Tartalmazza a The International Összefoglalót
$1,600,000
Jelenlegi nyereményalap
A Csatabelépő szintet lép
Új 2016-ra
ELSŐ VÁSÁRLÁSOD IMMÁR HAGYOMÁNYOS CÉLKITŰZÉS-JUTALMAKAT TARTALMAZ
A funkciók és jutalmak exkluzív zsákmányával teli The International 2016 Csatabelépő megérkezett, hogy a Dota nyári szezonját a Majorök felfordulásától a Seattle-beli nagy csata felé terelje. A csatabelépő-tulajdonosok küldetések teljesítésével, fogadások megnyerésével, közösségi célok feloldásával vagy Csatapont-csomagok vásárlásával növelhetik csataszintjüket, hogy további Halhatatlan Kincseket és egyéb jutalmakat szerezzenek.

A csatabelépő-eladások bevételének 25%-a egyenesen a The International 2016 nyereményalapjába megy.

Csatabelépő vétele
Szintek vétele

Level 1 $9.99 USD
Level 50 $26.99 USD
5 Levels $2.49 USD
11 Levels $4.99 USD
24 Levels $9.99 USD
Mindezt megkapod
Minden csatabelépő-tulajdonos a kiinduló tárgycsomag mellett azonnali hozzáférést kap speciális időszakos funkciókhoz.
A kezdőcsomag
Immortal Treasure I
Immortal Treasure II
Immortal Treasure III
Szezonális terep
Ez az exkluzív terep minden csatabelépő-tulajdonos számára hozzáférhető, és a csatabelépő lejártáig lesz elérhető.
Gúnyolódás
Időjárás-effekt
Zenecsomag
Kurzorcsomag
Fejlődő ward
Hangulatjelcsomag
Fejlődő futár
HUD
Betöltőképernyők
Képmás tömb
Bemondó-csomag
Küldetések
Mindegyik játék előtt válaszd ki a három Ösvény egyikét jelenlegi feladatod meghatározására. Teljesítsd a megbízatást és nyerd meg a meccset, hogy Csatapontokat szerezz és továbbhaladj a következő küldetéshez. Érdemelj ki elég pontot csataszinted növelésére, és oldj fel új jutalmakat. Döntésedet a játékok kiválasztási fázisa alatt megváltoztathatod, hogy megfeleljen az egyes meccsek igényeinek.

ÚJ HÁROMCSILLAGOS SZINTRENDSZER
Mindegyik Ösvény mindegyik állomásának három nehézségi szintje van, melyek mindegyike eltérő csatapont-jutalmat kínál. Teljesítsd bármelyik szintet a küldetés teljesítéséhez, és célozd meg a háromcsillagos feladatot, hogy a maximális számú csatapontot érdemeld ki ahhoz az állomáshoz.
ÚJ HÁROMCSILLAGOS ALTERNATÍV STÍLUSOK
Mindegyik Ösvény végső küldetése felold egy vonatkozó, csak ahhoz az Ösvényhez tartozó Teljesítési jutalmat, amelyek mindegyike kaphat egy stílusfejlesztést is azon játékosoknál, akik teljesítik az Ösvény összes háromcsillagos feladatát.

ÚJ FELOLDHATÓ KÜLDETÉSÖSVÉNY
Azon játékosok, akik elérik a 225. szintet nem csak egy különleges Legion Commander Presztízs tárgyat kapnak, de feloldanak egy kimondottan neki tervezett küldetésösvényt is. Akik teljesítik Tresdin ösvényét, egyedi kinézetű fejlesztést kapnak Presztízs tárgyukhoz.
Fogadás
Minden héten kapsz egy adag zsetont, amit a fogadási rendszerben használhatsz. Tegyél fogadást és támogasd meg egy győzelemmel, hogy további Csatapontokat szerezz. Az elköltetlen zsetonok nem adódnak a következő heti egyenleghez, tedd hát fel őket!

ÚJ NAGY JÁTÉKOS BÓNUSZ
A játékosok mostantól további heti 500 zsetont kaphatnak, amikor csatabelépőjük eléri a 119. szintet, újabb 500-at 235. szinten és 1000-et 395. szinten. Plusz, minden játékos, aki megkapja e fejlesztések bármelyikét, legfeljebb 500 zsetonig tud majd fogadni egyetlen játékban.
