Обзор | На живо | Повторения | Медия | Отбори | Магазин
ЧЗВ за билетите
Мога ли да купя билет за The International?
Билетите за The International са разпродадени. Прегледайте Dota2.com за повече подробности относно излъчването на цялото събитие от самата игра или чрез някои от партньорите ни.
Закупих билет, но как мога да взема значката си?
ВИП
Хората, които са получили ВИП подобрението бяха уведомени посредством е-писмо. Местните ВИП лица ще получат своята значка посредством пощенската служба в САЩ. Международните клиенти ще могат да вземат значките в KeyArena през изброените по-долу часове.
Поръчки от САЩ (ВИП и общ достъп)
Значките ще бъдат изпратени по пощата до адреса за доставка предоставен в Ticketmaster по време на покупката. Това ще стане на 20 юли и трябва да пристигнат някъде между 22 и 27 юли.
Международни поръчки (ВИП и общ достъп)
Значките от всички поръчки направени извън САЩ, ще бъдат достъпни за вземане от източната част на KeyArena през следните дати и часове. Моля, разполагайте с официален документ за самоличност, така че да вземете Вашата.
Ами ако не получа значката си по пощата?
Ако не получите значката си по пощата, моля, заповядайте в площта за получаване на такава. Тя се намира в източната част на KeyArena през упоменатите по-долу часове. Можем да проверим информацията за билета Ви и издадем копие на значката към този момент. Моля, разполагайте с официален документ за самоличност, така че да вземете Вашата.
Как да свържа моята значка към Steam акаунта си?
Можете да свържете Вашата значка към Steam акаунта си тук. Можете да намерите допълнителна информация за свързването на значката Ви в нашите „ЧЗВ за свързване на значка“.
Часове за получаване на значки в Key Arena
Fri, Jul 31st – 9am to 6pm
Sat, Aug 1st – 9am to 6pm
Sun, Aug 2nd – 9am to 6pm
Mon, Aug 3rd – 7am to 9pm
Tue, Aug 4th – 8am to 9pm
Wed, Aug 5th – 8am to 9pm
Thu, Aug 6th – 8am to 9pm
Fri, Aug 7th – 8am to 9pm
Sat, Aug 8th – 8am to 6pm

Key Arena Address
305 Harrison St
Seattle, WA 98109
Web