Inkluderar International-kompendiet
$1,600,000
Nuvarande prispott
Stridspasset går upp i nivå
Nytt för 2016
BELÖNINGAR FÖR EFTERSÖKTA MÅL INKLUDERAS NU MED DITT FÖRSTA KÖP
International-stridspasset 2016 är här, laddad med exklusiva funktioner och belöningar, och kommer att ledsaga Dota-sommaren från Majors kalabalik till den kulminerande striden i Seattle. Ägare av Stridspasset kan öka sina Stridsnivåer genom att tjäna ytterligare Odödliga skatter och andra belöningar, genom att slutföra uppdrag, vinna vadslagningar, låsa upp gemenskapsmål, eller köpa buntar med Stridsnivåer.

25% av intäkterna från alla sålda Stridspass går direkt till prispotten för The International 2016.

Köp stridspass
Köp nivåer

Level 1 $9.99 USD
Level 50 $26.99 USD
5 Levels $2.49 USD
11 Levels $4.99 USD
24 Levels $9.99 USD
Du får allt detta
Alla ägare av stridspasset får omedelbart tillgång till speciella säsongsfunktioner utöver det första paketet med föremål.
Det första paketet
Immortal Treasure I
Immortal Treasure II
Immortal Treasure III
Säsongsterräng
Denna exklusiva terräng är tillgänglig för alla ägare av stridspasset, och är tillgänglig tills stridspasset upphör.
Hån
Vädereffekt
Musikpaket
Muspekarpaket
Utvecklande Ward
Uttryckssymbolspaket
Utvecklande kurir
HUD-utseende
Laddningsskärmar
Statyblock
Utroparpaket
Uppdrag
Innan varje match kan du välja en av tre vägar för att bestämma ditt nuvarande mål. Slutför uppgiften och vinn matchen för att tjäna stridspoäng och gå vidare till nästa uppdrag. Tjäna tillräckligt med poäng för att öka din stridsnivå och låsa upp nya belöningar. Du kan ändra val när du väljer hjälte för att bäst passa in i matchen.

NYTT TRE-STJÄRNOR-SYSTEM
Varje nod i varje väg har tre svårighetsnivåer, som var och en ger en unik belöning med stridspoäng. Uppfyll vilken svårighetsnivå som helst för att slutföra uppdraget, och sikta på det högsta tre-stjärnor-målet för att tjäna maximalt med stridspoäng på den noden.
NYTT TRE-STJÄRNOR - ALTERNATIVA STILAR
Det sista uppdraget på varje väg låser upp en belöning som är unik för den vägen, var och en kan även få en stiluppgradering för spelare som slutför alla tre-stjärnor-mål längs den vägen.

NYTT UPPLÅSBAR UPPDRAGSVÄG
Spelare som når nivå 225 kommer inte bara få ett speciellt prestigeföremål till Legion Commander, de kommer även att låsa upp en uppdragsväg som utformats speciellt för henne. De som slutför Tresdins väg kommer att få en visuell unik förbättring för hennes prestigeföremål.
Vadslagning
Varje vecka får du en mängd polletter att använda i vadslagningssystemet. Slå vad och se till att vinna för att få ytterligare stridspoäng. Oanvända polletter kommer inte föras över till nästa vecka, så se till att använda dem.

