Vedere de ansamblu | În direct | Reluări | Media | Echipe | Magazin
Întrebări frecvente despre bilete
Pot cumpăra un bilet pentru International?
Nu mai sunt bilete pentru The International. Intră pe Dota2.com pentru detalii despre cum să transmiți din joc întregul eveniment sau prin intermediul unuia dintre partenerii noștri de transmisiuni.
Am cumpărat un bilet, cum îmi revendic insigna?
VIP
Persoanele care au primit un rang de VIP au fost notificate prin e-mail. VIP-urile locale își vor primi insigna prin poșta din SUA, iar clienții internaționali își pot revendica insignele de la KeyArena la orele indicate mai jos.
Comenzile din Statele Unite (VIP și Acces General)
Legitimațiile vor fi trimise prin poștă la adresa oferită către Ticketmaster la momentul achiziției. Expedierea se va face în 20 iulie iar livrarea ar trebui să se finalizeze între 22 și 27 iulie.
Comenzi Internaționale (VIP și Acces General)
Pentru toate comenzile din afara Statelor Unite și Canada este necesară ridicarea personală a legitimațiilor, din partea estică a KeyArena, în zilele și între orele de mai jos. Te rugăm să ai un act de identitate pentru revendicare.
Și dacă nu îmi primesc insigna prin poştă?
Dacă nu îți primești legitimația prin poștă, te rugăm să ne vizitezi în zona pentru revendicarea personală a legitimațiilor din partea estică a KeyArena, deschisă în zilele și între orele menționate mai jos. Îți putem verifica informațiile de pe bilet și elibera o înlocuire a legitimației. Te rugăm să ai un act de identitate pentru revendicare.
Cum îmi asociez insigna cu contul meu de Steam?
Îți poți asocia insigna cu contul tău de Steam aici. Informații în plus despre afișarea insignei tale pot fi găsite în Întrebări frecvente despre asocierea insignei.
Orele de revendicare de la Key Arena
Fri, Jul 31st – 9am to 6pm
Sat, Aug 1st – 9am to 6pm
Sun, Aug 2nd – 9am to 6pm
Mon, Aug 3rd – 7am to 9pm
Tue, Aug 4th – 8am to 9pm
Wed, Aug 5th – 8am to 9pm
Thu, Aug 6th – 8am to 9pm
Fri, Aug 7th – 8am to 9pm
Sat, Aug 8th – 8am to 6pm

Key Arena Address
305 Harrison St
Seattle, WA 98109
Web