tevens de optie krijgen om je normale ranked-MMR te vervangen door je nieuwe, zwaarbevochten seizoens-MMR zodra The International 2016 is afgelopen.
Seizoen begint in juni
NIEUW
Weekend
Battle Cup
Zodra we het seizoen van The International beginnen, bereiden de beste professionele spelers in de wereld zich voor om hun nalatenschap in de fases van het zomertoernooi achter te laten. Binnenkort zijn dezelfde uitdagingen en spanningen van competitief Dota beschikbaar voor iedereen met de komst van de Weekend Battle Cup.

MEERDERE VAARDIGHEIDSNIVEAUS IN VIER DIVISIES
Tijdens ingeroosterde, wekelijkse evenementen kunnen deelnemers groepen vormen en door rondes met acht teams en enkele eliminaties vechten. Teams worden geplaatst in een vaardigheidsniveau tegen gelijke tegenstanders, die strijden in een van de vier geografische divisies.
Oorlogsbuit
Naast de voldoening van een zwaarbevochten overwinning bevat de prijzenpot van de Battle Cup gevechtspunten, een toernooitrofee voor je profiel en een speciaal item in het spel om je zegevieringen aan toekomstige teamgenoten en vijanden te laten zien.
Vecht je naar de top
Alle eigenaars van een gevechtspas ontvangen een gratis toegangsticket. Extra tickets zijn beschikbaar in de Dota 2-winkel. Je ontvangt op level 137 vijf extra Battle Cup-tickets. Het seizoen van de Weekend Battle Cup loopt samen met de duur van de huidige gevechtspas en het eerste weekendtoernooi begint in juni. Blijf kijken voor meer details.
Stemmen op Arcana
Neem deel aan de Dota-democratie en stem op de held waarvan jij vindt dat deze de volgende Arcana moet ontvangen in deze wedstrijd. Elke eigenaar van een gevechtspas begint met zestien stemmen die elke ronde worden hersteld. Gebruik al je stemmen op een enkele held of verdeel ze over meerdere helden. Zodra de laatste stemmen zijn geteld, zal de winnende held tijdens The International 2016 worden bekendgemaakt.
NIEUW
Gevechtslogboek
Heb je meerdere doelstellingen in een enkel spel voltooid? Weet je niet waar die extra punten vandaan komen? Bekijk de volledige geschiedenis van je gevechtspuntenvoortgang in het puntenlogboek van de gevechtspas om de data, verkregen levels en puntentotalen van al je prestaties te zien.
Compendium
Alle eigenaars van een gevechtspas zullen tevens het compendium van The International 2016 ontvangen. Naast de gebruikelijke voorspellingen en profielen bevat het compendium nieuwe functies en activiteiten om dit de actiefste editie ooit te maken. Tot dat het geval is, kun je extra gevechtspunten verdienen voor de Manila Major.

Binnenkort beschikbaar
GEVECHTSLEVELBELONINGEN
Verhoog je gevechtslevel om meer exclusieve beloningen te ontvangen.
Verhoog het level door gevechtspasdoelstellingen te voltooien of direct gevechtslevelbundels te kopen. Zorg ervoor dat je level hoog genoeg wordt en ontvang extra onsterfelijke schatten, een nieuw uit te rusten terrein, emoticons, heldbespottingen en meer.
Onsterfelijke schatten
Ontvang een exemplaar van elke schat wanneer je de gevechtspas koopt. Daarnaast kun je extra schatten verdienen terwijl je je gevechtslevel verhoogt.