JÁTÉK UTÁNI JUTALMAZÁS
Az ellenséges Ős elpusztítása után jutalmazz meg egy találékony csapattársat vagy ravasz ellenfelet nyereményed egy részével. Az elkövetkezendő diadalok során kincsesládád biztosan színültig telik majd.
ÚJ
Közösségi
kihívás
A csatabelépő teljes időtartama alatt egy sor közösségi kihívás lesz elérhető minden belépőtulajdonosnak. A kihívásfeladatok teljesítése győztes meccseiden hozzájárul a közösségi előrehaladás-csíkhoz. Amikor a közösség közösen elég kihívást teljesít a csík megtöltéséhez, minden csatabelépő-tulajdonos kapni fog három tűzgolyót, hogy bedobhassa Lina csatalángjába további csatapontok nyerésének esélyéért. Az érdeklődés felszítására három induló tűzgolyót is kapsz.
The International 2016
Nyereményalap
ÚJ CSÚCSPONT
A Dota 2 rajongók világszerte minden évben összefognak, hogy összegyűjtsék az e-sport minden idők legnagyobb nyereményalapját. Ez alkalommal, ha a nyereményalap meghaladja a tavalyi összesen 18 429 613 dollárt, minden Csatabelépő-tulajdonos kap három „A Jótevő Bizalma” kincsjutalmat. Ezen új kincsek mindegyike esélyt ad arra, hogy egy 2016 Halhatatlan Kincset, egy véletlenszerű hősszettet, vagy egy Titokzatos szettet kapj, vagy nagyon ritka esélyt a következő korlátozott számú díjak egyikére:
200 x Tűzlótusz Öv
200 x Arany Madárjós Palást
200 x Sárkánykarom Kampó
200 x Esőcsináló
200 x Dezun Pipája
200 x Az Örökkévaló Elme Észlelései
200 x Kantusa, az Írott Kard
200 x Összetört Kétkezes Kard
200 x Arany Kősír
100 x Drodó, a Badár
100 x Arany Kapaszkodó Bunkósbot
100 x A Száműzetés Arany Szilánkjai
100 x Az Összezavarás Arany Botja
100 x Arany Huntling
100 x Arany Elszívó Fejdísz
100 x Arany Komor Üresség
100 x Arany Áldozati Bárány
100 x Szájzár, a Ládeb
50 x Arany Doomling
50 x Murrissey, a Noszgó
50 x Jég Kicsi Roshan
50 x Láva Kicsi Roshan
25 x A Vörös Köd Védelme
25 x Phractos Fejszéje
25 x Uralkodó Íj
25 x Égő Ördög
25 x ???
ÚJ TIPPELD MEG A VÉGÉT
Úgy gondolod, tudod, hol áll meg a The International 2016 nyereményalap? Tippeld meg a végösszeget a Csatabelépődben, és szerezz tíz Csataszintet, ha eltalálod.
ÚJ
TALÁLD MEG A CSÚCSHELYEZÉSED
Csatabelépő-tulajdonosként olyan más elhivatott játékosok meccseihez csatlakozhatsz, akik képességeik legmagasabb szintjének elérésére törekszenek. Csatázz keményen és köved nyomon JáR-előrehaladásod az új Barát- és Globális ranglistákkal, hogy lásd, milyen magasra tudsz jutni.

A The International 2016 döntőjének lezárultakor kapni fogsz egy digitális teljesítmény-trófeát, belevésve az e szezon alatt elért JáR-oddal, valamint lehetőséget, hogy egy évig megjelenítsd legmagasabb rekordod a profilodon.

Kalibrációd megkezdéséhez csatlakozz a The International rangsorolt sorhoz. Játssz 40-nél több játékot, és a The International 2017 befejeződése után lehetőséged lesz lecserélni normál rangsorolt JáR-odat az új, nehezen kiharcolt szezonális JáR-odra.
Az idény júniusban kezdődik
ÚJ
Hétvége
Csata Kupa
Ahogy elkezdjük a The International szezont, a világ legjobb hivatásos játékosai készülnek, hogy belevéssék hagyatékukat a nyári bajnokságágakba. A Hétvégi Csata Kupa indulásával hamarosan a hivatásos Dota kihívásai és izgalmai mindenki számára elérhetők lesznek.

