$25,748,460

Текущ награден фонд

Бойният пропуск за International е тук, за да проникне в сърцето на летния Dota 2 сезон. Претъпкан с ексклузивни характеристики и купища награди, бойният пропуск със сигурност ще разкрие купища съкровища за скривалището Ви, докато наближаваме апогея на тазгодишното професионалното Dota 2 средище и кулминационната конфронтация във Ванкувър.

25% от приходите при всички продажби на бойни пропуски отиват директно към наградния фонд за International 2018.

Купете TI 2018 БП Купете нива
Ниво 1  $9.99 USD
Ниво 75  $36.99 USD
5 нива  $2.49 USD
11 нива  $4.99 USD
24 нива  $9.99 USD

Ново за 2018

Вече достъпно

Roshan се е развилнял ненаситно, подбуден от сиренето, а притежателите на бойния пропуск са поканени да поемат на авантюра отвъд повърхността на леговището му и право в сърцето на Underhollow.

Борете през лабиринт, изпълнен с чудовища, чудеса и много други вражески отряди от по трима играчи, докато търсите най-рядкото сирене на Roshan, стараейки се да сте последния оцелял отбор. Ще е нужно да се придвижвате внимателно, за да придобиете необходимия опит и злато, така че да унищожите своите опоненти.

Но се бавете твърде дълго, тъй като сиреното безумие на Roshan причинява свличания, докато той се движи към центъра на Underhollow. Съвсем скоро няма да има нийде, накъдето да бягате.

Ravening започва

В дълбините под леговището на Roshan, едно от най-редките сирена на света, Рошфорт, бавно съзрява. Присъединете се към подземната надпревара срещу останалите отбори и се борете, така че да станете носителите на желаното сирене от това налудничаво съревнование в мрежова игра.

Влезте в Underhollow

Пристъпвайте внимателно и подбирайте пътя си мъдро. Лабиринтът на Roshan е приютил страховити зверове, изкусни препятствия и разбира се, безценната пита сирене. Работете съвместно, за да проучите лабиринта от пещери, преди някой вражески отбор или дори по-лошо… преди Roshan да Ви намери.

Плячката Ви очаква

Оцелейте след яростните вражески атаки и набезите на Roshan, за да заявите победата и освободите питата Рошфорт. Освен удоволствието да разгромите своите врагове, тръпката да преодолеете конкуренцията и съревнователното бягство от Underhollow, вероятно можете да очаквате приток на бойни точки.

Ново

Cavern Crawl

Спуснете се в подземните пещери под крайречните области, а докато се борите си проправете път към богатство и слава. Просто печелете игри с предназначените герои в нормалните Ви Dota 2 мачове, за да проучвате все по-надълбоко в бойната пещера. С ексклузивни набори с артикули, бонус бойни точки и дори космично редкия Jade Baby Roshan в залог, всяка игра е поредната стъпка към богатствата.

Jade Baby Roshan

Космично рядка награда

Ново

Режим Mutation

Магията на Ancients е пощуряла и законите на съществуването са под обсада. Вредете се за мач с мутация. Това е игрален режим без класиране, който се пуска с произволен подбор от модификатори на игралното преживяване, вариращи от глобални Rupture събития до умението да възкресявате своите съотборници. С нов набор от модификатори в сила през всеки ден, ще е нужно да сте нащрек, за да унищожите вражеския Ancient, спирайки мутационната лудост.

Ново

Спрейове

Вече можете да изразите своето мнение в битка, без дори да си отваряте устата. С новите спрейове за чат рулетката, можете да поставяте подбрани изображения върху картата, така че еднозначно да осведомите приятелите и враговете точно как се чувствате.

Ново

Отборно предизвикателство

Време е да разберете дали наистина разполагате с необходимото да се борите срещу по-опитните от Вас. Докато напредвате по наградния курс от бойния пропуск, ще придобивате жетони от отборни предизвикателства. Изразходвайте един от тях, за да съпоставите своята петорка в опашката с класиране при по-висока трудност. Разгромете по-силните опоненти и целият Ви отбор ще се докопа до значително подсилване на ранга (MMR) и бонус бойни точки.

Ново

Персонализирани крийпове в алеите

Вербувайте няколко нови наемници, които нехайно да маршируват към вражеския Ancient с новите тематични пещерни крийпове в алеите. Те могат да бъдат екипирани от менюто на глобалните артикули в снаряжението. Тези крийпове ще са съвсем намясто в алеите на картата по подразбиране, сезонния или чисто новия Emerald Abyss терен.

