$25,748,460

Nuværende præmiepulje

Dota-sommeren og The International Battle Pass er over os. Dette års Battle Pass er spækket med eksklusive funktioner og belønninger, og der vil være en masse skatte at finde til din beholdning, efterhånden som vi nærmer os kulminationen af dette års Dota Pro Circuit og det store opgør i Vancouver.

25% af alle Battle Pass-salg går direkte til The International 2018-præmiepuljen.

Køb Battle Pass Køb levels
Level 1  $9.99 USD
Level 75  $36.99 USD
5 levels  $2.49 USD
11 levels  $4.99 USD
24 levels  $9.99 USD

Nyt i 2018

Tilgængelig nu

Roshan er gået amok i sin glubende sult efter ost, og Battle Pass-ejere inviteres til at vove sig endnu længere ind i hans hule til hjertet af The Underhollow.

Kæmp dig igennem en labyrint fyldt med monstre, genstande og mange andre fjendtlige hold på tre spillere, mens du søger efter Roshans mest sjældne ost i din kamp for at være det sidste levende hold. Du skal bevæge dig forsigtigt rundt for at optjene det XP og guld, der skal til for at knuse dine modstandere.

Men vær ikke for længe om det – Roshans osteraseri får hulen til at kollapse, efterhånden som han bevæger sig tættere på The Underhollows centrum. Snart vil der ikke være flere steder at løbe hen.

Jagten begynder

Dybt under Roshans hule modnes et ostehjul med verdens mest sjældne ost – Roshefort – langsomt. Vær med i det underjordiske kapløb mod andre hold, og kæmp om at blive ejer af den eftertragtede ost i denne vilde multiplayer-dyst.

Træd ind i The Underhollow

Træd varsomt, og vælg din sti med omhu. I Roshans labyrint findes der frygtindgydende bæster, udspekulerede forhindringer og selvfølgelig et uvurderligt ostehjul. Arbejd sammen for at udforske labyrinten af huler, inden et fjendtligt hold – eller endnu værre Roshan – finder dig først.

Store gevinster venter dig

Overlev fjendens angreb og Roshans fremskridt for at tage sejren og befri Roshefort-hjulet. Udover fornøjelsen af et besejre dine fjender og begejstringen over at overleve modstanderne og slippe ud af The Underhollow i live, venter der måske en masse Battle Points.

Nyt

Cavern Crawl

Bevæg dig ned i hulerne under flodlandet, og kæmp dig vej til velstand og hæder. Du skal blot vinde spil med udpegede helte i dine normale Dota-kampe for at udforske dybere dele af kampgrotten. Med eksklusive gensstandssæt, ekstra Battle Points og endda en kosmisk sjælden Jade Baby Roshan på højkant er hvert spil endnu et skridt på vejen til rigdom.

Jade Baby Roshan

Kosmisk sjælden belønning

Nyt

Mutation-tilstand

Der er gået kludder i The Ancients' magi, og naturlovene er under angreb. Gør dig klar til mutation – en ikke-rangeret spiltilstand, som spilles med et tilfældigt sæt gameplay-modifikatorer lige fra globale Rupture-begivenheder til evnen til at genoplive dine holdkammerater. Med et nyt sæt modifikatorer hver dag skal du være på mærkerne for at knuse fjendens Ancient og stoppe mutationsvanviddet.

Nyt

Sprays

Nu kan du sige din mening uden at åbne munden. Med de nye chathjulssprays kan du sprøjte bestemte billeder ud på banen for at fortælle både venner og fjender, hvordan du har det.

Nyt

Holdudfordring

Det er tid til at finde ud af, om du virkelig har, hvad der skal til for at kæmpe mod dem, der er dygtigere end dig. Efterhånden som du får Battle Pass-belønninger, optjener du holdudfordringspoletter. Brug én polet, når du er i en gruppe på fem for at spille i Rangeret med en højere sværhedsgrad. Besejr stærkere modstandere, så vinder hele dit hold en hel masse ekstra MMR og ekstra Battle Points.

Nyt

Tilpassede lanekryb

Hverv nye rekrutter til at marchere tankeløst mod fjendens Ancient med nye grotteinspirerede lane-kryb. Disse kryb kan udrustes i udstyret til globale genstande og vil føle sig hjemme på laner i standardbanen, årstidsterrænet eller det helt nye Emerald Abyss-terræn.

