$25,748,460

Jelenlegi nyereményalap

A nyári Dota szezon megkoronázására megérkezett a The International Csatabelépő. Az exkluzív jellemzőkkel és jutalmakkal teli Csatabelépő biztosan kincsek garmadáját hozza majd felszínre Fegyvertáradba, ahogy közeledünk az idei Dota Hivatásos Liga csúcspontja és a Vancouverbeli összecsapás felé.

A csatabelépő-eladások bevételének 25%-a egyenesen a The International 2018 nyereményalapjába megy.

Csatabelépő vétele Szintek vétele
1. szint  $9.99 USD
75. szint  $36.99 USD
5 szint  $2.49 USD
11 szint  $4.99 USD
24 szint  $9.99 USD

Új 2018-ban

Már elérhető

Roshan mohó, sajttól fűtött ámokfutásba kezdett, a Csatabelépő-tulajdonosok pedig meghívást kapnak, hogy lemerészkedjenek odúja alá, Üregmély szívébe.

Küzdjétek át magatokat egy szörnyekkel, kincsekkel és három játékosból álló további ellenséges csapatokkal teli labirintuson Roshan legritkább sajtját keresve, és igyekezzetek az utolsó állva maradt csapattá válni. Óvatosan kell haladnotok, hogy megszerezzétek az ellenfeleitek elpusztításához szükséges TP-t és aranyat.

De ne időzzetek hosszan: az Üregmély közepe felé haladó Roshan sajtőrjöngése beomlásokat okoz. Hamarosan nem lesz már hová menekülni.

Kezdődik a Mohóság

Mélyen Roshan fészke alatt a világ legritkább sajtja, a Roshefort, lassan megérik. Csatlakozz a más csapatok elleni föld alatti versenyhez, és küzdjetek meg a vágyott sajt birtoklásának jogáért ebben az őrületes többjátékos leszámolásban.

Lépj be Üregmélybe

Haladjatok óvatosan, és bölcsen válasszatok irányt. Roshan labirintusa félelmetes bestiák, ravasz akadályok, és persze egy felbecsülhetetlen értékű sajtkorong otthona. Működjetek együtt a barlanglabirintus felfedezésére, mielőtt egy ellenséges csapat, vagy ami még rosszabb, Roshan rátok talál.

Vár a zsákmány

A győzelem megszerzéséhez és a Roshefort felszabadításához éljétek túl az ellenség támadását és Rosan közeledését. Ellenségeitek legyőzésének örömén és a versenytársaknál tovább életben maradva az Üregmélyből való menekülés izgalmán túl még csatapontok özöne is várhat rátok.

Új

Barlangmászás

Ereszkedj alá a folyóvidék alatti barlangokba, és küzdd el magad a vagyonhoz és dicsőséghez. Csak nyerj játékokat kijelölt hőseiddel normál Dota meccseken a csatabarlang mélyebb részeinek felfedezéséhez. Exkluzív tárgyszettekkel, bónusz Csatapontokkal és egy kozmikusan ritka Jáde Kicsi Roshannal tétként, minden játék egy újabb lépés a kincsek felé.

Jáde Kicsi Roshan

Kozmikusan ritka jutalom

Új

Mutation mód

Az Ősök mágiája megbolondult, és a létezés törvényeit ostromolja. Állj sorba Mutációra, egy rangsorolatlan játékmódra, ami véletlenszerűen választott játékmenet-módosítókat tartalmaz, a globális Rupture eseményektől csapattársaid felélesztésének képességéig. A minden nap új hatályban levő módosítókészletekkel résen kell lenned az ellenséges Ős elpusztításához és az őrült mutáció megállításához.

Új

Festések

Mostantól szavak nélkül is kifejezheted magad. Az új csevegőkorong festésekkel válogatott képeket festhetsz a pályára, hogy tudasd barátokkal és ellenségekkel, hogy érzed magad.