Ново

Даване на бакшиши в играта

Важно е да оценявате чуждите постижения, а с новата игрална характеристика за даване на бакшиши, никога не е било по-лесно да ознаменувате нечий успех. Не се колебайте да дадете бакшиш на своите съюзници за устройването на убийство или пък да свалите шапка във възторг от подлудяващо ефективна вражеска клопа със Smoke Gank. Можете да издавате до три бакшиша по време на една дадена игра, както и до максимум от десет за седмицата. Бакшишите първоначално удостояват с 25 бойни точки, но докато нивото на пропуска се повишава, същото ще важи и за щедростта Ви. Бакшишите са на стойност 50 бойни точки от ниво 92, 100 БТ от ниво 337 и 200 БТ от ниво 1 505. Бакшишите не се извличат от собствените Ви налични точки, така че няма нужда да сте пестеливи.

Ново

Търсене на мачове спрямо роля

Притежателите на бойни пропуски вече могат да зададат своите предпочитания за алея, още преди да влязат в опашката. Просто потърсете мач в новия режим за роли с класиране и изберете алея — безопасна, средна, трудна или поддръжка. Търсенето на мачове ще изгради завършена група, показвайки позицията на всеки играч в отбора Ви по време на предварителната фаза. Все още можете да изберете кой герой най-добре пасва на нуждите Ви, но ще сте способни да изградите своята стратегия, знаейки точно какви роли искат да поемат Вашите съотборници.

Ново

Прогнози за проф. средище

Искате да поразкършите прогнозиращата си мощ? Притежателите на бойни пропуски вече могат да използват браузър или мобилно устройство, за да прогнозират изхода от мачовете в професионалното средище, имайки шанс да се сдобият с допълнителни точки. Започнете да правите прогнози за мачовете считано от началото на MDL Changsha Major, след което се отпуснете и подгответе да гледате как бойните нива нарастват.

Обновено

Любим отбор

Тази година добавихме отборни спрейове към колекционерските награди за събиране на цяла колода от въображаеми карти с играчи за даден отбор. А вече можете да попълните пропуските в своите състави, като закупувате карти на специфични играчи с прах. Покажете своята подкрепа за любимата Ви петорка играчи с ефекти при телепортиране, профилни икони и флагове за статуи. Съберете цяла колода от сребърни или златни карти за няколко специални подобрения.

Ново

Обществена цел за наградния фонд

Всяка година Dota 2 общността се сплотява, за да повиши най-големия награден фонд из всички електронни спортове. Ако общата сума надмине миналогодишната цел от 24 787 916 $ щатски долара, всеки притежател на пропуск ще получи 10 000 бонус бойни точки. С цел да подсладим сделката, ще получите още 10 000 бойни точки над гореупоменатите, ако финалната сметка задмине 30 000 000 $ щатски долара.

Други характеристики

Бойният пропуск за International е пълен с още куп други любими характеристики.

Обзалагане с жетони

Всяка седмица ще получавате салдо от жетони, които да обзаложите при старта на всяка игра. Поставете залог и го подкрепете с победа, за да спечелите допълнителни бойни точки. Седмичният лимит от жетони ще се увеличава редом с бойното Ви ниво.

Вот за Arcana артикул

Традицията продължава. Общността от притежатели на бойни пропуски отново е поканена да избере следващия герой, който ще се сдобие с желания Arcana артикул. С история от ожесточени съревнования и изненадващи резултати, вотът за Arcana артикула спомага да се определи развитието на това, което предстои.

Викторина в опашката

Действайте сами или с приятели. Изберете правилните отговори и надвийте глобалната конкуренция. Някои отговори носят x2 точки, ако куп играчи са сгрешили. Чрез циклично разнообразни въпроси и чат стая за викторината, обитавана от приятели и неприятели, насладете се на по-фините Dota 2 подробности, а същевременно с това работете над постижения, подсилващи бойните точки.

Рециклиране на Immortals

Разполагате с дублиращ се Immortal, а няма на кого да го подарите? Рециклирайте нежеланите Immortal артикули за приток от допълнителни бойни точки.

Бойната благодат на Райлай

Райлай и нейното колело с произволни награди се завръщат навреме за няколко яки летни почерпки. Със съкровищно находище от артикули, които можете да получите, е нужно само да завъртите колелото, за да спечелите!