Nyt

Tipning i spil

Det er vigtigt at anerkende andres præstationer, og med den nye tipningsfunktion i spil er det nemmere end nogensinde at fejre andres succes. Tip dine allierede for deres drabsforberedelser, eller tag hatten af i ren beundring over et vanvittigt effektivt smoke gank. Du kan tippe op til tre gange i et enkelt spil, op til maks. 10 gange pr. uge. Tips giver 25 Battle Points til at starte med, men efterhånden som du stiger i Battle Levels, stiger din generøsitet også. Tips er 50 Battle Points værd fra level 92, 100 BP fra level 337 og 200 BP fra level 1505. Tips tages ikke fra dine point, så der er ingen grund til at være beskeden.

Nyt

Rollebaseret matchmaking-kø

Nu kan Battle Pass-ejere angive deres foretrukne lane, inden de stiller sig i kø. Brug den nye "Rangerede roller"-tilstand, og vælg en lane – enten Safe, Mid, Offlane eller Support. Matchmakeren bygger en komplet gruppe og viser hver spillers position til dit hold under opsætningen. Du kan stadig vælge den helt, der passer bedst til dine behov, men nu vil du kunne opbygge din strategi vel vidende, hvilke roller dine holdkammerater skal spille.

Nyt

Pro Circuit-forudsigelser

Vil du vise, at du kan spå om fremtiden? Battle Pass-ejere kan nu bruge en webbrowser eller mobil enhed til at forudsige resultatet af Pro Circuit-kampe og få chancen for at optjene ekstra Battle Points. Begynd at forudsige kampe – start med MDL Changsha Major, og så kan du bare læne dig tilbage og gøre dig klar til, at dine Battle Levels stiger.

Opdateret

Yndlingshold

I år har vi lagt holdsprays til belønningerne, hvis du indsamler et helt sæt fantasispillerkort for et hvilket som helst hold, og nu kan du fylde hullerne i din liste ved at købe bestemte spillerkort med Dust. Vis, at du støtter dit yndlingshold med teleport-effekter, profilikoner og statueflag. Samlt et helt sæt sølv- eller guldkort, og får nogle helt særlige opgraderinger.

Nyt

Fællesskabets præmiepuljemål

Hvert år samles Dota 2-fællesskabet om at indsamle den største præmiepulje i e-sportens verden. Hvis det samlede beløb overstiger sidste års 24.787.916 USD, modtager hver Battle Pass-ejer 10.000 ekstra Battle Points. Og du får yderligere 10.000 Battle Points oven i hatten, hvis den endelige sum overstiger 30.000.000 USD.

Andre funktioner

The International Battle Pass er stadig fyldt med masser af gamle favoritter.

Poletvæddemål

Hver uge modtager du en saldo af poletter, du kan bruge i starten af hvert spil. Væd dine poletter, og følg op med en sejr for at optjene ekstra Battle Points. Den ugentlige poletgrænse stiger, i takt med at dit Battle Level stiger.

Arcana-afstemning

Traditionen fortsætter. Fællesskabet af Battle Pass-ejere inviteres igen til at vælge den næste helt, som skal modtage en eftertragtet Arcana-genstand. Arcana-afstemningen er kendetegnet ved benhårde konkurrencer og overraskende udfald og er med til at forme fremtiden.

Køquiz

Arbejd alene, eller konkurrer med dine venner om, hvem der får flest korrekte svar i denne globale quiz. Korrekte svar giver bonuspoint, hvis et flertal af spillere gætter forkert. Med varierende spørgsmål og en quizchat med både venner og modstandere kan du forbedre din Dota-viden og arbejde dig frem mod quizpræstationer, som booster dit Battle Level.

Genbrug af Udødelige genstande

Har du to eksemplarer af en Udødelig genstand og ingen at give den ekstra til? Genbrug uønskede Udødelige genstande, og få ekstra Battle Points.

Rylais Kampvelsignelse

Rylai og hendes hjul med tilfældige belønninger er tilbage med sommergaver, som vil give dig kuldegysninger. Drej hjulet, og se, hvad du vinder fra skatkammeret!

The International-kompendiet

Alle Battle Pass-ejere får også kompendiet til The International 2018, din digitale ledsager til årets største turnering. Klik dig til dit kompendium for at udfylde dine forudsigelser, angiv din gruppe, tag hul på Fantasiudfordringen, læs turneringsinfo og meget mere.