SZÁMOS KÉPESSÉGSZINT NÉGY DIVÍZIÓBAN
A menetrend szerinti heti események alatt, a résztvevők társulhatnak és nyolccsapatos, egyenes kieséses ágakon csatázhatnak. A csapatok képességszintekbe kerülnek egyforma erősségű ellenségek ellen, a négy földrajzi divízió valamelyikében.
Hadizsákmány
A nehezen kiharcolt győzelmi elégedettségen kívül, a Csata Kupa nyereményalapja tartalmaz csatapontokat, egy bajnoksági trófeát a profilodra és egy különleges meccsbeli tárgyat, hogy mutogasd diadalmaidat jövőbeli csapattársaidnak és ellenségeidnek egyaránt.
Harcra fel
Minden Csatabelépő-tulajdonos kap egy ingyenes jegyet, továbbiak pedig a Dota 2 Áruházban érhetők el. 137. szinten kapsz még öt Csata Kupa jegyet. A Hétvégi Csata Kupa idénye a jelenlegi Csatabelépő időtartama alatt fut, és az első hétvégi bajnokság júniusban kezdődik. További információkért kövess minket.
Titokzatos-szavazás
Vegyél részt a Dota 2 demokráciában és szavazz arra, hogy szerinted melyik hősnek kellene megkapnia a következő Titokzatos szettet ebben a 103 hősös csatában. Minden Csatabelépő-tulajdonos tizenhat szavazattal fog kezdeni, melyek minden körben újratöltődnek. Használd összes szavazatod egyetlen hősön, vagy oszd szét őket számos hős között. A végső összeszámolás után a győztes hős a The International 2016-on kerül kihirdetésre.
ÚJ
Csatanapló
Több feladatot teljesítesz egyetlen meccsen? Nem tudod honnan vannak azok az extra pontok? Nézd meg csatapont-előrehaladásod teljes előzményét a Csatabelépő pontnaplóban, hogy lásd a dátumokat, szintlépéseket és összes eredményed teljes pontszámát.
Összefoglaló
Az összes Csatabelépő-tulajdonos megkapja a The International 2016 Összefoglalót is. A megszokott tippek és profilok mellett az Összefoglaló új funkciókat és tevékenységeket fog tartalmazni, hogy segítsen ezt az eddigi leginteraktívabb kiadássá tenni. Addig is, szerezz extra csatapontokat tippelve a Manila Majorön.

Hamarosan
CSATASZINT-JUTALMAK
Növeld csataszinted növekvő számú exkluzív jutalmak feloldásához.
Lépj szintet feladatok teljesítésével vagy csataszint-csomagok közvetlen vásárlásával. Tornászd fel szintedet elég magasra, és további Halhatatlan Kincseket, egy új terepet, fejlődő futárt, gúnyolódásokat és sok mást fogsz kapni.
Halhatatlan kincsek
Kapj mindenik kincsből egyet Csatabelépő vásárláskor, majd szerezz további kincseket, ahogy növeled csataszintedet.
Kincs I
  |  
Kincs II
  |  
Kincs III
Minden kincs tartalmaz egy Halhatatlan tárgyat, és tartalmazhat még egy ritka, nagyon ritka vagy rendkívül ritka bónusz tárgyat is.
Enchantress: Virga Íve
Lándzsa egyedi Impetus effekttel és hanggal.
Omniknight: Tisztító Szárnycsapás
Pöröly egyedi Purification effekttel és hanggal.
Timbersaw: Ellenőrzött Égetés
Fegyver egyedi Timberchain effekttel és hanggal.
Juggernaut: Vagyonfelhajtó
Egyedi Healing Ward és effekt.
Phantom Lancer: Fantomösszhang
Dárda egyedi Spirit Lance effekttel és hanggal.
Weaver: Karmazsin Piké
Fej tárgy egyedi Shukuchi effekttel és hanggal.
Phoenix: Napkohó
Sisak egyedi Sun Ray effekttel és hanggal.
Juggernaut: Arany Vagyonfelhajtó
Egyedi Healing Ward és effekt.