International Compendium

Също така всички притежатели на бойния пропуск получават и International 2018 Compendium. Дигиталният Ви спътник към най-големия турнир през годината. Кликнете върху раздела Compendium, за да попълните прогнозите, задайте подбора в скобите, впуснете се във въображаемото предизвикателство, прегледайте турнирната информация и още куп други.

Бойно ниво | Награди

Повишавайте своето бойно ниво. Отключете нарастващ брой ексклузивни награди.
Сторете го изпълнявайки цели в бойния пропуск или чрез директна покупка на комплекти с нива. Повишете го достатъчно и ще печелите допълнителни Immortal съкровища, нов терен, еволюиращ куриер, присмехи и още др.

2018 Immortals

Всяко съкровище съдържа един Immortal артикул. Също така е вероятно да съдържа и бонус рядък, много рядък или ултра рядък артикул.

Получавате едно от всяко съкровище, когато закупите боен пропуск. В последствие печелите допълнителни съкровища при тези нива:

Съкровище I: 1 — 10 — 22 — 34 — 46 — 80 — 220 (повтаря се на всеки 30 нива);
Съкровище II: 1 — 98 — 112 — 132 — 152 — 230 (повтаря се на всеки 30 нива);
Съкровище III: 1 — 164 — 178 — 194 — 206 — 240 (повтаря се на всеки 30 нива);
Ниво 140 — Придобиване на бонус пакет от 3 Immortal съкровища;
Ниво 375 — Придобиване на бонус пакет от 10 Immortal съкровища.

Ограничена продаваемост

Immortal артикулите не могат да бъдат търгувани или продавани до приключването на International 2019. Дотогава всеки артикул може да бъде подарен веднъж. А ултра редките артикули могат да се търгуват незабавно.

Съкровище I
  |  
Съкровище II
  |  
Съкровище III
Emerald Conquest
Оръжие с персонализиран ефект и озвучаване за Pit of Malice
Mournful Reverie
Артикул за раменете с персонализиран ефект и озвучаване за Magic Missile
Span of Sorrow
Артикул за гърба с персонализиран Sunder ефект
Shatterblast Core
Артикул за раменете с персонализиран ефект и озвучаване за Ice Vortex
Edict of Shadows
Артикул за главата с персонализиран ефект и озвучаване за Smoke Screen
Savage Mettle
Оръжие с персонализиран Greater Bash ефект
Glare of the Tyrant
Артикул за ръката с персонализиран ефект и озвучаване за Chain Frost
Golden Edict of Shadows
Артикул за главата с персонализиран ефект и озвучаване за Smoke Screen
Codicil of the Veiled Ones
Артикул за главата с персонализиран Stifling Dagger ефект
Emblem of the Crystal Echelon
Глобален артикул с ексклузивен Aegis of Champions и персонализиран околен ефект за героя
Bracers of Forlorn Precipice
Артикул за ръката с персонализиран ефект и озвучаване за Ion Shell
Malefic Drake's Strike
Артикул за опашката с персонализиран ефект и озвучаване за Nethertoxin
Edge of the Lost Order
Оръжие с персонализиран Blade Fury ефект
Paragon's Rebuke
Артикул за главата с персонализиран ефект и озвучаване за Repel
Pyrexaec Flux
Артикул за лявата глава с персонализиран ефект и озвучаване за Dual Breath
Zeal of Omoz Arkosh
Артикул за ръката с персонализиран Devour ефект
Unbroken Fealty
Оръжие с персонализиран ефект и озвучаване за Mortal Strike
Golden Bracers of Forlorn Precipice
Златен артикул за ръката с персонализиран ефект и озвучаване за Ion Shell
Golden Edge of the Lost Order
Златно оръжие с персонализиран Blade Fury ефект
Astral Drift
Криле с персонализиран ефект и озвучаване за Sanity's Eclipse
Emblem of the Crystal Echelon
Глобален артикул с ексклузивен Aegis of Champions и персонализиран околен ефект за героя
Censer of Gliss
Спомагателен артикул с персонализиран Ether Shock ефект
Hearts of Misrule
Артикул за главата с персонализиран Cursed Crown ефект
Bloodfeather Feast
Оръжие с персонализиран ефект и озвучаване за Shadow Strike
Ghastly Nocturne
Животно за яздене с персонализиран Firefly ефект
Tempest Revelation
Артикул за ръцете с персонализиран Arc Lightning ефект
The Order of Cyprin
Артикул за опашката с персонализиран Rip Tide ефект
50 нива за бойния пропуск
Бонус нива за боен пропуск International 2018
Golden Bloodfeather Feast
Златно оръжие с персонализиран ефект и озвучаване за Shadow Strike
Комплект „Masque of Awaleb“
Комплект от артикули за главата и гърба с персонализирани ефекти и звуци
Emblem of the Crystal Echelon
Глобален артикул с ексклузивен Aegis of Champions и персонализиран околен ефект за героя
Бонус рядка награда
Бонус много рядка награда
Бонус ултра рядка награда
Бонус космично рядка награда
Бонус рядка награда
Бонус много рядка награда
Бонус много рядка награда
Бонус ултра рядка награда
Бонус космично рядка награда
Бонус рядка награда
Бонус много рядка награда
Бонус ултра рядка награда
Бонус космично рядка награда