Új

Csapatkihívás

Ideje kideríteni, tényleg megvan-e bennetek az, ami a nálatok jobbak elleni harchoz kell. Ahogy haladsz a Csatabelépő jutalomösvényén, Csapatkihívás Zsetonokat fogsz kapni. Egy zseton elköltésével ötfős csapatod magasabb nehézségen fog beállni a Rangsorolt sorba. Győzzétek le az erősebb ellenfelet, és egész csapatod jelentős JáR-növekedést és bónusz csatapontokat zsebel be.

Új

Egyedi creepek

Sorozz be néhány, az ellenséges Ős felé ész nélkül masírozó újoncot az új barlang témájú vonali creepekkel. Ezek a creepek felszerelhetők a Tárgykiosztás Általános tárgyak menüjében, és otthon fogják érezni magukat az alap pályán, a szezonális terepen és a vadonatúj Smaragd Mélység vonalain kószálva is.

Új

Játékbeli jutalmazás

Fontos mások teljesítményének elismerése, és az új játékbeli jutalmazási funkcióval sosem volt még könnyebb ünnepelni a sikert. Megjutalmazhatod szövetségeseidet egy ölés előkészítéséért, de akár ellenségeid előtt is kalapot emelhetsz egy dühítően hatásos rajtaütést csodálva. Egy játék során legfeljebb három jutalmat oszthatsz ki, hetente pedig legfeljebb tízet. A jutalmak eleinte 25 csatapontot adományoznak, de ahogy csataszinted nő, úgy fog nagylelkűséged is. A jutalmak a 92. szinttől 50 csatapontot, a 337. szinttől 100-at, az 1505. szinttől pedig 200-at érnek. A jutalmak nem saját pontkészletedből jönnek, így nem szükséges fukarkodni.

Új

Szerepalapú játékkeresés

A Csatabelépő-tulajdonosok mostantól beállíthatják előnyben részesített vonalukat, még mielőtt sorba állnának. Csak keress játékot az új rangsorolt szerepes móddal, a biztonságos, középső vagy oldalsó vonalat, illetve támogató szerepet választva. A játékkereső összeállít egy teljes csapatot, és a játék előtti szakaszban megmutatja minden játékos beosztását a csapatodnak. Továbbra is választhatod azt a hőst, amely a legjobban megfelel igényeidnek, de most már annak pontos ismeretében építheted fel stratégiádat, hogy csapattársaid melyik szerepet akarják játszani.

Új

Hivatásos Liga tippek

Meg akarod mutatni prognosztizáló képességedet? A Csatabelépő-tulajdonosok mostantól webböngésző vagy mobil eszköz használatával megtippelhetik a Hivatásos Liga meccseinek eredményeit extra csatapontok szerzésének esélyééért. Kezdd megtenni meccstippjeidet az MDL Changsha Majorrel kezdődően, majd dőlj hátra és nézd, hogy nő a csataszinted.

Frissítve

Kedvenc csapat

Idén csapatfestéseket adtunk a bármely csapat teljes szett fantasy játékoskártyáinak összegyűjtéséért járó jutalmakhoz, és mostantól kitöltheted a hézagokat felállásodban konkrét kártyákat vásárolva porért. Mutasd ki támogatásod kedvenc ötösöd iránt Teleport-effektekkel, profilikonokkal és Képmás-zászlókkal. Gyűjts össze egy teljes szett ezüst vagy arany kártyát néhány speciális fejlesztésért.

Új

Közösségi nyereményalap-cél

A Dota 2 közösség összegyűlve minden évben az e-sport legnagyobb nyereményalapját adja össze. Ha a teljes összeg meghaladja a tavalyi 24 787 916 USD-t, minden Csatabelépő-tulajdonos kap 10 000 bónusz csatapontot. Hogy még csábítóbb legyen, még 10 000 csatapontot kapsz ezen felül, ha a végső összeg meghaladja a 30 000 000 USD-t.

Egyéb jellemzők

A The International Csatabelépő most tele van egy halom régi kedvenccel.

