ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ | ΖΩΝΤΑΝΑ | ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ | Media | ΟΜΑΔΕΣ | ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Συχνές ερωτήσεις εισιτηρίων
Μπορώ να αγοράσω εισιτήριο για το International;
Τα εισιτήρια εξαντηλήθηκαν. Δείτε στο Dota2.com λεπτομέρειες για το πώς να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη διοργάνωση μέσα από το παιχνίδι ή μέσω κάποιου από τους συνεργάτες μετάδοσής μας.
Αγόρασα εισιτήριο, πώς αποκτώ το έμβλημά μου;
VIP
Τα άτομα που έλαβαν αναβάθμιση VIP θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail. Εγχώρια άτομα VIP θα λάβουν το έμβλημά τους μέσω του ταχυδρομείου των ΗΠΑ και οι διεθνείς πελάτες θα παραλάβουν τα εμβλήματά τους από το χώρο παραλαβών στο KeyArena στις ώρες που εμφανίζονται παρακάτω.
Παραγγελίες Ηνωμένων Πολιτειών (VIP και γενική είσοδος)
Τα εμβλήματα θα ταχυδρομηθούν στη διεύθυνση αποστολής που δόθηκε στο Ticketmaster κατά την αγορά τους. Θα ταχυδρομηθούν την 20η Ιουλίου και θα πρέπει να φτάσουν μεταξύ της 22ης Ιουλίου και της 27ης Ιουλίου.
Διεθνείς παραγγελίες (VIP και γενική είσοδος)
Οι παραλαβές για όλες τις παραγγελίες εκτός Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι διαθέσιμες στην ανατολική πλευρά του KeyArena κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες. Παρακαλούμε να έχετε ένα πιστοποιητικό ταυτότητας μαζί σας για την παραλαβή.
Τι γίνεται αν δεν λάβω το έμβλημά μου με την αλληλογραφία;
Αν δεν λάβατε το έμβλημά σας με το ταχυδρομείο, παρακαλούμε ελάτε περιοχή παραλαβών στην ανατολική πλευρά του KeyArena κατά το διάστημα που εμφανίζεται παρακάτω. Μπορούμε να ελέγξουμε τα στοιχεία του εισιτηρίου σας και να εκδώσουμε ένα έμβλημα αντικατάστασης. Παρακαλούμε να έχετε ένα πιστοποιητικό ταυτότητας μαζί σας για την παραλαβή.
Πώς συνδέω το έμβλημά μου με το λογαριασμό Steam μου;
Μπορείτε να συνδέσετε το έμβλημά σας στο λογαριασμό Steam σας εδώ. Επιπλεόν πληροφορίες για τη σύνδεση του εμβήματος υπάρχουν στις Συχνές ερωτήσεις σύνδεσης εμβλήματος.
Ώρες παραλαβής Key Arena
Fri, Jul 31st – 9am to 6pm
Sat, Aug 1st – 9am to 6pm
Sun, Aug 2nd – 9am to 6pm
Mon, Aug 3rd – 7am to 9pm
Tue, Aug 4th – 8am to 9pm
Wed, Aug 5th – 8am to 9pm
Thu, Aug 6th – 8am to 9pm
Fri, Aug 7th – 8am to 9pm
Sat, Aug 8th – 8am to 6pm

Key Arena Address
305 Harrison St
Seattle, WA 98109
Web