Emblem of the Crystal Echelon

Ексклузивен емблемен ефект

Отличете се от тълпата с космично рядък, падащ се артикул, удостояваща ексклузивен емблемен ефект връз героите Ви до следващия International. Тази година всяко Immortal съкровище, което отваряте предлага космично рядък шанс да се падне Emblem of the Crystal Echelon. Изпробвайте емблемата от менюто на глобалните артикули в снаряжението, за да прегледате ефектите.

Спрейове за чат рулетката

Рядък ефект за рулетката

Докато напредвате по курса на наградите, ще отключите нови опции за спрейове върху картата, така че еднозначно да осведомите приятелите и враговете точно как се чувствате.

Сезонни звуци за чат рулетката

24

Пакет със звуци 1 (2017)

95

Пакет със звуци 2

156

Пакет за коментатор 1

200

Пакет със звуци 3 (2017)

262

Пакет за коментатор 2

308

Пакет за коментатор 3

357

Пакет за коментатор 4

392

Пакет за коментатор 5 (2017)

457

Пакет за коментатор 6

1 205

Епичен пакет за коментатор

В Dota 2 общността правилната звукова извадка може да опише даден момент по-добре, отколкото текста или емотиконите някога биха могли. А с добавянето на втора чат рулетка, играчите имат дори още повече опции да се изразяват. Пет нови пакета за коментатори и още един звуков такъв бяха добавени, наред с миналогодишните Ви любими. Така ще се предложат дори още повече начини, чрез които перфектно да предадете как се чувствате в удачния момент.

The Emerald Abyss

Терен

Ексклузивна награда

Този артикул никога няма бъде търгуем или покупателен на пазара.
Отключете го, преди The International да приключи.

Ниво
160

Задълбочете се в наградите от бойния пропуск с пътешествие до Emerald Abyss. Всички притежатели на пропуска, които достигнат бойно ниво 160 ще бъдат перманентно възнаградени с този терен.

Достъпът до този терен не изтича

Hell-Spar Anathema

Престижен артикул за Lion

Ексклузивна награда

Този артикул никога няма бъде търгуем или покупателен на пазара.
Отключете го, преди The International да приключи.

Ниво
255

Включва стил за отключване
Отпътувайте към ниво 255 в бойния Ви пропуск, за да получите ексклузивния престижен артикул за Lion. С персонализирани Finger of Death ефекти и алтернативен стил, отключващ се като отбележите 50 убийства с голямо количество щети, използвайки умението, никога не е имало по-добра причина да пращате враговете си обратно в ада отново и отново.

Meepo, Meepo и Meepo

Пакет за говорители

Ниво
75

Притежателите на боен пропуск, които достигнат ниво 75 ще бъдат дарени с предстоящия Meepo комплект, сменящ стандартния говорител и този за убийствените серии. Разкрийте мъдростта от работническата класа на Meepo, така ще разполагате с всички необходими инструменти и перспективи, нужни Ви, за да свършите работата правилно.

Trust Of The Benefactor

Immortal I

Immortal II

Immortal III

Изкл. рядък шанс

Какво е включено?
Ниво
83

Всеки Trust of the Benefactor съдържа едно от 2018 Immortal съкровищата. А плюс това имате изключително редкия шанс да получите допълнително съкровище, съдържащо един от редица артикули в ограничена наличност.