Schat I
  |  
Schat II
  |  
Schat III
Elke schat bevat een onsterfelijk item en kan ook een extra zeldzaam, erg zeldzaam of uiterst zeldzaam item bevatten
Enchantress: Virga’s Arc
Speer met aangepast effect en geluid voor Impetus
Omniknight: Adoring Wingfall
Hamer met aangepast effect en geluid voor Purification
Timbersaw: Controlled Burn
Wapen met aangepast effect en geluid voor Timberchain
Juggernaut: Fortune’s Tout
Aangepaste Healing Ward en aangepast effect
Phantom Lancer: Phantom Concord
Lans met aangepast effect en geluid voor Spirit Lance
Weaver: Crimson Pique
Hoofditem met een aangepast effect en geluid voor Shukuchi
Phoenix: Solar Forge
Helm met aangepast effect en geluid voor Sunray
Juggernaut: Golden Fortune’s Tout
Aangepaste Healing Ward en aangepast effect
Faceless Void: Mace of Aeons
Knots met aangepast effect en geluid voor Chronosphere
Windranger: Peregrine Flight
Boog met aangepast effect en geluid voor Powershot
Undying: Pale Augur
Armbescherming met aangepast effect en geluid voor Decay
Riki: Shadow Masquerade
Cape met aangepast effect en geluid voor Blink Strike
Morphling: Crown of Tears
Kroon met aangepast effect voor Waveform
Lich: Shearing Deposition
Kraag en kettingen met aangepast effect en geluid voor Frost Blast
Earthshaker: Bracers of the Cavern Luminar
Armbescherming met aangepast effect en geluid voor Enchant Totem
Mirana: Pulsar Remnant
Boog met aangepast effect en geluid voor Starstorm
Riki: Golden Shadow Masquerade
Cape met aangepast gouden effect en geluid voor Blink Strike
Invoker: Dark Artistry
Volledige itemset met twee haarstijlen en aangepaste effecten voor Deafening Blast en Tornado
Slark: Hydrakan Latch
Twee wapens met aangepaste effecten voor Pounce en Essence Shift
Earth Spirit: Jade Reckoning
Wapen met een aangepast effect en geluid voor Rolling Boulder
Bane: Slumbering Terror
Schouderitem met een aangepast effect voor Nightmare
Ogre Magi: Auspice of the Whyrlegyge
Rugitem met een aangepast effect voor Multicast
Razor: Severing Lash
Wapen met een aangepast effect en geluid voor Plasma Field
Medusa: Daughters of Hydrophiinae
Pantser met een aangepast effect voor Mana Shield
The International 2016 - 50 gevechtspaslevels
Verbeter je gevechtspas voor The International 2016 met 50 gevechtspaslevels
Slark: Golden Hydrakan Latch
Twee gouden wapens met aangepaste effecten voor Pounce en Essence Shift
Lina: Disciple of the Wyrmwrought Flame
Nekitem met een aangepast effect en geluid voor Laguna Blade
Extra zeldzaam onsterfelijk item
Extra erg zeldzaam onsterfelijk item
Extra uiterst zeldzaam onsterfelijk item
Extra zeldzaam onsterfelijk item
Extra erg zeldzaam onsterfelijk item
Extra uiterst zeldzaam onsterfelijk item
Extra zeldzaam onsterfelijk item
Extra erg zeldzaam onsterfelijk item
Extra uiterst zeldzaam onsterfelijk item
Verdien onsterfelijke schatten op deze levels:
Schat I: 1, 10, 22, 34, 46, 80, 220 (herhaalt elke 30 levels)
Schat II: 1, 98, 113, 128, 140, 152, 230 (herhaalt elke 30 levels)
Schat III: 1, 167, 179, 191, 200, 210, 240 (herhaalt elke 30 levels)
Terrein
Immortal Gardens
Dit terrein verloopt niet
Level
125
Jaag op je vijanden in de eeuwenoude tuinen van de goden. Alle paseigenaren die gevechtslevel 125 bereiken zullen permanent worden beloond met het Immortal Gardens-terrein.
ONIBI
De evoluerende koerier
Deze vertegenwoordiger van de wilgengeesten is geen enkele afgezant, maar een collectieve delegatie. Met 21 extra stijlontgrendelingen kun je het level van Onibi verhogen, zodat deze medegeesten kan oproepen die als koerier kunnen dienen.