Battle Level-belønninger

Øg dit Battle Level for at låse op for flere og flere eksklusive belønninger.
Level op ved at gennemføre Battle Pass-udfordringer eller ved at købe Battlel Levels direkte. Med et højt nok level vil du modtage ekstra Udødelige skatte, et nyt udstyrbart terræn, en udviklende kurér, heltehån og meget mere.

Udødelige skatte 2018

Hver skat indeholder én Udødelig genstand og kan også indeholde en sjælden, meget sjælden eller ultrasjælden bonusgenstand.

Få én af hver skat, når du køber et Battle Pass, og optjen derefter Udødelige skatte på disse levels:

Skat I: 1 - 10 - 22 - 34 - 46 - 80 - 220 (gentages hver 30. level)
Skat II: 1 - 98 - 112 - 132 - 152 - 230 (gentages hvert 30. level)
Skat III: 1 - 164 - 178 - 194 - 206 - 240 (gentages hvert 30. level)
Level 140 – Optjen en bonuspakke bestående af 3 Udødelige skatte
Level 375 – Optjen en bonuspakke bestående af 10 Udødelige skatte

Begrænset salgbarhed

Udødelige genstande kan ikke byttes eller sælges før efter The International 2019. Indtil da kan hver genstand gives i gave én gang, og ultrasjældne genstande kan byttes med det samme.

Skat I
  |  
Skat II
  |  
Skat III
Emerald Conquest
Våben med tilpasset Pit of Malice-effekt og lyd
Mournful Reverie
Skuldergenstand med tilpasset Magic Missile-effekt og lyd
Span of Sorrow
Ryggenstand med tilpasset Sunder-effekt
Shatterblast Core
Skuldergenstand med tilpasset Ice Vortex-effekt og lyd
Edict of Shadows
Hovedgenstand med tilpasset Smoke Screen-effekt og lyd
Savage Mettle
Våben med tilpasset Greater Bash-effekt
Glare of the Tyrant
Armgenstand med tilpasset Chain Frost-effekt og lyd
Golden Edict of Shadows
Forgyldt hovedgenstand med tilpasset Smoke Screen-effekt og lyd
Codicil of the Veiled Ones
Hovedgenstand med tilpasset Stifling Dagger-effekt
Emblem of the Crystal Echelon
Global genstand med en eksklusiv Aegis of Champions og tilpasset omgivende helteeffekt
Bracers of Forlorn Precipice
Armgenstand med tilpasset Ion Shell-effekt og -lyd
Malefic Drake's Strike
Halegenstand med tilpasset Nethertoxin-effekt og -lyd
Edge of the Lost Order
Våben med tilpasset Blade Fury-effekt
Paragon's Rebuke
Hovedgenstand med tilpasset Repel-effekt og -lyd
Pyrexaec Flux
Venstre hovedgenstand med tilpasset Dual Breath-effekt og -lyd
Zeal of Omoz Arkosh
Armgenstand med tilpasset Devour-effekt
Unbroken Fealty
Våben med tilpasset Mortal Strike-effekt og -lyd
Golden Bracers of Forlorn Precipice
Forgyldt armgenstand med tilpasset Ion Shell-effekt og -lyd
Golden Edge of the Lost Order
Forgyldt Våben med tilpasset Blade Fury-effekt
Astral Drift
Vinger med tilpasset Sanity's Eclipse-effekt og -lyd
Emblem of the Crystal Echelon
Global genstand med en eksklusiv Aegis of Champions og tilpasset omgivende helteeffekt
Censer of Gliss
Sekundær genstand med tilpasset Ether Shock-effekt
Hearts of Misrule
Hovedgenstand med tilpasset Cursed Crown-effekt
Bloodfeather Feast
Våben med tilpasset Shadow Strike-effekt og -lyd
Ghastly Nocturne
Ridedyr med tilpasset Firefly-effekt
Tempest Revelation
Armgenstand med Arc Lightning-effekt
The Order of Cyprin
Halegenstand med tilpasset Rip Tide-effekt
50 Battle Pass-levels
Ekstra Battle Levels til The International 2018-Battle Pass
Golden Bloodfeather Feast
Forgyldt Våben med tilpasset Shadow Strike-effekt og -lyd
Masque of Awaleb-bundtet
Bundt med hoved- og ryggenstand med tilpassede effekter og lyd
Emblem of the Crystal Echelon
Global genstand med en eksklusiv Aegis of Champions og tilpasset omgivende helteeffekt
Sjælden bonusbelønning
Meget sjælden bonusbelønning
Ultrasjælden bonusbelønning
Kosmisk sjælden bonusbelønning
Sjælden bonusbelønning
Meget sjælden bonusbelønning
Meget sjælden bonusbelønning
Ultrasjælden bonusbelønning
Kosmisk sjælden bonusbelønning
Sjælden bonusbelønning
Meget sjælden bonusbelønning
Ultrasjælden bonusbelønning
Kosmisk sjælden bonusbelønning

