$25,748,460

ΤΡΕΧΟΝ ΕΠΑΘΛΟ

Το πάσο μάχης του International είναι εδώ για να πατήσει στην καρδιά της καλοκαιρινής σεζόν Dota. Γεμάτο με αποκλειστικά χαρακτηριστικά και ανταμοιβές, το πάσο μάχης είναι σίγουρο να ανασκάψει πληθώρα θησαυρών για εσάς καθώς πλησιάζουμε το αποκορύφωμα του φετινού Dota Pro Circuit και την κρίσιμη αναμέτρηση στο Βανκούβερ.

Το 25% όλων των πωλήσεων πάσων μάχης πηγαίνει απευθείας στο χρηματικό έπαθλο του International 2018.

ΑΓΟΡΑ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΩΝ
ΕΠΙΠΕΔΟ 1  $9.99 USD
ΕΠΙΠΕΔΟ 75  $36.99 USD
5 ΕΠΙΠΕΔΑ  $2.49 USD
11 ΕΠΙΠΕΔΑ  $4.99 USD
24 ΕΠΙΠΕΔΑ  $9.99 USD

ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Τώρα διαθέσιμο

Ο Roshan είναι σε μια λαίμαργη τυρένια έξαψη και οι κάτοχοι πάσου μάχης καλούνται να ταξιδέψουν πέρα από την επιφάνεια της φωλιάς του και μέσα στην καρδιά του Underhollow.

Πολεμήστε μέσα σε έναν λαβύρινθο γεμάτο με τέρατα, θαύματα και πολλές άλλες εχθρικές ομάδες τριών ατόμων καθώς αναζητείτε το σπανιότερο τυρί του Roshan και δουλεύετε για να είστε η τελευταία όρθια ομάδα. Θα χρειαστεί να περιηγηθείτε προσεκτικά για να κερδίσετε την απαιτούμενη εμπειρία και χρυσό για να καταστρέψετε τους αντιπάλους σας.

Αλλά μη σας πάρει πολλή ώρα—η τυρένια μανία του Roshan προκαλεί κατολισθήσεις καθώς κινείται προς το κέντρο του Underhollow. Σύντομα δε θα απομένει κανένα μέρος για να τρέξετε.

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

Βαθιά κάτω από τη φωλιά του Roshan, ένα κεφάλι από το σπανιότερο τυρί του κόσμου—το Roshefort—ωριμάζει σιγά σιγά. Μπείτε στον υπόγειο αγώνα εναντίον άλλων ομάδων και πολεμήστε για να είστε εσείς οι κομιστές του πολυπόθητου τυριού σε αυτή την τρελή αναμέτρηση πολλών παικτών.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ Underhollow

Βαδίστε προσεκτικά και επιλέξτε το μονοπάτι σας σοφά. Ο λαβύρινθος του Roshan είναι σπίτι για τρομακτικά θηρία, πανούργα εμπόδια και, φυσικά, ένα ανεκτίμητης αξίας κεφαλοτύρι. Συνεργαστείτε για να εξερευνήσετε τον λαβύρινθο σπηλιών πριν σας βρει πρώτη μια εχθρική ομάδα ή, χειρότερα, ο Roshan.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΛΑΦΥΡΑ

Επιβιώστε τις εχθρικές επιθέσεις και την επέλαση του Roshan για να κερδίσετε και να ελευθερώσετε το τροχό Roshefort. Επιπρόσθετα της χαράς που κατατροπώσατε τους εχθρούς σας και τη συγκίνηση που αντέξατε περισσότερο από τον ανταγωνισμό για να αποδράσετε από το Underhollow, μπορεί να είστε οι επόμενοι στη σειρά για μια εισροή πόντων μάχης.

ΝΕΟ

Cavern Crawl

Κατεβείτε στις σπηλιές κάτω από τα ποτάμια και πολεμήστε για πλούτη και δόξα. Απλά κερδίστε παιχνίδια με καθορισμένους ήρωες σε κανονικούς αγώνες Dota για να εξερευνήσετε βαθύτερα τμήματα της σπηλιάς μάχης. Με αποκλειστικά σετ αντικειμένων, επιπλέον πόντους μάχης και ακόμα και ένα κοσμικά σπάνιο Jade Baby Roshan να διακυβεύονται, κάθε παιχνίδι είναι ένα ακόμα βήμα προς τα πλούτη.