NYTT STORSPELARBONUS
Spelare kan nu få ytterligare 500 polletter varje vecka när deras stridspass når nivå 119, ytterligare 500 vid nivå 235, och 1000 till vid nivå 395. Dessutom kan alla spelare som får en av dessa uppgraderingar satsa upp till 500 polletter i en match.
DRICKS EFTER MATCHEN
Efter att ha förstört fiendens Ancient, belöna en fyndig lagkamrat eller en listig motståndare med en del av din vinst. Då fler triumfer nalkas, kommer dina kistor säkerligen flöda över.
NYTT
Gemenskaps-
utmaning
Under stridspassets säsong kommer en rad av gemenskapsuppdrag att vara tillgängliga för alla ägare av stridspasset. Att slutföra utmaningsmålen i dina vinnande matcher kommer att bidra till gemenskapens framstegsmätare. När gemenskapen tillsammans slutför tillräckligt med utmaningar för att fylla mätaren, kommer alla ägare av stridspasset att få tre eldbollar att släppa i Lina's Battle Blaze för en chans att vinna ytterligare stridspoäng. För att väcka intresse kommer du få börja med tre gratis eldbollar.
The International 2016
Prispott
NYTT HÖGVATTENMÄRKE
Varje år förenas Dota 2-fans från hela världen för att höja e-sportsvärldens största prispott. Denna gång, om prispotten blir större än fjolårets summa på $18,429,613, kommer varje ägare av stridspasset att få tre stycken "Trust of the Benefactor"-skatter. Var och en av dessa nya skatter ger en chans att få en 2016 Immortal Treasure, ett slumpvalt hjälteset, ett Arcana-set, eller en ultrasällsynt chans att få en av följande priser i begränsad upplaga:
200 x Fire Lotus Belt
200 x Golden Ornithomancer Mantle
200 x Dragonclaw Hook
200 x Rainmaker
200 x Pipe of Dezun
200 x Perceptions of the Eternal Mind
200 x Kantusa The Script Sword
200 x Shattered Greatsword
200 x Golden Gravelmaw
100 x Drodo the Druffin
100 x Golden Grasping Bludgeon
100 x Golden Shards of Exile
100 x Golden Staff of Perplex
100 x Golden Huntling
100 x Golden Severing Crest
100 x Golden Sullen Hollow
100 x Golden Lamb to the Slaughter
100 x Lockjaw the Boxhound
50 x Golden Doomling
50 x Murrissey the Smeevil
50 x Ice Baby Roshan
50 x Fire Baby Roshan
25 x Guard of the Red Mist
25 x Axe of Phractos
25 x Monarch Bow
25 x Burning Fiend
25 x ???
NYTT FÖRUTSÄG SUMMAN
Tror du att du vet var prispotten för The International 2016 kommer att hamna? Gör en förutsägelse på den slutgiltiga summan i ditt stridspass och få tio stridsnivåer om du har rätt.
NYTT
FINN DITT HÖGSTA RANG
Som en ägare av stridspasset kan du delta i matcher med andra dedikerade spelare som strävar efter att nå sitt högsta potential. Kämpa hårt och följ dina MMR-framsteg med de nya vän- och globala topplistorna för att se hur högt du kan nå.

Vid slutet av The International 2016 kommer du få en prestationstrofé med din högsta MMR under denna säsongen digitalt graverad i den, samt alternativet att visa ditt högsta rekord på din profil för det kommande året.

Gå med i The International Ranked Queue för att påbörja din kalibrering. Spela 40+ matcher och du kommer få alternativet att ersätta din normala rankade MMR med din nya, vunna säsongs-MMR när The International 2016 är slut.
Säsongen börjar i juni
NYTT
Weekend
Battle Cup
Medan vi drar igång International-säsongen förbereder sig världens bästa spelare på att rista in sig i sommarens turneringsgrupper. Snart kommer samma utmaningar och spänningen med tävlingsinriktad Dota att bli tillgänglig för alla, med lanseringen av Weekend Battle Cup.

FLERA SKICKLIGHETSNIVÅER ÖVER FYRA DIVISIONER
Under schemalagda, veckomässiga events kan deltagare gruppera sig och tävla i singelelimineringsgrupper på åtta lag. Lag placeras på en skicklighetsnivå mot jämnt matchande motståndare och tävlar i en av fyra geografiska divisioner.
Krigsbytet
Utöver nöjet från en seger man kämpat för, inkluderar Battle Cups prispott stridspoäng, en turneringstrofé för din profil, och ett speciellt föremål som kan användas i en match för att visa dina segrar för framtida lagkamrater och fiender.
Må striden börja
Alla ägare av stridspasset kommer få en gratis inträdesbiljett, med ytterligare biljetter tillgängliga i Dota 2-butiken. Få fem fler Battle Cup-biljetter vid nivå 137. Weekend Battle Cup-säsongen är igång under stridspassets varaktighet, och den första helgturneringen börjar i juni. Mer information kommer snart.
Arcana-omröstning
Ta del i Dota-demokrati och rösta på vilken hjälte av 103 tillgängliga du tycker ska få nästa Arcana-set. Varje ägare av stridspasset kommer börja med 16 röster som återställs vid varje omgång. Använd alla dina röster på en hjälte, eller dela upp dem mellan flera hjältar. När de slutgiltiga rösterna har räknats, kommer den vinnande hjälten att tillkännages på The International 2016.
NYTT
Stridslogg
Slutfört flera mål i en match? Inte säker på var alla extra poäng kom ifrån? Kolla in den fullständiga historiken på dina framsteg med stridspoängen i poängloggen för att se datumen, nivåökningarna, och poängsummorna på alla dina prestationer.
Kompendium
Alla ägare av stridspasset kommer även få kompendiet för The International 2016. Utöver de vanliga förutsägelserna och profilerna, kommer kompendiet även innehålla nya funktioner och aktiviteter för att göra denna upplaga till den mest interaktiva hittills. Tills dess, tjäna extra stridspoäng genom att göra förutsägelser för Manila Major.