Zsetonfogadás

Minden héten kapsz egy adag zsetont, amit kockára tehetsz bármely játék kezdetén. Tedd meg fogadásod és támogasd meg egy győzelemmel, hogy további Csatapontokat szerezz. A heti zsetonkorlátod a Csataszinteddel együtt nő.

Titokzatos-szavazás

A hagyomány folytatódik. Ismét a Csatabelépő-tulajdonosok közösségét hívjuk, hogy kiválasszák a következő hőst, aki egy áhított Titokzatos tárgyat kap. A Titokzatos-szavazás, melynek múltját ádáz küzdelmek és meglepő végkifejletek tarkítják, segít formába önteni az eljövendőt.

Játékkeresési kvíz

Dolgozz egyedül, vagy dugjátok össze fejeteket barátaiddal a helyes válasz kiválasztásához és a globális konkurencia felülmúlásához. A jó válaszok bónuszpontot érnek, ha a játékosok többsége rosszul tippel. A változatos kérdésekkel, valamint barátokkal és ellenségekkel a kvíz csevegőszobájában, fényesítheted Dota-szaktudásodat és dolgozhatsz a csataszintnövelő Kvíz Teljesítményeken.

Halhatatlan-újrahasznosítás

Van egy felesleges Halhatatlanod és nem jut eszedbe senki, akinek elajándékozhatnád? Hasznosítsd újra a szükségtelen Halhatatlanokat plusz csatapontokért.

Rylai csataáldása

Rylai és véletlenszerű jutalmakat adó kereke épp időben tért vissza hűsítő csemegeként a nyárra. A megkapható kincsek garmadájával a nyeréshez csak annyi a teendőd, hogy pörgetsz!

The International Összefoglaló

Minden Csatabelépő-tulajdonos megkapja a The International 2018 Összefoglalót is, az év legnagyobb bajnokságának digitális kézikönyvét. Kattints Összefoglalódra a tippeléshez, az ágak felvázolásához, a Fantasy kihíváshoz, bajnokságinformációk megnézéséhez és még sok máshoz.

Csataszint-jutalmak

Növeld csataszinted növekvő számú exkluzív jutalmak feloldásához.
Lépj szintet feladatok teljesítésével vagy csataszint-csomagok közvetlen vásárlásával. Tornászd fel szintedet elég magasra, és további Halhatatlan Kincseket, egy új terepet, fejlődő futárt, gúnyolódásokat és sok mást fogsz kapni.

A 2018-as Halhatatlanok

Minden kincs tartalmaz egy Halhatatlan tárgyat, és tartalmazhat még egy ritka, nagyon ritka vagy kozmikusan ritka bónusz tárgyat is.

A Csatabelépő megvásárlásakor kapsz egyet-egyet mindegyik Halhatatlan Kincsből, majd újabbakat a következő szinteken:

Kincs I: 1 - 10 - 22 - 34 - 46 - 80 - 220 (30 szintenként ismétlődik)
Kincs II: 1 - 98 - 112 - 132 - 152 - 230 (30 szintenként ismétlődik)
Kincs III: 1 - 164 - 178 - 194 - 206 - 240 (30 szintenként ismétlődik)
140. szint - Bónuszcsomagot kapsz, benne 3 Halhatatlan Kinccsel
375. szint - Bónuszcsomagot kapsz, benne 10 Halhatatlan Kinccsel

Korlátozott eladhatóság

A Halhatatlan tárgyak nem cserélhetők vagy értékesíthetők a The International 2019-ig. Addig minden tárgy egyszer elajándékozható, és a rendkívül ritka tárgyak azonnal cserélhetők.

