Overzicht | Live | Herhalingen | Media | Teams | Winkel
Ticket-FAQ
Kan ik een ticket kopen voor The International?
The International is uitverkocht. Ga naar Dota2.com voor meer informatie over hoe je het volledige evenement in het spel of via een van onze streamingpartners kunt volgen.
Ik heb een ticket gekocht, hoe verkrijg ik mijn badge?
VIP
Mensen die een VIP-upgrade hebben ontvangen zijn ingelicht via e-mail. Binnenlandse VIPs ontvangen hun badge via de US Mail, internationale klanten halen hun badges op bij de tickophaaldienst in de KeyArena; de openingstijden staan hieronder.
Bestellingen Verenigde Staten (VIP en General Admission)
Badges zullen worden verstuurd naar het verzendadres dat aan Ticketmaster is doorgegeven op het moment van de aankoop. Ze worden verstuurd op 20 juli en zouden aan moeten komen tussen 22 juli en 27 juli.
Internationale bestellingen (VIP en General Admission)
Het ophalen van bestellingen van buiten de VS zal mogelijk zijn aan de oostelijke zijde van de KeyArena op de volgende momenten. Vergeet je identiteitsbewijs niet om de bestellingen af te halen.
Wat doe ik wanneer ik mijn badge niet in de post ontvang?
Wanneer je je badge niet in de post ontvangt, ga dan naar de afhaaldienst in de oostzijde van de KeyArena gedurende onderstaande tijden. We kunnen je ticketinformatie opzoeken en je een vervangende badge geven. Vergeet je identiteitsbewijs niet om de badge af te halen.
Hoe koppel ik mijn badge aan mijn Steam-account?
Je kunt je badge aan je Steam-account koppelen hier. Extra informatie over het koppelen van je badge kun je vinden in onze badgekoppelen-FAQ.
Openingsuren ticketophaaldienst KeyArena
Fri, Jul 31st – 9am to 6pm
Sat, Aug 1st – 9am to 6pm
Sun, Aug 2nd – 9am to 6pm
Mon, Aug 3rd – 7am to 9pm
Tue, Aug 4th – 8am to 9pm
Wed, Aug 5th – 8am to 9pm
Thu, Aug 6th – 8am to 9pm
Fri, Aug 7th – 8am to 9pm
Sat, Aug 8th – 8am to 6pm

Key Arena Address
305 Harrison St
Seattle, WA 98109
Web