Kommer snart
STRIDSNIVÅ-BELÖNINGAR
Öka din stridsnivå för att låsa upp fler exklusiva belöningar.
Gå upp i nivå genom att slutföra uppdrag eller köpa stridsnivåer direkt. Öka din nivå högt nog och du kommer få ytterligare odödliga skatter, en ny terräng, uttryckssymboler, hjältehån, m.m.
Odödliga skatter
Få en av varje skatt när du köper stridspasset, och tjäna sedan ytterligare skatter när du ökar din stridsnivå.
Skatt I
  |  
Skatt II
  |  
Skatt III
Varje skatt innehåller ett Odödligt föremål och kan även innehålla ett extra sällsynt, mycket sällsynt eller ultrasällsynt föremål
Enchantress: Virga’s Arc
Spjut med anpassad effekt och ljud för Impetus
Omniknight: Adoring Wingfall
Hammare med anpassad effekt och ljud för Purification
Timbersaw: Controlled Burn
Vapen med anpassad effekt och ljud för Timberchain
Juggernaut: Fortune’s Tout
Anpassad Healing Ward och effekt
Phantom Lancer: Phantom Concord
Lans med anpassad effekt och ljud för Spirit Lance
Weaver: Crimson Pique
Huvudföremål med anpassad effekt och ljud för Shukuchi
Phoenix: Solar Forge
Hjälm med anpassad effekt och ljud för Sunray
Juggernaut: Golden Fortune’s Tout
Anpassad Healing Ward och effekt
Faceless Void: Mace of Aeons
Stridsklubba med anpassad effekt och ljud för Chronosphere
Windranger: Peregrine Flight
Båge med anpassade Powershot-effekter och ljud
Undying: Pale Augur
Armskydd med anpassade Decay-effekter och ljud
Riki: Shadow Masquerade
Cape med anpassade Blink Strike-effekter och ljud
Morphling: Crown of Tears
Krona med anpassad Waveform-effekt
Lich: Shearing Deposition
Halsband och kedjor med anpassade Frost Blast-effekter och ljud
Earthshaker: Bracers of the Cavern Luminar
Armskydd med anpassade Enchant Totem-effekter och ljud
Mirana: Pulsar Remnant
Båge med anpassade Starstorm-effekter och ljud
Riki: Golden Shadow Masquerade
Cape med anpassade gyllene Blink Strike-effekter och ljud
Invoker: Dark Artistry
Komplett föremålsset med två hårstilar och anpassade effekter för Deafening Blast och Tornado
Slark: Hydrakan Latch
Dolkar med anpassade Pounce- och Essence Shift-effekter.
Earth Spirit: Jade Reckoning
Vapen med anpassade Rolling Boulder-effekter och ljud.
Bane: Slumbering Terror
Axelföremål med anpassad Nightmare-effekt
Ogre Magi: Auspice of the Whyrlegyge
Ryggföremål med anpassad Multicast-effekt
Razor: Severing Lash
Vapen med anpassade Plasma Field-effekter och ljud
Medusa: Daughters of Hydrophiinae
Skydd med anpassad Mana Shield-effekt
The International 2016 - 50 Stridsnivåer
Uppgradera ditt International 2016-stridspass med 50 Stridsnivåer
Slark: Golden Hydrakan Latch
Gyllene dolkar med anpassade Pounce- och Essence Shift-effekter
Lina: Disciple of the Wyrmwrought Flame
Halsföremål med anpassade Laguna Blade-effekter och ljud
Extra sällsynt odödligt föremål
Extra mycket sällsynt odödligt föremål
Extra ultrasällsynt odödligt föremål
Extra sällsynt odödligt föremål
Extra mycket sällsynt odödligt föremål
Extra ultrasällsynt odödligt föremål
Extra sällsynt odödligt föremål
Extra mycket sällsynt odödligt föremål
Extra ultrasällsynt odödligt föremål
Få Odödliga skatter vid dessa nivåer:
Skatt I: 1, 10, 22, 34, 46, 80, 220 (upprepas var 30:e nivå)
Skatt II: 1, 98, 113, 128, 140, 152, 230 (upprepas var 30:e nivå)