Kincs I
  |  
Kincs II
  |  
Kincs III
Smaragd Hódítás
Fegyver egyedi Pit of Malice effekttel és hanggal.
Gyászos Ábrándozás
Váll tárgy egyedi Magic Missile effekttel és hanggal.
A Bánat Fesztávja
Hát tárgy egyedi Sunder effekttel.
Zúzórobbanás Mag
Váll tárgy egyedi Ice Vortex effekttel és hanggal.
Árnyak Rendelete
Fej tárgy egyedi Smoke Screen effekttel és hanggal.
Vad Vérmérséklet
Fegyver egyedi Greater Bash effekttel.
A Zsarnok Pillantása
Kar tárgy egyedi Chain Frost effekttel és hanggal.
Arany Árnyak Rendelete
Arany fej tárgy egyedi Smoke Screen effekttel és hanggal.
A Fátylasok Akarata
Fej tárgy egyedi Stifling Dagger effekttel.
A Kristály Rend Emblémája
Általános tárgy exkluzív Bajnokok Égisze és egyedi környezeti hőseffektekkel.
Az Elhagyatott Szakadék Karvédői
Kar tárgy egyedi Ion Shell effekttel és hanggal.
Az Ártó Sárkány Csapása
Farok tárgy egyedi Nethertoxin effekttel és hanggal.
Az Elveszett Rend Pengéje
Fegyver egyedi Blade Fury effekttel.
Az Eszménykép Dorgálása
Fej tárgy egyedi Repel effekttel és hanggal.
Pyrexae Áradat
Bal fej tárgy egyedi Dual Breath effekttel és hanggal.
Omoz Arkosh Buzgósága
Kar tárgy egyedi Devour effekttel.
Töretlen Lojalitás
Fegyver egyedi Mortal Strike effekttel és hanggal.
Az Elhagyatott Szakadék Arany Karvédői
Arany kar tárgy egyedi Ion Shell effekttel és hanggal.
Az Elveszett Rend Arany Pengéje
Arany fegyver egyedi Blade Fury effekttel.
Asztrális Lebegés
Szárnyak egyedi Sanity's Eclipse effekttel és hanggal.
A Kristály Rend Emblémája
Általános tárgy exkluzív Bajnokok Égisze és egyedi környezeti hőseffektekkel.
A Sikamlósság Tömjénje
Tartalék fegyver egyedi Ether Shock effekttel.
A Zűrzavar Magjai
Fej tárgy egyedi Cursed Crown effekttel.
Vértoll Lakoma
Fegyver egyedi Shadow Strike effekttel és hanggal.
Szörnyű Szerenád
Hátas egyedi Firefly effekttel.
Viharos Megvilágosodás
Kar tárgy egyedi Arc Lightning effekttel.
Az Aranyhalak Rendje
Farok tárgy egyedi Rip Tide effekttel.
50 Csatabelépő-szint
Csataszint-bónusz az International 2018 Csatabelépőhöz.
Arany Vértoll Lakoma
Arany fegyver egyedi Shadow Strike effekttel és hanggal.
Awaleb Maszkja Csomag
Fej és hát tárgy csomag egyedi effektekkel és hanggal.
A Kristály Rend Emblémája
Általános tárgy exkluzív Bajnokok Égisze és egyedi környezeti hőseffektekkel.
Bónusz ritka jutalom
Bónusz nagyon ritka jutalom
Bónusz rendkívül ritka jutalom
Bónusz kozmikusan ritka jutalom
Bónusz ritka jutalom
Bónusz nagyon ritka jutalom
Bónusz nagyon ritka jutalom
Bónusz rendkívül ritka jutalom
Bónusz kozmikusan ritka jutalom
Bónusz ritka jutalom
Bónusz nagyon ritka jutalom
Bónusz rendkívül ritka jutalom
Bónusz kozmikusan ritka jutalom

A Kristály Rend Emblémája

Exkluzív emblémaeffekt

Tűnj ki a tömegből egy kozmikusan ritka tárgydobással, ami exkluzív szimbólum effekttel ruházza fel hőseidet a következő évi Internationalig. Idén minden Halhatatlan Kincs kinyitásakor kozmikusan ritka esélyed van egy Kristály Rend Emblémáját kapni. Az embléma effektjeit kipróbálhatod a Tárgykiosztás Általános tárgyak menüjében.

Csevegőkorong festések

Ritka korongeffekt

Ahogy haladsz a jutalomösvényen új festéslehetőségeket fogsz feloldani, hogy tudasd barátokkal és ellenségekkel, hogy érzed magad.