Jade Baby Roshan

ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ

ΝΕΟ

ΤΥΠΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ

Η μαγεία των Αρχαίων έχει τρελαθεί και οι νόμοι της ύπαρξης είναι υπό πολιορκία. Παίξτε Μετάλλαξη, ένας κανονικός τύπος παιχνιδιού με τυχαία επιλογή τροποποιητών παιχνιδιού που κυμαίνονται από παγκόσμια συμβάντα Rupture μέχρι την ικανότητα να ανασταίνετε τους συμπαίκτες σας. Με ένα νέο σετ τροποποιητών σε ισχύ κάθε μέρα, θα χρειαστείτε να είστε πανέτοιμοι για να καταστρέψετε το εχθρικό αρχαίο και να σταματήσετε την τρέλα της μετάλλαξης.

ΝΕΟ

ΣΠΡΕΙ

Τώρα μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας χωρίς να ανοίξετε το στόμα σας. Με τα νέα σπρέι ροδέλας συνομιλίας, μπορείτε να ψεκάσετε επιλεγμένες εικόνες στο χάρτη και να δείξετε τόσο σε φίλους όσο και σε εχθρούς το πώς νιώθετε.

ΝΕΟ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ

Είναι καιρός να ανακαλύψετε αν πραγματικά έχετε αυτό που χρειάζεται για να πολεμήσετε τους ανωτέρους σας. Καθώς προοδεύετε στο μονοπάτι ανταμοιβών του πάσου μάχης, θα κερδίσετε μάρκες πρόκλησης ομάδας. Ξοδέψτε μία μάρκα για να μπείτε με την πεντάδα σας σε μια υψηλότερη δυσκολία. Κερδίστε τους ισχυρότερους αντιπάλους και όλη η ομάδα σας θα λάβει μια σημαντική αύξηση MMR και επιπλέον πόντους μάχης.

ΝΕΟ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΚΡΙΠΑΚΙΑ

Στρατολογήστε μερικούς νεοσύλλεκτους για να προελαύνουν απερίσκεπτα προς το εχθρικό Αρχαίο με τα τα νέα κριπάκια μετώπου με θέμα τη σπηλιά. Μπορείτε να εξοπλίσετε αυτά τα κριπάκια στον εξοπλισμό καθολικών αντικειμένων και θα είναι σαν στο σπίτι τους ενώ περιφέρονται στα μέτωπα του προεπιλεγμένου χάρτη, του εποχιακού πεδίου μάχης ή του ολοκαίνουριου πεδίου Emerald Abyss.

ΝΕΟ

ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τα κατορθώματα των άλλων και, με το χαρακτηριστικό φιλοδωρημάτων, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να γιορτάσετε τις επιτυχίες. Φιλοδωρήστε τους συμμάχους σας όταν προετοιμάζουν ένα σκοτωμό ή από θαυμασμό για μια τρελά αποτελεσματική ενέδρα με Smoke of Deceit. Μπορείτε να χαρίσετε μέχρι και τρία φιλοδωρήματα σε έναν αγώνα, με ένα μέγιστο δέκα φιλοδωρημάτων ανά εβδομάδα. Τα φιλοδωρήματα αρχικά χαρίζουν 25 πόντους μάχης, αλλά καθώς αυξάνονται τα επίπεδα πάσου μάχης σας, τόσο αυξάνει και η γενναιοδωρία σας. Τα φιλοδωρήματα αξίζουν 50 πόντους μάχης από το επίπεδο 92, 100 ΠΜ από το επίπεδο 337 και 200 ΠΜ από το επίπεδο 1505. Τα φιλοδωρήματα δεν μειώνουν το δικό σας απόθεμα πόντων, οπότε δε χρειάζεται να είστε τσιγκούνης.

ΝΕΟ

ΕΥΡΕΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΒΑΣΕΙ ΡΟΛΩΝ

Τώρα οι κάτοχοι πάσου μάχης μπορούν να ορίσουν την προτίμηση μετώπου τους πριν ξεκινήσουν να αναζητούν παιχνίδι. Απλά αναζητήστε παιχνίδι κατάταξης ρόλων με επιλεγμένο μέτωπο—είτε ασφαλές, κεντρικό, απομακρυσμένο ή υποστήριξη. Η εύρεση παιχνιδιού θα δημιουργήσει μα ολοκληρωμένη ομάδα και θα δείξει τη θέση κάθε παίκτη πριν το παιχνίδι. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε ποιος ήρωας ταιριάζει στις ανάγκες σας καλύτερα, αλλά τώρα θα μπορεί να αναπτύξετε στρατηγική γνωρίζοντας ακριβώς ποιον ρόλο θέλουν να παίξουν οι συμπαίκτες σας.