Faceless Void: Az Eónok Buzogánya
Buzogány egyedi Chronosphere effekttel és hanggal.
Windranger: Vándorsólyom Repülés
Íj egyedi Powershot effekttel és hanggal.
Undying: Halovány Látnok
Karvédő egyedi Decay effekttel és hanggal.
Riki: Árnyálca
Köpeny egyedi Blink Strike effekttel és hanggal.
Morphling: Könnycseppek Koronája
Korona egyedi Waveform effekttel.
Lich: Metsző Vallomás
Gallér és láncok egyedi Frost Blast effekttel és hanggal.
Earthshaker: A Fénylő Barlang Karvédői
Karvédők egyedi Enchant Totem effekttel és hanggal.
Mirana: Pulzármaradvány
Íj egyedi Starstorm effekttel és hanggal.
Riki: Arany Árnyálca
Köpeny egyedi arany Blink Strike effekttel és hanggal.
Invoker: Sötét Művészi Tökély
Teljes tárgyszett két hajstílussal és egyedi Deafening Blast- és Tornado effekttel.
Slark: Vízzár
Dupla fegyver egyedi Pounce és Essence Shift effekttel.
Earth Spirit: Jáde Leszámolás
Fegyver egyedi Rolling Boulder effekttel és hanggal.
Bane: Szunnyadó Terror
Váll tárgy egyedi Nightmare effekttel.
Ogre Magi: A Pörgeleng Jósolója
Hát tárgy egyedi Multicast effekttel.
Razor: Metsző Ostor
Fegyver egyedi Plasma Field effekttel és hanggal.
Medusa: A Tengerikígyó Lányai
Páncél egyedi Mana Shield effekttel.
The International 2016 - 50 Csatabelépő-szint
Fejleszd a The International 2016 Csatabelépődet 50 Csatabelépő-szinttel.
Slark: Arany Vízzár
Dupla arany fegyver egyedi Pounce és Essence Shift effekttel.
Lina: A Sárkányláng Tanítványa
Nyak tárgy egyedi Laguna Blade effekttel és hanggal.
Bónusz ritka Halhatatlan tárgy
Bónusz nagyon ritka Halhatatlan tárgy
Bónusz rendkívül ritka Halhatatlan tárgy
Bónusz ritka Halhatatlan tárgy
Bónusz nagyon ritka Halhatatlan tárgy
Bónusz rendkívül ritka Halhatatlan tárgy
Bónusz ritka Halhatatlan tárgy
Bónusz nagyon ritka Halhatatlan tárgy
Bónusz rendkívül ritka Halhatatlan tárgy
Szerezz Halhatatlan Kincseket ezeken a szinteken:
Kincs I: 1, 10, 22, 34, 46, 80, 220 (30 szintenként ismétlődik)
Kincs II: 1, 98, 113, 128, 140, 152, 230 (30 szintenként ismétlődik)
Kincs III: 1, 167, 179, 191, 200, 210, 240 (30 szintenként ismétlődik)
Halhatatlan Kertek
Terep
Ez a terep nem jár le.
Szint
125
Vadássz ellenségeidre az istenek ősi kertjein át. Minden belépőtulajdonos, aki eléri a 125. csataszintet, véglegesen megjutalmazásra került a Halhatatlan Kertek tereppel.
ONIBI
A fejlődő futár
A fűzlidércek ezen ügynöke nem egyetlen küldött, hanem egy teljes küldöttség. 21 további stílusfeloldással növelheted Onibi szintjét, hogy társlidérceket idézzen a futárok ügyéhez.
Stílus
0
Szint
1
Stílus
1
Szint
5
Stílus
2
Szint
12
Stílus
3
Szint
18
Stílus
4
Szint
30
Stílus
5
Szint
40
Stílus
6
Szint
62
Stílus
7
Szint
74
Stílus
8
Szint
101
Stílus
9
Szint
116
Stílus
10
Szint
134
Stílus
11
Szint
185
Stílus
12
Szint
205
Stílus
13
Szint
255
Stílus
14
Szint
285
Stílus
15
Szint
315
Stílus
16
Szint
525
Stílus
17
Szint
625
Stílus
18
Szint
725
Stílus
19
Szint
825
Stílus
20
Szint
925
Stílus
21
Szint
2000
Az Elesett Légió Öröksége
LEGION COMMANDER PRESZTÍZS TÁRGY
Szint
225
Új küldetésösvényt és feloldható stílust tartalmaz
Csatabelépőd feltornászása a 225. szintre biztosítani fog egy közelgő Legion Commander Presztízs tárgyat, valamint felold egy új küldetésösvényt. Teljesítsd Tresdin ösvényét, hogy stílusfeloldást kapj a Presztízs tárgyhoz. Egy ilyen csataékszerhez illő módon, megosztjuk a Bronz Légió néhány múltbéli hőstettét egy vadonatúj Dota 2 képregényben.