Печелите още едно
на всеки 50 нива
започвайки от 245

Присмехи

„Cold Breakfast“

Phoenix

„See Me Now“

Riki

„Fit to Rule“

Wraith King

„Enigmatic Style“

Enigma

„Cat Wrangler“

Mirana

„Order Up!“

Phoenix

„Exterminated“

Weaver

„Deadly Grace“

Phantom Assassin

„Fight me!“

Tusk

„Check This Out!“

Pugna

„All Sparkles n' Rainbows“

Death Prophet

„Bathed in the Glow“

Omniknight

Promise of Eminent Revival

Класически комплект

Ниво
615

Като специален дар за притежатели на бойния пропуск, които достигнат ниво 615, ще предоставяме ексклузивен класически комплект „Promise of Eminent Revival“ по-късно през това лятото. Изпълнен с нови прочити на пет подбрани артикули от предходните Immortal съкровища в бойните пропуски, включващи стилове за отключване, които можете да придобиете посредством игра.

Eimer Hillburrow

Еволюиращ куриер

Отключва се при нива:
1 — 40 — 116 — 198 — 302 — 516 — 1 058

Ветеран от подземната координационна търговия, Eimer „Tubs“ Hillburrow гарантира чевръсто… или поне евентуално… транспортиране на всички ценни предмети, като не се считат две изключения. С наличието на шест допълнителни стила за отключване, Eimer може дори да подобри екипировката си, така че да покрива нужните изисквания за всяка работа.

Речни мускали

Завръщат се през 2018

Откл. се при ниво
65
Мускал — Хром
Откл. се при ниво
124
Мускал — Суша
Откл. се при ниво
347
Мускал — Масло
Откл. се при ниво
508
Мускал — Електрифициран
Откл. се при ниво
637
Мускал — Слуз
Откл. се при ниво
878
Мускал — Отвара
Откл. се при ниво
1905
Мускал — Кръв

Считано от бойно ниво 68, ще получите мистични речни мускали, които позволяват на героя Ви да променя субстанцията и цвета на реката за всички в играта. Просто стойте в реката и активирайте мускала, така че да я преобразувате за три минути. Всеки от мускалите Ви може да бъде използван само веднъж в даден мач. Няма ограничение на броя игри, в които можете да активирате даден мускал.

Специални сезонни ефекти

Отключете сезонни ефекти в играта, когато достигнете следните бойни нива:
Ефект за фонтана ниво 1
Ефект при телепортиране ниво 1
Blink ефект ниво 1
Ефект при повишаване на ниво
Eul's Scepter of Divinity ефект
Ефект за фонтана ниво 2
Ефект при телепортиране ниво 2
Force Staff ефект
Blink ефект ниво 2
Ефект за фонтана ниво 3
Bottle ефект
Phase Boots ефект
Ефект при телепортиране ниво 3
Mekansm ефект
Maelstrom/Mjollnir ефект
Ефект за отхвърляне на крийпове 1
Radiance ефект
Shiva's Guard ефект

Почетни бойни точки

+ 500 BP

+ 500 BP

+ 1000 BP

Докато повишавате своето бойно ниво, ще печелите почетни бойни точки, които позволяват да добавяте бонус жетони към облозите на всеки от отбора Ви. Достъпни са в разфасовки по 250, 500 и 1 000 жетона. Може би това подсилване ще помогне на целия Ви отбор да постигне по-високи бойни нива. Нужно е само да побеждавате.

Dota Plus награди

Докато Dota Plus абонатите напредват по курса за наградите, ще получават бонус такива от бойния пропуск. Събирайки 5 000 бойни точки и 5 000 къса на всеки 100 бойни нива от 100 до 1 000.

Други награди

В допълнение към всичко гореупоменато ще получавате приливи от нови награди, като например ексклузивния Ward, музикален пакет и още куп други, докато пътешествате по течението на бойните нива. Независимо докъде ще стигнете, тазгодишният боен пропуск ще Ви обсипе с богатства.

Колекционерски Aegis и Baby Roshan

Ниво
1 000
Ниво
2 000
Онези закоравели бойни легенди, които достигнат до ниво 1 000, ще получат специален блясък за Aegis на фонтана в играта. А също така и покана да получат „Колекционерският International 2018 Aegis“, ексклузивна реплика от сплав в мащаб 1/5 на прославената шампионска награда. Също така при ниво 2 000, ще получите заместващ модел за модела на Roshan в играта и 2018 колекционерски Baby Roshan.

Вкл. специален Aegis и Roshan над лентата със здраве на героя в играта
Купете TI 2018 БП Купете нива
Ниво 1  $9.99 USD
Ниво 75  $36.99 USD
5 нива  $2.49 USD
11 нива  $4.99 USD
24 нива  $9.99 USD
Показване на пълния списък с награди от бойния пропуск