Skatt III: 1, 167, 179, 191, 200, 210, 240 (upprepas var 30:e nivå)
Terräng:
Immortal Gardens
Denna terräng är permanent
Nivå
125
Jaga dina fiender genom gudarnas forntida trädgårdar. Alla passägare som når stridsnivå 125 kommer permanent låsa upp terrängen Immortal Gardens.
ONIBI
Den utvecklande kuriren
Denna agent från videälvorna är inte ett ensamt sändebud, utan en kollektiv delegation. Med 21 ytterligare stilar att låsa upp, kan du öka Onibis nivå för att framkalla fler älvor till kurirens sak.
Stil
0
Nivå
1
Stil
1
Nivå
5
Stil
2
Nivå
12
Stil
3
Nivå
18
Stil
4
Nivå
30
Stil
5
Nivå
40
Stil
6
Nivå
62
Stil
7
Nivå
74
Stil
8
Nivå
101
Stil
9
Nivå
116
Stil
10
Nivå
134
Stil
11
Nivå
185
Stil
12
Nivå
205
Stil
13
Nivå
255
Stil
14
Nivå
285
Stil
15
Nivå
315
Stil
16
Nivå
525
Stil
17
Nivå
625
Stil
18
Nivå
725
Stil
19
Nivå
825
Stil
20
Nivå
925
Stil
21
Nivå
2000
Legacy Of The Fallen Legion
PRESTIGEFÖREMÅL TILL LEGION COMMANDER
Nivå
225
Inkluderar ny uppdragsväg och upplåsbar stil
Om ditt stridspass når nivå 225 får du ett kommande prestigeföremål till Legion Commander, och låser upp en ny uppdragsväg. Slutför Tresdins väg för att låsa upp en stil till prestigeföremålet. Med denna stridsmundering kommer vi även dela med oss av Bronslegionens tidigare bedrifter i en helt ny Dota 2-serie.
Läs serien
FLODVIALER
BÖRJAR VID NIVÅ
89
Chrome Vial
BÖRJAR VID NIVÅ
158
Dry Vial
BÖRJAR VID NIVÅ
325
Slime Vial
BÖRJAR VID NIVÅ
575
Oil Vial
BÖRJAR VID NIVÅ
735
Electrify Vial
BÖRJAR VID NIVÅ
1250
Potion Vial
BÖRJAR VID NIVÅ
2500
Blood Vial
Floder rinner röd... eller grön eller lila! Vid Stridsnivå 85 kommer du få mystiska Flodvialer som låter din hjälte ändra substansen och färgen på floden för alla i matchen. En vial kan utrustas genom att lösa ut den från spelets butik och kan inte tillämpas på en flod som redan är modifierad. Vid högre nivåer kommer du få tillgång till nya typer av Vialer och dessutom få lagren påfyllda för tidigare Vialer. Varje vial kommer med 10 laddningar som var och en varar i 10 minuter. Den ultimata vialen, som förvandlar floden till blod, är tillgänglig vid nivå 2500 och kommer med 50 laddningar.
SPECIALEFFEKTER
Lås upp säsongseffekter i spelet när du når följande stridsnivåer:
Nivå
2
Fontäneffekt 1
Nivå
6
Teleporteringseffekt 1
Nivå
16
Blink-effekt 1
Nivå
68
Teleporteringseffekt 2
Nivå
77
Fontäneffekt 2
Nivå
131
Nivåeffekt 1
Nivå
146
Fontäneffekt 3
Nivå
155
Blink-effekt 2
Nivå
161
Bottle-effekt 1
Nivå
176
Eul's-effekt 1
Nivå
194
Force Staff-effekt 1
Nivå
197
Teleporteringseffekt 3
Nivå
265
Mekansm-effekt
Nivå
535
Maelstrom- och Mjollnir-effekt
Nivå
675
Radiance-effekt
Nivå
775
Phase Boots-effekt
Hån
Ibland behöver man bara vara lite lättsinnig för att möta krigets dimma. Med åtta nya hjältehån tillgängliga kommer du snart spela, jonglera, volta, och hoppa på vägen till striden.
"The Royal Raspberry"
Vengeful Spirit
"RazorFlip!"
Slark
"Ogre Hop"
Alchemist
"To Hell and Back!"
Lion
"Make It Rain"
Nature's Prophet
"The Master Juggles"
Invoker
"Party On? Party Off!"
Leshrac
"You Prefer Arrows?"
Windranger
Rylai's
Battle Blessing
När din Stridsnivå ökar kommer du få snurra på Rylai's Wheel of Battle Blessing - med hjälteset, kurirer och skatter i potten, så behöver du bara snurra för att vinna.

