Bemutatkozik

Előzetes lejátszása

   Távolsági   Támogató   Bénító   Menekülő

A csata távolból manipulálásában jártas Grimstroke minden mozdulatot tanulmányoz és minden vonalat felmér, eldöntve, mikor bukkanjon fel a tintafekete sötétségből, ecsetje egy suhintásával magatehetetlenné téve és egymáshoz kötve áldozatait. Örömmel engedi szabadjára fantomszolgálóit ellenfelek megátkozására, miközben azt fontolgatja, hogyan szabaduljon meg több ellenségtől egyetlen végső ecsetvonással.

Ecsetvonásai
végzetedet festik.

A kecses, kifinomult, ravasz és kegyetlen Grimstroke gonosz erőket áraszt rúnakötő ecsetje szentségtelen tintáján át. A fiatal kora óta népe leendő védelmezőjének nevelt Grimstroke útja a hatalomhoz ehelyett egy olyan áldozaton át vezetett, amit nagyon is készségesen hozott meg: egész népe élete árán. Azon varázslat által elemésztve, amelynek épp hogy védenie kellett volna őket, Grimstroke népe már csak tintából álló élőhalottként létezik, örökre az ő ecsetjéhez kötve; az ő elkínzott sikolyaik és szétfolyó alakjuk jelenik meg a Grimstroke alkotta sötét freskók minden ecsetvonásában.

Grimstroke képességei

Stroke of Fate

Grimstroke belelendül és tintaösvényt fest ecsetjével, sebezve és lassítva a nyomában járó ellenséget. A sebzés a tinta által eltalált minden egyes ellenséggel nő.

Phantom's Embrace

Grimstroke utasít egy fantomot, hogy kapaszkodjon egy ellenségre, sebezve és elhallgattatva azt. Ha a fantom életben marad az időtartam után, súlyos sebzést okoz az áldozatnak, és frissíti a Phantom Embrace újratöltődési idejét.

Ink Swell

Grimstroke tintával borítja magát vagy egy szövetségest, elhallgattatva a célpontot, közben sebességbónuszt és támadásimmunitást adva neki. A tinta időarányosan sebzi a közeli ellenségeket, mielőtt kitörne, sebezve és bénítva a területen az alapján, mennyi sebzést okozott út közben.

Soulbind

Grimstroke egy ellenséges hőst a legközelebbi hatósugáron belüli szövetségeséhez köt, meggátolva az egymástól való eltávolodásukat. A bármelyik hőst eltaláló egységre célzott varázslatok mindkettőre hatnak. Ha a kötelék a lejárta előtt megszakad, az eredeti célpont megint hozzákötődik a legközelebbi szövetséges hőshöz.