Emblem of the Crystal Echelon

Eksklusiv emblemeffekt

Skil dig ud fra mængden med et kosmisk sjældent drop, der giver dine helte en eksklusiv emblemeffekt, indtil næste års International. I går giver hver Udødelig skat, du åbner, en kosmisk sjælden chance for en Emblem of the Crystal Echelon. Prøv emblemet i udstyret til globale genstande for at se effekten.

Chathjulssprays

Sjælden hjuleffekt

Efterhånden som du får belønninger, låser du op for nye sprays, som du kan sprøjte på banen, så du kan fortælle venner og fjender, hvordan du har det.

Sæsonbestemte lyde til chathjulet

24

Lydpakke 1 (2017)

95

Lydpakke 2

156

Kommentatorpakke 1

200

Lydpakke 3 (2017)

262

Kommentatorpakke 2

308

Kommentatorpakke 3

357

Kommentatorpakke 4

392

Kommentatorpakke 5 (2017)

457

Kommentatorpakke 6

1205

Episk kommentatorpakke

I Dota-fællesskabet kan den rigtige lydbid beskrive et øjeblik bedre end tekst eller emotikoner nogensinde vil kunne, og med lydeffekter i chathjulet i spillet kan spillere nu udtrykke sig på endnu flere måder. Vi har tilføjet fem nye kommentatorpakker og en ny lydpakke til sidste års favoritter for at give dig endnu flere måder at udtrykke den perfekte følelse på det rette tidspunkt.

Emerald Abyss

Terræn

Eksklusiv belønning

Denne genstand vil aldrig kunne byttes eller købes på markedspladsen.
Lås den op, før The International slutter.

Level
160

Dyk langt ned i Battle Pass-belønningerne med en tur til Emerald Abyss. Alle Battle Pass-ejere, som når Battle Level 160, tildeles dette terræn permanent.

Dette terræn udløber ikke

Hell-Spar Anathema

Lion-prestigegenstand

Eksklusiv belønning

Denne genstand vil aldrig kunne byttes eller købes på markedspladsen.
Lås den op, før The International slutter.

Level
255

Inkluderer oplåselig stil
Rejs til level 255 af dit Battle Pass for at modtage den eksklusive Lion-prestigegenstand. Med tilpassede Finger of Death-effekter og en alternativ stil, som kan oplåses ved 50 højtskadende drab med evnen, har der aldrig været en bedre anledning til at sende dine fjender tilbage til helvede igen og igen.

Meepo, Meepo og Meepo

Kommentatorpakke

Level
75

Battle Pass-ejere, der når level 75, tildeles det kommende Meepo-kommentator- og Drabsrække-bundt. Lyt til Meepos sunde fornuft – så har du alle de værktøjer og perspektiver, der skal til for at få gjort arbejdet ordentligt.

Trust Of The Benefactor

Udødelig I

Udødelig II

Udødelig III

Ekstra sjælden chance

Hvad er inkluderet
Level
83

Hver Trust of the Benefactor indeholder én ud af tre Udødelige skatte fra 2018, plus en ultrasjælden chance for at modtage en ekstra skat indeholdende én genstand blandt en række begrænsede genstande.

Modtag én ekstra
hver 50. level
Starter ved 245

Hån

"Cold Breakfast"

Phoenix

"See Me Now"

Riki

"Fit to Rule"

Wraith King

"Enigmatic Style"

Enigma

"Cat Wrangler"

Mirana

"Order Up!"

Phoenix

"Exterminated"

Weaver

"Deadly Grace"

Phantom Assassin

"Fight me!"