Időszakos Csevegőkorong-hangok

24

Hangcsomag 1 (2017)

95

Hangcsomag 2

156

Közvetítőcsomag 1

200

Hangcsomag 3 (2017)

262

Közvetítőcsomag 2

308

Közvetítőcsomag 3

357

Közvetítőcsomag 4

392

Közvetítőcsomag 5 (2017)

457

Közvetítőcsomag 6

1205

Eposzi Közvetítőcsomag

A Dota közösségben a megfelelő hangklip jobban leírhat egy pillanatot, mint azt szöveg vagy hangulatjel valaha is tudná, és egy második csevegőkorong hozzáadásával a játékosoknak még több lehetőségük van kifejezni magukat. Öt új közvetítőcsomag és egy új hangcsomag lett hozzáadva a tavalyi év kedvenceihez, hogy még több módot kínáljanak annak a tökéletesen időzített gondolatnak az átadására.

A Smaragd Mélység

Terep

Exkluzív jutalom

Ez a tárgy soha nem lesz cserélhető vagy megvásárolható a piacon.
Oldd fel, mielőtt a The International véget ér.

Szint
160

Áss a Csatabelépő-jutalmak mélyére, elutazva a Smaragd Mélységbe. A 160. csataszintet elérő összes Csatabelépő-tulajdonos véglegesen megkapja ezt a terepet.

Ez a terep nem jár le

Pokolverő Átok

Lion Presztízs tárgy

Exkluzív jutalom

Ez a tárgy soha nem lesz cserélhető vagy megvásárolható a piacon.
Oldd fel, mielőtt a The International véget ér.

Szint
255

Feloldható stílussal
Emelkedj Csatabelépőd 255. szintjére, hogy megkapd az exkluzív Lion Presztízs tárgyat. Egyedi Finger of Death effektjeinél, és a képességgel 50 nagy sebzésű ölést szerezve feloldható alternatív stílusánál sosem volt még jobb ok arra, hogy újra meg újra pokolra küldd ellenségeidet.

Meepo, Meepo és Meepo

Bemondó-csomag

Szint
75

A 75. szintet elérő Csatabelépő-tulajdonosok megkapják a később érkező Meepo bemondó- és öléssorozat-csomagot. Hozd a felszínre Meepo kétkezi munkás bölcsességét, és meglesz a szükséges eszközöd és nézőpontod ahhoz, hogy jól tedd a dolgod.

A Jótevő Bizalma

Halhatatlan I

Halhatatlan II

Halhatatlan III

Extra ritka esély

Tartalma
Szint
83

Mindegyik „A Jótevő Bizalma” tartalmaz egyet a három 2018-as Halhatatlan Kincs közül, plusz rendkívül ritka esélyt, hogy egy további kincset kapj, mely a jó néhány korlátozott számú tárgy egyikét tartalmazza.

A 245. szinttől
50 szintenként
újabbat kapsz

Gúnyolódások

„Hideg reggeli”

Phoenix

„Most figyeljetek!”

Riki

„Uralkodásra termett”

Wraith King

„Rejtélyes stílus”

Enigma

„Macskahajtó”

Mirana

„Kész a rendelés!”

Phoenix

„Kiirtva”

Weaver

„Halálos kecsesség”

Phantom Assassin

„Bunyózzunk!”

Tusk

„Ezt nézzétek!”

Pugna

„Csupa sziporka és szivárvány”

Death Prophet

„Ragyogásban fürödve”

Omniknight

A Kimagasló Újjáéledés Ígérete

Hagyományos csomag

Szint
615

Különleges jutalomként a 615. szintet elérő Csatabelépő-tulajdonosoknak egy exkluzív 'A Kimagasló Újjáéledés Ígérete' hagyományos csomagot fogunk kiadni később ez évben, benne korábbi Csatabelépők öt Halhatatlan tárgyának új változataival, játékkal kiérdemelhető feloldható stílusokkal.