Stijl
0
Level
1
Stijl
1
Level
5
Stijl
2
Level
12
Stijl
3
Level
18
Stijl
4
Level
30
Stijl
5
Level
40
Stijl
6
Level
62
Stijl
7
Level
74
Stijl
8
Level
101
Stijl
9
Level
116
Stijl
10
Level
134
Stijl
11
Level
185
Stijl
12
Level
205
Stijl
13
Level
255
Stijl
14
Level
285
Stijl
15
Level
315
Stijl
16
Level
525
Stijl
17
Level
625
Stijl
18
Level
725
Stijl
19
Level
825
Stijl
20
Level
925
Stijl
21
Level
2000
Legacy Of The Fallen Legion
PRESTIGE-ITEM VOOR LEGION COMMANDER
Level
225
Bevat nieuw questpad en een ontgrendelbare stijl
Door je gevechtspas naar level 225 te brengen, zul je een aankomend prestige-item voor Legion Commander krijgen en een nieuw questpad ontgrendelen. Voltooi het pad van Tresdin om een strijlontgrendeling voor het prestige-item te ontvangen. Daarnaast zullen we een aantal van de heldendaden van het Bronzen Legioen delen in een gloednieuwe Dota 2-strip, zoals past bij zo'n gevechtsornaat.
Strip lezen
RIVIERFLACONS
BEGINT OP LEVEL
89
Flacon: Chroom
BEGINT OP LEVEL
158
Flacon: Droog
BEGINT OP LEVEL
325
Flacon: Slijm
BEGINT OP LEVEL
575
Flacon: Olie
BEGINT OP LEVEL
735
Flacon: Elektrisch
BEGINT OP LEVEL
1250
Flacon: Drank
BEGINT OP LEVEL
2500
Flacon: Bloed
De rivier wordt rood ... of groen of paars! Vanaf gevechtslevel 85 zul je mystieke rivierflacons ontvangen waarmee je held de substantie en kleur van de rivier voor iedereen in het spel kan veranderen. Een flacon kan worden uitgerust door het in de winkel in het spel te kopen en kan niet worden toegepast op een rivier die al is aangepast. Naarmate je levels omhooggaat, krijg je toegang tot nieuwe soorten flacons en zal je voorraad aan vorige flacons worden bijgevuld. Elke flacon bevat tien ladingen die elk tien minuten duren. De ultieme flacon, die de rivier in bloed verandert, is beschikbaar op level 2500 en bevat vijftig ladingen.
SPECIALE EFFECTEN
Ontgrendel seizoenseffecten in het spel wanneer je de volgende gevechtslevels bereikt:
Level
2
Fonteineffect 1
Level
6
Teleporteereffect 1
Level
16
Blink-effect 1
Level
68
Teleporteereffect 2
Level
77
Fonteineffect 2
Level
131
Leveleffect 1
Level
146
Fonteineffect 3
Level
155
Blink-effect 2
Level
161
Bottle-effect 1
Level
176
Eul's Scepter of Divinity-effect 1
Level
194
Force Staff-effect 1
Level
197
Teleporteereffect 3
Level
265
Mekansm-effect
Level
535
Maelstrom- en Mjollnir-effect
Level
675
Radiance-effect
Level
775
Phase Boots-effect
Bespottingen
Soms heb je wat lichtzinnigheid nodig om de gevechten tegemoet te treden. Met acht nieuwe heldbespottingen zul je de met vrolijkheid gevulde paden binnenkort aflopen, al dansend, goochelend, draaiend en springend.
"The Royal Raspberry"
Vengeful Spirit
"RazorFlip!"
Slark
"Ogre Hop"
Alchemist
"To Hell and Back!"
Lion
"Make It Rain"
Nature's Prophet
"The Master Juggles"
Invoker
"Party On? Party Off!"
Leshrac
"You Prefer Arrows?"
Windranger
Rylais
Strijdzegen
Naarmate je je gevechtslevel verhoogt, mag je aan Rylais wiel van de strijdzegen draaien - nu je heldsets, koeriers en schatten kunt winnen, hoef je enkel de hendel nog over te halen.