ΝΕΟ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Θέλετε να επιδείξετε τις δυνάμεις σας στην πρόβλεψη; Οι κάτοχοι πάσου μάχης μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν έναν περιηγητή διαδικτύου ή μια κινητή συσκευή για να προβλέψουν τις εκβάσεις των αγώνων Pro Circuit για μια ευκαιρία να λάβουν επιπλέον πόντους μάχης. Ξεκινήστε να κάνετε προβλέψεις για αγώνες ξεκινώντας με το MDL Changsha Major, έπειτα καθίστε αναπαυτικά και ετοιμαστείτε να δείτε τα επίπεδα μάχης να ανεβαίνουν.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ

Αυτή τη χρονιά προσθέσαμε σπρέι ομάδων στις ανταμοιβές για τη συλλογή των κάρτων παίκτη εικονικού πρωταθλήματος για κάθε ομάδα και τώρα μπορείτε να συμπληρώσετε τα κενά στα ρόστερ σας αγοράζοντας συγκεκριμένες κάρτες παίκτη με σκόνη. Δείξτε την υποστήριξή σας για την αγαπημένη σας πεντάδα με εφέ τηλεμεταφοράς, εικονίδια προφίλ και σημαίες ηρωικών ομοιωμάτων. Συλλέξτε ολόκληρο το σετ από ασημένιες ή χρυσές κάρτες για μερικές ειδικές αναβαθμίσεις.

ΝΕΟ

ΣΤΟΧΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΘΛΟ

Κάθε χρόνο, η κοινότητα του Dota 2 συγκεντρώνεται και μαζεύει το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο σε όλα τα esport. Αν το σύνολο ξεπεράσει το περσινό όριο των $24,787,916, κάθε κάτοχος πάσου μάχης θα λάβει 10,000 επιπλέον πόντους μάχης. Για να το γλυκάνουμε παραπάνω, θα λάβετε άλλους 10,000 πόντους μάχης αν ο τελικός απολογισμός ξεπεράσει τα $30,000,000.

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το πάσο μάχης του International περιλαμβάνει ακόμα τα παλιά αγαπημένα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΡΚΕΣ

Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνετε μάρκες για να τις χρησιμοποιείτε σε στοιχήματα. Βάλτε ένα στοίχημα και ταυτόχρονα κερδίστε το παιχνίδι για να κερδίσετε περισσότερους πόντους μάχης. Το εβδομαδιαίο όριο στις μάρκες σας θα αυξάνεται καθώς αυξάνεται το επίπεδο μάχης σας.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ARCANA

Έχει γίνει παράδοση. Άλλη μια φορά, η κοινότητα των κατόχων πάσου μάχης καλείται να επιλέξει τον επόμενο ήρωα που θα λάβει ένα πολυπόθητο αντικείμενο Arcana. Με ένα ιστορικό τρομερών αναμετρήσεων και εκπληκτικών αποτελεσμάτων, η ψηφοφορία Arcana βοηθάει να καθορίσετε το σχήμα του μέλλοντος.

ΚΟΥΙΖ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Δουλέψτε μόνοι ή συνεργαστείτε με τους φίλους σας για να επιλέξετε τις σωστές απαντήσεις και να κερδίσετε τον παγκόσμιο ανταγωνισμό. Οι σωστές απαντήσεις δίνουν επιπλέον πόντους αν οι περισσότεροι παίκτες μαντέψουν λάθος. Με εναλλασσόμενη ποικιλία ερωτήσεων και κανάλι συνομιλίας για το κουίζ που βρίσκονται ταυτόχρονα και φίλοι και αντίπαλοι, μπορείτε να μάθετε καλύτερα τις λεπτομέρειες του Dota ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζετε το πάσο μάχης σας με τα επιτεύγματα του κουίζ αναμονής.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Immortal

Έχετε ένα διπλότυπο Immortal και κανέναν στο νου για να του το χαρίσετε; Ανακυκλώστε αντικείμενα Immortal που δεν θέλετε για μια εισροή επιπλέον πόντων μάχης.

ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ Rylai

Η Rylai και ο τροχός των τυχαίων ανταμοιβών της επέστρεψε πάνω στην ώρα για μερικά δροσερά καλοκαιρινά κεράσματα. Με ένα σωρό θησαυρούς αντικειμένων για να λάβετε, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να γυρίσετε για να κερδίσετε!

Compendium του International

Όλοι οι κάτοχοι πάσου μάχης λαμβάνουν επίσης το Compendium του International 2018, τον ψηφιακό σας σύντροφο για το μεγαλύτερο τουρνουά του χρόνου. Πατήστε στο Compendium σας για να συμπληρώσετε προβλέψεις, να ορίσετε τους ομίλους σας, να λάβετε μέρος στο εικονικό πρωτάθλημα, να δείτε πληροφορίες για τη διοργάνωση και άλλα.

ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Ανεβάστε το επίπεδο μάχης σας για να ξεκλειδώσετε όλο και περισσότερες αποκλειστικές ανταμοιβές.
Ανεβείτε επίπεδο ολοκληρώνοντας αποστολές πάσου μάχης ή αγοράζοντας απευθείας πακέτα πόντων μάχης. Ανεβείτε αρκετά επίπεδα και θα κερδίσετε επιπλέον θησαυρούς, ένα νέο εξοπλίσιμο πεδίο μάχης, εξελισσόμενο μεταφορέα, χλευασμούς ηρώων και πολλά ακόμα.

ΤΑ Immortal ΤΟΥ 2018

Κάθε θησαυρός περιέχει ένα Immortal αντικείμενο καθώς και ακόμα ένα επιπλέον σπάνιο, πολύ σπάνιο ή εξαιρετικά σπάνιο αντικείμενο.

Αποκτήστε έναν από κάθε θησαυρό όταν αγοράζετε το πάσο μάχης και έπειτα κερδίστε Immortal θησαυρούς σε αυτά τα επίπεδα:

ΘΗΣΑΥΡΟΣ I: 1 - 10 - 22 - 34 - 46 - 80 - 220 (επαναλαμβάνεται κάθε 30 επίπεδα)
ΘΗΣΑΥΡΟΣ II: 1 - 98 - 112 - 132 - 152 - 230 (επαναλαμβάνεται κάθε 30 επίπεδα)
ΘΗΣΑΥΡΟΣ III: 1 - 164 - 178 - 194 - 206 - 240 (επαναλαμβάνεται κάθε 30 επίπεδα)
Επίπεδο 140 - Κερδίστε ένα επιπλέον πακέτο 3 θησαυρών Immortal
Level 375 - Κερδίστε ένα επιπλέον πακέτο 10 θησαυρών Immortal

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα αντικείμενα Immortal δεν μπορούν να ανταλλαχθούν ή να πουληθούν μέχρι το International 2019. Μέχρι τότε, κάθε αντικείμενο μπορεί να δωρηθεί μία φορά και τα υπερβολικά σπάνια αντικείμενα μπορούν να ανταλλαχθούν αμέσως.