Dombásó Amír

Fejlődő futár

E szinteken fejlődik:
1 - 40 - 116 - 198 - 302 - 516 - 1058

Dombásó „Vedres” Amír, a földalatti logisztika veteránja, garantálja bármilyen értékes tárgy mielőbbi, de legalábbis előbb-utóbbi leszállítását, két kivétellel. Hat további stílusfeloldással Amír még fejleszteni is tudja felszerelését, hogy bármilyen munka követelményeinek megfeleljen.

Folyófiolák

2018-ban visszatérnek

Feloldás szintje:
65
Krómfiola
Feloldás szintje:
124
Száraz Fiola
Feloldás szintje:
347
Olajfiola
Feloldás szintje:
508
Elektromos Fiola
Feloldás szintje:
637
Nyálkafiola
Feloldás szintje:
878
Varázsital
Feloldás szintje:
1905
Vérfiola

A 68. Csataszinttől kezdve misztikus Folyófiolákat fogsz kapni, melyek lehetővé teszik hősödnek, hogy a játékban mindenki számára megváltoztassa a folyó anyagát és színét. Csak gázolj a folyóba és aktiválj egy fiolát, hogy 3 percre átalakítsd. Mindegyik fiolád játékonként egyszer használható, de az nincs korlátozva, hogy hány játékban aktiválhatod őket.

Különleges időszakos effektek

Időszakos játékon belüli effekteket old fel, amikor eléred a következő Csataszinteket:
Kút-effekt - 1. szint
Teleport-effekt - 1. szint
Blink effekt - 1. szint
Szintlépés effekt
Eul's Scepter of Divinity effekt
Kút-effekt - 2. szint
Teleport-effekt - 2. szint
Force Staff effekt
Blink effekt - 2. szint
Kút-effekt - 3. szint
Bottle effekt
Phase Boots effekt
Teleport-effekt - 3. szint
Mekansm effekt
Maelstrom és Mjollnir effekt
Creep-beáldozás effekt 1
Radiance effekt
Shiva's Guard effekt

Csatapont-adomány

+ 500 BP

+ 500 BP

+ 1000 BP

Ahogy csataszintedet növeled, Csatapont-adományokat fogsz kapni, melyekkel bónuszzsetonokat adhatsz csapatod minden tagjának fogadásához. Lehet, hogy ezek a 250-es, 500-as és 1000-es zsetonmennyiségekben elérhető bónuszok segíteni fognak egész csapatodnak magasabb csataszinteket elérni. Csak győznötök kell.

Dota Plusz jutalmak

Ahogy a Dota Plusz előfizetők haladnak a jutalomösvényen, bónusz jutalmakat kapnak a Csatabelépőtől, 5000 Csatapontot és 5000 Szilánkot gyűjtve be minden 100 Csataszintért a 100.-tól az 1000.-ig.

Egyéb jutalmak

A fentieken kívül új jutalmak garmadáját is megkapod, mint például az exkluzív Ward, a Zenecsomag és még sok más, ahogy beásod magad a Csataszint-ösvény mélyére. De nem számít, milyen messze jutsz, az idei Csatabelépő mindenképp elhalmoz jutalmakkal.

Gyűjtők Égisze és Kicsi Roshan

Szint
1000
Szint
2000
Azok a harcedzett legendák, akik eljutnak az 1000. szintig, egy különleges effektet kapnak a játékbeli kút-Aegishez, valamint lehetőséget egy The International 2018 Gyűjtők Égisze, a híres bajnoki díj egy exkluzív 1:5-ös méretű fémötvözet-másának megszerzésére. 2000. szinten Roshan játékbeli modellje is lecserélődik számodra, és kapsz egy 2018-as Gyűjtői Kicsi Roshant.

Különleges Aegist és Roshant tartalmaz a játékbeli hőséleterő-csíkra.
Csatabelépő vétele Szintek vétele
1. szint  $9.99 USD
75. szint  $36.99 USD
5 szint  $2.49 USD
11 szint  $4.99 USD
24 szint  $9.99 USD
Teljes Csatabelépő-jutalomlista