Представяме

Пускане на трейлъра

   Далекобоен   Support   Преустановяващ   Escape

Умел при манипулирането на битката от покрайнините, Grimstroke изучава всяко движение и преценява отделните фронтови линии, решавайки кога да излезе наяве от мастиления мрак, за да преустанови своите жертви оковавайки ги заедно с един замах на своята четка. Той се наслаждава на това да отприщва своите фантомни роби, така че да раздразня опонентите, докато внимателно обмисля как да ликвидира множество врагове с един пагубен щрих.

Щтрихите на четката му
маркират съдбата Ви.

Грациозен, изтънчен, изкусен и жесток, Grimstroke предава нечестивите сили посредством скверното мастило на своята покварена чрез обвързваща руна четка. Обгрижван още от млада възраст да се превърне в пазител на своя народ, но вместо това пътят на Grimstroke към мощта бил изграден връз жертва, която бил повече от готово да направи. Животите на целия му народ. Консумирани от самата магия, която била предназначена да ги защитава, родът на Grimstroke вече съществува само като завърнали се от оня свят привидения, навеки обвързани към четката му — измъчените им викове и вискозен вид, видими в щрихите на ударите на всяка мрачна фреска, която той създава.

Grimstroke — умения

Stroke of Fate

Grimstroke се развихря и изрисува мастилена пътека със своята четка, нанасяйки щети и забавяйки враговете в оставяната следа. Щетите се увеличава с всеки врат, ударен от мастилото.

Phantom's Embrace

Grimstroke командва фантом, който се прилепя към неговия враг, нанасяйки щети и заглушаване. Ако фантомът оцелее времетраенето на прилепянето, ще разкъса своята жертва за тежки щети и опреснява времето за изчакване на Phantom's Embrace.

Ink Swell

Grimstroke покрива себе си или съюзник с мастило, заглушавайки целта, докато същевременно с това предоставя бонус скорост и имунитет към атаки. Мастилото нанася щети през време на враговете наблизо, преди да избухне. Когато това стане нанася щети и зашеметява в площта спрямо причинените вреди по пътя.

Soulbind

Grimstroke обвързва даден герой към най-близкия съюзнически такъв в обсег, предотвратявайки отдалечаването им един от друг. Заклинанията, целящи единици, удрящи единия герой, ще влияят и на двата. Ако се пречупи, преди да изтече, първоначалната цел отново бива обвързана към най-близкия съюзнически герой в обсег.