Tusk

"Check This Out!"

Pugna

"All Sparkles n' Rainbows"

Death Prophet

"Bathed in the Glow"

Omniknight

Promise of Eminent Revival

Legacy-bundt

Level
615

Som en særlig gave til Battle Pass-ejere, der topper level 615, tildeler vi et eksklusivt Promise of Eminent Revival Legacy-bundt senere på sommeren fyldt med nye fortolkninger af fem udvalgte genstande fra Udødelige skatte i tidligere Battle Passes, med oplåselige stile, som du kan optjene gennem spil.

Eimer Hillburrow

Udviklende kurér

Oplåser ved level
1 - 40 - 116 - 198 - 302 - 516 - 1058

Eimer "Tubs" Hillburrow er en garvet muldvarp inden for logistik og garanterer omgående transport – eller i hvert fald transport på et eller andet tidspunkt – af alle kostbare genstande, bortset fra to undtagelser. Med seks ekstra stile at låse op kan Eimer endda opgradere sit udstyr, så han kan klare enhver opgave.

Flodhætteglas

Kommer tilbage i 2018

Oplåst ved level
65
Hætteglas: Krom
Oplåst ved level
124
Hætteglas: Udtørret
Oplåst ved level
347
Hætteglas: Olie
Oplåst ved level
508
Hætteglas: Elektrificeret
Oplåst ved level
637
Hætteglas: Slim
Oplåst ved level
878
Hætteglas: Trylledrik
Oplåst ved level
1905
Hætteglas: Blod

Fra og med Battle Level 68 vil du modtage mystiske flodhætteglas, som gør din helt i stand til at ændre flodens substans og farve for alle i spillet. Du skal bare stå i floden og aktivere et hætteglas for at ændre floden i tre minutter. Hvert af dine hætteglas kan bruges én gang pr. spil, og der er ingen grænse for, hvor mange spil du kan aktivere et hætteglas i.

Særlige årstidseffekter

Lås årstidseffekter op i spillet, når du kommer til følgende Battle Levels:
Springvandseffekt level 1
Teleport-effekt level 1
Blink-effekt level 1
Level op-effekt
Eul's Scepter of Divinity-effekt
Springvandseffekt level 2
Teleport-effekt level 2
Force Staff-effekt
Blink-effekt level 2
Springvandseffekt level 3
Bottle-effekt
Phase Boots-effekt
Teleport-effekt level 3
Mekansm-effekt
Maelstrom/Mjollnir-effekt
Nægtelseseffekt på kryb 1
Radiance-effekt
Shiva's Guard-effekt

Battle Point-hyldest

+ 500 BP

+ 500 BP

+ 1000 BP

Efterhånden som du stiger i Battle Level, optjener du Battle Point-hyldester, som lader dig føje bonuspoletter til væddemålene fra alle på dit hold. Tilgængelig i størrelser á 250, 500 og 1000 poletter. Disse boosters kan hjælpe hele dit hold med at opnå højere Battle Levels. Alt, I skal gøre, er at vinde.

Dota Plus-belønninger

Dota Plus-abonnenter vil også modtage yderligere belønninger fra Battle Pass: 5000 Battle Points og 5000 skår for hver 100. Battle Level fra 100 til 1000.

Andre belønninger

Udover alt det ovenstående er der også nye belønninger at hente, såsom en eksklusiv ward, en musikpakke og meget mere, på din vej gennem de forskellige Battle Levels. Uanset hvor langt du kommer i The International i år, vil du blive overøst med belønninger.

Collector's Aegis og Baby Roshan

Level
1000
Level
2000
De kamphærdede legender, der når level 1000, modtager en særlig glødeeffekt til springvandet Aegis i spillet og en invitation til at modtage The International 2018 Collector's Aegis, en eksklusiv kopi af det berømte turneringstrofæ i målestoksforholdet 1:5. Ved level 2000 modtager du også en erstatning for Roshans model i spillet og Collector's Baby Roshan 2018.

Inkluderer en særlig Aegis og Roshan på helte-helbredsbjælker
Køb Battle Pass Køb levels
Level 1  $9.99 USD
Level 75  $36.99 USD
5 levels  $2.49 USD
11 levels  $4.99 USD
24 levels  $9.99 USD
Vis hele listen over Battle Pass-belønninger