Du får snurra på hjulet vid nivå: 3, 8, 20, 26, 32, 42, 48, 53, 71, 83, 92, 107, 149, 164, 173, 182, 188, 345, 365, 385, 425, 445, 465, 485, 505, 545, 565, 585, 615, 645, 665, 685, 715, 745, 765, 795, 815, 845, 865, 885
Aegis vid nivå 1000
Fira tävlingssäsongen kröningsevent genom att lägga anspråk på din egna Aegis of Champions. De stridshärdade legenderna som når nivå 1000 kommer inte bara få en speciell glödeffekt för Aegis i spelets fontän, de kommer även bjudas in att få ta emot The International 2016 Collector's Aegis, en exklusiv kopia (skala 1:5) på mästarnas berömda pris.
Nivå
1000
Köp stridspass
Köp nivåer

Level 1 $9.99 USD
Level 50 $26.99 USD
5 Levels $2.49 USD
11 Levels $4.99 USD
24 Levels $9.99 USD
Visa hela belöningslistan för Stridspasset
 • 2 - Fountain Effect Level 1
 • 3 - Rylai's Battle Blessing
 • 4 - Portfolio of Heroes Ascendant
 • 5 - Onibi Upgrade Style 1
 • 6 - Teleport Effect Level 1
 • 7 - Taunt: RazorFlip!
 • 8 - Rylai's Battle Blessing
 • 9 - Sixteen Additional Arcana Votes
 • 10 - Immortal Treasure I 2016
 • 12 - Onibi Upgrade Style 2
 • 14 - Taunt: Ogre Hop
 • 16 - Blink Effect Level 1
 • 18 - Onibi Upgrade Style 3
 • 20 - Rylai's Battle Blessing
 • 22 - Immortal Treasure I 2016
 • 24 - The International 2016 Emoticon Pack II
 • 26 - Rylai's Battle Blessing
 • 28 - Sixteen Additional Arcana Votes
 • 30 - Onibi Upgrade Style 4
 • 32 - Rylai's Battle Blessing
 • 34 - Immortal Treasure I 2016
 • 36 - Smeevil's Penance Upgrade Style 1
 • 38 - Taunt: To Hell and Back!
 • 40 - Onibi Upgrade Style 5
 • 42 - Rylai's Battle Blessing
 • 44 - Portfolio of Heroes Ascendant
 • 46 - Immortal Treasure I 2016
 • 48 - Rylai's Battle Blessing
 • 50 - Weather Spring
 • 53 - Rylai's Battle Blessing
 • 56 - Smeevil's Penance Upgrade Style 2
 • 59 - The International 2016 Multikill Banner
 • 62 - Onibi Upgrade Style 6
 • 65 - Effigy Block of The International 2016 II
 • 68 - Teleport Effect Level 2
 • 71 - Rylai's Battle Blessing
 • 74 - Onibi Upgrade Style 7
 • 77 - Fountain Effect Level 2
 • 80 - Immortal Treasure I 2016
 • 83 - Rylai's Battle Blessing
 • 86 - Smeevil's Penance Upgrade Style 3
 • 89 - River Vial: Chrome (10 charges)
 • 92 - Rylai's Battle Blessing
 • 95 - Taunt: Make It Rain
 • 98 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased
 • 101 - Onibi Upgrade Style 8
 • 104 - Smeevil's Penance Upgrade Style 4
 • 107 - Rylai's Battle Blessing
 • 110 - Taunt: The Master Juggles
 • 113 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased
 • 116 - Onibi Upgrade Style 9
 • 119 - High Roller - 500 Token Increase
 • 122 - River Vial: Chrome (10 charges)
 • 125 - Immortal Gardens
 • 128 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased
 • 131 - Level Up Effect
 • 134 - Onibi Upgrade Style 10
 • 137 – Weekend Battle Cup Ticket (5 tickets)
 • 140 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased
 • 143 - The International 2016 Emoticon Pack III
 • 146 - Fountain Effect Level 3