Θησαυρός I
  |  
Θησαυρός II
  |  
Θησαυρός III
Emerald Conquest
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Pit of Malice
Mournful Reverie
Αντικείμενο ώμου με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Magic Missile
Span of Sorrow
Αντικείμενο πλάτης με προσαρμοσμένο εφέ Sunder
Shatterblast Core
Αντικείμενο ώμου με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Ice Vortex
Edict of Shadows
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Smoke Screen
Savage Mettle
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ Greater Bash
Glare of the Tyrant
Αντικείμενο χεριού με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Chain Frost
Golden Edict of Shadows
Χρυσό αντικείμενο χεριού με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Smoke Screen
Codicil of the Veiled Ones
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ Stifling Dagger
Emblem of the Crystal Echelon
Καθολικό αντικείμενο με αποκλειστικό εφέ Aegis of Champions και προσαρμοσμένο εφέ περιβάλλοντος ήρωα
Bracers of Forlorn Precipice
Αντικείμενο χεριού με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Ion Shell
Malefic Drake's Strike
Αντικείμενο ουράς με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Nethertoxin
Edge of the Lost Order
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ Blade Fury
Paragon's Rebuke
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Repel
Pyrexaec Flux
Αντικείμενο αριστερού κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Dual Breath
Zeal of Omoz Arkosh
Αντικείμενο χεριού με προσαρμοσμένο εφέ Devour
Unbroken Fealty
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Mortal Strike
Golden Bracers of Forlorn Precipice
Χρυσό αντικείμενο ώμου με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Ion Shell
Golden Edge of the Lost Order
Χρυσό όπλο με προσαρμοσμένο εφέ Blade Fury
Astral Drift
Φτερά με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Sanity's Eclipse
Emblem of the Crystal Echelon
Καθολικό αντικείμενο με αποκλειστικό εφέ Aegis of Champions και προσαρμοσμένο εφέ περιβάλλοντος ήρωα
Censer of Gliss
Αντικείμενο εναλλακτικού χεριού με προσαρμοσμένο εφέ Ether Shock
Hearts of Misrule
Αντικείμενο κεφαλιού με προσαρμοσμένο εφέ Cursed Crown
Bloodfeather Feast
Όπλο με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Shadow Strike
Ghastly Nocturne
Υποζύγιο με προσαρμοσμένο εφέ Firefly
Tempest Revelation
Αντικείμενο χεριού με προσαρμοσμένο εφέ Arc Lightning
The Order of Cyprin
Αντικείμενο ουράς με προσαρμοσμένο εφέ Rip Tide
50 ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ
Επιπλέον επίπεδα πάσου μάχης για το πάσο μάχης του International 2018
Golden Bloodfeather Feast
Χρυσό όπλο με προσαρμοσμένο εφέ και ήχο Shadow Strike
ΠΑΚΕΤΟ Masque of Awaleb
Πακέτο κεφαλιού και πλάτης με προσαρμοσμένα εφέ και ήχο
Emblem of the Crystal Echelon
Καθολικό αντικείμενο με αποκλειστικό εφέ Aegis of Champions και προσαρμοσμένο εφέ περιβάλλοντος ήρωα
Επιπλέον σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον πολύ σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον υπερβολικά σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον κοσμικά σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον πολύ σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον πολύ σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον υπερβολικά σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον κοσμικά σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον πολύ σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον υπερβολικά σπάνια ανταμοιβή
Επιπλέον κοσμικά σπάνια ανταμοιβή

Emblem of the Crystal Echelon

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΦΕ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ

Ξεχωρίστε από το πλήθος με την κοσμικά σπάνια ρίψη που εναποθέτει ένα αποκλειστικό εφέ εμβλήματος στους ήρωές σας μέχρι το International της επόμενης χρονιάς. Φέτος, κάθε Immortal θησαυρός που ανοίγετε προσφέρει μια κοσμικά σπάνια πιθανότητα να ρίξει ένα Emblem of the Crystal Echelon. Δοκιμάστε το έμβλημα στην εξόπλιση καθολικών αντικειμένων για να ελέγξετε τα εφέ.

ΣΠΡΕΙ ΡΟΔΕΛΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ

ΣΠΑΝΙΟ ΕΦΕ ΣΠΡΕΙ

Καθώς προοδεύετε στο μονοπάτι ανταμοιβών, θα ξεκλειδώσετε νέες επιλογές για να ψεκάσετε στον χάρτη ώστε να μπορείτε να δείχνετε σε φίλους και εχθρούς ακριβώς πώς νιώθετε.

ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΡΟΔΕΛΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ

24

ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 1 (2017)

95

ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 2

156

ΠΑΚ. ΕΚΦΩΝΗΤΩΝ 1

200

ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 3 (2017)

262

ΠΑΚ. ΕΚΦΩΝΗΤΩΝ 2

308

ΠΑΚ. ΕΚΦΩΝΗΤΩΝ 3

357

ΠΑΚ. ΕΚΦΩΝΗΤΩΝ 4

392

ΠΑΚ. ΕΚΦΩΝΗΤΩΝ 5 (2017)

457

ΠΑΚ. ΕΚΦΩΝΗΤΩΝ 6

1205

ΕΠΙΚΟ ΕΚΦΩΝΗΤΩΝ

Στην κοινότητα του Dota, ο σωστός ήχος μπορεί να περιγράψει μια στιγμή καλύτερα από όσο θα μπορέσουν ποτέ κάποιο κείμενο ή emoticon και με την προσθήκη μιας δεύτερης ροδέλας συνομιλίας εντός παιχνιδιού, οι παίκτες έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές για να εκφραστούν. Προστέθηκαν πέντε νέα πακέτα εκφωνητών και ένα νέο πακέτο ήχου μαζί με τα αγαπημένα περσινά για να προσφέρουν ακόμα περισσότερους τρόπους για να μεταδώσετε αυτό το τέλειο συναίσθημα στον κατάλληλο χρόνο.