Olvasd el a képregényt
FOLYÓFIOLÁK
ETTŐL A SZINTTŐL:
89
Krómfiola
ETTŐL A SZINTTŐL:
158
Száraz Fiola
ETTŐL A SZINTTŐL:
325
Nyálkafiola
ETTŐL A SZINTTŐL:
575
Olajfiola
ETTŐL A SZINTTŐL:
735
Elektromos Fiola
ETTŐL A SZINTTŐL:
1250
Varázsital
ETTŐL A SZINTTŐL:
2500
Vérfiola
A folyó vörössé válik... vagy zölddé vagy lilává! A 85. Csataszinttől kezdve misztikus Folyófiolákat fogsz kapni, melyek lehetővé teszik hősödnek, hogy a játékban mindenki számára megváltoztassa a folyó anyagát és színét. Fiolák játékbeli boltból beszerezve szerelhetők fel, és nem alkalmazhatók egy már módosított folyóra. Ahogy szintet lépsz, új fiolatípusokhoz fogsz hozzáférést kapni, valamint újratöltöd korábbi fiolakészletedet. Minden fiola tíz töltettel érkezik, melyek egyenként tíz percig tartanak. A végső fiola, amely vérré változtatja a folyót, 2500-as szinten érhető el és 50 töltete van.
SPECIÁLIS EFFEKTEK
Időszakos játékon belüli effekteket old fel, amikor eléred a következő Csataszinteket:
Szint
2
Kút-effekt 1
Szint
6
Teleport-effekt 1
Szint
16
Blink effekt 1
Szint
68
Teleport-effekt 2
Szint
77
Kút-effekt 2
Szint
131
Szintlépési-effekt 1
Szint
146
Kút-effekt 3
Szint
155
Blink effekt 2
Szint
161
Bottle effekt 1
Szint
176
Eul's effekt 1
Szint
194
Force Staff effekt 1
Szint
197
Teleport-effekt 3
Szint
265
Mekansm effekt
Szint
535
Maelstrom és Mjollnir effekt
Szint
675
Radiance effekt
Szint
775
Phase Boots effekt
Gúnyolódások
Néha csak egy kis komolytalanság kell a háború ködével való szembenézéséhez. Nyolc új elérhető hősgúnyolódással hamarosan végigzenélheted, -zsonglőrködheted és -szökdécselheted magad a vidámsággal teli vonalakon.
„A királyi megvetés”
Vengeful Spirit
„Borotvaugrás!”
Slark
„Ogreszökdécselés”
Alchemist
„A Pokolba és vissza!”
Lion
„Pénzcsináló”
Nature's Prophet
„A mesterzsonglőr”
Invoker
„Buli? Nem buli!”
Leshrac
„Jobban szereted a nyilakat?”
Windranger
Rylai
csataáldása
Ahogy növeled csataszinted, pörgetéseket fogsz kiérdemelni Rylai csataáldás kerekén - hősszettekkel, futárokkal és kincsekkel a választékban; az egyetlen dolog, amit a nyeréshez tenned kell, hogy pörgetsz.

Pörgetéseket a következő szinteken szerzel: 3, 8, 20, 26, 32, 42, 48, 53, 71, 83, 92, 107, 149, 164, 173, 182, 188, 345, 365, 385, 425, 445, 465, 485, 505, 545, 565, 585, 615, 645, 665, 685, 715, 745, 765, 795, 815, 845, 865, 885.