 • 149 - Rylai's Battle Blessing
 • 152 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased
 • 155 - Blink Effect Level 2
 • 158 - River Vial: Dry (10 charges)
 • 161 - Bottle Effect
 • 164 - Rylai's Battle Blessing
 • 167 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased
 • 170 - Effigy Block of The International 2016 III
 • 173 - Rylai's Battle Blessing
 • 176 - Eul's Scepter Effect
 • 179 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased
 • 182 - Rylai's Battle Blessing
 • 185 - Onibi Upgrade Style 11
 • 188 - Rylai's Battle Blessing
 • 191 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased
 • 194 - Force Staff Effect
 • 197 - Teleport Effect Level 3
 • 200 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased
 • 205 - Onibi Upgrade Style 12
 • 210 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased
 • 215 - Weather Ash
 • 220 - Immortal Treasure I 2016 (Repeats every 30 levels)
 • 225 – Legion Commander Immortal Item and Quest
 • 230 - Immortal Treasure II 2016 - Unreleased (Repeats every 30 levels)
 • 235 - Higher Roller - 500 Token Increase
 • 240 - Immortal Treasure III 2016 - Unreleased (Repeats every 30 levels)
 • 245 - River Vial: Dry (10 charges)
 • 220 - Immortal Treasure I 2016
 • 255 - Onibi Upgrade Style 13
 • 265 - Mekansm Effect
 • 275 - Taunt: Party On? Party Off!
 • 285 - Onibi Upgrade Style 14
 • 295 - Taunt: You Prefer Arrows?
 • 315 - Onibi Upgrade Style 15
 • 325 - River Vial: Slime (10 charges)
 • 345 - Rylai's Battle Blessing
 • 365 - Rylai's Battle Blessing
 • 385 - Rylai's Battle Blessing
 • 395 - Highest Roller - 1000 Token Increase
 • 425 - Rylai's Battle Blessing
 • 445 - Rylai's Battle Blessing
 • 465 - Rylai's Battle Blessing
 • 475 - River Vial: Slime (10 charges)
 • 485 - Rylai's Battle Blessing
 • 505 - Rylai's Battle Blessing
 • 525 - Onibi Upgrade Style 16
 • 535 - Maelstrom & Mjollnir Effect
 • 545 - Rylai's Battle Blessing
 • 565 - Rylai's Battle Blessing
 • 575 - River Vial: Oil (10 charges)
 • 585 - Rylai's Battle Blessing
 • 615 - Rylai's Battle Blessing
 • 625 - Onibi Upgrade Style 17
 • 645 - Rylai's Battle Blessing
 • 655 - River Vial: Oil (10 charges)
 • 665 - Rylai's Battle Blessing
 • 675 - Radiance Effect
 • 685 - Rylai's Battle Blessing
 • 715 - Rylai's Battle Blessing
 • 725 - Onibi Upgrade Style 18
 • 735 - River Vial: Electric (10 charges)
 • 745 - Rylai's Battle Blessing
 • 765 - Rylai's Battle Blessing
 • 775 - Phase Boots Effect
 • 795 - Rylai's Battle Blessing
 • 815 - Rylai's Battle Blessing
 • 825 - Onibi Upgrade Style 19
 • 845 - Rylai's Battle Blessing
 • 855 - River Vial: Electric (10 charges)
 • 865 - Rylai's Battle Blessing
 • 885 - Rylai's Battle Blessing
 • 925 - Onibi Upgrade Style 20
 • 1000 - The International 2016 - Battle Level 1000
 • 1250 - River Vial: Potion (10 charges)
 • 1500 - River Vial: Potion (10 charges)
 • 2000 - Onibi Upgrade Style 21
 • 2500 - River Vial: Blood (50 charges)