ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΕΙΛΕΡ

   ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ   ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ   ΚΑΤΑΣΤΟΛΕΑΣ   ΔΙΑΦΥΓΗ

Ικανός στο να διευθύνει τη μάχη από τα άκρα, ο Grimstroke μελετάει κάθε κίνηση και εκτιμάει κάθε γραμμή, αποφασίζοντας πότε θα αναδυθεί από ο σκοτάδι του μελανιού για να καταβάλει τα θύματα του και να τους δέσει μαζί με ένα τίναγμα της βούρτσας του. Απολαμβάνει να ελευθερώνει δουλικά φαντάσματα για να ταλαιπωρεί αντιπάλους, καθώς αναλογίζεται προσεκτικά πώς να εξολοθρεύσει πολλούς εχθρούς με ένα μοιραίο πλήγμα.

Οι πινελιές της βούρτσας του
σημαδεύουν τη μοίρα σας.

ΕΠΙΔΕΞΙΟΣ, ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΣ, ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΠΛΑΧΝΟΣ, Ο GRIMSTROKE ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΑΧΡΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΕΒΗΛΟΥ ΜΕΛΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΝΟΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗΣ ΒΟΥΡΤΣΑΣ ΤΟΥ. ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ GRIMSTROKE ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΗΤΑΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ: ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ. ΑΝΑΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ, ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ GRIMSTROKE ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΣ ΜΕΛΑΝΩΔΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΤΟΥ—ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΩΔΕΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΞΩΔΕΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΚΑΘΕ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Grimstroke

Stroke of Fate

Ο Grimstroke παίρνει φόρα και βάφει ένα μονοπάτι μελανιού με τη βούρτσα του, προκαλώντας ζημιά και επιβράδυνση σε εχθρούς. Η ζημιά αυξάνεται με κάθε εχθρό που πλήττει το μελάνι.

Phantom's Embrace

Ο Grimstroke προστάζει ένα φάντασμα να προσκολληθεί σε έναν εχθρό, προκαλώντας του ζημιά και σιγή. Αν το φάντασμα επιζήσει όλη τη διάρκεια προσκόλλησης, ξεσκίζει το θύμα για πολλή ζημιά και επαναφέρει την επαναφόρτιση του Phantom Embrace.

Ink Swell

Ο Grimstroke καλύπτει τον εαυτό του ή έναν σύμμαχο με μελάνι, προκαλώντας σιγή στο στόχο ενώ παρέχει επιπλέον ταχύτητα και απροσβλητότητα από επιθέσεις. Το μελάνι προκαλεί ζημιά διαρκείας σε κοντινούς εχθρούς πριν ανατιναχθεί, προκαλώντας ζημιά και σάστισμα στην περιοχή βάσει της πόσης ζημιάς προκάλεσε στην πορεία.

Soulbind

Ο Grimstroke δεσμεύει έναν εχθρικό ήρωα στον πλησιέστερο συμμαχικό του ήρωα εντός εμβέλειας, αποτρέποντάς τους από το να απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλο. Τα ξόρκια που στοχεύουν μονάδες που πλήττουν οποιονδήποτε από τους δύο ήρωες επηρεάζουν και τους δύο. Αν η δέσμευση σπάσει πριν λήξει, ο αρχικός στόχος θα δεσμευτεί ξανά με τον πλησιέστερο συμμαχικό του ήρωα εντός εμβέλειας.