The Emerald Abyss

ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ

Αποκλειστική ανταμοιβή

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΟ Ή ΑΓΟΡΑΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ International.

Επίπεδο
160

Σκάψτε βαθιά στις ανταμοιβές του πάσου μάχης με ένα ταξίδι στη Σμαραγδένια Άβυσσο. Όλοι οι κάτοχοι που φτάνουν στο επίπεδο 160 θα λάβουν μόνιμα αυτό το πεδίο μάχης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΔΕ ΛΗΓΕΙ

Hell-Spar Anathema

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΥΡΟΥΣ ΓΙΑ Lion

Αποκλειστική ανταμοιβή

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΟ Ή ΑΓΟΡΑΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ International.

Επίπεδο
255

Περιλαμβάνει στυλ προς ξεκλείδωμα
Ταξιδέψτε στο επίπεδο 255 του πάσου μάχης για να λάβετε το αποκλειστικό αντικείμενο κύρους για τον Lion. Με προσαρμοσμένα εφέ Finger of Death και ένα εναλλακτικό στιλ που ξεκλειδώνεται κατορθώνοντας 50 σκοτωμούς υψηλής ζημιάς με την ικανότητα, δεν υπήρχε ποτέ καλύτερος λόγος για να στέλνετε τους εχθρούς σας πίσω στην κόλαση ξανά και ξανά.

Meepo, Meepo και Meepo

Πακέτο εκφωνητή

Επίπεδο
75

Οι κάτοχοι του πάσου μάχης που φτάνουν το επίπεδο 75 θα λάβουν τον επερχόμενο πακέτο εκφωνητή και εκφωνητή σερί σκοτωμών του Meepo. Ξεθάψτε την εργατική σοφία του Meepo και θα έχετε όλα τα εργαλεία και τις προοπτικές που χρειάζεστε για να φέρετε τη δουλειά εις πέρας.

Trust Of The Benefactor

Immortal I

Immortal II

Immortal III

ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
Επίπεδο
83

Κάθε Trust of the Benefactor περιέχει έναν από τους τρεις Immortal θησαυρούς International 2018, συν την πολύ σπάνια πιθανότητα να λάβετε έναν επιπλέον θησαυρό που περιέχει ένα από αρκετά περιορισμένα αντικείμενα.

ΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ
ΓΙΑ ΚΑΘΕ 50 ΕΠΙΠΕΔΑ
ΑΠΟ 245 ΚΑΙ ΠΑΝΩ

Χλευασμοί

«Cold Breakfast»

Phoenix

«See Me Now»

Riki

«Fit to Rule»

Wraith King

«Enigmatic Style»

Enigma

«Cat Wrangler»

Mirana

«Order Up!»

Phoenix

«Exterminated»

Weaver

«Deadly Grace»

Phantom Assassin

«Fight me!»

Tusk

«Check This Out!»

Pugna

«All Sparkles n' Rainbows»

Death Prophet

«Bathed in the Glow»

Omniknight

Promise of Eminent Revival

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

Επίπεδο
615

Ως ειδικό δώρο στους κατόχους πάσου μάχης που κατορθώνουν το επίπεδο 615, θα χορηγούμε ένα αποκλειστικό παραδοσιακό πακέτο «Promise of Eminent Revival» αργότερα αυτό το καλοκαίρι γεμάτο με νέες εκδοχές σε πέντε επιλεγμένα αντικείμενα από θησαυρούς Immortal προηγούμενων πάσων μάχης, διαθέτοντας ξεκλειδώσιμα στιλ που μπορείτε να κερδίσετε μέσω παιχνιδιού.

Eimer Hillburrow

ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ

ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
1 - 40 - 116 - 198 - 302 - 516 - 1058

Βετεράνος του υπόγειου εμπορίου, ο Eimer «Tubs» Hillburrow εγγυάται ταχεία μεταφορά--ή τουλάχιστον ότι θα γίνει κάποια στιγμή--όλων των πολύτιμων αντικειμένων, με δύο εξαιρέσεις. Με έξι επιπλέον ξεκλειδώσιμα στιλ, ο Eimer μπορεί ακόμα να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του για να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε δουλειάς.