Je verdient een draai aan het rad op de levels: 3, 8, 20, 26, 32, 42, 48, 53, 71, 83, 92, 107, 149, 164, 173, 182, 188, 345, 365, 385, 425, 445, 465, 485, 505, 545, 565, 585, 615, 645, 665, 685, 715, 745, 765, 795, 815, 845, 865, 885
Level 1000 Aegis
Herdenk het kroningsevenement van dit competitieve seizoen door je eigen Aegis of Champions op te eisen. De door de strijd geharde legendes die level 1000 behalen, zullen naast dat zij een speciaal gloedeffect voor de Aegis in de fontein van het spel krijgen, ook worden uitgenodigd om The International 2016 Collector's Aegis te ontvangen, een exclusief legeringsreplica van de beroemde kampioensprijs op een schaal van 1:5.
Level
1000
Gevechtspas kopen
Levels kopen

Level 1 $9.99 USD
Level 50 $26.99 USD
5 Levels $2.49 USD
11 Levels $4.99 USD
24 Levels $9.99 USD
Volledige beloningslijst voor gevechtspas tonen
 • 2 - Fonteineffect - level 1
 • 3 - Rylais strijdzegen
 • 4 - Portfolio of Heroes Ascendant
 • 5 - Onibi - Upgrade (stijl 1)
 • 6 - Teleporteereffect - level 1
 • 7 - Bespotting: RazorFlip!
 • 8 - Rylais strijdzegen
 • 9 - Zestien extra Arcana-stemmen
 • 10 - Immortal Treasure I 2016
 • 12 - Onibi - Upgrade (stijl 2)
 • 14 - Bespotting: Ogre Hop
 • 16 - Blink-effect - level 1
 • 18 - Onibi - Upgrade (stijl 3)
 • 20 - Rylais strijdzegen
 • 22 - Immortal Treasure I 2016
 • 24 - The International 2016 - Emoticonpakket II
 • 26 - Rylais strijdzegen
 • 28 - Zestien extra Arcana-stemmen
 • 30 - Onibi - Upgrade (stijl 4)
 • 32 - Rylais strijdzegen
 • 34 - Immortal Treasure I 2016
 • 36 - Smeevil's Penance - Upgrade (stijl 1)
 • 38 - Bespotting: To Hell and Back!
 • 40 - Onibi - Upgrade (stijl 5)
 • 42 - Rylais strijdzegen
 • 44 - Portfolio of Heroes Ascendant
 • 46 - Immortal Treasure I 2016
 • 48 - Rylais strijdzegen
 • 50 - Weather Spring
 • 53 - Rylais strijdzegen
 • 56 - Smeevil's Penance - Upgrade (stijl 2)
 • 59 - The International 2016 - Multikill-vaandel
 • 62 - Onibi - Upgrade (stijl 6)
 • 65 - Beeltenisblok van The International 2016 II
 • 68 - Teleporteereffect - level 2
 • 71 - Rylais strijdzegen
 • 74 - Onibi - Upgrade (stijl 7)
 • 77 - Fonteineffect - level 2
 • 80 - Immortal Treasure I 2016
 • 83 - Rylais strijdzegen
 • 86 - Smeevil's Penance - Upgrade (stijl 3)
 • 89 - Rivierflacon: Chroom (10 ladingen)
 • 92 - Rylais strijdzegen
 • 95 - Bespotting: Make It Rain
 • 98 - Immortal Treasure II 2016 - Niet uitgebracht
 • 101 - Onibi - Upgrade (stijl 8)
 • 104 - Smeevil's Penance - Upgrade (stijl 4)
 • 107 - Rylais strijdzegen
 • 110 - Bespotting: The Master Juggles
 • 113 - Immortal Treasure II 2016 - Niet uitgebracht
 • 116 - Onibi - Upgrade (stijl 9)
 • 119 - Grote Gokker - 500 fiches
 • 122 - Rivierflacon: Chroom (10 ladingen)
 • 125 - Immortal Gardens
 • 128 - Immortal Treasure II 2016 - Niet uitgebracht
 • 131 - Effect level omhoog
 • 134 - Onibi - Upgrade (stijl 10)
 • 137 - Weekend Battle Cup Ticket (5 tickets)