1000. szintű Aegis
Emlékezz meg a versengő idényt megkoronázó eseményről saját Bajnokok Égiszét szerezve. Azok a harcedzett legendák, akik eljutnak az 1000. szintig, nem csak egy különleges effektet kapnak a játékbeli kút-Aegishez, de lehetőséget is egy The International 2016 Gyűjtők Égisze, a híres bajnoki díj egy exkluzív 1:5-ös méretű fémötvözet-másának megszerzésére.
Szint
1000
Csatabelépő vétele
Szintek vétele

Level 1 $9.99 USD
Level 50 $26.99 USD
5 Levels $2.49 USD
11 Levels $4.99 USD
24 Levels $9.99 USD
Teljes Csatabelépő-jutalomlista
 • 2 - Kút-effekt - 1. szint
 • 3 - Rylai csataáldása
 • 4 - Emelkedő Hősök Portfóliója
 • 5 - Onibi - 1. fejlesztési stílus
 • 6 - Teleport-effekt - 1. szint
 • 7 - Gúnyolódás: Borotvaugrás!
 • 8 - Rylai csataáldása
 • 9 - Tizenhat további Titokzatos-szavazat
 • 10 - Halhatatlan Kincs I 2016
 • 12 - Onibi - 2. fejlesztési stílus
 • 14 - Gúnyolódás: Ogreszökdécselés
 • 16 - Blink effekt - 1. szint
 • 18 - Onibi - 3. fejlesztési stílus
 • 20 - Rylai csataáldása
 • 22 - Halhatatlan Kincs I 2016
 • 24 - The International 2016 Hangulatjelcsomag II
 • 26 - Rylai csataáldása
 • 28 - Tizenhat további Titokzatos-szavazat
 • 30 - Onibi - 4. fejlesztési stílus
 • 32 - Rylai csataáldása
 • 34 - Halhatatlan Kincs I 2016
 • 36 - Noszgó Bűnbánata - 1. fejlesztési stílus
 • 38 - Gúnyolódás: A pokolba és vissza!
 • 40 - Onibi - 5. fejlesztési stílus
 • 42 - Rylai csataáldása
 • 44 - Emelkedő Hősök Portfóliója
 • 46 - Halhatatlan Kincs I 2016
 • 48 - Rylai csataáldása
 • 50 - Időjárás - Tavasz
 • 53 - Rylai csataáldása
 • 56 - Noszgó Bűnbánata - 2. fejlesztési stílus
 • 59 - The International 2016 Tömeggyilkos-lobogó
 • 62 - Onibi - 6. fejlesztési stílus
 • 65 - A The International 2016 Képmás Tömbje - 2. szint
 • 68 - Teleport-effekt - 2. szint
 • 71 - Rylai csataáldása
 • 74 - Onibi - 7. fejlesztési stílus
 • 77 - Kút-effekt - 2. szint
 • 80 - Halhatatlan Kincs I 2016
 • 83 - Rylai csataáldása
 • 86 - Noszgó Bűnbánata - 3. fejlesztési stílus
 • 89 - Folyófiola: Króm (10 töltet)
 • 92 - Rylai csataáldása
 • 95 - Gúnyolódás: Pénzcsináló
 • 98 - Halhatatlan Kincs II 2016 - Nincs kiadva
 • 101 - Onibi - 8. fejlesztési stílus
 • 104 - Noszgó Bűnbánata - 4. fejlesztési stílus
 • 107 - Rylai csataáldása
 • 110 - Gúnyolódás: A mesterzsonglőr
 • 113 - Halhatatlan Kincs II 2016 - Nincs kiadva
 • 116 - Onibi - 9. fejlesztési stílus
 • 119 - Nagy játékos - 500 zsetonnövekedés
 • 122 - Folyófiola: Króm (10 töltet)
 • 125 - Halhatatlan Kertek
 • 128 - Halhatatlan Kincs II 2016 - Nincs kiadva
 • 131 - Szintlépési effekt
 • 134 - Onibi - 10. fejlesztési stílus
 • 137 – Hétvégi Csata Kupa jegy (5 jegy)
 • 140 - Halhatatlan Kincs II 2016 - Nincs kiadva
 • 143 - The International 2016 Hangulatjelcsomag III
 • 146 - Kút-effekt - 3. szint
 • 149 - Rylai csataáldása