ΦΙΑΛΙΔΙΑ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ 2018

ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
65
Chrome ΦΙΑΛΙΔΙΟ
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
124
Dry Vial
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
347
Oil Vial
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
508
Electrify Vial
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
637
Slime Vial
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
878
Potion Vial
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
1905
Blood Vial

Ξεκινώντας από το επίπεδο μάχης 68, θα λάβετε μαγικά φιαλίδια ποταμιού που θα επιτρέπουν στον ήρωά σας να αλλάξει την ουσία και το χρώμα του ποταμιού για όλους όσους βρίσκονται στο παιχνίδι. Απλά σταθείτε στο ποτάμι και ενεργοποιήστε ένα φιαλίδιο για να μεταμορφώσετε το ποτάμι για τρία λεπτά. Κάθε ένα από τα φιαλίδιά σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά κάθε παιχνίδι και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό φορών που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΦΕ

Ξεκλειδώστε εποχιακά εφέ εντός παιχνιδιού όταν φτάσετε τα ακόλουθα επίπεδα μάχης:
ΕΦΕ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ 1
ΕΦΕ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 1
ΕΦΕ Blink Dagger 1
ΕΦΕ ΑΥΞΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
ΕΦΕ Eul's Scepter of Divinity
ΕΦΕ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ 2
ΕΦΕ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 2
ΕΦΕ Force Staff
ΕΦΕ Blink Dagger 2
ΕΦΕ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ 3
ΕΦΕ Bottle
ΕΦΕ Phase Boots
ΕΦΕ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 3
ΕΦΕ Mekansm
ΕΦΕ Maelstrom/Mjollnir
ΕΦΕ ΑΡΝΗΣΗΣ 1
ΕΦΕ Radiance
ΕΦΕ Shiva's Guard

ΜΑΡΚΕΣ ΠΟΝΤΩΝ ΟΜΑΔΑΣ

+ 500 BP

+ 500 BP

+ 1000 BP

Καθώς αυξάνετε το επίπεδο πάσου μάχης, θα λάβετε μάρκες πόντων ομάδας που σας επιτρέπουν να στοιχηματίζετε επιπλέον μάρκες για όλη την ομάδα σας. Διαθέσιμες σε πόσα των 250, 500 και 1000 πόντων, αυτές οι μάρκες μπορούν να βοηθήσουν όλη την ομάδα σας να κατορθώσει υψηλότερα επίπεδα πάσου μάχης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κερδίσετε.

ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ Dota Plus

Καθώς οι συνδρομητές Dota Plus προχωρούν στη γραμμή ανταμοιβών, θα λαμβάνουν επιπλέον ανταμοιβές από το πάσο μάχης, συλλέγοντας 5000 πόντους μάχης και 5000 πετράδια κάθε 100 επίπεδα μάχης από το 100 ως το 1000.

ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ

Πέρα από όλα τα παραπάνω, θα λάβετε επίσης ανταμοιβές όπως το αποκλειστικό Ward, μουσικό πακέτο, και άλλα καθώς αυξάνετε το επίπεδο πάσου μάχης σας. Όσο μακριά και αν πάτε, το φετινό πάσο μάχης θα σας βουλιάξει με ανταμοιβές.

Collector's Aegis & Baby Roshan

Επίπεδο
1000
Επίπεδο
2000
Οι σκληροτράχηλοι θρύλοι που θα φτάσουν στο επίπεδο 1000 θα λάβουν ένα ξεχωριστό εφέ φωτισμού για το σιντριβάνι Aegis εντός παιχνιδιού, καθώς και μια πρόσκληση για να παραλάβουν το International 2018 Collector's Aegis, μια αποκλειστική μεταλλική ρεπλίκα του φημισμένου επάθλου των πρωταθλητών σε κλίμακα 1/5. Στο επίπεδο 2000, θα λάβετε επίσης μια αντικατάσταση για το μοντέλο εντός παιχνιδιού του Roshan και το Collector's Baby Roshan 2018.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ Aegis & Roshan ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΖΩΗΣ
ΑΓΟΡΑ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΩΝ
ΕΠΙΠΕΔΟ 1  $9.99 USD
ΕΠΙΠΕΔΟ 75  $36.99 USD
5 ΕΠΙΠΕΔΑ  $2.49 USD
11 ΕΠΙΠΕΔΑ  $4.99 USD
24 ΕΠΙΠΕΔΑ  $9.99 USD
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΛΙΣΤΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΩΝ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