 • 140 - Immortal Treasure II 2016 - Niet uitgebracht
 • 143 - The International 2016 - Emoticonpakket III
 • 146 - Fonteineffect - level 3
 • 149 - Rylais strijdzegen
 • 152 - Immortal Treasure II 2016 - Niet uitgebracht
 • 155 - Blink-effect - level 2
 • 158 - Rivierflacon: Droog (10 ladingen)
 • 161 - Bottle-effect
 • 164 - Rylais strijdzegen
 • 167 - Immortal Treasure III 2016 - Niet uitgebracht
 • 170 - Beeltenisblok van The International 2016 III
 • 173 - Rylais strijdzegen
 • 176 - Eul's Scepter-effect
 • 179 - Immortal Treasure III 2016 - Niet uitgebracht
 • 182 - Rylais strijdzegen
 • 185 - Onibi - Upgrade (stijl 11)
 • 188 - Rylais strijdzegen
 • 191 - Immortal Treasure III 2016 - Niet uitgebracht
 • 194 - Force Staff-effect
 • 197 - Teleporteereffect - level 3
 • 200 - Immortal Treasure III 2016 - Niet uitgebracht
 • 205 - Onibi - Upgrade (stijl 12)
 • 210 - Immortal Treasure III 2016 - Niet uitgebracht
 • 215 - Weather Ash
 • 220 - Immortal Treasure I 2016 (elke 30 levels)
 • 225 - Legion Commander onsterfelijk item en quest
 • 230 - Immortal Treasure III 2016 - Niet uitgebracht (elke 30 levels)
 • 235 - Grotere Gokker - 500 fiches
 • 240 - Immortal Treasure III 2016 - Niet uitgebracht (elke 30 levels)
 • 245 - Rivierflacon: Droog (10 ladingen)
 • 220 - Immortal Treasure I 2016
 • 255 - Onibi - Upgrade (stijl 13)
 • 265 - Mekansm Effect
 • 275 - Bespotting: Party On? Party Off!
 • 285 - Onibi - Upgrade (stijl 14)
 • 295 - Bespotting: You Prefer Arrows?
 • 315 - Onibi - Upgrade (stijl 15)
 • 325 - Rivierflacon: Slijm (10 ladingen)
 • 345 - Rylais strijdzegen
 • 365 - Rylais strijdzegen
 • 385 - Rylais strijdzegen
 • 395 - Grote gokker - 1000 fiches
 • 425 - Rylais strijdzegen
 • 445 - Rylais strijdzegen
 • 465 - Rylais strijdzegen
 • 475 - Rivierflacon: Slijm (10 ladingen)
 • 485 - Rylais strijdzegen
 • 505 - Rylais strijdzegen
 • 525 - Onibi - Upgrade (stijl 16)
 • 535 - Maelstrom- en Mjollnir-effect
 • 545 - Rylais strijdzegen
 • 565 - Rylais strijdzegen
 • 575 - Rivierflacon: Olie (10 ladingen)
 • 585 - Rylais strijdzegen
 • 615 - Rylais strijdzegen
 • 625 - Onibi - Upgrade (stijl 17)
 • 645 - Rylais strijdzegen
 • 655 - Rivierflacon: Olie (10 ladingen)
 • 665 - Rylais strijdzegen
 • 675 - Radiance-effect
 • 685 - Rylais strijdzegen
 • 715 - Rylais strijdzegen
 • 725 - Onibi - Upgrade (stijl 18)
 • 735 - Rivierflacon: Elektrisch (10 ladingen)
 • 745 - Rylais strijdzegen
 • 765 - Rylais strijdzegen
 • 775 - Phase Boots-effect
 • 795 - Rylais strijdzegen
 • 815 - Rylais strijdzegen
 • 825 - Onibi - Upgrade (stijl 19)
 • 845 - Rylais strijdzegen
 • 855 - Rivierflacon: Elektrisch (10 ladingen)
 • 865 - Rylais strijdzegen
 • 885 - Rylais strijdzegen
 • 925 - Onibi - Upgrade (stijl 20)
 • 1000 - The International 2016 - Gevechtslevel 1000
 • 1250 - Rivierflacon: Drank (10 ladingen)
 • 1500 - Rivierflacon: Drank (10 ladingen)
 • 2000 - Onibi - Upgrade (stijl 21)
 • 2500 - Rivierflacon: Bloed (50 ladingen)