 • 152 - Halhatatlan Kincs II 2016 - Nincs kiadva
 • 155 - Blink effekt - 2. szint
 • 158 - Folyófiola: Száraz (10 töltet)
 • 161 - Bottle effekt
 • 164 - Rylai csataáldása
 • 167 - Halhatatlan Kincs III 2016 - Nincs kiadva
 • 170 - A The International 2016 Képmás Tömbje - 3. szint
 • 173 - Rylai csataáldása
 • 176 - Eul's Scepter effekt
 • 179 - Halhatatlan Kincs III 2016 - Nincs kiadva
 • 182 - Rylai csataáldása
 • 185 - Onibi - 11. fejlesztési stílus
 • 188 - Rylai csataáldása
 • 191 - Halhatatlan Kincs III 2016 - Nincs kiadva
 • 194 - Force Staff effekt
 • 197 - Teleport-effekt - 3. szint
 • 200 - Halhatatlan Kincs III 2016 - Nincs kiadva
 • 205 - Onibi- 12. fejlesztési stílus
 • 210 - Halhatatlan Kincs III 2016 - Nincs kiadva
 • 215 - Időjárás - Hamu
 • 220 - Halhatatlan Kincs I 2016 (30 szintenként ismétlődik)
 • 225 – Legion Commander Halhatatlan tárgy és küldetés
 • 230 - Halhatatlan Kincs II 2016 - Nincs kiadva (30 szintenként ismétlődik)
 • 235 - Nagyobb játékos - 500 zsetonnövekedés
 • 240 - Halhatatlan Kincs III 2016 - Nincs kiadva (30 szintenként ismétlődik)
 • 245 - Folyófiola: Száraz (10 töltet)
 • 220 - Halhatatlan Kincs I 2016
 • 255 - Onibi - 13. fejlesztési stílus
 • 265 - Mekansm effekt
 • 275 - Gúnyolódás: Buli van? Nincs buli?
 • 285 - Onibi - 14. fejlesztési stílus
 • 295 - Gúnyolódás: Jobban szereted a nyilakat?
 • 315 - Onibi - 15. fejlesztési stílus
 • 325 - Folyófiola: Nyálka (10 töltet)
 • 345 - Rylai csataáldása
 • 365 - Rylai csataáldása
 • 385 - Rylai csataáldása
 • 395 - A legnagyobb játékos - 1000 zsetonnövekedés
 • 425 - Rylai csataáldása
 • 445 - Rylai csataáldása
 • 465 - Rylai csataáldása
 • 475 - Folyófiola: Iszap (10 töltet)
 • 485 - Rylai csataáldása
 • 505 - Rylai csataáldása
 • 525 - Onibi - 16. fejlesztési stílus
 • 535 - Maelstrom és Mjollnir effekt
 • 545 - Rylai csataáldása
 • 565 - Rylai csataáldása
 • 575 - Folyófiola: Olaj (10 töltet)
 • 585 - Rylai csataáldása
 • 615 - Rylai csataáldása
 • 625 - Onibi - 17. fejlesztési stílus
 • 645 - Rylai csataáldása
 • 655 - Folyófiola: Olaj (10 töltet)
 • 665 - Rylai csataáldása
 • 675 - Radiance effekt
 • 685 - Rylai csataáldása
 • 715 - Rylai csataáldása
 • 725 - Onibi - 18. fejlesztési stílus
 • 735 - Folyófiola: Elektromos (10 töltet)
 • 745 - Rylai csataáldása
 • 765 - Rylai csataáldása
 • 775 - Phase Boots effekt
 • 795 - Rylai csataáldása
 • 815 - Rylai csataáldása
 • 825 - Onibi - 19. fejlesztési stílus
 • 845 - Rylai csataáldása
 • 855 - Folyófiola: Elektromos (10 töltet)
 • 865 - Rylai csataáldása
 • 885 - Rylai csataáldása
 • 925 - Onibi - 20. fejlesztési stílus0
 • 1000 - The International 2016 - 1000. Csataszint
 • 1250 - Folyófiola: Varázsital (10 töltet)
 • 1500 - Folyófiola: Varázsital (10 töltet)
 • 2000 - Onibi - 21. fejlesztési stílus
 • 2500 - Folyófiola: Vér (50 töltet)