Áttekintés | Élő | Visszajátszások | Média | Csapatok | Bolt
Jegyek GYIK
Tudok jegyet venni a The Internationalre?
A The Internationalre minden jegy elkelt. Nézd meg a Dota2.com-ot annak részleteiért, hogyan nézheted élőben a teljes eseményt a játékból, vagy valamelyik közvetítőpartnerünkön keresztül.
Vásároltam jegyet, hogyan kaphatom meg a kitűzőmet?
VIP
Azok, akik megkapták a VIP-fejlesztést e-mailben értesítésre kerültek. A belföldi VIP-k US Mailen keresztül fogják megkapni a kitűzőjüket, a nemzetközi vásárlók pedig személyesen vehetik át kitűzőjüket a KeyArénában az alább feltüntetett órákban.
Megrendelések az Egyesült Államokból (VIP és általános belépő)
A kitűzők postán lesznek kiküldve arra a szállítási címre, amit vásárláskor megadsz a Ticketmasternek. Július 20-án kerülnek kiküldésre és július 22-e és július 27-e között kellene megérkezzenek.
Nemzetközi megrendelések (VIP és általános belépő)
Az Egyesült Államokon kívüli összes megrendelésre a KeyArena keleti oldalán lesz személyes átvételi lehetőség a lentebb felsorolt napokon és időpontokban. Kérjük, legyen nálad egy hivatalos személyazonosságot igazoló okmány az átvételkor.
Mi van akkor, ha nem kapom meg a kitűzőmet a csomagban?
Ha nem kapod meg postázva a kitűződet, kérjük, gyere el a KeyArena keleti oldalán található személyes átvételi részlegünkre a lentebb felsorolt időpontokban. Ott kikereshetjük a jegyinformációdat és kiállíthatunk egy csere kitűzőt. Kérjük, legyen nálad személyazonosságot igazoló hivatalos okmány az átvételkor.
Hogyan kapcsolom össze kitűzőmet a Steam fiókommal?
Steam fiókodat összekapcsolhatod a kitűződdel itt. A kitűző összekapcsolásával kapcsolatos további információkat megtalálod a Kitűző összekapcsolás GYIK.
Key Arena személyes átvételi időpontok
Fri, Jul 31st – 9am to 6pm
Sat, Aug 1st – 9am to 6pm
Sun, Aug 2nd – 9am to 6pm
Mon, Aug 3rd – 7am to 9pm
Tue, Aug 4th – 8am to 9pm
Wed, Aug 5th – 8am to 9pm
Thu, Aug 6th – 8am to 9pm
Fri, Aug 7th – 8am to 9pm
Sat, Aug 8th – 8am to 6pm

Key Arena Address
305 Harrison St
Seattle, WA 98109
Web